A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Sajnos én nem tudok menni az átadásra, már írtam,hogy 21-én van a céges karácsonyi buli, amire meg vagyok hívva, így nagyon szoros lenne az időbeposztás. Mire hazaérnénk addigra már szinte indulhatnék is. A szívem szakad meg, de kénytelenek vagyunk kihagyni.
Csináljatok jó sok fényképet, hogy megtudjuk nézni mennyire örültek bent a tablónak és a fának!!
Mégyeszer köszönöm Zsófinak a tablót, Zsuzsinak és Orsinak a mézest!!!

Szorítsatok, mert holnap míg én a bulin leszek, apa lesz a gyerekkel és fagyitejet ad neki. remélem bírni fogják és nem lesz sos riasztás.

Memme: Szuper a kép!! Hogy vagy? Érzel már valamit?

Borsika: Nekem is 8 kg-ot engedélyezett a dokim, de kb 12 jött végül rám. Szerintam 10-15 kg teljesen normális hízás.

Manóka: NAgyon jó a kép!! Gratulálok!!
Nekem is van ilyen képem Petyáről. Mi az istenhegyi úton voltunk genetikai tanácsadáson.

Gabi: Jó a takaró és falvédő! Voltál már Hajdú doktornőnél? Mit mondott? Nem emlékszem,h ogy írtál volna róla.

KépKép

KépKép
cukorfalat

sziasztok!

Memme!
A kép szenzációs! :lol:

Gabi!
jó a takaró és a falvédő meg minden! tökre tetszik! enci meggyógyult?

Holnap: mi sem megyünk :cry: ez van, majd jövőre!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

MI is megyünk holnap!!!!!!
Mondjuk csak Orsival, Danit nem szeretném bkv-n cipelni ő itthon marad keresztmamimmal :D
Valaki nem adná meg a számát aki tuti megy????? Csak ha késnénk...
Orsi kicsit lassú ,de azért időben elindulunk :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Igazi karácsonyi hangulat! Apa beteg de NAGYON és mivel pasi hááááát nem könnyű!
Áron szegénykém fogzik 1000-rel, ma 5 percre sem tudtam letenni, 2xöltöztünk annyira nyáladzik! :(
+volt ma a fűtésszerelő csak kitisztítani a cirkót, de azt hittem kidobom az ablakon,.Kezdte ott, hogy ma jött pont amikor a gyerek aludt, pedig holnap reggel 8 volt megbeszélve és mivel kellett neki slag, porszívó, stb. Áronnal a karomon húztam mindent magam után, a pincében viszont hideg és huzat van tehát fel kellett öltöztetni, amit nem szeret, majd utánna le, amit szintén nem szeret tehát kiabálás, majd ahogy feljött összetörte a lököttje az ajtódíszünket, amit ma reggel raktam ki :twisted:
és a legjobb, hogy egy vagon pénzt (20.000ft :shock: ) elkért 1 órás munkáért!!! Azért, hogy porszívózott!!!!

Nagyon dühös vagyok megyek beájukok!!!

Hanna

Kép
hanna09

Ja igen és apát megkértem vásároljon be az élelmiszerbe Karácsonyra és ha lehet bővebben, mert pár napig nem lesz semmi ugye.
Eredmény 12db nagy Danon joghurt+6 4-es Actimel, 5x30dkg felvágott, 6 db falánk rudicsomag, 6kg alma....nem is folytatom :shock: kb 8 nagy táskát sikerült megtömnie!!!
Szóval ha valakinek hiáynzik valami az Ünnepek allatt, mi kisközértet nyitottunk!!!:D :D :D

Holnap beszámolót kérünk mi történt a Kútvölgyiben!!! Légyszi, légyszi!!! :D

Hanna

Kép
hanna09

csak csatlakozni tudok Hannához: kérjük a beszámolót a holnapról!!!! :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Hófehérke,
Én is :cry:

Cukorfalat,
Szorítunk, hú hát de fáradt vagyok, gondolkoznom kellett mi is az a fagyitej! :lol:
Pedig még annyi dolgom van.
Ajándékot kéne csomagolni!

Hannna,
Jajj szegénykém, hát nem semmi ez a sztori, annyira borzasztó, hogy ha mestert akarsz, akkor ez vár rád és még TE könyörögj, hogy dolgozzon már és fizethess. :cry: :twisted:
Ja nem kell mondjam, még a mai napig nincs redőnyünk, de már megszoktuk. :lol:

Apa beteg?
Szegénykém
Gyógyulást neki.
Akkor holnap hogy mentek vásárolni?? :roll:

Jót mosolyogtam a bevásárláson. :lol:
Még mi sem voltunk, és mondtam Apának a story-t és Ő nem szeret vásárolni és közölte, hogy nem kell semmi csak hal és egy két felvágott mert mi nem nyitunk kisközértet! :wink: :lol:
Remélem holnap éjszaka azért megyünk vásárolni.

Álom manók már elindultak! ott vannak?

Lányok,
Mindenkinek sok puszi, és mi itthonról sok puszit küldünk a Kútvölgyi 5. emeletére és várjuk a beszámolót és a képeket!

Jó éjt!

Puszi
Ancsa

ancsaboszi

Ezt el kell mondanom.
Remélem nem baj,
de annyira jó érzés!
:lol:
Gondolom aki átélte megérti, aki meg még nem az várja.
Én is így voltam ezzel.
És képzeljétek Lara tapsol, most már úgy ahogy a nagyok, és ha mondom hogy tapsi tapsi akkor tapsol, és ha lát tapsot, akkor is tapsol, tegnap voltunk úszáson, és készültünk a vízbe és Lara látta a pelusozóról hogy a vízben tapsolnak, és Ő is tapsolt.
És pár napja, ha azt mondom pápá akkor integet,
Hát meg kell zabálni :)

És képzeljétek!
Tegnap lett készen az úszásról a dvd.
hát annyira fantasztikusak a viz alatti képek!!!
Gyuzsó, Borsa, ilyet feltétlen csináltassatok!

Na hát ennyi, csak gondoltam megosztom a jó kedvem!

jó éjt!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!

Tudom mit érzel :D minden új dolog nagyon jó érzés...
Orsi ugyan már sokmindenen túl van, de most...hát elkezdett ugrálni :D
Tudom nem nagy szám...de akkor is...sztem fontos lépés ez is egy gyerek életében, hogy ugrik!!!!! Most már simánn behoppázik a tócsákba :D (már ha lennének).

Ja és ma azt mondta nekem amikor sétáltunk a plázába és elment elöttünk egy busz:
Húúúú anya...nézd milyen nagy kekerei vannak :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!
:wink:
De édes!
Annyira jó érzés!
A kis drága!
:lol:

ancsaboszi

Jó reggelt!

Lara tapsol... :) Igen, ezek a mi kis életünk nagy eseményei.

Eni a hintőpot preferálja? Vidám lehet a szőnyegen. De akárhol. :D

Zsófi, a tavalyi naptár a ctg-szobában a csőnél a sarokban volt kifüggesztve. VOLt mondom, mert tegnap nem láttm. Úgyhogy épp ideje, hogy meglegyen az utánpótlás.

Egyébként épp most vizslatták a csinovnyikok az osztályt, mert pályázik a bababarát címre. Nem tudom, látták-e pl. a plakátot. Mert esetleg felötlik, h mért veszika fáradságot ilyesmire ott szült kismamák...

Hanna, jó volt reggeli indításnak ez a bevásárlás-sztori. :D

Igen, érezgetek néha egy-egy jóslót. De Vidadoktorral még jövő csütre. beszéltünk meg UH-t. Úgy legyen.
Egyébként majdnem lebuktam, mert amikor mondta a csütörtököt, önkéntelenül elmosolyodtam, kérdezte is mért. Valamit mondtam, de nem voltam igazán meggyőző, őt egyébként sem lehet blablával etetni, de aztán kitaláltam egy hihetőt. :oops:

No, igyekszünk mi is beérni. Akkor porta, 10.30.
És pl. elénekeljük a Kiskarácsonyt vagy hogyan...?
No majd ott.

Most nézem, micsoda vonalzó Larának!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Lányok!

SAJNOS nem tudunk menni,mert az egész család lebeteget. :oops: :cry:
Nem szeretnénk senkit megfertőzni,majd itthonról drukolok nektek.

Az éjszakánk is szinte ébren telt,nagyon ki van mindenki.
Pedig annyira vártam és most olyan szomorú vagyok :evil:
Azért várom a beszámolott és a képeket.
Puszi nektek
V

valentina

Sziasztok!

Az a nagy büdös helyzet, hogy tegnap estére belázasodtam, és reménykedtem kicsit, hogy mára kutya bajom nem lesz, de nem így lett...
szóval én sem tudok menni.... Ááááááá.... :cry: :cry: :cry:

De azért nem teljesen elkeserítő a helyzet, mert a párom emiatt nem ment ma dolgozni, és ő ott lesz Lénával. És viszi a tablót.

Lénát biztos megismeritek, és rajta keresztül Marcit is. Nagy bozontja van. :lol:
Megpróbálom rábeszléni, hogy vigyen ő is gépet!

Ügyesek legyetek, most már én is izgatottan várom a beszámolót...

Hát ennyi... :cry:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

jaj, Zsófi, nagyon sajnálom!!!!

Rossz hír, de én se tudok menni, a két barátnőm, akik vendégsége jöttek volna hozzánk délre 11re jön hozzám, mivel már 2kor el kell menniük (Párizsban és Londonban élnek, főiskolára jártunk együtt és ünnepekre jöttek haza) ne haragudjatok, de ezer éve nem láttam őket, egyikük még Danit se látta sose és mindenképp szeretnék velük találkozni...hát, ez van. képeket mi is várjuk!

Na, megyek is készülődni, mert még az ajándékaikat is be kell csomagolni, meg ebédet előkészíteni (valamit össze fogok ütni nekik, ami nálam nagy szó!!)

KépKép
barimami

Sziasztok!

Sok a betegség, szomorúan olvasom. :-(
Azért remélem sokan már a Kútvölgyi felé tartotok...

Mi sem állunk jobban egészségügyileg. Ákoskám tegnap elcsúszott a suliban az udvaron, és 3 nap kórház lett a vége, agyrázkódás. Sajnos nem maradhattam vele a pici miatt, s mivel csak anyás szobák vannak, ezért apa is hazajött. :-( Első egyedüli éjszakája volt, apa ment reggel hozzá, mert Ádámmal nekünk jelenésünk van a dokinéninél mázsálás céljából, s állítűlag nem aludt sokat a lelkem, mert hiányoztunk neki. De nem is sírt, tehát hősiesen viselte. Ma délben doki után rohanok én is hozzá, este 8-is lehetünk vele, utána még 1 magányos éjszaka. :-(
Szerencsére jól érzi magát, most van neki pár vizsgálat, hogy nem lett-e komoly baj az ütéstől.

Ádám meg szopisztrájkot tart. :cry: Félek, hogy már csak pár napunk van hátra a szopizásból. Biztos érzi, hogy mostanában hajnali 2-3-ig dolgozom, közben Ő kórház, majd most Ákos, nagyon felmosórongy vagyok. :-(
Kínálom neki a cicit, de sír rajta, közben a rendes kaját meg nyomja befelé, ha inni adok csőrös pohárból azt is kéri, csak a cicit nem. :cry: Már este sem kellett neki, nehezen is aludt el ezért. :cry:

Ha van cicikedvhozó tippetek, szívesen veszem. Egyelőre nem tudok mást tenni csak kínálom, a doki-kóürház rohanásban fejni sincs időm.

Azt még nem tudom, hogy ezek után, hogy lesz ebből karácsonyi tisztaság, sütés, fa vásárlás... mindegy, bocs, hogy ennyire negatív vagyok most...

Na, megyek, mert lassan indulni kell a dokinénihez. Tegyetek fel képeket, nagyon várom!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Látom, mások is betegek. Bene is napok óta taknyos, de azon kívül, hogy néha szívjuk az orrát, nem komoly, orvoshoz sem mentünk. Aztán tegnap estére az én fejem is bedurrant. Apja most szerez Neocitránt...

Lányok, bárki, aki le van maradva karácsonnyal, tudjátok, úgyis az a ofntos, hogy együtt a család. Ne aggódjatok, és ne rohanjatok. Úgy lesz jó, ahogy van!

Na, majd délután lesem a beszámolót az átadásról!

mtunde

Sziasztok,

Nagyon jó volt, szerintem nagyon boldogok voltak... mellékelem a képeket, amiket tudtam csinálni, amíg az aksi bírta. Nem akartam vakuzni a Babók miatt, így némelyik kicsit mozgósra sikeredett.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

még majd folytatom a kicsinyítést, csak Tünde éhes...

KépKép

KépKép
snowwhite

jön a többi... Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

és a vége...

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

jaj lányok de jóóóóóóóó
de szupi lehetett

Memme mekkora vagy!!!!! hurrááááá

nálunk még lépcső készül :evil: :evil: :evil:
majd később jövk
Vendég

Sajnos Vida és Tóth dokit a kamera aksija nem bírta megvárni, de hátha másoknak sikerült...

KépKép

KépKép
snowwhite

látszik a képeken, hogy mennyire örülnek a látogatásnak, tényleg ez a legjobb, legbarátságosabb szülészet a városban. nagyon jó érzés volt végig nézni a képeket, köszi, hogy ilyen gyorsan feltetted őket.

Kép

Kép
zill

Sziasztok!

Dóri:
Köszönjük a képeket!! és még mindig nagyon sajnálom,hogy nem tudtam ott lenni :cry: :cry: Szívesen megnézetm volna az orvosok és a szülésznők arcát, mikor átadtátok az ajándékot!!

Borsa:
szuper a karácsonyfa!!

Memme:
Óriási pocakod van!! De gyönyörű vagy, sugárzik rólad a boldogság!

Ancsa: Örülök,hogy végül rájöttél, hogy mi a fagyitej :wink: Sikerült becsomagolni az ajándékokat?

Én készülődök, mert lassan indulok a buliba. Kíváncsi leszek, hogy bírom majd Petya nélkül. Mert egy ideje csak vele megyek mindenhová...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Lányok!
Tök jó lehetett! Én sajna nem bírtam megvárni, mert még be kellett menni a melóhelyre. Pankának gennyes fülgyulladása van. Úgyhogy taknyosoknak orrszívás szigorúan! Akkor is ha nem jön nagyon!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta: jó a vonalzó! Örülök, hogy elkészítetted.

KépKép

KépKép
snowwhite

Memme! Szép poci! :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Halihó!!!!

Gyuzso!!!!!
Orsi úgy nekiesett a sütikének, hogy a moszkán már nem is volt belőle :oops:
Ha ezt tudom akkor többet kérünk :D

Kép

Kép
cukipofa

Dóri!
De jó ahogy bekapcsoltam a babanetet azonnal a képek fogadtak :D köszönjük!

Kriszta!
Új vonalzó :D jobbulást a kis betegnek!

Brigi!
Neked jó bulizást!

Gabi!
Kitartást! Ha sokáig szaroznak akkor odamegyünk és megverjük őket!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Szuper jók a képek!!!
Borsa, Gyuzsó, Zsófi még1x köszi!!!!Magyon szuper ügyes csajszik vagytok!!!!!
mindenki olyan szép....

Betegeskedőknek gyógypuszi!!!
Én sem vagyok a toppon,iszonyatosan fáj a fejem :cry: :cry:

Memme,olyan szép pocikád van!!!!!!

Kik voltak ott dokik, szülésznők????

Vali
Ákos hogy van??sok gyógypuszi neki, és jobbulást!!!!
Ádám baby szopizzál szépen lécciléccilécci
kitartás Vali......

Balázs 1,5 óránként fennt volt és nem tom mér.....
iszonyatos fáradt vagyok....

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Dóri,köszi a képeket.
Zsófi,
sajnálom, hogy lebetegedtél, tündéri a lányod.Köszi embernek is, hogy behozta a tablót. Neked meg jobbulást!És minden betegeskedőnek!!!
Cukipofa,
a lányod egy az egyben te!!! :)
Kriszta,
Pankának is gyors gyógyulást! Gyógyszert kap, vagy bántani is akarják a fülecskéjét?
Na Ancsa, lányod akkor parádézhat már a karácsonyfa alatt! Nagyon ügyes!

Memme pocakja élőben még brutálabb. Hozzámértük Micut, még most is beleférne.

Vida dokit még láttam, de Tóth doki bá érkezésekor már megpattantunk, ha van még kép, szívesen megnézném én is azokat!

Még egyszer köszi Borsa, Gyuzsó, Zsófi!

Mindenkinek további jó készülődést!
Emese

Kép
Kép
paklincs

Azért azt se hagyjuk ki, mert a fotón nem jön át, hogy Kisjankó milyen szuper verset mondott, nagyon hosszú volt és ő meg nagyon ügyes. Tapsot is kapott érte!
Én is várom a fotókat, szerintem Léda apu fotózott még, ha jól láttam.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Paklincs!
Antibiotikum :(

Kép
Kép
kriszta36

És persze Orsi is dalra fakadt :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Hahó!!!!!

Borsa!
Visszakerült hozzátok Emma játéka???? Mert én elveszítettem a fonalat, hogy Orsitól hova lett...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Először is Tiko, köszi a csokit (ugye tőled van? :oops: ), és persze mindenkinek a perselyt is, csak azt nem tudta megmondani a Marci, hogy az kitől jött...

Meg átadta azt is, hogy jobbulást kivántok, köszönöm! :) Szerintetek lehet, hogy már megint mellgyuszim van??? A tünetek tök olyanok, de hát már csak egyszer szoptatok eténként, és ez így van kb 2 hónapja, tehát azóta nem változott semmi. Szerintetek???

Azt is mondta a párom, hogy Kisjankó tök ügyesen verselt!
És akkor a képek, jó sok készült.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

folytatás:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

folytatás 2:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hát Lányok, irigykedve nézem a képeket, biztos nagyon jó érzés volt látni az örömüket.
A tabló-mézeskalács-díszítő csapatnak mégegyszer KÖSZÖNÖM, ( remélem lesz alkalmam meghálálni )

mindenkinek nagyon jó készülődést, teljen úgy az ünnep, ahogy szeretnétek, vidáman, boldogan, nyugisan, meghitten.

ÁLDOTT, BOLDOG, SZÉP KARÁCSONYT minden babának, mamának, apának, nagynak és picurnak és a pocaklakóknak is!
Heni és családja

Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,

Nagyon jók a fotók! És tényleg köszönjük még 1x a csapatnak, hogy ennyit tettetek a meglepetésért.

Írtam Erikának (Zachár) és válaszában kérte, hogy adjam át az összes babanetes lánynak, hogy Nagyon Nagyon Köszönik. Már délután elment és vett keretet a tablónak és holnap keresnek neki méltó helyet! A mézeskalácsokra azt írta, hogy szenzációsak és nagyon sajnálta, hogy Ő nem lehetett ott!

Szeretnék én is Boldog Békés Karácsony Kívánni Nektek, Sok Egészséggel és Örömmel.
Üdv: Dori és Tünde Babó

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Úgy sajnálom, hogy nem voltunk ott. :(
Láttom mindenki boldog volt. Mi takonykorban szenvedünk a Viktorral és még lázas is vagyok.
Még egyszer köszönöm a tablót a mézeskalácsot. :P

Jó éjszakát mindenkinek és Kellemes ünnepeket Kívánunk mindenkinek, kicsiknek, nagyoknak,anyukáknak, apukáknak, nagyszülöknek,dédiknek,stb.stb.
Minden betegnek jobbulást.
V

valentina

Sziasztok!

Nagyon jók a képek köszönjük! így legalább egy picit mi is ott lehettünk! Láttam kedvenc Tóth dokink is ott volt! :wink:
Ki volt a másik doki?
Mi is köszönjük, hogy rajta lehettünk a tablón, ami nagyon szép lett Zsófi! Csoki tőlünk is jár! :wink:
Mézeskalácsokért is külön köszönet Nektek is megy a csoki majd! :D

Gyerkőcök is nagyon édesek és hogy KisJAnkó még szavalt is eláll a szavam!!! :D Mi szépet szavalt?

Sajnos nálunk apa még mindíg beteg, már két napja nem nagyon engedem Áron közelébe. Reméljük, mi nem kapjuk el!

Sok-sok gyógypuszi minden betegeskedőnek!

Hanna

Kép
hanna09

A másik kedvencünk: Vida doki :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Csajok, tök sajnálom, hogy nem tudtunk menni, pedig kicsit volt úgy is, hogy meg tudunk lepni, aztán nem sikerült.. :(
Tök jók a képek, és örülök, hogy egy ilyen aranyos kis ünnepség lett az átadásból.
Gratula mindenkinek!
Puszi.
Ja, Zsófi! Ha majd jobban leszel, elküldesz nekem is egy példányt a tablóból emilen? Mert nem kaptam meg.
Köszi!

satuk

na én is itt...
olyan jó votl nézni a képeket... nagyon sajnálom,hogy nem lehettünk ott. De 5kor távoztak a drága emberek.. végre kész a lépcső!4 nap alatt 1 évet öregedtem.Enci nem is aludt ma.Nagyon hisztis volt. Gondolom érezte anyján a feszültséget. Már nagyon veszekedtem az emberekkel. :evil: Párom már szólt,álljak le mert csak stresszelem őket, és akkor jusztse haladnak :evil:
na de kész lett.
utána neki estem a takarításnak, eg sütöttem egy kuglófot.
Vendég

elszállt az előbbi....
na szóval:már elkezdtem vmit csinálni ez a lényeg...

visszatérve látom ott volt Tóth Doki is :D meg Vida doki :D
a szülésznők közül:KeszeghÉva,Böbe,VárnaiGabi,MArcsi a csecsemősöktől,kit hagytam ki?
Szóval biztos tök jó lehetett!!! sokan voltak az osztályon???mármint volt elég kismama?baba?vagy csend volt? :D :D
Látszik,hogy tényleg örültek... :D :D
Vendég

Nem nagy a pörgés.....Kriszta! jó lett a vonalzód!! :D :D
Inkább én is elköszönök...nem tudom jövök-e még Kariig,de meglátjuk...

SZeretnék én is Áldott,békés Karácsonyi Ünnepeket kívánni mindenkinek!!!!

Kép
Vendég

Gyuzsó,Borsa
én azt hittem, becsületkassza a Tiétek. Akkor viszont felétek még lógok a törlesztéssel mézeskalácsügyileg. Remélem legalább egy-egy doboz Smartiest el tudok juttatni Nektek. Vagy egy habos kakajó valamikor?

Gabi,
gratula a lépcsőkhöz, csak összejött. :wink: A patchwork-ök pedig álomszépek.

Májam (is) hízik, köszi a Kisjankó gratulációkat.

Holnap megjelennek Nagyiék, nekiállunk sütni-főzni, nem tudom, mikor tudok még bekukkantani. Úgyhogy most szeretnék apa műalkotásával Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánni, remélem éppen úgy sikerül majd minden, ahogy elterveztétek. Gyönyörködjetek jó sokat a gyerköcök csillogó szemében.

Kép

Sok puszi Nektek:
Emese

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok Lányok!

Milyen jó, hogy így örültek nektek/nekünk! Kár, hogy nem voltam ott. DE nagy csokikat, bármit...
Már amúgy is tervezem, hogy tavasszal majd egy palacsintapartira meghívlak benneteket. Azt tudok sütni... :) Sokat, és jót :) És azt a gyerkők is, szülők is szeretik :) Na, persze addgi szülök egyet, meg minden :wink:

Jó éjt mindnekinek, és aki már nem jön, annak Áldott Ünnepeket.

mtunde

Sziasztok!

Zsófi
Igen én küldtem a csokit 8) Nagyon szivesen! Az gyógycsoki ám, tessék hamar meggyógyulni!! :wink:

Kép

Mindenki nagyon aranyos volt, és azért majdnem :oops: mindenkit megismertem a lurkójáról.

Kép
tikó

Sziasztok!

Most értünk haza a vásárlásból :lol:
vagyis nem mert már ki is pakoltam.
CSak gondoltam benézek.
Annyira szuperek a képek!
Látni, hogy nagyon örült mindenki, és Ti is jól éreztétek magatokat!

Zsófi, Gyuzsó, Borsa!
Köszönjük a remek ajándékokat.
szuperek!
és Ti is azok vagytok.

Minden betegeskedőnek mielőbbi gyógyulást!
Na most már megyek zuhizni,
mert azért most már én is fáradt vagyok!

Szép napot!
és remélem Mindenki az igazak álmát alucikálja reggel 9-ig!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?