A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ez az elfjorszelf nekem marha lassan töltődik, mindig lelövöm.. érdemes lenne kivárnom? Lázba hoztatok
neet
neet

Johi, ez a miénk! http://www.elfyourself.com/?id=1605154028
Neet, egyszer legalább érdemes :D
és hát igen, Istók jó sokat örökölt Pótól :lol: 8) nem véletlen, hogy egész pici kora óta rajong a nagyapjáért, az egyik legfontosabb ember az életében :) a dédit is imádja, de a Pót mindenkinél jobban :D

votiv 8)
votiv

Vot,
Lili ééédes :)

Neet,
nekem is lassan tőti be :? egyenlőre vááárok ;)
Tyűha, ez a bulájos fejhasítás "érdekes" lehetett :o

Deni,
Hááát igen érdekes egy nőszemély az anyósom :? Tudod, hogy ott szoktam varrogatni (van egy nyárikonyhaszerűség külön). Nos, a lényeg az, hogy ilyeneket szól ba az Orsinak (mivel Orsikám egy virgonc-eleven kislány) hogy: " ha rossz vagy, akkor nem kellesz!" vagy: " Rossz vagy, akkor hazazavarlak4" :( A "rossz" számára az elvenség, szerintem..... Én két éve nem tudom O. bemagyarázni, hogy nyugodtan űljön meg egyhelyben....., akkor ő mi a fenének fenyegeti :x Főleg ilyenekkel :roll: Ja, és volt egy ilyen kijelentésük, hogy Új év- új élet....... Mert ő teljesen ki van tikkadva a két gyerektől. Vagyis Zs jöjjön haza 5-re és vegye át őket. Dehát Zs. nem tud pont úgy hazajönni. Főleg ha vidékre kell mennie. ..... Ma "megpendítettem" hogy elhozom a gépemet (ipari varrógép) és itthon fogok dolgozni. Erre ő: miért???? Majd megbeszéljük! Bla-bla....Azt nem akarja, hogy ne járjunk oda, De azt sem ,hogy ott legyünk. vagy nem értem.... :roll: Ja, és még azt hozzáteszem, hogy úgy éreztem korrektnek, hogy a megkeresett lóvé felét odaadjam. Tehát ha 10e. kerestem, 5-öt odaadtam....(Rezsi koszt stb.) És akkor most mégis ilyenek mond. Szerinted??? Kicsit elkeseredtem és kiakadtam rajta. Zsolti az egyetlen "normális" gyereke, és úgy kihasználja. Állandóan ugráltatja.... meg megcsináltatja a sógornőmnél a konyhát (butorösszeszerelés, felrakás) vele. Persze mindezt hétvégén, amikor mi együtt lehetnénk Zs-val. De mikor nekünk lehetne segíteni, sosem szól a másik fiának, hogy segíthetne (pl: amikor költöztünk)Na mind1, kicsit szarúl esik..... Ez van! Talán en fújom fel a dolgokat, de nem hinném...... Egyébként Vot ismeri anyós-"pajtásomat". Tudja kiröl beszélek ;) :roll: És tudja, milyen nehéz eset.....

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Megmutizom miket kreáltam még, csak már most nem tudom, melyiket küldjem szét :shock: (a bőség zavara)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Lindi,
ha bele kell dumálni :lol: akkor nekem a második tecc olyan szempontból, hogy ott nincsenek levágva a fényképek és senkinek a fejéből nem hiányzik darab ;) :D
viszont ha a legutolsón nem lenne Peti feje levágva, nekem abszolút az lenne a nyerő háttér miatt is meg a fiúk közös képe miatt :D

Mása,
anyósod :shock:

Vot,
Liliróza nagyon helyes!!!!!!!!! :D :D :D
és hol lehet látni Zsanci és Vot elfeket? ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Lindi, de jók ezek! :)
És cumielhagyáshoz grat! :)

Vot, nem jártam a Postásba, csak egy ismerős, ő küldte. (Az 5kerbe jártam.)
Józsi tündéri ezen a képen! És milyen nagylányos már a fogacskáival! :) Gyönyörű!
Pont azon gondolkodtam,h ki kéne próbálni a ekopázst, mert tök mutatós dolgokat lehet(ett volna) csinálni Karácsonyra (is). Mennyire nehéz? Nem vagyok nagy kézügyességgel megáldva...

Zsan, értem m ár, okosBorisz :) Sztem szülőktől kéne érdeklődni suli ügyben.

Macs, nem semmi, és az sem, ahogy leírtad! Bocs, de :lol: (De együtt is érzek ám! )

Columbine, grat a babóhoz, én sajna nem tudok neked segíteni, én vagyok az odd-one-out itt! :)

Ancsi, kolbászkaki :lol: Nálunk halacska szokott lenni.

Rylie, Teszvesz dvdt a Pagonyban láttam (www.pagony.hu)

Mása, a ti naotok is :shock: , Anyós meg :evil:

Johi, Fannika hetekig gipszben, és meg akarod úszni a tvt? Kizárt... P ha beteg, akkor szokta nézni többet. Csak nem mind1,h mit. Nekünk ezek vannak: Thomas, Kisvakond (most kaptuk P ovis "szerelmétől"), Futrinka u., Vizipók, Kockásfülű Nyúl, Misimókus, Legkisebb ugrifüles, Hupikéktörpikék, Kúkori&Kotkoda, asszem más nincs, de még körülnézhetek!

Nekem viszont egy Maszkabál kéne, nincs vkinek?

Megvolt az ovis Betlehemes, P szerint az az épület "A Betlehem", ahol az ünnepség volt :lol:
Kislányom templomi ministráns-ruhában, meg egy fenyőre való boával a fején (=glória) volt angyalka :) Végig meg se mukkant, igaz a kiscsopisoknak nem volt szövege, csak énekelni kellett volna. Itthon Apjával visszanézték a videót, és végigmondta az összes szereplő szövegét (pedig a próbák nagyrészéről, egész múlt 7en hiányzott!) :shock: Bnek is nagyon tetszett a sok gyerek, folyton mutogatott,h "Baba" :)
Vittünk kis ajándékot az óvónéniknek és a dadusnéninek, P nagy lelkesen adta oda nekik, még puszit is kaptak, ők meg tökre örültek. Jó volt látni,h így szeretik egymást.(régebben attól féltem,h ilyenkor féltékeny leszek, de P anniyra a helyén kezel mindenkit,h no problem.)

Éééés, megvan minden ajándék, kaják beszerezve (ma teccsóban, piacon, postán, és még egy pár kisebb boltban is voltam+ ünnepség-lejártam a lábam). Holnap ajándékkészítés, holnapután süti és mézeskali sütés, alvásidőben meg ajándékcsomagolás. Aztán már csak takarítás, meg fadíszítés marad. Annyira klappol minden, hogy várom,h mikor üt be a mennykő... :lol:
rídonli#

Ja, és P ovis "szerelme" a Zsolti, reggel az egyik kislány így fogadta ma Pt: "Szia, még nincs itt a ZSolti!" Együtt szoktunk hazajönni, mert közel lakunk, és kézenfogva jönek, megvannak a kis szokásaik (pl. végigmenni a kerítésen, bekukucskálni egy kutsához, levelet szedni egy bizonyos fa alatt), és P ki volt akadva,h ma nem együtt jöttünk,mert Zst előbb elhozta az anyukája... Zs meg a múlt 7en sírt reggelenként, és nem akart bemenni, mert nem volt ott P.
És P ma elárulta,h Zs aztmondta,h majd ő lesz a férje, ha nagyok lesznek, és lesz egy lányuk meg egy fiuk! :lol: :lol: :lol: :lol:
rídonli#

LENIII!!!???
rídonli#

Ríd! Nem kezdi egy kicsit korán a lánykád ?!?

Egyébként meg csalánba nem üt a mennykő! :lol:

Na, az uccsó kép, aztán most már húzok aludni:

Kis Picasso
Kép
lindicita

Ez a kis pulcsi is le van értékelve a H&M-ben, ami Bajnin van (be is szereztem a következő méretet :) )
lindicita

johi! tv-vel így is nagyon ügyi vagy, s szerintem eléggé extrém a helyzetetek szóval nyugodtan bocsásd meg magadnak!!! :wink: :D 8)

LiliMiki :lol:

mása! anyós nagyon durva :( ! csodálom hogy bírod az ilyen beszólásokat...
remélem sikerül majd inkább otthon dolgoznod!

lindi! nekem is a zöld tetsz jobban :lol:

zsan! cigi=alma hasonlat óriási :lol:
s nagyon szuper lehetett az ünnepség :lol:
nővérem kislányánál most végeztek ilyen iskolaérettségi tesztet. igényes, s "gyerekbarát"

ríd!nagyon édes a kariünnepségleírás! :lol: bőgés is megvolt?
s nem lesz ménykő csak gyönyörű karácsony!!! :lol:
(ja és még egy ezer éves hozzászólás: megértem nagyon a mosogatógépnek szóló örömöd! én is ált éjfél körül jutok el oda. remélem nekem is lesz hamarostat...)

ancsi! hugyimugyi :lol:

kattix! Félix tényleg gyönyörű! :lol:
s öröm volt olvasni a történeted! :lol:

ma voltunk állatkertbe barátnőzni, s nem tudom ideiglenes-e az a barlangjátszó, de az ingyiért van (jobbamondva belépőár). Angi nagyon élvezte az állatkertet :lol: (ismét :lol: ), különösképpen a pakát (papagáj). ez a benti jászó meg remek hely a kiolvadásra is :mrgreen: .

Angi kitolta a déli alvását 14 kezdődőre. nyom átlag 2órát, de ugye este így 22 előtt nem nagyon sikerál elaludni. szerintetek ez átmeneti vagy szokjam 8) ?

ma életében 2.x elaludt babakocsiban. s ebből kövi cici nélkül! s estig megint eszébe sem jutott! úúúúúúúgy örülök az eredményeknek :lol: . tényleg féltem, hogy mi lesz itt ciciügyben! s most már látom, hogy fog itt menni szépen minden rendben... :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsána,
az arany szóba sem jött még, mint suli? Nem egy zseniképző(csak a Gimije) és közel is van hozzátok. A mostani igazgatója (ha jól tudom) Kovács Kolosné, szuper fej, ő tanította nekem a kémiát anno. Az az igazi szigorú, de nem fagyos. A leg"hiperaktívabb" überszemtelen kamaszt is megregulázta egy hangos szó nélkül :) és a tanításhoz való hozzáállása is meglepően normális!(már a mai általános szemlélethez képest)

Votiv,
mondanám, hogy gyere ide dekopácsolni és addig Isti meg Füles szétrohangálhatják a kertet, de hát irtó messze vagytok.. :( (ennek ellenére az ajánlat fennáll :wink: )

Barbi,
cicimentes alváshoz gratula :D

Deni,
azért néha te is írhatnál, mi van veletek :)

Mása,
anyóspajti :evil: kitartást! Én mostanában úgy varrok, hogy Füles ott ül mellettem (imádja a varrógépet) én meg mesélek neki. Na meg ha megunta, 5 percenként tartok ellenőrzést, így kissé lassú, de halad! :)

Neet,
én ritkán jutok el üvöltésig, de nem is hiszem, hogy Fülesnél elérnék bármit is vele. Egyenlőre mindig elmagyarázom, mit miért kell, vagy miért nem szabad, de sajna nincs foganatja. Az egyetlen működőépes leszerelési módszer, ha tudok neki önálló feladatot adni, de nem minden helyzetben megoldható. Pl. tegnap a fenyőárustól ő hozhatta a vödröt, így a hiszti elmaradt. A zöldségesnél bazi nagy a forgalom(autó) így nem engedhetem, hogy kézfogás nélkül hozza a zacsit, ezért hiszti van.

na felébredt, én meg megyek :)

szép napot mindenkinek!

csók

macs
macskanyu

izé... Zsána

arany = Arany János ált isk és gimn
macskanyu

ja és Indike,
ha akarod, küldd be nyugodtan, ahová gondolod :)
macskanyu

SZENT IMRE ILLETÉKESSÉG:
valahol fenn van, hogy milyen ügyekben melyik kórházba kell menni XY lakosnak. ugyanis hiába tartozunk a Szt. Imrébe, pl. balesetnél férjemnek a János Kórház volt az illetékes. én vhova lementettem ezt a listát, hogy mikor hova kell fordulni, ha kell, előkaparom.
ancsipancsi

Drága Macsek, köszi :D de ha tudnánk sem mehetnénk, tegnap estére mindkét kölyök lázas lett :( nyomtam beléjük a Belladonnát, Lilinek le is vitte és elaludt, Istóknál pedig 38,7-nél törtem meg és kapott Nurofent. Még teljes csend, és nem is ébresztem őket, aludjanak csak, de asszem a mai dekopázsolásomnak lőttek :?

Lindi, nekem is a 2. tetszett legjobban, még mielőtt a többiek véleményét olvastam - nem a konformizmusom miatt :mrgreen:
és Szrek tök jól leírta, az a legjobb ha nincs levágva senkiből se.

Ríd, én is csak 1-2 éve kezdtem kopácsolni, egy régi topiktárs, Jucus szépséges munkáin felbuzdulva :D persze tök béna vagyok máig, de azért jó érzés csinálni, és néha sikerál 1-2 faszagányos darab is - azokat meg mind elajándékozom 8)

Mása, nagyon megértelek, alapvetően is, meg ismerve anyóskádat... vszínű ő se tudja elödnteni, hogy akkor most mi lenne a jó, mert szeret Titetek annyira, hogy ne engedjen el, viszont ő már idős és fáradt is annyira, hogy ne akarjon annyit az unokák után futkározni, vagy pl. adott esetben fegyelmezni. Nálunk a dédi szokott néha ilyen hülyeségeket mondani, de ő se gondolja komolyan, pl. hogy Ha rossz leszel, elvisz a zsákos ember stb. én ilyenkor finoman szoktam szólni, hogy még viccből se mondjon ilyet, mert nagyon megijeszti a gyereket, aki szó szerint veszi ezeket. Sztem egy próbát megér, hogy megkérd, még csak szavajárásból se fegyelmezze ilyenekkel Orsikát.
és le a kalappal, tök rendes vagy, hogy még a fele pénzt is odaadod neki! vszínű nem is ez a problémája, ezen ne is agyalj :)
és soksok ++++++!
A bepisilésen ne borulj ki, vagy titkold jobban, mert nagyon bestresszelheti a gyerkőt, akár hosszútávra is. Gondolja arra, Orsika milyen ügyes, az ő korában még nem is megkövetelhető a szobatisztaság! Az okosok azt mondják, 3 éves kor körül érik el a gyerekek azt az idegrendszeri fejlettséget, hogy kontrollálni tudják a záróizmaikat. És akit 2 évesen kezdenek a szobatisztaságra szoktatni, az is 3 évesen lesz szobatiszta, meg akit 3 évesen, az is.
Lásd Zsanci nagyfia, aki a szülinapja előtt pár nappal egyszer csak nem kérte többet a pelust :D

votiv 8)
votiv

Ríd, ez volt a tavaly karácsonyi munkám (Ikeás tükörre)
Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, Mása!
nekem az anyósom nagyon fiatalos, teljesen jól mozog, mégis, ha mondjuk egy álló napig vigyáz Lencsére, teljesen kitikkad. úgyhogy én már látom, hogy a nagymamák ezt a tempót nem bírják. (anyukám szegény főleg nem, neki 1 óra is elég) a mieink nem mondják, de úgy néznek ki, mint a mosott kaka, s lehetőleg csak pár órára vállalják be Nyuszit, nem mert önzőek, hanem mert egyszerűen nem bírják. úgyhogy ilyen szempontból megértem a beszólós anyóst; vagyis, szeretné minden nap látni a kőcöket, csak max. 1-2 órára, nem estig. az viszont igen rendes tőled, Mása, hogy adsz neki a bevételből!!!

ancsipancsi

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, vizsga görbült.. :? :D de a nő aki vizsgáztatott tök bunkó volt, na mindegy lényeg, hogy megvan ez is, mert még nagyon sok van hátra...

Mása

Anyós ügy... :? :? viszont azt már én is tapasztaltam, hogy az én szüleim is, akik mindig már alig várják, hogy Bendit lássák, mert messze laknak és így ritkán látják, szóval majd meghalnak, csak hogy láthassák, de ha több napot maradunk azé már látszik, hogy örülnek, hogy végre megyünk és pihizhetnek, mert ők már hozzászoktak ahhoz, hogy este akkor fekszenek le amikor akarnak és nem amikor végre elaludt a gyerek, meg azt csinálhatják amit akarnak és nem arra megy el az energiájuk, hogy arra figyeljenek, mikor milyen veszélyes dolgot akar csinálni az unoka. :D És hát ugye ők még kevésbé bírják, mint én, aki ugye sokkal fiatalabb vagyok és hozzá is vagyok már ehhez szokva...

Macs

Sztorid írtó jó volt...mármint annyira jól írtad le! :D Tegnap engem is megszívatott Bendi, 2 percre nem figyeltem rá, mert telefonáltam és addig ő leszedegette a laptopról a billentyűket....és 2-őt nem lehet visszatenni, és nemrég cseréltettük ki, pont emiatt 16 ezerért... :evil: :evil: lehet, hogy nekem is ki kéne próbálni a meditációt...

Jaj, ezek a karácsonyi képek annyira szépek!!! Lindi nekem mindegyik tetszik!! :)

Liliróza meg a Mikulás sapiban, ééédes!!

Nemrég volt a bölcsiben fotózás és csináltak csoportképet is a gyerekekről, hát meg kell zabálni annyira édesek, ahogy ott vannak egy csokorban a kis gengszterek... :lol:

Rid

Ovis szerelem...annyira cukik lehetnek..:) és de jó neked, hogy már ennyire kész vagy a kari dolgokkal, nekem még sehol semmi, még az ajándékok sincsenek megvásárolva..., de most elmentek a fiúk párat megvenni. :D

Betegek buljatok!!

ruz
ruzicsky

zsancikant

Sziasztok!

Nagyon eltűntem, de ezt láttam előre. Néha olvasgatlak titeket, de mostanság... Szóval az apukámat megműtötték, nincs jól, az orvosok csúnya dolgokat ígérnek, mi pedig az öcsémmel tartjuk a szüleinkben a lelket, és verjük a fejükbe a nem feladni elvet. Ez most eléggé elveszi az energiámat, amit viszont a kis tündéreim és remek párom nagyon pótolnak. Valahogy jól vagyok, nevetek, szinte senki nem tud semmit, és csak igen ritkán borul a bili nálam, amire nem vagyok büszke. Ez tulképp nagy meló és mégsem. Sose voltam még ilyen felemás helyzetben, viszont a maradék időmben készülök a karácsonyra. Gyöngyözök, dekopázsolok, varrok, csuhézom és talán még fonok is kicsit. (Ez a manuális meló annyira feltölt. Tudom már, hogy miért fontos a gyerekeknek a gyurmázás, gyúrás és minden, amit a kezükkel alkothatnak.) Ma pedig sütünk sokat a srácokkal. Majd teszek fel képet, bár ez aztán überoff.

Jó titeket olvasgatni, a balesetek, betegségek kivételével. Mindenkinek sok erőt, jobbulást szoktam küldeni, akkor is, ha nem írok.

Macs, tegnap megnevettettél. (Indi tudja, ez mekkora dolog volt.) Ha legközelebb valaki megjegyzést tesz a gyerkőimre, vagy rám, a felöltöztetés fog eszembe jutni, és TUTI, hogy elröhögöm magam. Köszönöm.

Votiv, szépek a tükrök, én az idén anyósnak készítettem egy ilyet. Betegek javuljanak. Jó kopácsolást, mert igenis megcsinálod, te olyan vagy.

A képek pedig szokás szerint gyönyörűek. Lindi, milyen progival alkottad a tieidet?

További áldott készülődést kívánok mindenkinek!

Zsuzsi
zsugyu

ez nagyon durva :cry: :cry:
egyre nyomasztóbb ez a hely :(

Kép

Kép

szrekuc

bkrityo

Ruz! gratula

Szrek! :?:

Ancsi! az oep honlapján van. én anno elmentettem, de most nem nyitja meg a explorer :?:

Zsugyu! +++++++++ s mielőbbi gyógyulást apudnak!

Krityó! szia :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

ROHADTUL MÉRGES VAGYOK! (bárcsak ne lenne igaz a cikk)

én ennél kategorikusabb vagyok. néha vannak nagyon csúnya náci gondolataim. az olyan szülőknek, akik így nevelik a gyereket, fizikálisan nem engednék újabb gyereket csinálni (magtalanítás!!!!), s elvenném az összes meglévőt tőlük. a cikk írója főként a környezetet okolja, én nem. ha én ilyet látnék, azonnal bejelenteném itt-ott, nem hagynám, hogy egy gyerek ilyen körülmények között éljen. (különben is, a védőnő mivégre van? csak minket, normális szülőket boldogít?)
s visszatérve első felháborodott mondataimra. az ilyen egyedek egy fillér támogatást sem érdemelnek, zéró tolerancia! fetrengjenek a saját mocskukban, igyák halálra magukat, tegyék tönkre a SAJÁT életüket, DE GYEREK NÉKLÜL. én, mint a társadalom tagja (unió ide vagy oda, fejlődés ide vagy oda), nem kívánom a részeges, önző lusta társaságot támogatni semmilyen módon, s nem kívánok velük sorsközösséget vállalni, s nem szánom őket, az sem érdekel, hogy miért szorultak perifériára (nem érdekel, hogy náluk már hagyomány a vedelés meg a züllés és a gyerek kondicionálása), a lényeg: ne tegyék tönkre mások életét!

s most, hogy végre őszintén kimérgelődtem magam, jöhetnek a "dehát ancsi te idegbeteg vagy", meg hogy "menjél orvoshoz" bejegyzések, az sem érdekel. teljesen kikészít, ha valaki életekkel így játszik, mint ezek a fajta népek!
ancsipancsi

Barb,
Zsanci linkjére volt reakció
nagyon szomorú, az eset is, a kommentek egy része is, és ami még továbbgondolható belőle - egyszerűen :cry:

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi,
pont ismerős fogadott nemrég örökbe egy olyan kislányt, aki maga kérte szintén állami gondozásba való vételét - azzal a különbséggel ,hogy az apja nem szabolcsi cigány, hanem pesti belvárosi vagyonos szemét, aki állat szinten tartotta a gyerekét, éheztetve stb
de ez valóban a ritkábbik; és igen, legyen segély - kaja, nem pénz és munkalehetőség legyen stb
és marha jó lenne tudni erről a problémáról beszélni, anélkül ,hogy az emberre sütnék, hogy antiszemita - az ugyanúgy demagóg (csak sztem nem tudunk erről beszélni;én össznépi szinten vagyok kiakadva magunkon most már)

Kép

Kép

szrekuc

szrek! ja. azt nincs időm megnézni. de talán jobb is...

puszákok
gödibarbi

Szrek,
nekem baromira mindegy, hogy milyen származású v. társ. osztályú az adott ember, aki így bánik a gyerekével! tőlem semmi jót ne várjon! ráadásul miért nem csukják az ilyet börtönbe? nénike lop egy csokit, s eljárás indul ellene, XY gazdag figura meg éhezteti a gyerekét aztán elég csak áll. gondozásba adni? a sok felelőtlen hülye miatt ráadásul az állam neveljen egy csomó gyereket, akiknek szerencsétleneknek ki tudja milyen életük lesz később?
a társadalom visszafelé fejlődik, hiszen régen igaz éhínség volt, de mindig első volt a gyerek. s nem egy hajléktalan család él tákolmányban több gyerekkel, megadva nekik minden lehetségest, úgy, hogy a gyerekek ragaszkodnak szüleikhez; hát miért nem őket kutatják fel és támogatják?
ancsipancsi

Ancsi,
ugyanazért, amiért Vot anyja nem perel - idő perköltség iszonyú szenvedés annak, akinek nem kéne többet szenvedni és rohadtul lepereg arról, akit büntetni kéne
mindennek van hátulütője - a demokráciának is, a független bíróságnak, mindennek
és szép h van az a jövő generációja vagy mi a bánat ombudsman meg Európában egyedülállóak vagyunk ebben - a seggfejségünkben is egyefülállóak vagyunk; az a kisgyerek jövő generációjából a jelen (múlt?) áldozata lett
a származásos dolgot meg azért írtam, mert nézz csak bele a kommentekbe- nem tudsz úgy fogalmazni erről, hogy ne húzzál rád azt, hogy cigányozol és hitlerista vagy és antiszemita
no ez is a baj itt pl hogy a tolerancia még csak a plakátokon szerepel leginkább; de ez már más tészta, ettől még ott van az a "család" meg a kisfiú :(
és védőnő szerintem ki sem mer oda menni - ez ugyanaz a kategória, mint hogy csövi ingyen utazik a buszon és még fertőz is
nem a szervekre kéne mutogatni, hanem valódi társadalmi összefogás kéne - nem a kormányoké Magyarország, hanem a mienk, amilyenné alakítjuk - és akkor a szervek is másmilyenek lennének
bocsi, nekem nagyon tele a hócipőm az egész nagy magyar helyzettel, nagyon remélem, hogy ez csak átmeneti, és jobbra fog firdulni a dolog, mert lassan mi megyünk Erdélybe, mert fejlettebb, normálisabb, pozitívabb, békésebb stb (nekem ez most egy nagyon közeli élmény, hogy velem egykorú kinti egyetemisták mennyire másképp állnak az élethez mint mi itt)

Kép

Kép

szrekuc

segélyezési rendszert átalakítani, szigorú feltételekhez kötni, még ha az közfelháborodást is kelt:
- igenis tegyék feltétellé, hogy a segélyezett gyereke járjon iskolába
- tegyék feltétellé a megfelelő körülmények biztosítását (pl. WC, legalább az udvarban!!!)
- tegyék feltétellé a gyermekek megfelelő fejlődését (védőnő, pszichológus, gyermekorvos)
- tegyék feltétellé a munkára való hajlandóságot
- a támogatás jó része természetbeni legyen, főként úgy, hogy azt ne tudják pénzzé tenni a szülők (iskolában 3x-i étkezés, gyerekeknek megtiltani, hogy hazavigyék a kaját, hogy szüleik eladhassák...--> ilyeneket mutattak nem régen egy éjjeli adásban!)
- s minden támogatást vizsgáljanak meg egyenként, ne futószalagszerű legyen. persze pénzbe és apparátusba kerül, de különben nincs értelme
- s a védőnők, gyerekorvosok figyeljenek kissé jobban a gyanús családokra, s merjenek lépni, merjenek fenyegetni!
ancsipancsi

Szrek,
a kommenteket el se olvastam, s én nem kifejezetten cigusokra gondoltam, hanem általában erre a lecsúszott népségre, legyen az magyar, román, cigány, angol, német, francia. akik így élnek, ilyen elveket vallanak, így viselkednek a gyerekeikkel, egy gyűjtő névvel tudnám őket illetni, anélkül, hogy antiszemita lennék, csak hát vulgáris. a segély és társadalmi támogatás megvonását azért emeltem ki, mert jórészük élősködő, a sült galambot várja, s abból se ad a gyerekének.

egyszer apósom azt mondta, hogy sajnálja Henikét, mert olyan kis kiszolgáltatott. akkor nem értettem, hiszen én nem bántottam, megadtam amit tudtam. de most már értem. a gyerek kiszolgáltatott és naív, és szerencsétlen, és gyámolításra szorul. nem szabad hagynunk, hogy egyetlen gyerek is a saját apja v. anyja áldozatául essen, hiszen nem ezért jött a világra, s nem tud magáról gondoskodni.
már az állattartásra is azt mondják, hogy nagy felelősség és hány híradás szólt olyanról, hogy elhagyta állatait, s azok éhen pusztultak. már az ilyen felelőtlen figurákkal kapcs. is csúnya gondolataim támadnak, nem hogy, mikor vki egy emberi lénnyel, gyerekkel bánik így.

na megyek inkább tanulni, hogy majdan elvégezhessem ezt a nyamvadék sulit :) és jogsegélyben részesíthessem a rászorulókat, legfőképpen a gyámoltalanokat, gyengéket, akiket sokan csak tipornak.
ancsipancsi

Macs,
ezt neked a tegnapi napodért!
Szrek, Ancsi,
nektek is a mai linkemért cserébe:
http://youtube.com/watch?v=9TG-JQ1KVTM
zsancikant

imádom Lou Reedet, s ezt a számát különösen, annak ellenére, hogy benyomott állapotában írta :lol:

bármikor hallom, mindig kiráz a hideg. (szerencsére megvan rendes cédén is...)

jaj, olyan szép, hogy mindjárt bőgök. TOTÁL TERHES VAGYOK!!! :D
ancsipancsi

Halihó, végre tudok feltenni magunkról képet! :mrgreen:
Itt van, ha vkit érdekel (és még nem unjátok ezeket):
http://www.elfyourself.com/?id=1628792432
:lol: :lol: :lol:

(Bocs, nem olvastam vissza semmit, majd este, most mennem kell sóliszt ajéndékokat készíteni.)
rídonli#

Te jó ég, gyerekek! Erről a Shane McGowanről tud valaki vmit? :) Csak most ebben a klipben láttam (eddig nem igen ismertem), s most utána néztem kicsit, valami katasztrófa részeg folyton :), de a hangja tetszik (nem tudom, hogy megbocsássak-e neki :D), meg valahogy vonz az elcseszettsége :oops: , mintha valamiféle zseni lenne a torzszülött (elivott) mivoltja mögött.
ancsipancsi

Köszönöm, hogy olyan kedveseket írtatok az ikrekről - bár nincs időm mindent végigolvasni, de tényleg köszi - és köszönöm Vince nevében a szülinapi jókívánságokat! :)

Az ikrekkel tulajdonképpen minden nagyon jó, és nagy boldogság és stb. és nem panaszkodom a fizikailag néha megeröltető tényezőkre se nagyon, csak egy fő probléma van: nincs annyi ideje az embernek, hogy annyit foglalkozzon egy babával (simogassa, játsszon vele, ilyesmikre gondolok) mint amikor valakinek egy baba születik :roll: Pedig érzelmileg ez sokat jelentene mindannyiunknak!De másfelől az a jó, hogy ők egymásnak nagyon fontosak és megnyugtatóan hatnak egymásra, és később majd biztosan játszani is fognak együtt - ebben reménykedem :D

Most már ovis kar. szünet van, elég nehéz mindhárom gyerkőccel itthon... Vincével próbálunk kar. ajándékokat gyártani pl. nagyszülőknek (rajzolni, fából készült gyöngyökből karkötőt nagyiknak), csak közben a babák nyafiznak, hogy velük is foglalkozzak, aztán éhesek, fáradtak, mindig van valami. Napközben nincs 5 percem, hogy leüljek kicsit, pedig a hátam iszonyúan fáj (a picik 10-10 kilók), szóval egy kis pihi hiányzik (de tényleg csak egy kicsi :!: ), viszont az a jó, hogy Vince továbbra is elég nyugodt gyerek és Blanka is ilyen, csak Dénes a rosszcsont nálunk, rá most még jobban kell figyelni, mert nagyon gyorsan mászik, már feláll, sokat esik, és a földről minden kis szöszmösz szemetet meg akar enni - ennek az előnye: az orvosunk szerint neki különösen erős lesz az immunrendszere :) Ha minden jól megy, holnaptól párom szabin lesz új évig.

Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek! :) :) :) :) :)

Blaye család
blaye

Zsancikant,
engedd meg, hogy a csapat nevében gratuláljak az 1700. oldal megnyitásához!
:lol:
(Aki nem akarja, annak a nevében természetesen nem, csak jól hangzott. ;) )
neet
neet

Neet,
enyém a megtiszteltetés (virtuális biccentés)!
de tudnod kell, ez nem csak az én érdemem, EGYÜTT hoztuk össze!
Hajrá Lányok, Hajrá Asszonyok!
Csak igy tovább!
:lol: :lol: :lol:
És szeretném megköszönni:
Neetnek, Votivnak, Kisünnek, Ancsipancsinak, Zuzinak, Indianyónak, Denizsának, Fibinek, Leninek, Macsnak, Nukadának, Pocakpacninak, Kátyának, Ildinek, Blayenek/nak, PéterGabinak, Barbinak, Lindinek, Cursenek, Manókának, Soosoo/Mikattának, Kattixnak, Zsugyunak, Szrekucnak, Tinunak, Rylienak, Másának, Johinak, Ridonlinak, Akatának, Ruzynak,Monisának, Marcangolónak, Bkrityónak, Judit 78nak, a régiek közül Reccának, Bogárkának, Jucusnak, Moosenak, Kókusznak,Adának, ManóGabinak, Beetrixnek, Zsebinek, Ficánkának, LakiBorinak, hogy amint mondani szokás...hehehehe...jelenlétükkel khmm...meg minden egyéb!
(akiket kihagytam, azok kövezzenek meg, nincs mese! egyébként meg egyszerűen keveset jönnek! hmmm? :wink: )

a gyerekeket ugye nem kell felsorolnom büntiből??? :wink:

a kétezrediknél pezsgőt bontunk, és nem csak virtuálisan!
zsancikant

Kép
zsancikant

Oxinak
zsancikant

Sziasztok!
Eme ünnepi oldalon végre jeletnkezem :lol:

Túl tüdőröntgenen, vérvételen, fül-orr-gégészeten, 3 napos lázon (ennek kiütésein még nem túl), de mivel férjem mától itthon, és igi tegnap óta láztalan, lassan végre a normális kerékvágásban, és valami kellemes kis ünnepi hangulatban :P

Visszaolvasni csak ezt az oldalt sikerült, így csak reménykedem, hogy mindenki rendben van, éléskamra csőretöltve, lelekek csurig szeretettel, indulhat az ünnepi célegyenes 8) :wink:

nem tudom, fogok-e még addig jönni, ezért verjetek meg, de elkezdem:

NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDNYÁJATOKNAK!!!!
Köszönöm a rengeteg segítséget, együttérzést, vígasztalást, viccet, gyerekszájat, ötletet, jótanácsto, amivel lassan egy éve nap, mint nap ellátok ingyen és bérmentve, merő jófejségből.
Isten álgyon mindekit!!!! :P

Puszi és ölelés leniéktől

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Zsána,
mélyen meghatódtam, hogy ilyen kedvesen gondoltál rám és küldtél nekem klippet. Csak sajnos nekem semmi nem jött be a linken, viszont úgy döntöttem, hogy biztos szépet küldtél, úgyhogy köszönöm :)

és éljen az 1700. oldal (Neet, te miket nem figyelsz!!) És érjük el a 2000.-et mielőtt még terhes leszek és nem ihatok a pezsgőből
:mrgreen:
macskanyu

Macs,
namégeccer:
http://youtube.com/watch?v=9TG-JQ1KVTM&feature=related

hogy gyütt ez be Ancsinak????? :roll:

Leni,
ölelés hegyek!
zsancikant

Lindi,
Nekem az első a kedvencem, de eszméletlen jó mindegyik!!!!

Macs,
Zugló - Beckó utca. Csak nehogy megijedjen az a Harmat-Gyöngy-lányka :wink: .
(Petinek közepes erősségű rohamai vannak mostanság. Az van, hogy kicsit félek emberek közé menni (csak zárt térbe; ha a látóhatár szabad, akkor nincs gond) - mert nem tudom mi lesz. Mi lesz P. fejében és főleg mennyire látszom majd frusztrált anyukának ... Néha szívdobogást kapok egy-egy ilyen eksön után (mint szegény Wendriner úr a páviánoktól - persze őt ki is vette az áldott jó Vanek úr az állatkertből - amire esetemben nincs lehetőség.)

Leírásod fantasztikus és fantasztikus!!!! És a kabátos szöveg - nekem soha-de-soha nem jutna ilyen az eszembe. Még utólag sem.
-------------------
Sajnos otthoni gépem újra rossz, így lemaradtam és kimaradtam :cry:
Ezért mindenkinek már most Boldog Karácsonyt és Új évet (és esetleg Kellemes Húsvétot) kívánok...

Móni
Kép
Kép
monisa

[quote="zsancikant"]M írta:zsancikantacs,
namégeccer:

Leni,
ölelés hegyek!

Macs!
ezt a sort tedd vágólapra, de csak odáig, hogy KVTM, az & feature már szerintem nem kell. :) a link alatta nem jó, úgy nem jön be.
ancsipancsi

[quote="zsancikant"]M írta:zsancikantacs,
namégeccer:

Leni,
ölelés hegyek!

ááá, bocs, most látom, hogy te Zsanci vagy. :) úgy jött be, hogy kijavítottam a linkedet, mert láttam, hogy nem jó :)))))))))))). tudod, hogy infobuzi vagyok.

HOLNAP NAGYON SZORÍTSATOK, 10-TŐL DURVA VIZSGA!
ancsipancsi

Nekem nem jönnek be az elfek :( :( :( (pedig pár nappal korábban Lindié még bejött, ki érti ezt?? :roll: )

Votiv :) Sapós Lili nagyon cuki :D :D (olvadozós szmájli) és gratula a 6. foghoz!! Gyerkőknek bulást!++++++ Hogy vannak??

Mása :) Anyósod :roll: :roll: Sztem nem Te fújod fel, de megpróbálhatnál beszélni vele egy nyugodt pillanatban. Lehet hogy ő nem is tulajdonít olyan jelentőséget ezeknek a hülye fenyegetéseknek, régebben simán mondtak ilyeneket, de meg kéne mondanod neki, hogy pl ezt Te nem szeretnéd. Azt mondjuk én is tapasztaltam, amit a többiek is írtak, hogy a nagyik egyszerűen nem bírják már a tempót, akármennyire is szeretik az unokákat (egyet sem, hát még kettőt!). Az, hogy a fiát ugrasztja mindenért, ismerős... de ez nem is fog változni, amíg ő ugrik vagy finoman nem jelzitek, hogy most nem értek rá vagy ajánlotok más megoldást... (ezt már megjártuk mi is, hosszú "harc" ez...) Addigis ++++ hozzá! Karácsonyra mentek Anyukádékhoz?

Ancsi :) Cikk: sztem a felháborodásod jogos :( És naggggyon szorítok holnap!! egy kalappal!!!

Lindi :) Nagyon jók a kreálmányaid! :wink: :lol:

Ríd :) Aranyos lehetett az ovis ünnepség :D Mind2 gyerkőc meggyógyult? És dekopács nagyon egyszerű, szóval no para és hajrá! :wink:

Barbi :) Cici-ügyben nagyon jól haladtok, gratula!! :D És sztem kezdhetsz hozzászokni a napközbeni 1x-i alváshoz... :wink:

Zsugyu :) Apukádnak ++++++++++ Jó, hogy jelentkeztél!

Kriszta :) Szia! :D Mi van Veletek? HOgy vagytok?

Szrek :) Milyen közeli erdélyi élmény? (egyébként tényleg más életszemléletük van (anyám új férje is erdélyi származású), de érdekes módon a már MO-n született gyerekeinek már más az életfelfogása :roll: )

Leni :) De jó, hogy jobban vagytok!!! :D :D :D (tessék csak gyógyulni, csak így tovább! :wink: )

Macs :) Köszi :) megvagyunk, csak mire gép elé kerülök este, már kissé fáradt vagyok írni, nem is értem miért... :lol: de nem történik nálunk semmi különös szerencsére :D nincsenek óriási, csak kezelhető hisztik 8) egyetlen újdonság hogy Bálint elkezdett félni a sötétben :roll: egyébként készülünk a karácsonyra, sütünk meg csomagolunk, asszem holnap is ez lesz még a progi...
denizsa

Deni, most kezdünk jobban lenni :) influenzásak vagyunk (én is, de szerencsére még csak a torok- és végtagfájásig jutottam, remélem tovább már nem) Istók egész nap 39 fölött nyomult, és felváltva didergett és világított a feje a hőtől. Liliróza csak estére durvított be, ő taknyos is, de az még az előző kórságból is maradhatott. Visszatért a kizárólagos anyatejes táplálkozáshoz, Istók meg csak ivott tegnap este óta. Dokinénivel konzultáltam, no para, és ünnepek alatt is hívhatom, most meg nyomjuk a Belladonnát, Vincetoxicumot és az Oscillót...
megyek is, mert fennforgás van...

votiv 8)
votiv

Ja és Macs,
képzeld, ma voltunk bevásizni és Bencus végig nagyon jó fiú volt, de mire a pénztárhoz értünk már elfáradt és óbégatni kezdett, mire persze mindenki egyből nézett, nekem meg eszembe jutottál a dzsekis műsorral :wink: aztán kivettem a hordozóból és énekeltem neki a Bóbitát (amire még furcsábban néztek a népek), de Bencus elhallgatott :D és arra gondoltam, milyen könnyű most még vele, bezzeg 2 év múlva... :lol:
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?