A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

GIGI!te se nagyon irsz mostanába!
Csöppke meg már nem is tudom mikor járt erre utoljára!
Mi van veletek?
Vendég

Szia Moni!

Egyetértek,ezért is írok ritkán!
Ha van kedved gyere át a nyáriba,na ott majd elveszted párszor a fonalat úgy zajlik az élet! :lol:

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!
Akkor egy kis panaszkodás jöhet?
Ma sajnos mentőt kelett hívnunk a szivemhez,de nagyon lassan ért ide 1 óra.Addigra már úgymond kezdett visszaugrani a ritmusába.Szinte már jobban voltam mire ideért...
Akkor csinált EKG és már csak 190-es volt.És nem olyan fújtó fájdalmas..
Még megismételte 3 szor,végül lement 120-ra.Az már normális.
2 lehetőséget ajánlott,vagy azonnal korház,vagy újra kivizsgálás.
Én az utóbbit választottam,kell egy 24 órás EKG,és egy pajzsmirígy vizsgálat
Az előbbire 3 hónapot az utóbbira 3 hetet kell várni...
Azt mondták a magzat túl éli,úgy legyen....
Vendég

Sziasztok, én vagyok, de csak olvasó üzemmódban :) A májusiakhoz írkálok, itt csak megfigyelő vagyok ;)

Egyébként köszönöm, tök jól vagyunk, pocim nől, kismanónk ficánkol ezerrel. :)

bárány, jaj, ez a szíves dolog nem hangzik jól :(

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Bárány!
Nem is tudom mit irjak!
Kicsit szomorú lettem! :(
Nem is tudom mit irjak!
Szoritok értetek basszus!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Csöppke!Jo hallani felöled!
Szoktam olvasni a Csöppke Domino Blogodat.
Örülök hogy minden rendben! :)
Vendég

Vagyok-vagyok.... csak karácsonyi készülődés... :oops:
A bevásárlásból már nagyon elegem van...
Kellett egy kis kényeztetés is magamnak, a lelkemnek... kozmetika, fodrászat... :lol:

Bárány
Mielőbb a végére kell járni...
Pajzsmirigy... egy vérvétel... háziorvos adhat beutalót!

Ma megvolt az AFP-s vérvételem... holnapra eredményem is lesz!
És két ünnep között UH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi csajok,és bocsi a panaszáradatért de már tényleg úgy utálom a szivemet...annyit szenvedek vele

Gigi a pjzsmirigyre csak 3 hetet kell várni,de valahogy nem hiszem hogy az a baj mert már egyszer gyanakodtak arra és akkor meg is vizsgálták,igaz 18 éve
Vendég

Halihó!

Sziasztok!

Bárány, nagyon sajnálom a szív gondokat, mindenképp vizsgáltasd ki. Nem is értem, hogy vehetik ilyen lazán a dokik. Főleg, hogy babát vársz.

Én jól vagyok, csak a fogínyem van begyulladva, és hiába öblögetek, ecsetelem, nem múlik :(

Januárban fogorvos lesz ebből...:(( Mondjuk úgyis esedékes már a terhesség alatti kivizsgálás.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bárány
Elmész a háziorvoshoz... elmondod a panaszaidat... adhat laborbeutalót pajzsmirigyes vérvételre (TSH)...
(DOTE laborban még éjszaka is néznek ilyent...)
Lehet, hogy jobban jártál volna, ha bevisznek a mentősök sürgősségi osztályra!!!
Vendég

Sziasztok!
Bogi a fogínyvérzés is terhességi tünet?Vagy az valami mástól van?

Gigi mi a váci kórházhoz tartozunk az meg elég rossz hírű,meg a kölkök miatt sem tudok koriba menni. :(
Így is annira szégyeltem magam,hogy mindenki látja az utcában,hogy jön a mentő hozzánk,mint valami rozzant vénasszony :(
Remélem hamarosan jobban leszek,még a karácsonyi vásárlással sem vagyok kész..
Még a gyerekeknek sincs ajándék
Vendég

[quote="bárány"]S írta:bárányziasztok!
Gigi mi a váci kórházhoz tartozunk az meg elég rossz hírű,meg a kölkök miatt sem tudok koriba menni. :(
Így is annira szégyeltem magam,hogy mindenki látja az utcában,hogy jön a mentő hozzánk,mint valami rozzant vénasszony :(
Remélem hamarosan jobban leszek,még a karácsonyi vásárlással sem vagyok kész..
Még a gyerekeknek sincs ajándék

A legszebb ajándék nekik az, hogy VAN és LESZ anyukájuk...
Az ilyen szapora szívverés szívelégtelenséghez vezethet pár óra alatt :cry:
Én a mentősöket sem értem... :roll: ... be kellett volna vinniük...
Komolyan mondom, hogy a saját és a gyerekeid érdekében még ma, vagy holnap menj orvoshoz!!!
Nagyon-nagy baj lehet.....
Vendég

Vendég

Vendég

Gigi
Igazából a kórházban sem tudtak még velem sokmindent csinálni,a hosszú évek alatt kb 30-szor vitt el a mentő.
Várták,a csodát,hogy magától visszaugorjon a ritmusába,és azzal nyugtattak,hogy ha magától nem ugrik vissza akkor defibrillátorral(biztos nem így kell írni) visszaütik,de erre még nem került sor(eddig)
Én is nagyon félek,már hívtam a körzetit,hogy mi volt de azt mondta hogy 3 hónapnál elöbb nem jutok kardiológushoz,ennyi a várakozási idő
Arra gondoltam,hogy valami maszekot kéne fölkeresni,de fogalmam sincs hogy létezik-e?
Vendég

Gigi jézusom,most,hogy elolvastam már szabály szerűen attól félek,hogy hamarosan elpatkolok :cry:
Vendég

Szia Bárány!

Én is júniusra várom a kisbabámat. Csak időnként szoktalak olvasni benneteket. Látom, hogy bajban vagy, így azonnal regisztráltam.

Engem a háziorvosom a Honvéd kh-ba küldött ált. kardiológiai vizsgálatra. Most Állami Eü. Központ. Dr. Kalina Ákosnál voltam. Nagyon profinak tűnt és nála volt a leghosszabb sor a váróban. (talán ez jelent v.mit....biztosan nem azt, hogy lusta lenne :)

A rendelője elérhetősége: 06 (1) 465-1800; 71164 vagy 72341-es mellék. Bizonyos napokon este 8-ig is rendel. Minél hamarabb kérj időpontot. Nekem nagyon hamar adtak egyébként.

És a legfontosabb: a váci busz az Árpád hídnál áll meg, 10 percre a kh-tól

Ne hagyd magad, mond, hogy kismami vagy és fontos lenne a kivizsgálás. SOK SIKERT!!!
andal

Sziasztok!

Bárány, sajnlom, hogy szenvedsz ezzel a szívproblémával. Azért csak jelentkezz be kardiológushoz, szerintem érdemes magándokit keresni, ha ilyen hosszú a várakozási idő.
Voltam AFP-n kedden, csináltak teljes vérképet, toxoplazmára, meg Hepatítisztre is nézték. Levettek vagy 8 cső vért. De kibírtam :) Mondjuk ettől a rendszertől égnek áll a hajam ami itt megy Szegeden. 9 órakor kaptam meg a védőnőktől a beutalót a vérvételre, 1/2 11 volt mire megvolt a vérvétel :evil:
Gondolhatjátok, hogy azz ájulás környékezett már, nem terhesen sem bírom a reggeli nélküli napkezdést.
Ja és mennem kell genetikai tanácsadásra valamikor.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Andal,köszi szépen,föl fogom hívni a telefonszámot még ma.
Remélem valaki hajlandó lesz megvizsgálni,mostmár ott tartok,hogy 10 percnél többet szinte nem vagyok talpon,csak fekszek...
A körzetimet kérdeztem,ő azt mondta nincs rá mód,hogy máshova menjek..
Nem értem mi van ezzel az egészségüggyel,tényleg bosszútálnak amiért megpróbálják "megreformálni őket"
De legalább ne a terheseken és a gyerekeken!!!!
Vendég

Ja, és szerintetek érezhettem már a babát? :D Tegnap vizsgáztam, BP-re utaztam és útközben is, meg vizsga közben is éreztem ugyanazon a helyen valamit :D

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella,én is éreztem tegnap a kocsiban,biztos voltam benne,hogy ez az!!!Ma még nem :( Biztos,hogy azt érezted!!!!

A kórház nem veszi föl a telefont de találtam egy magánklinikát(istenhegyi),ott megvizsgálnának(nem sok pénzért),de sajnos csak január végére van időpontjuk :twisted:
Mégse 3 hónap....csak 1
Vendég

Bárány: du 1 után próbáld még meg. Én is szerdán voltam 4 hete és akkor pont délutánosok-estisek. Még egy telefont megér.

Az Istenhegyin pont ezen a héten voltam 12. heti UH-n és nagyon rendesek. Igaz, marha drága volt, de a dokim oda irányított. De talán a kardiológiai vizsgálat nem olyan drága.
andal

Bárány
Háziorvos oda kell, hogy beutalót adjon, ahova kéred!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Gigi,majd megpróbálkozok...

Andal,köszi...még megpróbálom
Az istenhegyin a tarifa,nem biztos,hogy fillére jól emlékszem
24órás EKG:12000.-
Sima EKG:5000.-
Maga,hogy a doki megvizsgál:12000.-
Szívultrahang:12000.-
Kb ennyit jegyeztem meg mert engem ennyi érint...
Vendég

Sziasztok!

Bárány!
Tényleg ne hagyd annyiban a dolgot, nagyon drukkolok, hogy minél előbb kivizsgáljanak! Remélem minden okés lesz!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Délután Péter rámhozta a frászt... hazatelefonált, hogy megvan az eredményem és menjek be UH-ra... erre én egyből szívinfarktust kaptam, hogy biztosan baj van...
Aztán kiderült:
AFP: 1,1
HCG: 1,2
SP1: 1,7
PAPP-A: 1,2
(tökéletes értékek)
Csak az én férjecském beszélt a dokimmal, hogy ejtsünk meg egy UH-t... legyen karácsonyi ajándék...
Baba tökéletes :lol: , kicsi bibivel...
Vendég

Jól rádijeszthetett!
Kicsi bibivel?????????
Hogy hogy ilyen hamar volt eredményed?
Nekem azt mondták 2 hét!

Bárány! Nagyon sajnálom ami veled történik,és csatlakozom az előttem szólókhoz!
Ez nagyon durva,sűrgőssen menj vizsgálatra!
Szorítok!

Kép

Kép
ibm

Ibm
Igen, kicsi bibivel :wink:
Eredmény van ilyen hamar, csak tudni kell férjhezmenni
:lol: :wink:
Vendég

Hmmmmmm?
Gratula!
Ahhoz hogy 1 nap alatt legyen afp eredmény?
Nagyon sejtelmes vagy! :wink:
Mit kell ahhoz tudni?

Kép

Kép
ibm

Ibm
Nekem minden laboreredményem "pillanatok alatt" kész... és semmi sorban állás... :wink:
(protekcióm van a DOTE laborban)

Bárány
Próbálok orvost keresni neked!!!!!
Vendég

Bárány
SŰRGŐS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Jelentkezz!

Megírom priviben a telefonszámom!
Vendég

Gigi,ilyen néven amit mondtál nem talállak iwiwen
priviben megy a nevem jelölj meg
Vendég

Bárány
Jelöltelek...

Iwiw... ritkán, de vagyok...
MSN... van
Aki kiváncsi az elérhetőségemre, szóljon!
Vendég

Sziasztok!

Mostanában én is csak olvasó üzemmódban vagyok, de most egy gyors bekukk.

Orsitigris: gartulálok a kislányotokhoz, köszi az infót a 4D-ről, szerintem most sokunknak segítettél.

Bárány: Szorítok neked, hogy minél hamarabb megvizsgáljon egy jó orvos és megoldják végre a problémát, nem lehet könnyű most.

Gigi: Légyszives holnaptól módosítsd a táblázatban az életkoromat. 27 év. Köszi!!!!!!!

Mi a hétvégén vidékre utazunk, így ha addig már nem tudnék benézni, mindenkinek békés, boldog karácsonyt és kellemes készülődést kívánok, legközelebb csak 27-től leszek.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Kép
Vendég

Gigi!

Szép nagy a pocid!
Ne felejts el nekem majd rózsaszín cumit feltenni!!!!

Az mit jelent PONTOSAN,hogy:
A baba tökéletes,kicsi bibivel?????????????????????????
(Talán kukit láttak?????? :roll: :roll: :roll: )

Stella!

Biztosan a pici mozgását érzed! :D :D Tök jó!! :D
Én tegnap voltam a dokimnál,nagyon féltem,hogy nehogy úgy járjak,mint a múltkor.De nagyon kedves volt,és nagyon óvatosan vizsgált.Mindennel kapcsolatban megnyugtatott.
Újságoltam neki,hogy mozog már a pici,de van amikor nagyon sokáig nem érzem.Azt mondta,hogy pici még,és ha csak a végtagjait mozgatja,nem is igazán érezhetem még,és mivel mellsőfali a lepény,általában az felfogja a nagyobb mozgásokat.
Tehát,lényeg: nyugodjak meg!! Minden rendben!
Méhszáj változatlan: 2000.

Ma reggel levették az AFP-t, nekem sajna csak jövőre lesz eredményem,nem úgy ,mint " egyeseknek"!!!!!!! 8)

Azért jövünk szerintem ritkábban,mert el vagyunk foglalva ezzel a Christmas-time-mal!! Legalábbis én nagyon el vagyok havazva!!
Tegnap elmentünk a férjemmel még egy ucsó körre,elegem is lett gyorsan.De már tényleg minden megvan,az élelmiszer is nagyjából.
De azért majd igyekszem!

Kép
orsitigris

Te jó ég!

Én csak magamnak írogatok???????????????????????

Kép
orsitigris

Hello,

gigiaboszi, szép nagy már a pocid :) Kis bibi? vagyis újra kispöckös? Gratulálok! :wink:

Orsitigris, Neked meg lányzó lapul odabent? Gratu! :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

sziasztok,
új vagyok még... és június 5-re várjuk a kis porontyot. :))

tegnap voltunk afp-n, elvileg 3 nap alatt kész lenne, de jövö héten karácsony, aztán a dokim lesz szabin, úgyhogy január 7-én kell rácsörögnöm, hogy mi újság. fura, de nincs bennem már semmi aggodalom. a szinte teljesen tünetmentes első 12 hétben többet paráztam, hogy miért nem érzek semmitsem. :))

mocorgás: 2 hete elég durván kiborultam a munkahelyemen (azon a héten már negyedszer), és aznap el is mentem dokihoz és kiírt táppénzre idénre. este éreztem valamit a pocimban, egészen lent, valami olyasmit mintha "kruttyogna", vagy nem is tudom. azóta nem volt ilyen. :( nem parázok, tudom hogy még korai, lehet hogy akkor csak úgy megörült hogy végre vége idénre a sok stressznek, és örömében bukfencezett nagyokat, nem tudom. :D
mia_snow

Sziasztok!

Hú, tényleg jól el van havazva mindenki, tegnap óta semmi. :(

Mindenesetre minden pocakosnak nagyon boldog és békés babaváró ünnepeket!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok én is minden kismaminak és családjának!

Kép

Üdv. Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Kép
Vendég

Sziasztok kismamik!
Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok! Remélem az ünnep után kicsit aktívabbak leszünk.
Vigyázzatok magatokra és a babákra!

Bárány: hogy vagy? javulgatsz? remélem már jobban vagy

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!
Sokat fekszem,főleg délelött,és olyan vagyok mint egy 100 kilós,3 lépés után lihegek.(15 évig erobikoztam).
Most meg ....na haggyuk....reméljük múló állapot.
A hasam akkora mint egy 7 hónaposnak...
Szinte napról napra nő nem is értem...

Nektek is boldog karácsonyt

Ti hogy vagytok?És a többiek?
Vendég

egész nap szurkál a hasam bal oldalt lent. nagyon lent, majdnem a szeméremcsontomnál. nem vészes, szóval nem görcs, csak szúr. folyamatosan. ez mitől lehet? :(

mia_snow

Sziasztok!
Nem voltam pár napig!
Mindenkinek Boldog Békés Karácsonyt kivánok mindenkinek,és nagyon Boldog Újévet!!!!!
Nem tudom mikor jövök szerintem majd Január eleje felé valamikor,mert otthon elromlott az internet,most itthon vagyunk Szekszárdon azét tudok csak irni!
De azért elne felejtsetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Kép

Boldog karácsonyt mindenkinek!
Vendég

Kép

Én is boldog karácsonyt kivánok mindenkinek!!
Vendég

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!

Kellemes Ünnepeket Kívánunk:

Csillus, Dominó, BatyuBaba, DominóApa

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?