Emese!
Nagyon tündéri Zsófi a ruhában. Tegyél még ilyen képeket fel Róla.
A szentestét meg ügyesen végigvitted.Anyósod –csatlakozom Irinához-kicsit tényleg önző. El kell engedni a gyerekeket bármily nehéz,hiz nekik is van saját életük ne sajátítsa mán ki.
Míra gyerekszáj:
Robi Shrek figurát keresett neten,Míra megszólal:
Apa küld át papának azt a képet emailbe és ő majd kinyomtatja nekem.
Ebéd közben így szól apukámhoz:Papa te kedvestelen vagy .
Ma szoptatom Bálintot s megszólal Anya kicsomagoltad Bálint kedvenc ételét?
Sense!
Jók lettek a képek Botiról.S hogy kinyomja magát.Bálint is uazon napon születet és ennyire még nem ügyes.Képet meg tegyél fel,biztos jól áll.
Irina!
Szép súlya van Ádinak.Majd a következő babátok jó alvó lesz. Nálunk így alakult.Bálint szerencsére esti utolsó fürdés utáni szopi befejeztével ágyba kerül,dumál kicsit aztán alszik 4-5 ig akkor felkel eszik és visszaalszik 7-8 közt kel.Meg vagyok vele áldva Míra után kész felüdülés
Timi26!
Nagyon aranyosak a képek.
K.Timi
Jót mosolyogtam
Fleur!
fantasztikus az album amit csináltál
Koszmó.
Sajna még nálunk is megvan,Babe sampon jó lenne rá,de iszonyatosan szárítja Bálint arcát (mert persze a kezem hozzáér) és szegénykémnek amúgy is nagyon száraz bőre van így inkább kefélgetem a buksiját.
Heni!
Csinálj krumpli salátát, gyümölcssalátát.
Főzz meg sok tojást vágd félbe, a sárgáját vedd ki belőle. A sok sárgájából csinálj krémet kis mustár só és egyéb ízlésednek megfelelő fűszerrel. Miután ezzel kész vagy töltsd vissza a fehérjébe díszítsd olajbogyóval, kaviárral,piros arannyal. Laktató és viszonylag nem igényel sok pepecselést. Sonkatekercset is csinálhatsz .Gépsonka megtöltöd tormakrémmel vagy sajtkrémmel összetekered és a végeit reszelt sajtba mártogatod.
Tölts meg gombafejeket,pörköltött összeturmixolod .Belerakod a a gombafejbe teszel rá sajtot és megsütöd. Kicsi fasírtgolyókat tepsibe süsd meg ,ne panírozd hanem mikor beletetted a tepsibe akkor tojással kend meg őket. A legfinibb amit imádok Ha van sögletes jénaid abba csináld. Jénait kend ki vajjal, vagy zsírral. Tegyél bele bacon szalonnát az aljára és oldalára hogy túl lógjon. Pulykamellet szerecsendióval fehérborssal és sóval fűszerezd be. Ezután panírozd be őket csak prézli helyett sajt legyen az utsó amibe beleforgatod a húst. Tedd a jénaiba egy sor panírozott hús tetejére füstölt sajt megint hús és sajt,míg el nem fogy vagy a jénai tetejére nem érsz. Ezután öntsd nyakon tejföllel és borítsd be a baconszalonnával. Elektromos sütőben kb. 180 fokon alsó felső légkeverésnél kb. 30 percig süssed. Kiveszed és miután kihűlt ki tudod borítani belőle és gyönyörűn lehet szeletelni. Ezt lehet hidegen és melegen is tálalni. Vegyél egy fej káposztát önts rá franciasalit tegyél rá töltött tojásokat sonkatekercset és máris kész van egy jó kis hidegtál. Nálunk általában ezek vannak .
s a gyerekeimről pár kép így gyorsan
Míra énekel Bálint....
Bálintot letettem aludni , Míra telerakta az ágyát a kis kincseivel
Míra mikulás ünnepségen
bocsi