A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Andi!
Ha már igy bekerültem közétek,próbálok néhány jó tanáccsal is segíteni. :lol: :lol:
szurikáta56

Tényleg nagyon jó, hogy itt vagy köztünk.
Szerinted 14 év alatt nem estem át rajta már?
andi67

Andi!
Ezt egy vérből elvégzett vizsgálatból meg lehet tudni.
De utána nézek pontosabban ha gondolod.
szurikáta56

Köszönöm Szurikáta, hálás lennék érte.
andi67

Kismamik figyelem új japán játékszer, lehet, hogy egyszer jól jön még

<http://velvet.hu/poronty/2007/11/09/huszcentis_cicikkel_jatszanak_a_japan_gy#more218933>
andi67

14éves!! no az már valami!!!!!!

Finch - remélem nem jön meg, azért még ne döntsd el fejben, mert kikapsz!!!
szépem

A keresett kifejezés (<http://velvet.hu/poronty/2007/11/09/huszcentis_cicikkel_jatszanak_a_japan_gy#more218933>) egyetlen dokumentumban sem található meg.

Javaslatok:

* Győződjön meg arról, hogy valamennyi szót helyesen írta.
* Próbálkozzon más kulcsszavakkal.
* Próbálkozzon több általános kulcsszóval.
* Próbálkozzon kevesebb kulcsszó használatával.

:lol: :lol: :lol: asszem nem írtam helyesen valamelyik szót! :lol: :lol:
szépem

Rendben szépem! Még semmi nem dőlt el!
Szerintem holnap lesz a kritikus nap! Majd meglátjuk!
finch

Szépem: Ez azt jelenti, hogy nem tudjátok megnézni??? :roll:

Pedig a weboldalról másoltam be a címet :( Nem értem. Esetleg ha innen bekopizod visszafelé az internet keresőbe? Úgy sem nem megy?

Majd elküldöm mailben. Jóó?
andi67

Finchike!

Nagyon szoritok Neked,ne add fel a lelkesedést!
Arany pofa a kutyusod...!
Hétfő reggel (24.-én) csinálom a tesztet :roll:
Puszi:Angyal
angyal73

Ági, elárulod honnan lehet ezeket letölteni? Az a nőgyógyászos, láb között turkálós az beszarás!

Jelentem már én is jobban vagyok!

Zsembike, megértelek, én is voltam ilyen hangulatban, nem örültem a karácsonynak se, semminek, de szerintem nem kell erőltetetten örülni. Éld túl, kezdd el az új évet, csak lásd egy kicsit a jövőt és legyen célod. A célodat ne add fel, de a rossz kedvhez jogod van. Túl leszel rajta. Aki meg ilyenkor nincs veled lélekben, az meg se érdemel Téged.

Lányok, arról Jane Austen-ről meséltek, amit annyira dicsértek?

bea
öreganyu

Hú Angyal 24-én??? :o
Izgi lesz.
andi67

Andikám, én megnéztem a ciciket! Hát most erre mit mondjak!?

Öreganyu! Jane Austen

http://hu.wikipedia.org/wiki/Jane_Austen
finch

Hali Csajok!

Júúúj de pörögtök megint. :lol: :lol:

Először is, Zsembike, privi ment.

Bodzikám, nagyon szépek a nevek, a Lili és Levente nekem is tetszenek, csak nem megy a vezetéknevünkhöz. Tiszta mekegés lenne. :lol: :lol:

Andi, Te milyen rendes vagy, hogy képeslapokat is küldessz. Én csak emileket küldök, ha el nem felejtem. :oops: :oops:
Jó ez a mentolos kaja. :lol: :lol: :lol: Régen nekem is volt kutyusom, mikor megöregedett szegény, olyan szájszaga volt, hogy konkrétan nem lehetett megközelíteni. :roll:

Fincsiiiii, Te kis rokonlélek, én is imádom Jane Austen-t, és nekem is a B&B a kedvencem. Megvan DVD-n, Jennifer Ehle és Colin Firth. Évente kb. 20x tuti megnézem. :D :oops: Eccerűen nem tudom megunni, már kívülről tudom.
És Angyalkártyám is van, mostanában naponta húzok. Tegnap előtt írtam Nektek, hogy láttam egy kolduló nőt a kisgyerekével, akinek adtam pénzt, majd bőgve odébbálltam.
Csak este gondoltam bele, hogy aznap ezt a kártyát húztam: Igazság: Légy tisztességes és őszinte a környezeteddel, különben elveszíthetsz valami fontosat magadból!

Ágica, Te csak lelkifurdalás nélkül pihizz nyugodtan. :D :D Most még megteheted, aztán a három borsócska mellet egy darabig biztos nem lesz rá lehetőséged. Olyan jó lenne, ha már mi is találkozhatnánk személyesen. Puszillak! :D

Örülök, hogy a betegeink végre lábadoznak. Továbbra is mennek a gyógysugik. :D ++++++++++++++++++++++++++++

Ma egész nap ajándékokat csomagoltam, de már nem bírom tovább, belukad a hátam. Már csak 3 ajándékot kell becsomizni. :roll:

Turbó Hanyatom, micsi? :D

Mindenkinek smaccantás! :D :D

Fúúúúú, szómenésem volt. :oops: :oops: :oops:
katóc

Angyal, Neked egy szép, kövérés pozitív Gabriell-t kívánok! :D

Szurikáta, remélem, hogy virtuálisan is kabala leszel. :D :D Hozzám a párom unokatesója jár szurizni, aki szülésznő. De majd ha sor kerül rám is, azért fogok kérni egy virtuális szurit Tőled, jó?

Bodzi, érdekes a megérzésed. Istenem, milyen jó lenne, ha bejönne. Tiszta szívemből kívánom, hogy így legyen. :D
katóc

kövér szóköz és :oops: :oops:
katóc

Húztam egy angyalkártyát a DRK-nak holnapra:

Harmónia: Szeresd magad, és fogadd el a környezeted olyannak, amilyen. Csak így lelhetsz békére.
katóc

Itt vagyok csajok,csak éppen azt sem tudom,hogy hova kapjak :)
Ma fényképezőgépért mentem szervizbe,majdnem 2 óráig álltam a dugóba,4re értem haza :(,majd takarítás,zuhanyzás mert eszembe jutott 2 dolgo amit nem vettem meg,így elrongyoltam a tescoba,onnan a barinőmhöz átadni az ajándékát,haza,takarítás folytat,mosás,ruhák összehajtogatása....kész vagyok és még a nappali nincs kitakarítva :(

Nagyon nagyon nagy ölelés mindenkinek!!!
Zsembikém,nem teccik,hogy ennyire magad alatt vagy:(Holnap felhívlak!!!!
Smacccc
hanyatka

Katóc!Köszönjük!
Én ma annyira jól éreztem magam a börömben,olyan jó kedvem volt,no meg a karácsonyi dalok még jobban feldobtak.:)
hanyatka

Aszem éjfélre végzek,akkor még bekkukantok,írjatok....... :)
hanyatka

Szívesen Hanyatkám! Azért pihizz is egy kicsit, hogy holnapra is legyen energiád! :D :D

Jóccakát Mindenkinek!
katóc

jó éjt mindenkinek! megyek hálni. :lol:
szépem

Hanyat, pihizz is !
Andi - ez a műcickó nem gyenge...
Katóc - mikor mész uh-ra?
szépem

Január 4-én megyek Apánkhoz. Gondolom, csinál UH-t is.
katóc

Na én kész....!:( de olyan szinten,hogy alig állok a lábamon...egy gyors zuhany és már nem is állok :)

Nem tudom,hogy bírom majd a Zuram holnap esti céges vacsiján!? :wink:

Az vigasztal,hogy vasárnaptól 10 napig teljes nyugi,pihi....huncutkodás:)

Gyönyörű álmokat!!!
hanyatka

Jó reggelt kedves DRK!

Sajnos csatlakonom kell Zsembikéhez, totálisan elegem van már most az egész rohadt Karácsonyból (már elnézést). Felbukom a fáradtságtól, elegem van hogy 3. hete betegen teszem ki a szívem-lelkem az egész családért, senki ez idő alatt még egy teát se csinált nekem és sorozatban kapom vissza a nagy semmit. Tudom nem az ajándék pénzbeli értéke számít, meg azt is tudom hogy jobb érzés adni mint kapni, csak azért ez a gyakorlatban nem így működik, az embernek vannak érzései. Amikor a munkahelyemen az asszisztensnőmtől 2 nappal a karácsonyi ünnepségünk előtt megkapom hogy keressek magamnak mást ha nem vagyok annyira toleráns, hogy néha elkésik (megjegyzem nettó kb. 100-120-at visz haza és van hogy heti 3x fél napot van bent), az összes alkalmazottam 21 karátos arannyal futtatott Szász Endre helia D díszdobozos krémet kap ajiba meg még egy csomó mindent, én meg kapok összesen tőlük (összedobva rá a pénzt) egy 3ezer Ft-os jelentéktelen könyvet meg egy tálca süteményt, akkor azért???, Önző vagyok? Lehet. Meg amikor erőmön felül költekezek olyanoknak akikhez semmi közöm (Férjem barátai, tul.képpen a mostohafiam is) és mikor viccesen megkérdezem, hogy én mit kapok karácsonyra, akkor közli a Férjem., hogy semmit, mert már nincs pénzünk. És ezt véresen komolyan gondolta. Mindegy átéltem én már nemegyszer hogy mindenkinek volt a fa latt ajándék, csak nekem nem, túl fogom élni most is. Anyám dettó. A saját Anyám. Tudom hogy felnőttként már az én gyerekeimnek kéne megteremteni a KArácsonyt, de azt hinné az ember hogy a szüleinek ő maga még mindig a gyereke. Hát ezek szerint nem. CSak nehéz így jó anyának lenni ha nincs előttem jó anyakép. Mindegy a családját az ember nem választhatja meg, igyekezni fogok a baráti körömet úgy leszűkíteni, hogy az legalább megfeleljen nekem. Tudom kárpótoljon a gyerekeim mosolya, tisztában vagyok én ezekkel a közhelyekkel, de most azt sincs kedvem élvezni, semmihez sincs kedvem, csak bőgni és legszívesebben már a január elsejét várom, hogy robotolhassak tovább, mert addig leaglább nincs időm a saját hülyeségeimmel foglalkozni.
Bocsánat hogy Rátok zúdítottam, tudom nem ennek a topicnak a témája lett volna, gondolkozom is hogy kitörlöm....bocsánat

bea
öreganyu

Jóóó reggelt!

Szegény Öreganyu, jól kilehetsz borulva, hatalmas nagy ölelést és simogatást küldük Neked.
Jó sok minden összejött most, javaslom (legalábbis én ezt tenném), h ugyanúgy viszonozd a dolgokat ahogy Te kapod.
Vagyis: alkalmazottak jövőre kapjanak szintén apróságokat, kariajándékot csak a gyerekeknek vegyél, stb.....tök betegen 3. hete azé 1 teát csakelvárhat az ember.......sajnos sok férfi ilyen, magától észre nem venné a dolgokat. Ez tudom, h rosszul esik.

Problémákat csak zúdítsad ránk, Te is meghallgatod a síránkozásainkat és lelket öntesz belénk, ha kell.

Zsembi: neked is léleksimit küldök, átérzem a lelkedet, h a karácsony a hátad közepére hiányzik most, én is így gondoltam és gondolom is sokszor, de aztán belevetettem magam a vásárlásba és feldobódtam...gondolj arra, h ez lesz az utolsó ilyen karácsony kettesben-:))

Finch: nagyon cuki a kutyus, kis gyűrött nyakú :lol:
TOVÁBBRA is megy a +++++++++++++

Sok puszit és kevés munkát mindenkinek

Anikó
tatulány

Édes Öreganyu!
Nagyon átérzem, hogy milyen szar érzés lehet és iszonyúan sajnálom!!!
Szegénykém, a betegségtől még a maradék kedved is elmegy a pozitív hozzáállástól, a felsoroltak ellenére megpróbálnád, tudom!!!
Nagyon nem szép, ahogy a kolleganőid gondolkoznak!!!!!!!!!!!
Ha megírnám, a suliban 3 diplomával, szaktekintélyként, vezető pedagógusként, konzulens tanárként és annyi év után, mennyi volt a netto bérem, megdöbbennének a kis hálátlanok!!! Korábban egy intézet igazgatójaként, amit országos modellként hoztam létre, vezettem 7 évig, na, ott sem volt több!!!
Nem abból éltem,élek, gonolhatod, tényleg csak hivatásszeretetből csinálja az ember és inkább az újságírásból, előadásokból, tv-s munkákból stb., nem a logopédusi fizetéséből... Elárulom, a pedagógusi fizetésünk nem éri el az asszisztensnőidét. Nagyon nem becsülnek meg Téged, dolgoztak már máshol, hogy ezt megengedik maguknak?? Lehet, hogy nincs összehasonlítási alapjuk!!!!!! Ideje lenne a földön járniuk!! Sajnálom, hogy ilyen hálátlanokat fogtál ki!!!
Más: Tőlem például kapsz ajándékot, remélem, most már át is tudom adni valamikor és élőben is beszélünk, nem csak elefonon... :oops: :D
A családod egyes tagjai sem éppen kedvesek, DE majd megnőnek a Te kis Cukikáid és Ők szívből szeretve Téged, sokkal figyelmesebbek lesznek, meglátod!!!, hiszen ezt kapják Tőled, csecsemő koruktól beléjük ivódik!!! Csakis Velük törődj és tudd, mi is nagyon szeretünk és ez sem kevés!!! :D:D

Kép
bodza2005

Aranyos vagy Tatus!
Igazad van!!!:D:D

Kép
bodza2005

Öreganyu:
az ajándékozás nálunk úgy van, mivel nem gyerekek vagyunk, megkérdezzük egymást, sőt a legtöbb ajit az érintett választja ki, páromtól amit kapok, mind én vettem meg......aztán benyújtottam neki a számlát :lol: :lol:, neki meg volt amit közösen vettünk, volt amit én (de megadta a megrendelést). Így nincs szájhúzogatás, meg csalódás. igaz sok meglepi sem.

Remélem a fa alatt, gyerkőceid körében azért kicsit jobb kedved lesz!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

SZiasztok!

Beus eszedbe ne jusson kitörölni, amit írtál, ezért vagyunk neked, hogy meghallgassunk. Bár sajna én okosat nem tudok mondani. De sajna nagyon önzőek az emberek. De jusson eszedbe, hogy mi itt vagyunk, és nagyon szeretünk! :-)

Katóc köszönöm az engedélyt a pihire! :-) Bár most tök jól vagyok, azt hiszem vasalok kicsit, azt nem nagyon bíznám a páromra. :-)

Képzeljétek tegnap átmentünk anyukámékhoz, a tesóm elkezdett hüledezni, hogy te jó ég mekkora a hasam! :-) Aztán susmus a párjával, gondolom elszámította a karira vett ruha méretét! :-) Na mjad kiderül! :-)

Ja és tegnap óta, hogy hallottam a szívhangot, azóta mindenen bőgök. Most ez a korszkom jön? Reggel pl a Tóth Vera énekelte a csendes éjjt, és azon zokogtam.

Na most ennyi voltam délután még benézek. MOst megyek vasalni kicsit! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kicsi Zsembibébikém!
Tessék velünk megosztani a kis gondjaidat, ne magadban tartogasd!!!!!!!!!!! Ölelünk nagyon!!!! Csak a jövőre szabad koncentrálnod, mert hidd el, a fele siker, a lelki hozzáállás!!!!!!
Ezt én is tapasztaltam!! Tatus kérdezte, mi volt most más, például ez!!!:-)
A Párocskád szeret Téged, Te is Ő, már ez majdnem teljesen elég a boldogsághoz!! A Kisbabátokat pedig, aki teljessé varázsolja majd az életeteket, küldik az égiek és Ő is készülődik már lélekben, csak nyisd ki még egyszer a szíved Zsmbibaba!!!!!!!;-):D:D

Kép
bodza2005

Ágicám!
De édes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Igen, most ez jön és ez olyan nagyon jó és szép!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Kép
bodza2005

Öreganyu http://animaciostarhaz.atw.hu/ innen jöttek Finchike adta meg a címet. Várj neked is van valamim! :-)

Kép
Kép

Ja és Cseka neked is elfelejtettem válaszolni. Igen C&A-s a felső! :-)

Ági28

Na de most tényleg megyek Kép

Ági28

Ez kész!!!!! :lol::lol:

Kép
bodza2005

Öreganyu: i
igaza van Bodzinak, hálátlan az asszisztensed, elküldhetnéd őt pld. hozzánk, (köztisztviselő vagyok,) nálunk a középfokú végzettségűeknek, napi 8 órára nincs 120 eFt-juk, bruttóban.
Örök imát rebegek, h végigkínlódtam meló mellett a főiskolát....hallod Yamita......egy nehéz vizsga előtt ez lebegjen előtted :lol: :lol:

Párom is tavaly vadászott új asszisztenst magának, ugye napi 4 óra munka......netudd meg micsoda fizuigényekkel álltak elő :shock: :roll: :shock:

Zsembibaba:
igen, nagyon eltüntél mostanában, tessék gyakrabban jönni és mi majd jobbkedvre derítünk, mi egy nagy család vagyunk akik jóban-rosszban egymás mellett állunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági: nemis volt akkora az a pocak, végülis 3 bébi és majdnem félidő, mostfog csak beindulni igazán....csak óvatosan a vasalással, szomszédcsaj szülés előtt ülve vasalt, tedd ezt Te is.

Bodza: cupppp

Anikó
tatulány

Drága lányok,édes Bea!!!
Annyira sanálom,hogy így összejöttek a dolgok és ilyen hálátlan figyelmetlen emberekkel vagy körülvéve!!!Karácsony előtt Boldognak kéne lenni,várni az Ünnepet,szeretni egymást,odafigyelni egymásra,miért teszik ezt veled???
Ne kérj bocsánato,hogy kiöntötted a lelked,hisz mi azért vagyunk,hgy legalább így megvigasztalhassunk és meggyőzzünk,hogy mi szeretünk téged és meg fogunk ajándékozni.
Ahogy a Bodzi írta,a te kis drágáid pár év múlva kárpótolni fognak mindenért vagys ennél is jobban!!!Vigasztaló ölelést külök neked!!!

Ágikám!!!Ne hari a tegnapimiatt,hogy a drága kutyusákat kifelejtettem.....7en mint a gonoszak!!!Irigyellek kicsit,szép nagy család lesztek!!!

Bodzikám!Kívánom,hogy a vonalzócskán mindkét név ott maradhasson,olyan szépek!!!
hanyatka

Így van,általában napi 9 óráért keresnek az emberek 100-110 ezreket,nayon el van tévedve az asszisztensed!!!

Finchike!!!Igen,meggyógyult az autóm :)
Nekem most megint fáj a torkom,2 napja sokkal jobban voltam,most kezdődik elölről :(
hanyatka

Sziasztok Csajok!!

Mindenkinek nagy ölelés, és le a kalappal aki már mindent megvett-és tud és takarított és még mittomén..
SEHOOOL SEM JÁÁÁÁROK :D
semmit sem kezdtem el, nem takarítottam, nem vettem semmit..
VÁÁÁÁÁ :D:D:D:D és meghalok olyan fáradt vagyok.
na,de képzeljétek, reggel mire odaértem a vizsgára, már 8 embert dobott ki előttem egyessel.. kissé megrettentem..
DE :D Yamika ügyes, 4-est kapott :D
Szóval köszönöm a drukkolás, meg seggberugdosást, hatott..
idénre ennyi, jövőre van még egy pár vizsga.

nem jegyzeteltem (büüüdös disznó)
katóc, szorítok hogy a januári uh -n minden rendben legyen és minden úgy alakuljon, ahogy Apánk eltervezte.. :D az már mindjárt itt van!

zsembikém, pihenj.. Törődj most egy kicsit csak magaddal és az édes pároddal.. csak egymásra figyeljetek.

ágika, és kimamák! vigyázzatok magatokra, ne hagyjátok hogy a nagymamák halálra etessenek :D:D:D:D (vagy anyukák-testvérek mindegy :D )

andikám, hanyatkám kis tevékeny bogárkáim :lol:
sok puszi nektek!
fincsim, szederkém, plümőkém Nektek is!

bodzi, kész vagyok, hogy nem tudlak felhívni.... :(

Vigyázzatok magatokra nagyon kellemes karácsonyt kívánok Nektek, 24-én este 8 kor RÁTOK FOGOK GONDOLNI LÁNYOK!!!!!
egytől egyig mindegyikőtökre....
yamita

Tatus!
Detto cupppppp!:lol:

Hanyija Bodzinak!
De jó, hogy tetszenek!!!:D:D

Yamiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
Királylány vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Gratula!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Yamica!Gratulálok a 4eskéhe,tuttamén,hgy ügyes kislányka vagy és csinoska :)

Akkor most belevtheted magad a vásárlásba,takarításba főzésbe...:(

Beszéljük meg,hogy 24-én este 8kor MIND EGYMÁSRA GONDOLNUK ÉS ÉRZENI FOGJUK,HOGY VALAHOL SOKAGONDOLNAK RÁNK!!!
hanyatka

Bekapcsoltam Yamitásom!!!! :lol:

Kép
bodza2005

Jaj olyan gyorsan gépelek vazze,hogy kimaradnak a betűk:(
hanyatka

Öreganyu...ezt csak Neked

Kép

Ezt meg mindenkinek kpüldöm sok szeretettel

Kép

Anikó
tatulány

Yamita: ügyes kislány vagy, ezt mind tudtuk.....ne izgulj a takarítás, vásárlás miatt, Neked most a tanulás volt a fontos, a többi majd megoldódik valahogy.

Hanyatka: jobbulást Neked, gyógypuszik!!!!

Képzeljétek eszem a napi 2 citromlevet és tegnap du. mentem haza és olyan fittnek éreztem magam, máskor ilyenkor télen hazaestem és lerogytam.

Anikó
tatulány

Tatu!Köszönöm,ari vagy!!!
Napi 2 citrom leve???Azt hogy lehet meginni???Nem rosz???
Lehet,hogy nekem is az kéne???
hanyatka

Bodzijjának Hanyinak!!!
Kép

Kép
hanyatka

Ilyen szép Békés Karácsonyt Kívánok mindenkinek!!!

Kép
hanyatka

Sziasztok Csajocskák!

Ágica, én nem vagyok terhes, de minden karácsonyi dalon elbőgöm magam. :D Asszem kicsit felfokozott lelkiállapotban leledzünk így Karácsony előtt. Neked meg három borsócska is van a pocidban!!! :D :D
Most éppen a csigatévén nézem/hallgatom a Karácsonyi éneket. Még nem bőgtem eleget. :lol: :lol:

Yamikám, hát tudtam én azt, hogy kirázod a kisujjadból. :lol: :lol: Gratulálok Neked!! :D Szerintem se izgulj a takarítás miatt, még sohasem volt úgy, hogy valahogy ne lett volna. Fontosabb, hogy együtt lesztek a hihetetlen kék szemű férjecskéddel, összebújtok, és örültök egymásnak. :D A porcica meg le van tojva!!! :D
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?