A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Andikám így van! Figyelni kell.
Egyébként csak úgy zárójelben mondom, hogy én azt hittem, hogy huszas éveid legvégét taposod. És megmutattalak páromnak is és ő is eztet mondta. Úgyhogy követendő példa vagy! Hogy csinálod? :shock:
finch

Tatusom, ne is mondd ezt a könyvdolgot. Órákig tudok bóklászni egy-egy könyvesboltban. Ha kinyitok egy könyvet, az az első, hogy beleszagolok. Amelyiknek nem tettszik az illata, visszateszem! :D Tudom, bolond vagyok.
Idén Karira a családtól remélem kapok sok-sok Jane Austen könyvet! Mostanság újra kiadták a felkapottabb műveit.
A Büszkeség és Balítélet a kedvencem!
finch

Finch :oops: :oops: de tényleg. Köszönöm. Sokat alszom napi 8 órát minimum: és rengeteg folyadékot iszom. És persze az én Tündér-mackóm megkímél. Valami ilyesmi.

Én is szagolok mindent :D Dehogy bolondság! Ami nem jó szagú az nem lehet velem, nem jöhet haza. Nemcsak könyvekkel, tárgyakkal is Így vagyok. Még a macskám is kap mentolos fogtisztitót, mert öreg és néha kicsit már büdibogyó. :lol: :lol:

Tatu neked is köszi igyexem!!
andi67

Hát én is tudnék erről mesélni. Milyen az a mentolos fogtisztító? Nekem egy mopszlim van, a szájszaga hasonló paraméterekkel rendelkezik!
finch

A Whiskasnak van egy dobozos mentolos száraz Dentabits nevű terméke. Ha nagyon árad a büdi, akkor abból kap néhány szemet. És metholos lehelete lesz tőle. :lol: :lol: :lol:
andi67

Most értem házoá.
Jaj, de jó erre jönni, hogy ennyit csacsogtatok és tündéri dolgokat írtatok.
Nevetek és sírok felváltva, ahogy olvasom... :lol: :oops:
Én is meg szeretnélek ölelni Benneteket, mint a Hanyikám!!:D:D
Juj, de cukikat kaptam!!! Köszönöm szépen!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Szia Bodzi, már kezdtelek hiányolni.

Andikám. Akkor gondolom, ez kimondottan macskacucc! Bár szerintem már kutyáknak is találtak ki ilyesmit! Majd utána nézek!
Köszi a tippet!
finch

Tehenes... :lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Puszi lányok egyenlőre, léptem megyek a fodrincshoz.

Bodziiiii pusszantás!!!! És big-big hug!!! :D
Majd jövök estefelé.
andi67

Szia Andikám!
finch

Köszönöm szépen a díszecskét!!!:D:D
Nagyon elemetekben vagytok!!!!!!!!:lol:

Képzeljétek, a telefon kijelzője romlott el, na, mit gondoltok, mikorra hoznak helyette? Január első péntekére... Baromi jó...
Addigra hoz a Jézuska másikat, csak éppen a számok ebben vannak...
Na, de semmin nem idegeskedem én már... :lol::lol:

Kép
bodza2005

Bodzikám. Kérjétek meg a szolgáltatónál, hogy tőtikézze át a számokat. Megcsinálják!
finch

Ó, elmész... :oops:
Nagyon ügyes intézkedést!!:D
Este várunk!!!!!!!!!
Pussssssssszantás!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Yamicám!
De édes vagy!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Bodzikám! Hát már ezen ne is!
Nagyon szívesen a díszecskét. Stílszerű, asszem!
finch

Bodzikám. Nagyon édes ez a borsócska-vonalzócska! Te hogy csináltad, hogy ilyen pöti lett?
finch

Képzeld, direkt vettünk kábelt, letöltöttük a MacBookra az összes adatot, de csak akkor tudok belenézni, ha telefon rá van dugva, bekapcsolva, csak az már nem kapcsol be egyáltalán...

Kép
bodza2005

Jaj, de drága vagy!!!!!!!!:D
Nem tudom, miért töpörödött össze??? :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Éjjel 2-kor felébredtem, járt az agyam mindenen :D és akkor felkeltem és megcsináltam a vonalzót. :D :D :D
Ez az éjszakai változat... :lol: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Tök jó az a kis dísz, amit feltettél a neved mellé!!! Hangulatos!!!:D

Kép
bodza2005

Igen, Neked tettem fel, de én is sajnáltam, hogy eltűnt a Karis.

Kép
bodza2005

Avatar, aha, az! Karidísz! Most ez lesz az ünnepi időszak alatt. aztán majd meglátjuk hogyan tovább :D :D :D :D
finch

Ágica!
A Csendes éj hol van??

Tatus!
Úgy érzem 2 napja, megérkezett a másik borsó is... :oops:
Ádám mellé Lili. De szupi lenne...:D
Na, de "csak" Ádám vagy "csak" Lili-vel is nagyon- nagyon kiegyeznék, CSAK egészséges legyen minden/bármely csemete!!!!!!!!!!!!!:D

Annyira várom, hogy a DRK-s Csajocskákért szoríthassak januártól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Bodzikám, éjszaka alukálni kell! ( meg vonalzót gyártani )
finch

Bodzikám, mesélj csak erről a másik borsóról!!!!
finch

Utána ezt a képet teszed fel, mint aktuálisat ;-) :

Kép

Kép
bodza2005

hihihihihi de édeske! remélem a legjobbakat
finch

Apánk szupervíziójáig eleinte felváltva szúrt mindkét oldalon, utána szinte csak bal oldalon szúrkált, de 2 napja, főleg tegnap este óta rázendített a jobb oldal... :oops:
Na és az álom...
Bár ott a nagyobb volt a lány, tehát a sorrend Lili és Ádám.
Hülyén hangzik, de eleinte egyértelműen azt érztem, jobb oldalon van a kisfiú, bal a kislány. De, amikor Apánk mondta, hogy hű, de kis tökös, hogy máris látszik, akkor valahogy azt gondoltam, csak a kisfiú lehet, aki a legkisebb embrikéből küzdött hozzánk ezerrel. Ezért onnan már úgy vettem a bal a fiúcska, mivel ott szúrkálgatott nagyon először.
Lány nevet el sem tudtam képzelni a napokban, semennyire.
Tegnap a Férjecském odabújt, hogy gondolkozzunk neveken, erre 5 másodperc alatt teljes egyetértésben egyeztünk meg ugyanazokban a nevekben, pedig már más nevek merültek fel legutóbb... és akkor, hogy ki tudtam mondani a Lilit, tudtam érezni Őt is, mire totálisan rázendített, azóta tök intenzíven szurkál... Addig csak kisfiú jelent meg, ha a Babára gonoltam. Annyira érdekes, nem? Korábban egyébként Eszter, Lili volt és Levente, Máté. Ennek ellenére szinte egyszerre mondtuk ki este az Ádámot... Az előző neveket nem tudtam elképzelni, hogy így szólítom a gyermekünket, teljesen idegennek éreztem, ahogy kimondtam magamban, attól kezdve, hogy tudtam, a pociban van(nak?).
Ádám Attila és/vagy Lili Boróka lesz amúgy a nevük. Annyira szép és cukor nevek, ugye? :oops: :D

Kép
bodza2005

Persze a vezetéknevükkel együtt tökéletes az összhang ;-)
:D :D

Kép
bodza2005

Bodzikám, gyönyörű nevek és gyönyörű történet. Hidd el nekem, simán lehet, hogy megérzed őket. Fajsúlyos a lelked, és talán mostanra érettek meg ők is, hogy találkozzatok egymással.
finch

Lányok, lassan elballagok haza. Este még próbálok benézni, bár tegnap nem volt net otthon és a szolgáltatót felhívtuk, aki azt mondta, hogy most így hirtelen nem látja a hibát, de 72 :!: órán belül kijavítják!
Na meglátjuk!
Puszik
finch

beszarás.....macskafogápoló :lol: :D :lol: én 1x akartam különösen kedveskedni a macseknak és vettem Whiskas macskatejet...hát rá se nézett :x bár elég gusztustalan, szürke, sűrű kotyvalék volt :D

Finchi: küldesz képet a mopszliról???? Régebben mindenki feltette az állatkáját, a Tiedet még nem láttuk.

Bodzi: kismamik éjjel nem alszanak???? :oops: :oops: :oops: gondolom izgatottak lehettek, jan. elején derül ki pontosan hány borsó van?
A savanyúkáposztán kívül volt valami más mint a múltkor??? másabb szurkálás stb? álmosság?

Anikó
tatulány

Na visszatértem! :-)

Bodzi ott azon az oldalon, ahonnan az animációkat letöltöttem, ott ment a csendes éjj az egyik karis kép alatt.

Én most keltem fel, a Melrose után alukáltam egy nagyot. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Na ha senki nincs itt, akkor megyek Balázs Show-t nézni.

Puszikálok mindenkit!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok Lányok!

Bodzi nagyon szép neveket találtál és ari a vonalzód is. :)

Köszönöm hogy hiányoltok jól esik nagyon. Nekem is hiányoztok bár én nem vagyok lelkileg valami jól és a karácsonyt sem várom de ez mellékes nem rontom ezzel a levegöt.

Kis betegek gyógyuljatok meg minnél elöbb!!

Zel,Fincsi nektek meg megy a babaragacs.

És itt a táblázat egy új babával. TÁBLÁZAT

Mindenkit puszilok.

Andi
zsembi

Sziasztok Csajszik!

"Irigykedve" olvasom,hogy mennyire készültök Karácsonyra.
Itthon vagyok pedig,de valahogy nem fogtam fel, hogy ünnep lesz....
Ma voltam előszőr bennt a városban,vásárolgattam,és persze
megvettem a terhességi tesztet.Képzeljétek,"Gabriell" a neve,ez olyan hátborzongos....
Mindenkinek Szép Estét!
Puszi:Angyal73 :D :D
angyal73

Szia Lányok!

Jajj, meg nem álltam egész nap, végre kitakarítottam, most már az egyik felem megnyugodott...a sütisütő felem még izgul, mert a sütikkel sehogyan sem állok, de elhatároztam, hogy olyan ügyes leszek, hogy szombaton mindent megsütök és kész!! :D

Bodzikám!
De jó olvasni a soraidat, annyira - annyira boldoggá tesz!!! Azon gondolkodtam, hogy ettől a gyönyörű szent pillanattól minden olyan egyszerű, nem? Felkerül a vonalzó, és máris a Kismamik táborát gazdagítod! :D :D :D Most már valahogy olyan természetes és magától értetődő, hogy ez történt!

Fincsibaba!
Továbbra is drukkolok Neked!!! A gondolataimban vagy, és Zelcske és Angyalka is! Hajrá Lányok!

Andikám!
Minden rendben lesz, elkészülsz mindennel, ne aggódj!!! És biztosan nagyon szépecske lettél!!! :D

Pörgős Hanyikám! Veled mi a helyzet? Sok-sok erőt a sok-sok tennivalóhoz!

Csekám!
Naponta többször eszembe jutsz, jajj, olyan izgi ez az egész!

Képzeljétek, már egészen meggyógyultam! Tegnap kipróbáltam, lefekvéskor mondogattam, hogy olyan erős vagyok, hogy holnapra meggyógyulok! :D És elmúlt a torokfájásom, már csak fújom az orrom, de ez már a vége.. :D :D :D Köszönhetem mindenzt a sok-sok gyógyulós jókívánságnak!!! Köszönöm mégegyszer!

Yamika!
Vizsgadrukk-drukk! Szerintem nagyon ügyes leszel, ez nem is kérdés!

Lehet, hogy ma már nem jövök többet, mert még be akarom csomagolni az összes ajándékot, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, aztán még vár rám egy-két feladat....holnap meg egész nap a pici Keresztlányomra vigyázok majd, jajj, úgy várom! Annyira de annyira szeretjük egymást, hogy azt elmondani nem
lehet!!! :D :D :D :D :D

Nagy-nagy ölelés Mindannyiótoknak!

Szederke
szederinda04

Jó estét mindenkinek!

Zel!
Virtuális szuri ment! Sok szerencsét! :lol: :lol:

Andi!
Rendben,majd beszélünk. :lol:
Beus!
Szívesen vállallak,csak szólj,mikor.

Ági!
Köszi,ez nagyon jó! Tetszik :lol: :lol: :lol:
szurikáta56

Na szép vagyok, aszem :D Most neki kellene állnom sütni, de nincs erőm. Iszony milyen forgalom van a városban, elfáradtam benne, mire hazaértem.

Zsembike. ejnye. Én megértem, hogy nincs jó állapotban a kis lelked, de a Karácsonyból és az azt övező szeretetből tessék lelkierőt meríteni. Igenis tessék várni, és tisztaszívből énelkelni gyertyagyújtáskor és kívánni. Kívánni azt, amire nagyon készülsz. Gondolj arra, hogy csak akkor sikerülhet bármi, ha lelkileg készen állsz. És ehhez be kell gyógyítani a sebeket. Nem belesüllyedni a fájdalomba. Okés?

Szederkém drága örülök, hogy meggyógyultál, Te kis erős tündér.
Nem félek mostmár, bár nem látom a végét a teendőknek, de minden évben elkészülünk valahogy.

Tatu az én macseszom issza a tejet (Whiskas). A normál tejet is inná, de attól fosikaki brutálul. Szóval ő rendszeres macskatejívó.
:D

Angyal szorítunk neked, hogy Gabriel-teszt szerencsét hozzon minden tekintetben.

Bodzikám, nagyon édes nevek az egyik unokatesóm kisfiát Levente Máténak hívják (a hideg végig futott rajtam mikor írtad) Igaz neki a vezetékneve Levente. :D

Yami durr-bele holnap! Vágd ki a tutit a vizsgán, aztán spuri ünnepelni. :D

Plümikém, Szépem merre vagytok???

Hanyatkám magadalá gyűrted a teendőket, vagy még te is lobogsz?

Pusszantás mindenkinek további jó készülködést! :)
andi67

Ági - tehenes...! :) , meg a szülőnős ikonon is tök jót nevettem!

Finch - mikor is tesztelsz? én is imádom a Büszkeség és balítéletet!

Andi - megeszi a mentholosat a mecsak?? én a kutyám fejét szoktam mindig szaglászni,mert nekem olyan finom, meg belefújok finom meleget a drága koponyájába, úgy szeretem!!

Bodza - nagyon jó kis vonalzód lett!! nagyon megható, hogy már oda is írtad a nevüket!! és az álmodat, ha párosítod a megérzéssel, duplán bejöhet!! nagyon szép mindkét név, különösen a lányka! látod, már Zsembi be is rakott a táblába! remélem hamarosan mind bekerülünk!

Zsembi - miért akartok őszig várni? sajnálom nagyon, hogy ilyen rossz ul vagy... :( puszi neked!!

Szedreke - ügyesen beprogramoztad a gyógyulást!! programozd be a januári bébit is!!
szépem

Andi - együtt írtunk! :) ne akarj tökéletesen elkészülni, így is szép lesz biztos a karácsonyotok, s leaglább nem leszel annyira fáradt.
szépem

Szépem hihi tényleg egyszerre ... :D

Az én macsekom gyakorlatilag konyhamalac minőségben leledzik.
Alig van amit nem eszik.
Nyersgomba, krumplihéj, sütemények bármilyen, palacsinta, csokika,sajtos-tészta, mogyoró, turórudi, jégkrém csoki-vanilia, ezek a kedvencei. Meg amit a kukában talál. Merthogy kukázik is, ha nem elégedett a kapott mennyiséggel. :lol: :lol:
Beszarás milyen éhenkórász. Kiskorától ilyen mohó. Ebből kifolyólag kissé teltkarcsú, gyakorlatilag földi ér a hasa. Mint egy csüngőhasu malacka. Nagy fazon egyébként! Imádom.

Hogy ne akarjak tökéletesen elkészülni, az nem megy HA KARÁCSONY én maximalista vagyok! Mindennek csillogni kell. Még a szememnek is a végén. Na ez a legnehezebb, mert annyira elfáradok. :lol: :lol:
De megéri.
andi67

Megjöttem lányok, és van NET! El sem hiszem!

Szederke, szupi, hogy jobban vagy. Köszönöm a drukkokat! Nagyon!

Angyalka! Gabrielt kérem POZITÍVAN értékelni. Drukkolok! Mikor is lesz a napja?

Zsembikém! Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy! Talán az idő majd gyógyit.

Ágikám! Szóval Te így! Tévézel, amíg én nyomorgok a tömegben és próbálom kitalálni, kinek mit és mit főzzek, stb...

Tatukám!
Íme, ő az:

Kép
finch

Finch ez nagyon ari. Nagy fazon lehet, látszik az arcán.
Gondolom mennyire imádod.
Hogy hívják?
andi67

Andikám szép lettél? Biztosan!
Ő Purci Úr! Egyébként Lolka!
És imádom!
finch

Asszem azt mondják itthon, hogy szép! :lol: :lol: :lol:

De jó név!! Purci úr...

Az én macseszom TIXI névre hallgat eredendően, de én csak büdösszájú-balambérnak hívom. :D Persze kedveskedve, mert nem tehet róla, 14 éves lesz jövő márciusban.
andi67

Andi!
Küldtem privit!
szurikáta56

Lehet őket imádni nagyon! Kis büdösek!
finch

Szépem! Asszem nem tesztelek! Délután elkezdtem érezni a pocómat. Úgyhogy majd ha megjön, az mindent eldönt!
De azért jó lenne, ha nem jönne meg! hihi Hát persze!
finch

Szurikáta nagyon figyelmes vagy nagyon köszi!
andi67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?