A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

köszi:-))))
bettina

Juj hogy en milyen boldog vagyok. Kép
El sem tudom mondani nektek annyira. Kép Kép Kép
Vendég

Mi történt Magika?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Talaltam olyan helyet, ahol az eskuvoi meghivonkat le tudjak gyartani. Kép
Na meg voltam egy ruhakolcsonzobe es ott volt egy olyan ruha, amilyet szerettem volna. Pont olyan. Ja es meg nem volt senkin es nem is adjak oda iden, mert jovo evi kollekciobol valo. Mondta a no, hogy ha iden lefoglalom, akkor nem adja oda aprilisig senkinek, igy rajtam lehet eloszor. Mindez 60 ezerert. A menyecskeruha ugyan ez a story csak 20 ezerert. Igy a ketto egyutt kiegeszitokkel 80 ezer lesz.
na es a meghivo. Eddig hivogattam tobb ceget is, meg voltam is egy csomo helyed, de sehol nem tudtak hol lehet ilyet csinalni. Kép
De most mar tudom. Az arat holnap fogjak megmondani. Kép
Vendég

MagikaKép
Gratula. Remélem nektek is olyan jól fog sikerülni az esküvő mint nekünk. 2 éve volt, de még mindig vigyorgok amikor eszembe jut. Minden pillanatát élveztem, tökéletes volt az egész úgy ahogy voltKépKép

Trixi
Trixi

Trixi!

REmelem nekekm is jo lesz!

EGesz kulonleges lesz. Kép
Vendég

Leone
A táblicskuba egy kis módosítás: Lujza sok c 29 cn.... 28 napos ciklusok.
Szombat reggel teszteltem és negatív. Mensi sehol. Feszülget és szúrkál hol a jobb, hol a bal oldalam, de leginkább a bal oldal. Kíváncsiságból megmértem tegnap és ma is a hőmet. Reggel 1/2 6-kor hüvelyben 37,2. Most akkor mi van?? Ebben a hónapban bármennyire nem hittem benne, de a holdas napomon (is) voltunk együtt, ami a 18. nap volt. Persze félidőben is Kép. A 18. napon is még termékeny voltam a Maybe Baby szerint, de a 19. már nem... Most aztán izgulhatok, hogy mi is van. Szerdán délre megyek az orvoshoz megbeszélni, hogy mikor műti a myómámat. Hűűű, de jó lenne, ha már nem kerülne rá sor.
Lujza
lujza

Lujza!

En nagyon drukkolok neked. Kép
tuti sikerult! Kép
Vendég

LujzaKép
Kezem lábam x-ben áll, annyira szorítok!!!! Szerintem baba van a dologban!!!!KépKépKépKépKépKépKép
Nem szedtél semmi gyogyit ? Gyógyszerek nélkül ez a hő tuti baba.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Lujza Kép
Drukkolok!!!!!! A hőd nagyon szép. A 29. napon még nem kell feltétlenül mutatnia. Különösen, ha a 18. napon volt tüszőrepi. A hőd nagyon nagyon biztató!!!! DRUKK HEGYEK MENNEK!!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza!
Én is nagyon-nagyon szorítok és küldöm a pozitív energiákat.
Ha ennyien drukkolunk sikerülnie kell!!
Azért próbáld lekötni magad más dolgokkal (bár könnyen dumálok kívülről, biztos nekem sem menne).
Hajrá!!!!
bettina

Cat
Ez az, hogy nem szedtem semmit. Pénteken elmentem az üzemorvosunkoz, írattam fel Utro hüvelykapszulát, mert a Kaáli dokim aug.18-ig, a Margitos dr.bácsim meg egész augusztusban szabin lesz. Gondoltam...hátha jól jön az még Kép. Nem is váltottam még ki, mert amolyan "biztonsági tartaléknak" írattam csak fel. Szerintetek reménykedhetek??? Két lombik után spontán... a férjecském leghőbb vágya Kép
Lujza
lujza

Drágák vagytok!Köszönöm a sok drukkot KépKép Nagyon rám fér...
Lujza
lujza

Lujza Kép
ha gyógyszer nélkül ilyen a hőd, akkor reménykedj, mi meg drukkolunk, és minden pozitív energiánkat feléd irányítjuk. Berakod az ehavi hőgörbéd? Akkor lehet, hogy még okosabbakat tudunk mondani. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

LujzaKép
Nagyon szorítok! Olyan jó lenne már egy zebrás hír...
Kicsit azért foglald el magad mással is.
Mindenesetre a hő nagggyon biztató!

TinkaKép
Te hogy állsz?

MagikaKép
Gratulálok a ruhabeszerzéshez! Ügyes vagy. ezek szerint árpilisban lesz a NAGY NAP? Párod ruhája megvan már?
Csak kifejezetten esküvő után akartok hozzákezdeni a babaprojekthez?

OrsiKép
Az azért jó, hogy a hormonok rendben vannak. Mikrobilógiai tenyésztésre elküldték a mintát? Melyik nap megy újabb matyivizsgálatra? Lehet, hogy már fölbátorodtak, és többen lettek.
Együttérzek veled, mi sem mondtuk el anyóséknak, így is mindig célozgatnak, nincs olyan hét. Hát azt még hogy bírnám ki, ha egy év óta mindig lesnének, hogy na, gömbölyödök-e már?
Lehet, ha összejönne, akkor sem mondanám meg 3 hónapig, csak ha már biztosan megmarad. Egyik kolleganőm most volt bent, most félidős (21-22 hetes), és alig látszik rajta. Ha nem tudnád, azt mondanád, hogy fölszedett a hasára egy kicsit. A régi ruháiba is mindbe belefér.
Úgyhogy én titkolózni fogok.
(Jó, hogy így eltervezem, aztán meg sehol semmi...) KépKépKép

AnnaKép
Szerintem az ilyen százas értékek mU/l-ben vannak. Nekem is ebben adták meg. (163 mu/l és az jó) A referenciaértékek is rajta voltak a papíron, majd megnézem neked holnapra, ha szeretnéd.

Olici
olici

Olici Kép
köszi a bíztatást. Ha rajtam múlna a párom szüleinek én is csak a 12. hét után mondanám meg, mert, ha valami ne adj isten történne, akkor hónapokig még őket is hallatnom kellene. A szüleimnek persze azonnal elújságolnám, ők valahogy mások, megértenek, és tudják, mikor nem szabad kérdezni, hiszen 23 éve ismernek.

Nálatok mi a helyzet? Mire jutottatok a pároddal? Jobban van már? És te?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LujzaKép
Jó lenne egy HCG vérvétel. Az én párom is mindig ezt hajtja, hogy nem kell nekünk a lombik, mert anélkül is fog sikerülni, csak idő kérdése. Ez a hő nagyon szép, és hihetetlen, hogy gyogyik nélkül van. Nekem gyogyik nélkül épphogy eléri a 37-t. Annyira izgatott lettem a hírtől, hogy dolgozni sincs kedvemKép Akupunktúrára sem jártál ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Olici!

Naszuton akarjuk elkezdeni a projectet. :o)
Meg nincs semmi meg az eskuvohoz. Csak a datum. Na meg most rendeltem meg a gyuruparnat. :o)
Vendég

MagikaKép
Anykönyvveztőhöz bejelentkeztetek már akkor? Templomi esküvő is lesz? Gyűrűk is megvannak? (eljegyzés volt?)
Pedig azt hittem, itt a sok babás ötlettől már kedvet kaptatok... KépKépKép

OrsiKép
Mi már jól vagyunk. Már nem gondolunk annyit rá, nem ez a minden perces, órás téma. Most parkolópályán vagyunk, aztán elmegyünk a Krióba.
De valahogy legbelül nem hiszem el a diagzózist, hiszen azt a néhány információmorzsát, amit erról a betegségről összeszedtem, valahogy nem tudom ráilleszteni a páromra. (Magas növés, alacsony IQ, hát ez azért nem igaz!!!)
Meg sehol sem írják határozottan a meddőséget, csak ezt: "általában csökkent termékenyítőképesség".
Bár könyvtárban, orvosi lexikonban még nem néztem Nincs erőm. Remény van.
A párod melyik nap megy ficánkavizsgálatra?

Olici
olici

Olici Kép
csütörökön. Most az 5 nap szigorú szünetet tartjuk be Kép Kép Kép olyan messze van még a csütörtök Kép
Örülök, ha jobban vagytok. Sajnos erről a betegségről én semmit sem tudok, így nem tudok segítni sem, de mindenképpen nézz utána, és ha elég erőt érez(tek) hozzá, akkor menjetek el még egyszer a vizsgálatra.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Olici!

Meg nem jelentkeztunk be sehova, de mar mindent tudunk, hol es hogyan szeretnenk. meg korai bejelentkezni. Na meg aprilis 3-an meg nem hinnem hogy olyan nagy eskuvo aradat lenne. Kép
Lesz minden. Anyakonyvezeto, templom, lakodalom. Sertodesek miatt baratoknak egy het mulva szombaton otthon barati osszejovetel buli. Kép
Eljegyzes kettonk kozott kiserogyuruvel mar regebben megvolt. Hivatalos az csak most lesz szeptember 13-an. A gyuruk mar aprilis ota a fiokban alszanak. Kép
Vendég

Nos en lassan megyek is haza. Kép

Holnap talizunk. Kép
Vendég

Cat
Nem jártam akupunktúrára, mert elköltöztünk és nagyon messze lett volna. Már a második lombiknál sem jártam. Viszont voltunk Tápiószentmártonon az Attila dombon (energiamező), ahol jól feltöltődtünk energiával.
Orsi
Nem tudom berakni a hőmet, mert nem mértem egész hónapban. Mióta a lombikok mennek nem mérem. Most csak kíváncsiságból mértem meg. Régebben, még az inszemek idején gyógyikkal és egy órával később volt ennyi.
Magika
Nagyon szép és izgalmas szeptemberetek lesz Kép
Lujza
lujza

Lujza

Nagyon szorítunkKépHát én ilyen hőről még gyógyszerekkel is csak álmodom.KépKép

Bea
Bea

Csajok!
Mi a fontosabb, hogy mindig pontosan ugyanabban az időben mérjem a hőmet (mégha nem is aludtam előtte elég sokat)? vagy inkább az, hogy mindig azonnal ébredés után?
Hogy érthető legyen.
Én felhúzom az órát fél 6-ra minden nap és akkor csörög, mérek.
De van olyan, hogy már este 11-kor alszom, de máskor meg csak hajnal 3-kor kerülök ágyba.
Vélemény?
bettina

A mérés előtt ha jól tudom 6 óra alvás kell, tehát, ha nem alszol ennyit, akkor inkább hagyd ki azt a napot,hogy ne stresszeld magad a kapott hőn.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta!

A horror történet a barátnőddel csak nem Tb-án történt??????

Kata
Vendég

Úristen, 6 óra??!!

Akkor én egy hónapban max. néhány napot mérhetném a hőmet!!!

Egyébként ha kevesebbet alszik az ember, akkor magasabb lesz? vagy épp fordítva?
bettina

Nem tudom, hogy hogyan mozdítja el a hőt. Kérdezd meg Erazmust, ő biztosan tud segíteni ebben. Lehet, hogy én tudom rosszul a 6 órát.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OK. Köszi.
Bár az erazmus-os topikban hetek óta nem válaszolt a lányoknak, biztos szabin van...
Na mindegy, bízunk továbbra is a spontán szerencsében, ha már a hőmérőzésem sem biztos, hogy jó...
Kellemes további napot mindenkinek!
bettina

Erazmus sokszor magánba válaszol. Ezért nem látod a válaszait. Írj neki nyugodtan!

Orsi
KépKépKép
icsilya

LányokKép

Vettem Hormeel-S cseppet, már be is ittam az első 10 cseppet. 3x10 csepp van ráirva. Szerintem 10-20 nap mig kellően kifejti a hatást. Várakozunk, mindig csak várakozunk...KépKép

LujzaKép

Nagyon szoritok, Ti aztán igazán megérdemelnétek egy pozitiv hirt. Küldök sok energiát +++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép

Trixi
Trixi

LujzaKép
Ha neked bejön, esküszöm tömött sorokban megyünk a lányokkal Tápiószentmártonra, csak győzzenek minket energiávalKépKépKép
A reggeli hődre kíváncsi vagyok!!!! Drukk megy ezerrel!!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Leone! Én hiányoltam ám a táblicskut, köszi a vezetést Karmen helyett, amíg nem jön...
Részemről ma van a 6 c 5 cn... Ja és van a táblázatban egy Zafi nevű lány, Ő már babás...
Magamról még annyit, hogy ma kezdtem a Clostit...

Sziasztok,
Beja
beja

Lujza,drukk!!!!!!!!! Kép Nekem anno csak a 3. tesztem lett pozitív (38. napon...), úgyhogy a szombati negatív tesztre rá se hederítsKép Lényeg a lényeg: a 37.2Kép

Sziasztok,
Beja
beja

Sziasztok, Kép
én is itt vagyok ám, csak most jó későn. Véget ért a szabim, úgyhogy melóhegyek várnak. De nem baj, mert szeretem csinálni.

Magika Kép
Akkor jövő áprilisban esküsztök? Jó hamar szervezed már, de az nem baj, mi pl kicsit elcsúsztunk a miénkkel, a suli vizsgaidőszaka váratlan dolgokat produkált. (Számvitel szigorlat mellett lehet versengeni, hogy min jár ilyenkor az agyunk.)

Hát nálam még semmi, a hőm 37,1 volt, mensinek jele sincs, de másnak sem. Most úgy gondolom, hős leszek, és jövő héten hétfőn tesztelek, de könnyen megtörténhet, hogy nem várom meg a pénteket se Kép. Majd meglátom, a hőm hogy alakul. Ha elkezd esni, akkor nem is veszek tesztet sem.

Képzeljétek, olyan jót mosolyogtam reggel. Párom nagy lelkesen felköszöntött, hogy boldog névnapot! De csak holnap lesz a névnapom Kép. Olyan jól esett, hogy így igyekszik, soha semmit nem szokott megjegyezni.

Tinka
tinka

Sziasztok!Kép

VirágKép!
Nagyon aranyos vagy, de vigyázz, mert még lehet, hogy szavadon foglak! Írok magánba!

ErikaKép!
Köszönjük a biztató soraidat! Nekem is pont ilyen gondom van, de én 1 éve tudom, és 3 orvos után is ugyanott tartok. Kép

IlduciKép!
Sajnálom hogy nem tudsz eljönni a talira, szívesen megismertem volna a topic mókamesterétKép! De biztos jobb lesz Görögországban, minitali meg lesz máskor is!Kép

BnemethemKép!
Én is gyakran érzem így magam. Az egyik volt kollegámnak még most volt az esküvője márciusban, a feleség meg már 15 hetes terhes! Van akinek pillanatok alatt sikerül, de velünk miért történik ez??? Kép

AlenaKép!
Nagyon örülök, hogy rendeződött a ciklusod! Remélem volt hancurka!Kép

LujzaKép!
Nagyon szurkolok!

Tinka!Kép
Hanyadik napon vagy?

Itt a táblicsku, hogy kevesebb ilyen kérdés hangozzon el, ha majd újra benépesül!Kép
Kép

Puszi, Leone

KépKép
leone

Leone Kép,
fél óra múlva a 36-on leszek!

Lujza Kép,
Nagyon drukkolok neked!

Ja, és hogy a legfontosabbat el ne felejtsem!
Ma utazgattunk az országban, és jártunkban-keltünkben láttunk összesen kb 30 gólyát! Az elsőnek önző módon bemondtam az én címemet(Kép), de utána soroltam ám mindenkit! Kép
Remélem, nem tévednek el, és mindenkihez befutnak.

Tinka
tinka

Sziasztok lányok!

Mivel annak idején én is ebböl a topicból indultam, most örömmel tudatom veletek, hogy augusztus elsején megszületett a kisfiam, Ádám!
3385 gramm, és 53 cm.
Nagyon fogok továbbra is szurkolni minden lánynak, és higyjétek el, tényleg van mindig remény,hogy sikerül!!!!

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi: nagyon nagy gratula! Gyönyörű a kisfiad! Kép)))))

Tinka: boldog névnapot! Kép
shine

Leone!

17c 45cn!

Mindenkinek szép jó reggelt, ma már jobb a kedvem!Kép

bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Szep jo reggelt mindenkinek.
Legyen mindenkinek szep napja. Kép
Vendég

TinkaKép
Úgy látom sikeres volt a gólyacsalogatásod a hétvégénKép Szerintem tesztelj!!!!

BarbiKép
Gratulálok a pici fiatokhoz. Olvastam a szüléstörténetedet a Frissben, és nagyon irigyellek. Nem is értél rá felfogni, hogy most szülszKép

LeoneKép
Szerintem ne hagyd ki VirágKép kedves felajánlását!!!

MagikaKép
Mi a májusi esküvőnket januárban kezdtük el szervezni, és elég könnyen találtunk helyet,ruhát,videóst, és mindent. Az április még kevésbé felkapott mint a május, szerintem bőven jó időben vagytok. Ja és a ruha nagyon jó árban van. Nekem 80e volt, első viselő voltam, de a menyecske ruha ebben nem volt benne, ja és 2 éve.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Bnemethm Kép
45.cn?? az nagyon sok. Dokid mit mond erre?

Orsi
KépKépKép
icsilya

MagikaKép
Mi egy kisebb városban lakunk 25e lakos (Nagykőrös), és egy fél évvel előtte bejeletkeztünk az anyakönyvvezetőnél, és arra a napra voltak már beírva. Szóval szerintem attól függ, hol laktok. Meg van valami 3 hónapos gondolkodási idő is van vagy mi.
De remélem minden simán megy majd, és csodálatos nap lesz KépKépKép

AnnaKép
Megnéztem otthon a leletre írt hormonok referenciatartományait. Tehát:
FSH (U/L) férfi: 1,5 - 12,4 Nő: ciklustól függő
LH (U/L) férfi: 1,7 - 8,6 Nő: ciklustól függő
Prolaktin (mU/L) férfi: 86-390 Nő: 72 - 511
Testosteron (nmol/L) férfi: 9,9 - 27,8 Nő: 0,22- 2,9

Ja és nekem 354,1 mU/L lett a prolaktinom, és 60 nmol/L a progeszteronom a 21. cn-on.

LeoneKép
Magadat nem írtad be a táblicskuba... Kép
Ha én is fölíratkozhatom: 13c, 22cn, 28 napos rendszeres.

BettinaKép
Én is úgy tudom, hogy kell a 6 óra alvás, mert a nyugalmi, alapállapotban mért testhőmérséklet ad valamirevaló fölhomályosító információt, és ahhoz kell asszem ennyi pihenés, hogy a mozgásból származó hőmennyiség ne növelje-torítsa a mért eredményt.

OrsiKép
Együtt fogtok elmenni a Krioba? Mivel? Kocsival vagy BéKáVal?

Olici
olici

Olici Kép
Egyedül megy és taxival Kép Ő nem nagyon szokott vezetni. Csüt reggelre kapott itőpontot, akkor én nem tudok kimenni vele, mert dolgozom.
Ti mikor készültök oda?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat, Olici!

Annyira aranyosak vagytok, hogy igy segitetek. Kép
Nekem most kell utana neznem mindennek, mert szeptembertol kezdodik a suli.
Szoval nem fogom birni, mert munka mellett lesz a foiskola es lakast is felujitunk. Ezek melle jott meg az eskuvo is. EGyebkent Ocsan lesz az eskuvo a lakodalom meg Harasztiban. Nekem azt mondtak az etteremben, hogy majd oktoberben foglaljuk le.
A ruhat meg majd novemberben fogom. Kép
Decemberben nem jo, mert akkor meg a sokminden melle jon a karacsony is.
Kenytelen vagyok most utana jarni a dolgoknak most mig van idom. Kép
Vendég

OrsiKép
Mi most még várunk, mert ahhoz szabadságot kell kivennünk, és most elég sűrű a munkahelyen a program és úgy kell(ene) elmennünk, hogy a kollegákkal ne legyen kitolva...
Milyen hormonokat néztek nála?
Nálunk szerintem volt még valami biokémiai is, amiről nem kaptunk papírt, de nem emlékszem a valami nevére.
És akkor a taxisnak: "Csókolom a Krio Intézethez, legyenszives!" ?
Mi inkább busszal mennénk.

Olici
olici

Tinka
Boldog névnapot Kép
Barbi
Gratulálok a kisfiadhoz!!Kép
Cat
A reggeli hőm 37,1 de nagyon rosszul aludtam. 4-1/25-től csak forgolódtam, el-el szundikáltam, 1/4 6-kor mértem. Nem hiszem, hogy pontos lenne az érték. Remélem bizakodhatok még. A hasam még mindig szúrkál főleg lent bal oldalon.
Lujza
lujza

LujzaKép
1 tized csökkenés még nem jelent semmit, és lehet a rossz alvás miatt. Mi is nagyon rosszul alszunk mostanában a meleg miatt.

Ma nekem végre a 23. cn-en elérte a 37-t a hőm. Olyan tüszőérési elégtelenségem van, hogy csak na. Kinéz nekem így egy 34 napos ciklusKép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?