A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ugye Fincsike, mennyire sok volt az együttállás!!!!!??
Pont ezt elemezgettük este a Párocskámmal. :-)

Yamibébi!
Ma sikerült bekaocsolnom, de hívtak és lemerül, vissza többé nem tudtam kapcsolni, holnap viszem dotttoréhoz (ma akartam, de bekacsolt, így nem vittem...)!!! :D
Drukkkk az utolsó vizsgához nagyon!!! :-)
Jót nevettem a telefonos megjegyzésen!! :lol::lol:
Cupppppp a pofidra!!!

Kép
bodza2005

Plümim!
Akkor jóóóó!!!!:D

Szedrem, Neked nem ment valamiért?
Nyomjad, hihi, H-val! :lol:

Kép
bodza2005

Csináltam gulyást, mert addig írtatok róla...
Mindig írtok valami nyálcsorgatót és akkor kénytelen vagyok nekilátni... :lol::lol:

Kép
bodza2005

Zelecském!
Smacccccccccccc

Kép
bodza2005

Andibabám!
Neked is ölelés!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok drágáim!!!

Annyira nincs kedvem dolgozni,olyan fáradt vagyok és még elég sok dolgom lenne,de már csak holnap van rá időm,ugyanis pénteken meló után a körmömet csináltatom,majd 7től lesz a párom céges vacsija,szombaton meg dolgozom egésznap :(

Szedrecském!Pihend ki magad édes,gyógyulgassál!!!

Bodzika!!!Tegnap már nem bírtalak elérni,ki volt kapcsolva a telód :(
Azóta is veled együtt örülök :)

Yamaica!!!Nagyon ügyes kislány vagyok,szorítok a pénteki vizsgádhoz is!!!

Andikám!Hogy haladsz???Alakul a készülődgetés??:)

Mindenkinek nagy nagy puszit küldök és tudjátok,hogy nagyon várom,hogy januárban újra talizzunk!!!
hanyatka

A "H" betűket nem kell mellőzni,hisz én is H-s vagyok :(
hanyatka

Bodzi:
nekem is átjöttek a receptek, de nem értem a borlevesnél hol marad a főzőtejszín????? csak a hozzávalóknál szerepel
Gondolom jó volt úgy tesztelni, h nem remegett kezed-lábad, mert egyértelmű az eremény....indítsátok azzal majd a bébi-fotóalbumot :D

Szederke: irigyellek a déli alvásért, no a betegségért már nem annyira, jó ez a "mindenki csíkja a hajadban" :D :D :D :D :D

Hanyatka: na akkor együtt melózunk szombaton, én annyira unom már........inkább otthon babát várnék v. babáznák...de az is eljön majd.

Yamita. gyújtsed csak az ötösöket az ellenőrződbe-:)) jó fáradt lehetsz Te is.

Anikó
tatulány

Hali!

Jó az ötlet Tatukám, csak a naygszülők se hülyék, eccerre nem vállalják föl mindkettőt hosszabb időre! Max. külön-külön amjg ilyen kicsik. na majdcsak lesz valahogy.

Bodzi, én is elraktam emlékbe a teszteket!

Az én fiam eleve nem használ H betűt valamiért, néha nagyon mókás tud lenni. (pl.epe-upás) .

Esküszöm nem én ragazstottam Rátok a torokfájást! Én egy életre megutáltam a fokhagyma ízét, pedig eddig szerettem, de ez a töményen mézzel egy gerezd, brrrr, pedig biztos használt.

bea
öreganyu

Én már peverz módon várom este a fokhagymát, hogy jó erős, a mézzel már szinte pikáns :lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Hanyikám!
De jó lesz talizni, igen!!!:D:D

A borleves nem a saját receptem... :oops:
Csak segíteni akartam az Epernek... :-)
A többi sem az enyém, amit reggel küldtem...

Én pl.vadast tudok istenit... :oops:
Szalvétagombóccal, állati!! Szederlekvárral... nyami :D

Kép
bodza2005

Most olvastam vhol, ha létrejön a terhesség lehet Progeszteron depó injekciót is kérni, abból 5 naponta kell adni, nem kell naponta szurikátázni.

Szurikáta:
mi a véleményed róla?Meg arról, h nekem nem írt Dévai Apánk progeszteront, elég az Utró + Duphaston????
Mi a különbség?

Anikó
tatulány

Rácsábultam erre a borlevesre, gondolom a főzőtejszínnel kell összeforralni.

Anikó
tatulány

Sziasztok édes lányok!

Gyorsan írok, mert látom sokan kérdezitek, hogy állok.
Rosszul. Azzal együtt, hogy kedd óta nem dolgozom, annyi elintézni valóm hivatalos van még. (Posta, bank, stb.)
Mindenbe belekapok, de semmivel nem haladok igazán.

Ma este nálunk is céges vacsi, holnap fodrász, még kajavásárlás! Aztat sem tudom a fejem hovakapjam és a lábaimat melyik irányba állítsam. :lol:

Szederkém gyógyítgasd a fájós torkicádat. Öreganyu Te is. Meg Hanyikám Te is.

Majd késő este jövök vissza. Most gyorsan begyurkálom a mézes sütit, mert annak egy éjszakát állni kell.
Aztán kergetek egy kis porcicát a szekrények tetején! Aztán egy gyors zuhanyzás, make-up, szépruci fölkap és irány a céges vacsi.

szerintem ájultan fogok ma is ágybadülni. Na ennyit így futtában.

Puszikák nektek!
andi67

SZiasztok!

Na ma én is jól elfáradtam. Reggel elmentem az AFP eredményemért. ( a doki azt mondta, hogy 3 bébinél jó az eredményem)
Aztán irány anyukámmal az Árkád, mert be kellett szereznem ezt, azt. Anyukámmal épp nézelődtünk a C&A-ban, mikor kibe botlunk, hát nem Öreganyu csavarog ketteskével. :-)
Öregnau tényleg kicsitt nyúzott voltál. Bisztos jó szarul lehettél a héten. Szegényke.

Ja vettem ma két kismamafelsőt, az egyiken két kis lábnyom van! :-)

Fú de jó alaposan elfáradtam, de élveztem anyuval a shoppingolást nagyon.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Andikám!
Tarts ki!!!!!!!!!! :-)
Szép leszel biztosan este!!! ;-)

Hajrá Tatus!
Borleves... ;-)

Kép
bodza2005

Ágica!
Nem semmi kis csavargó vagy Anyuddal!! :lol:
De szuper, hogy tökéletes az eredmény!!!!!!!!:D
Küldtem még jót! ;-)

Öreganyunk!
Lebuktál!! :lol:

Kép
bodza2005

KIhasználom, hogy most kicsit tudom mozogni. De azért nem viszem ám tulzásba. Mindjárt megyek is lefekszem a TV elé, és megkukkolom a tegnapi feleségeket! :-)

Ági28

Sziasztok Kedves kis Lányok!

Na, ma is kirohangáltam magam, de megvettem az utolsó ajándékot is, jelentem, készen vagyok. Mindenhogyan. :D
Holnap elkezdek csomagolni, lakást rendezni.

Istenkém, beteg Lánykák, gyógyuljatok meg gyorsan, mindenkinek jobbulást kívánok! Kalapkúra? :D

Hogy vagy drága Bodzi? Hülye kérdés, biztosan jól. :D :D :D

Én meg tök érzékeny vagyok, csak tudnám, hogy miért. Ma én is voltam az Árkádban délután, és ott koldult egy nő ölében a kb. másfél éves kisgyerekével. Adtam neki pénzt, aztán sírva elvonultam.
Miért nem lehet minden kisgyereknek rendes Karácsonya? Vagy legalább ennivalója. :cry:
katóc

Sziasztok drága csajok!

Csak bejelentkezek, hogy sok puszit küldjek mindenkinek és gyógyuló simiket :lol:

Bodzi mami, Szederkém, Fiatalanyu gyógyuljatok meg minél előbb!!!

Hanyatocska, örülök, hogy elkaptam a mosolyodat tegnap a Tesóban, csak láttam, nagyon vásárolgattok, nem akartam zavargászni...millió puszi Neked is.

Ági, azt a felsőt én is láttam, olyan édes. C&A-s ugye? Bizti naon jól fog állni Neked is és a babóknak is...
:wink:

Édes Katócom, nem csoda, hogy ilyen érzékeny vagy, olyan rohadt ez a világ. De éppen ez benne a legfantasztikusabb, hogy ennyi szörnyűség között is ilyen drága emberek futnak össze egy csomópontban, mint a mi topikunkon és ennyi szeretetet és megértést tudnak adni egymásnak...Ez pedig nem adatik meg minden embernek. :wink:

Kép
cseka

Sziasztok,szép estét mindenkinek!
Alig győzöm visszaolvasni a mai termést! :lol: Olyan kedvesek vagytok velem!
Mindenkinek válaszolok,csak összeszedem a gondolataimat.
Tatulány!
Sajnos nem tudok ebben tanácsot adni,a gyógyszerelés a dokid feladata.Ő tudja mi a jó nektek.
szurikáta56

Andi!
Rendben,akkor majd szólj ha aktuális a szuri.

Yami! Én is várom már hogy találkozzunk :lol: :lol:

Drága Albi!
Mi még nem is beszéltünk itt a fórumon .Nagyon büszke vagyok a kis Petikére! :lol: :lol:
Remélem jól vagy.Sok puszi nektek!
szurikáta56

Bodza!!!!!!!!! nem vesztem el, csak sok volt a dolog, s meg is érdemlem, hogy lemaradtam a hírekről!!!!!! és micsoda hírek! írtam sms-t is, de szerintem nem kaptad meg, majd elküldöm mélben!

annyira, de annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!! titkon reméltem, hogy majd te megmutatod most, mi az igazság! :lol: a legszebb karácsonyi ajándék! annyira jó volt a hozzáállásod is a beülti óta, a türelem és a szeretet meghozta gyümölcsét, látod!! sok-sok puszi a pocakodra!!

nem olvastam vissza, így nem okoskodok nektek csajok, majd csak utána. :lol:
szépem

A francba, elszállt, amit írtam. szóval Tatu, én sem kaptam progit, csak duph-t meg utrot.

Igen Árkádoztunk és igen NAGGGYYYOOOONNNN nyúzott vagyok. De utolsó futamot még meg kellett futni kari előtt, van nekem egy "mostohafiam" is Férjem előző házasságából, 22 éves, neki vettem pulikat. Meg Dóri ha de. elalszik a b.kocsiban, nem bírok vele kint lenni a nagyon hidegben folyamatosan, hol kötünk ki, ha nem az Árkádban....

De jó nap volt ma, már 6 emberkének odaadtam a karácsonyi ajándékát (munkahely, barátnők, akikkel már nem találkozom addig)

bea
öreganyu

Naaa,hazaértem végre....van itt még valaki???Hahóóó....van itthon valaki???:)

Egy kedves barátainknál voltunk teázni meg kari ajit átadni,karácsonyi zenét hallgattunk,mézes puszikat eszegttünk,nagyon jó érzés volt,úgy elérzékenyültem,hogy már csak 6ot kell aludni és itt a szeretet ünnepe!

Nagyon sokat fogok rátok gondolni drága Apánk,Bodza,Yami,Zel,Ági,Andi,Szederke,Plümek,Tatu,Öreganyu,
Szépem,Cseka,Katóc,Kriszta,Nóczi,Finchi,Beus,Február,Zsembi,Manóka,
Albi,Senki,Beber+Pistike,Szurikáta,Mirci(üdv)!!!

Andim!!!Milyen volt a céges vacsi???Jól érzeted magad???

Bodzikám!!!Pihikézzél édes!!!

Cseka!Én is örültem,hogy megpillantottalak,a kolleganőmmel nézegettünk ajándékot és úgy tünt,hogy ti is sietősen vagytok,így nem akartalak lerohanni!!!Ne hari!!!

Én menek és áthúzom az ágyneműt,majd jól belebújok :)

Gyönyörű álmokat,az angyalkák vigyázzanak Rátok!!!
hanyatka

Jó reggelt lányok!

:roll:
Bodzikám! Mi lett gyönyörűséges karivonalzóddal?
Látom, van helyette Ádám és Lili! Hihi! Borsóka!

Szederke, köszi a szorítósdit, holnapra, esetleg szombatra minden kiderül. Én is nagyon izgulok, bár az előjelek nem sokat ígérnek! Azért még remélek! Köszönöm, hogy gondolsz rám.
És lányok, mindenkinek köszönöm a támogatást. Tényleg nagyon jó érzés. Főleg így, hogy mostmár majdnem mindenkit személyesen is ismerek.

Andikám! Milyen volt a vacsi? Szép lettél? Biztos vagyok benne!

Cseka, már alig egy hónap. Gondolom már tűkön ülsz!

Hanyikám, te mindig pörögsz! Pihi, pihi! Szép karácsonyt!

Magyar síkon nagy iramban át
Ha nyargal a gőzös velem
Havas, nagy téli éjjelen,
Alusznak a tanyák.

Olyan fehér és árva a sík,
Fölötte álom-éneket
Dúdolnak a hideg szelek.
Vajjon mit álmodik?

Álmodik-e, álma még maradt?
Én most karácsonyra megyek,
Régi, vén, falusi gyerek.
De lelkem hó alatt.

S ahogy futok síkon, telen át,
Úgy érzem, halottak vagyunk
És álom nélkül álmodunk,
Én s a magyar tanyák.

( Ady Endre: A téli Magyarország )

Kép
finch

Fincsikém!
Jó reggelt Neked is!!! :D
Nagyon- nagyon- nagyon szorítok!!!!!!!!!!! :-)
Szép lett a koszorú!!!!
Nem lehet egyszerre a két vonalzó szerinted?

Kép
bodza2005

Jó reggelt!
Bodza!
Jó a vonalzód!De nagyon örülök! :lol: :lol: :lol:
szurikáta56

Bodzi bébi, szerintem megy egyszerre a két vonalzó is! Már láttam úgy másik fórumon. Szerintem nincsen semmi akadálya!
Próbáld meg.
Hogy érzed magad? A kis lelked ( vagy inkább nagy ) vibrál? Gondolom nagyon boldog vagy!
finch

Szia Szurikáta. Úgy tűnik naggyon jól szurizol! Hihi!
finch

Szia!
Nekem is úgy tűnik!
Nagyon nagyon izgulok minden kismamáért és leendő kismamáért!
Olyan aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol:
szurikáta56

Szuri :oops: :D
finch

Noczikám!
Mi újság veled? Jobban vagy? Adj valami életjelet!!!
finch

Most el kell kezdenem a napom,sok a dolgom.
Este benézek hozzátok.
Bodza!
Du ahogy szoktam csengetek,készülj :lol: :lol: :lol: !!!

Puszi mindenkinek és szép napot,jó készülődést az ünnepre!
szurikáta56

Sziasztok!

Eyg percre beugrom, elmesélem milyen jól indult a mai napom, a hányást leszámítva.
Szóval a védőnéninél hallotam szívhangot. Olyan jó volt. CsaK HÁT állandóan menekültek a bébik, így majd 3 percbe tellett, míg egy jó erős szívhang beledobogott a készülékbe. Meg állítólag el is akarták rugdosni a készüléket, emg bújkáltak a kis huncutok.
Így most nyugis karim lesz,a jövő heti UH-ig! :-)

Bodzi édes a vonalzód! :-)

Ági28

Ágicám!
Jaj, de csodás lehetett!!!!!!!!:D:D:D
Nahát, micsoda kis csibészek!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:
Köszönöm! :oops:
Nekem is ez teteszett legjobban. :-) Van még egy virágos, szíves, láttam valahol, de nem találtam meg, az még nagyon édes.
pussssz

Kép
bodza2005

Ágim!
Holnap lépünk a 6. hétbe... :D
Kíváncsi vagyok, ez a vonalzó a betöltött heteket írja-e ki vagy a váltáskor már cseréli? :oops:

Kép
bodza2005

Hűű Bodza ez a vonalzóóó..
Teljesen kész vagyok.. én eddig nem sírtam. Erre már muszáj volt :D
Csak nézem és alig hiszek a szememnek :D:D:D:D:D
Figyi, ha jön mellé még egy jelentkező őt is oda tudod tenni a borsóhéjba? :lol: (tök olyan mintha kis borsók ülnének a héjban, nem? :lol: :lol: )

szederkém, andikám, hanyatkám csóóóóók. (ez mind reakció az írottakra...bocsi, most ilyen lógósban..)
Rúgjatok seggbe, hogy menjek tanulni...
yamita

Sziasztok!!!

Yamikám!Ment a virtuálius fenékbe rugás!!! :)Kézcsók és jó tanulást!!!Holnapra meg megy a drukk!!!

Bodzi!!!Csak nézem vonalzódat és örülök,de azt nagyon!!!

Ágica!!!Veled együtt örülünk mi is,hihetetlen,hogy telik az idő,már a 17 hét ! :wink:

Lányok,én karácsonyi zenét hallgatok és dudolva számlákat gyártok :)
hanyatka

Bodziiiiiiiiiii! De jó, hogy visszakerült a Karis is. De ugye nem csak az én kedvemért?
Yamikám, seggbe vagy rúgva, de azért örülök, hogy jöttél bekukkra.
Bodzi, drukkoljunk, hogy kétborsós legyen az a héj? Egy Ádám meg egy Liliborsó! Na?
finch

Háú!

( Mint Sanyi, a madarunk mondja!)

Nahát Bodza! de szép vonalzó!!!!

Yamikám, tanújjjjj, mer megbux!

Ági! a kis csibészek! ( Férjecském is csibészkéknek és gézengúzoknak hívja pocimat, ha beszélget velük)

Öreganyu! Légy szíves, gyógyulj már meg!

Finch! Én is drukkolok ám!!!!!!

Szurikáta! Egy virtuális, szerencsehozó szurit nekem is böknél?

Smacc!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Ági! Örülök, hogy jók lettek az eredményeid, és mindannyian jól vagytok. Nektek is szép Karácsonyotok lesz. Belegondoltál már, hogy nagycsaládos leszel?
Rettenetesen jó érzés lehet látni egy mocorgó babókát, nemhogy hármat. Az földön túli boldogság.

Bodzim. Te mikor mész legközelebb UH-ra?
finch

Zel! De jó, hogy jöttél. Köszi a drukkot, neked is megy, igen nagy számban! Hatalmas nagy számban! Óriási nagy számban!
finch

hanyatkám dúdolgatva számlázi, azért a perverzitásnak is van határa!!! :lol: :lol:

fincsi, zel hellloooo :D nagyon nagyon Veletek vagyok :D
yamita

Hanyatkám! Örömmel hallom, hogy a munka közben kicsit relaxálsz! :D
finch

édes Yami, köszönöm nagyon. rám fér
finch

Jó reggelt csajocskák!!!!

Bodzi: micsoda vonalzóóó? ejha!!!! és már rögtön a 6. hétnél tartasz :lol: nézd meg Ági vonalzója írja a heteket + a napokat is, látom a neveket Ti is jóelőre kitaláltátok már-:))
Érzel most valamit??? jujjj, annyira izgi

Finch: Te leszel a köv. jóhír hozója azután meg Zel jön!!!!!!!!!!!!!!!

Ági: csodás lehetett a szívhang, mostmár egyre aktívabbak lesznek a babák, micsoda meccseket fognak odabennt játszani :D :D :D

Yamikám: tanuljál, nehogy itt megbukjál nekünk-:)) dolgozol is mellette?

Cuppppppppppp mindenkinek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Finch, én is drukkolok nagyon! :lol:

Bodza mami, nagyon édes lett a vonalzód :D

Jól vagytok csajocskák? Nekem minnyá leragad a szemem ebben a szürke kaki időben... :cry:

Kép
cseka

Cseka, Tatus, sziasztok!
Köszi a drukkokat. Igazán.

Kép
finch

Igen,igen,perverz vagyok :) :lol: :lol:
Olyan jó kedvem van,úgy megölelgetnélek Titeket!!!

Finchike,Zelecske,hamarosan ti is készíthetitek a vonalzócskát a borsószemekkel!!!
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?