A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:16-kor.
Vendég

Én most jutok gép elé.. :lol:
Nagyon szuperek a képek, olyan jó látni őket!!
Zsófi, még egyszer köszi és gyógypuszik mennek!!!

Mi 4.39-kor keltünk, remélem nem sokan tudjátok, hogy is áll a mutató olyankor, mert alszotok.. :lol: én is aludtam volna, de Mica játszani akart! :lol: végül fél hatkor feküdtünk le Apával egy ágyban, mint a heringek :lol: :lol:

Dóri,
köszönjük a tolmácsolást!! :lol: gyönyörű Tünde élőben!!!

Réka,
Dorina meg olyan nyílt, vidám kislány!! Bűbájos!!

Lilluska,
szép fogadalom, mindkettő!! :wink: majd drukkolunk hozzá!!

megyek, konyha-rabszolgaság :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Aki tudja az nézze meg az alábbi linket :D
A két kis táncoló manóm :lol:

http://www.elfyourself.com/?id=1680360870

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

NAgyon jó volt nézni a képeket!!! Zsófi, Borsa, Zsuzsi szuperek vagytok!!
Akárhányszor rágondolok a tegnapi napra összeszorul a szívem, hogy nem tudtam veletek tartani.

A buli tegnap nem volt túl jó, de kibírtam. Apa ügyes volt, csak az egyik étkezéskor almát adott a gyereknek tej helyett. Szerencsére nem lett gond, csak 2 pelenkát termelt teli a gyerek. Aztán jött a tej és mikor hazaértem akkor még kaszinóztak (hanjali fél 2 kor), úgyhogy ágybaparancsolatam őket. Így viszont, hogy 2X nem szoptattam, reggelre úgy feltelítődtek a melleim,hogy fel kellett ébresztenem a gyereket, hogy egyen.

Borsa: Köszönöm, de annyira nem volt jó a buli...

Kati: NAgyon jó a link, megnéztem. Hogy csináltad?

Zsuzsi: Sajnálom a koránkelést :-((

Ancsa: Hajnali 3kor van még energiád a gép elé ülni? Le a kalappal előtted...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Zill: Zénót Isten Éltesse!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kati! megnéztem a manókat, nagggggyon jó. :D :D

Enci fél7kor kelt ma :shock: ez a melósok miatt van, 4 nap alatt teljesen kizökkent a ritmusából, mert 7kor már itt viribültek ezek.(de mégsem haladtak)remélem visszaáll a régi vekkerje, mert nagyon álmos vagyok., Örülök h most alszik, mert tegnap d.u. sem aludt :shock:
Már 1 sütivel megvagyok, ill. arra is kell csokimáz, majd ha felébred...
Ja, képzeljétek, ahová mentünk volna barátokhoz szülinapozni, ahol APuka tüdőgyull-os volt, na tegnap kórházba került.-mert bevízesedett a tüdeje :shock: ma hívott a felesége,hogy intenzíven
van és megfigyelik. :shock: :shock:
már hétfőn be kellett volna feküdni vhová, csak nem volt hely :shock: magyar eü :evil: :evil:
most tuti jövőre jöhet csak ki.Szép kis karácsonyuk lesz :cry:
Vendég

Gyuzso! láttam én is a vekkert 4.39kor, Apa ment dolgozni :D :(
Vendég

Hahó??
nem jár erre most senki????
Vendég

Gabi! Én itt vagyok.

Most teregettem. Panka nem akar aludni. :evil:
Eni jutott eszembe. Költöznek, ugye?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

www.elfyourself.com

néha nem jelenik meg semmi, de egyénbként nagyon egyszerű...

Kép

Kép
cukipofa

Mindenkinek Békés,boldog karácsonyt !!
Nem tudom,hogy tudok-e majd még jönni

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

cukorfalat:
köszönjük. :)
zill

Mica babának is boldog hófordulót!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép Köszönjük Nektek!!! Kép Kép

Lányok!
Az osztály dolgozói nevében szeretném megköszönni, hogy megint fáradságot nem kímélve megemlékeztetek rólunk. Nagyon sajnálom, hogy nem voltam mostanában köztetek és nem tudtam róla, hogy jöttök.
:( Gondolom és remélem tudjátok, éreztétek, hogy mekkora örömet szereztetek a lányoknak és a fiúknak. :lol: A mézeskalácsos fa pedig valami szerzációs ötlet volt. Nagyon köszönjük! A tablótokat egy kicsit átalakítottuk mert kissebb lett a keret mint a kép. :oops: De minden rajta van.
Akiket személyesen is ismerek, azoknak nagyölelés és MINDENKINEK Boldog Békés Karácsonyt!
Köszönöm[/img]
Vendég

drága Erika!
Boldog Karácsonyt!

Orsi

borsa

Kedves Erika,
annyira jó, hogy így örültetek! És én is annyira sajnálom, hogy nem voltunk ott. de majd legközelebb.. :wink: ( S. Heni)
Nagyon Boldog Karácsonyt MINDENKINEK!

Heni

Kép

Kép
cancan

Szép jó estét mindenkinek!

Gondolom szép lassan kihal egy pár napra a topic, de ez így van most jól.

Hát tényleg - nézegetve ezt a képtermést. :oops:
Tóth doki elnevezte a társaságot a "Cyber-lányok"-nak. Szóval ezek volnánk.

Zsófi, én meg egyszerűen elfelejtettem odaadni a "fogyókúrás" csokit a férjednek.
De úgy meg voltam illetődve, hogy Borsa, Gyuzsó, tőletek sem kérdeztem meg, hogy mivel jövök. :oops: Hát remélem, hogy eccer' valamilyen formában viszonozni tudjuk ezt a szépet,a mit csináltatok itt hárman.
Zsófi, remélem, amikor ezt olvasod, már nyoma sincs a láznak.

Ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Gyuzso: Nagyon boldog hófordulót Micának!!! Hihetetlen,hogy már 7 hónapos.....

Erika: Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült meglepetést és örömet okozni Nektek!!
Nagyon Boldog Karácsonyt az osztály minden dolgozójnak!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

A pocakom.. Nos, igen. :) Igazából én is meglepődtem most a képek láttán. így van az, amikor a 42-es méretű kismamaruha(!) sztreccses fazonúvá alakul az emberen.
Sztori: tavaly közvetlen a szülés után is annyira nagy volt még a hasam, hogy az egyik nővér jött be a kis szívhang-mérő készülékkel, és hasamhoz akarta tenni. Én kérdeztem, hogy miért kell MOST az ÉN szívhangomat mérni. Mire válaszolta, hogy a BABÁÉT akarja. Megállt az ütő bennem, hogy valami gond van, vagy ez itt a protokoll...? Mutattam neki, hogy hát a kislányom ott alszik a bölcsőben. Szegénynek elborult az arca és kisietett... :D
A jelenettől persze nevetni kellett, de ennek a két császáros és a nagyon megvágott másik szobatársam nagyon nem örült. Percekig kínlódtunk (nekem aranyerem volt) és mindenki kétségbeesetten próbált másra gondolni és nem ránézni a másikra...
Ha ez eszembe jut, most is ingerli a rekeszizmaimat. Annyi magzatvizem volt tavaly is (szülés előtt folyt el az egész még a vizsgálóban adatfelvétel közben egy szép hajnalon), hogy Erika azt mondta, még életében nem látott ennyit. Ott álltam a tócsában és felmosórongyot kértem, hogy eltüntessem. A nővér elképedve kérdezte, hogy nem akarok tán nekiállni takarítani?!
Hát ilyen emlékek.

No megyek, csináloma vacsit.

Ha nem jönnék már:
BOLDOG KARÁCSONYT MINDANNYIÓTOKNAK!

puszi M.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme! Nagyon kis formás vagy! A pocaskunk meg nem tud azonnal lemenni.. :)
Engem is terhesnek néztek még 3 héttel szülés után is a boltban. :)

mtunde

SZiasztok!

Memme
! ez igen jó történet :D szívhangot akartak mérni...
Na és a cyber-lányok??? na ezt majd "szóváteszem"ha majd megyek hozzá jövőre!remélem mihamarabb :D
A pocak meg majd visszamegy....az meg nem baj ha átadják a helyet szülés után is... :lol:
Vendég

Kriszta!
hogy vagy? Panka végül is aludt délután?
én tegnap voltam így Encivel....
demavégre aludt, akkor csináltam a sütit, holna majd beiglizek :shock: remélem sikerül.utoljára 2 éve,Encivel a hasamban sütöttem beiglit, emlékszem a babamérlegen mértem a hozzávalókat. :lol:
Vendég

Gondoltam visszanézek..hátha van valaki??
de látom nincs...
jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Hát szokás szerint várom a gépét :lol: meg takarítottam.

Lilluska,
Hogy vagy?
Jó hogy jöttél.
Milyen volt újra dolgozni? Gyermekeid hogy vannak? Karácsonyi készülődés?

Gyuzsó,

Boldog hófordulót Micunak!!!

4,39 na, hát akkor váltottuk egymást, én nem sokkal előtte feküdtem le, most előbb akartam, de annyi dolgom volt, így megint nem kerültem ágyba éjfél előtt.

Cukorfalat,
Igen, igen volt energiám, szokott lenni :wink: és még a vásárlás és a vacsi fel is dobott. És még egy kedves ismerős megkért, hogy készítsek neki karácsonyi képeslapot. És ennek nem tudtam ellenállni.

Cukipofa,
Nagyon édesek.
Tavaly ezt még én is megcsináltam.
Vicces voltam, mert akkor már alapból óriási volt a pocak, itt meg nem volt :lol: !

Gabi,
Jajj ez borzaszó! Mielőbbi gyógyulást az Apukának!!!!!

Sajnálom, hogy nem voltam itt! :cry:

Milyen süti készült?
Recept?

Erika,

Mi tartozunk köszönettel felétek! És olyan jó hogy így örültök! És nagyon szép lett így is a tabló! Köszönjük, hogy vagytok, és hogy ilyenek vagytok!

Memme,
Nagyon szép vagy!!!
És nekem is nagyon nagy volt még utána a pocakom, sőt még most is! :wink:

Ez a név jó! Nekem tetszik.
Én is úgy hívlak Titeket, hogy a Cyber családom!
:lol:

Szép éjszakát mindenkinek!

Hanna, hogy vagytok?Apa? vásárlás?

Eni,mikor jön felénk?

Steffi?
karácsonyi láz?

ancsaboszi

Veronikusz????

Rita?

ancsaboszi

Szeretnénk mi is nagyon, nagyon boldog karácsonyt kívánni Nektek!

Kép

Sok, sok puszi

ancsaboszi

Ancsának köszönhetően én is egy gyönyörű képeslappal kívánhatok mindenkinek nagyon boldog Karácssonyt! Íme:
Kép

Orsi

borsa

Sziasztok,
ma bejöttem dolgozni és megláttam a szép karácsonyfát és a tablót. Nagyon szép és igen boldoggá tett, hogy ilyen szeretettel gondoltok ránk. Annak különösen örültem, hogy vannak "Én-babáim" is a tablón.
Bolgságot kívánok mindenkinek és csak jöjjetek szülni sokan a következő évben is.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Memme,
:lol: :lol: :lol: micsoda sztori :lol: !!
engem 2 héttel a szülés után a szippantós nézett pocakosnak.. :oops:
gyönyörű a POCAKOD!!!!

Ancsa,
igen, mi kicsit eltolódva vagyunk egymáshoz képest :lol:
cyber család!! :lol:

Köszönjük a köszöntéseket!!! Mica puszil Mindenkit!! :lol:

Erika, Rita,
mi mondunk köszönetet minden nap, hogy Veletek szülhettünk!! Még terveznénk itt egy pár porontyot a fórumon, úgyhogy lesz munkátok jövőre is!! :wink:

Gabi,
gyógypuszik mennek Encinek!! Remélem jobban van már!!

Valentina,
ti hogy vagytok? remélem odaértek a gyógymanóink!!

Zsófi,
Neked is mentek a gyógypuszkák!!

Mindenkinek türelemmel teli készülődést kívánunk!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok,

köszi a sok képet. jó volt látni őket, ha már nem lehettem ott én sem. igazán jó lett a tabló.remélem sokáig ott marad és akkor személyesen is megcsodálhatom. :)

mivel karácsonyig már nem hiszem, hogy gép közelben leszek:

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok Lányok!
Boldog Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek.

Gyuzso: A gyógymanok apához értek és nem a Viktorhoz :cry: :cry: :cry:
Viktor csúnyán köhög rólam nem is beszélve.
Én huztam a rövidebbet és még sehol se vagyok a dolgaimmal. :evil:
Pár képet felteszek, igaz ezek még nyáron készültek anyóséknál, csak most értek ide.
Kép
Kép
Kép
A macskát nagyon szereti megtépni 8)
V

valentina

Mindekinek Boldog Békés Karácsonyt! Kép
Vendég

Sziasztok!

Micunak boldog hófordulót utólag is!

Nagyon szép a tabló a falon és a karácsonyfa irtó jó. Nagyon ügyi vagy Borsa!!!!
Reméljük a Kútvölgyi is kiérdemli a bababarát szülészet címet! :D :D :D

Ancsa, Borsa
Nagyon jók lettek a képeslapok! :D

Valentína
Nagyon édes Viktor! A cicán nem látszik, hogy vélne Tőle! :wink:

Memme
Pocak tényleg szép, gondolom most sincs helyhiány odabent! :wink:
Nekem kb. mostanra kezd visszamenni a pocak eredeti méretére! :roll:
Gondolunk Rátok!!!

Gyógypuszikat köszönjük, apa kezd gyógyulgatni!Küldjük őket szorgosan tovább a betegeskedőknek!
MA gyorsan, a lelkiismeret kedvéért összeütöttem egy tiramisut, de igen csak megdézsmáltam a krémet :roll: Csak a biztonság kedvéért, hogy biztosan finom legyen :D
Végre ajándékok is hiánytalanul megvannak (nem volt semmi 1 nap alatt :shock: ), csak csomagolni kell és a fát díszíteni :D

Mivel már biztosan nem jövök ezért kívánok Nagyon Szép, Békés Ünnepeket mindenkinek!!!
Hanna

Kép
hanna09

Nem tudom, én sem, mikor jövök, ezért mindenkinek még egyszer ÁLdott Ünnepeket!

Tegnap bevásárlás után apja kitalálta, ne menjünk haza, gyerek úgyis csak mesét nézne. Ezért kimentünk a Vörösmarty térre, meg a korzóra. Húúúú iszonyatosan hideg volt, mi meg ugye autós-uatzáshoz öltöztünk. Bene bezzeg nem fázott, ezért muzsáj volt vele menni, mert nagyon tetszett neki a Duna, meg a hajók meg a villamos, így aztán villamostúrát csináltunk. Én meg imádkoztam, rám ne jöjjön itt a szülés, mert mire ideérne a mentő, én meg is fagynék :)

Itthon aztán jó forró kakaó volt a túlélés jutalma.

mtunde

Sziasztok,

Kedves Erika, Rita és Minden Kútvölgyi Dolgozó, Kedves Cyber Csapat Nagyon Boldog Karácsonyt és Örömteli Ünneplést Kívánunk!
Sok puszi: Dori
Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Kedveseim!

Mi is Nagyon Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk mindannyiótoknak!

Kriszta és családja

Kép
Kép
kriszta36

SZiasztok!

Csak gyorsan beugrok én is...látom mindenki lázasan készülödik...de ez így van jól :D :D

ANcsa! :D négerkockát csináltam tegnap, ma meg beiglit. és tudom,hogy az öndicséret büdös :D de tök jól sikerült!nem repedt meg... :D :D és még finom is!! :D :D

MA takarítottam még Enci is besegített, és a porszívózás végén összetört egy tányért a drágám. tökjó volt újra előszedni a gépet...de hát ez van...
Vendég

Csináltam ma az időzítővel képet,hogy mind3an rajta legyünk...

Boldog KArácsonyt!

Kép
Vendég

Kis családom nevében kivánok a cyber csapatnak :lol: nagyon boldog, békés, áldott, szeretettel teli karácsonyt kicsinyeitek, férjeitek, szereteitek körében!
Martin, Steffi, Nimi

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok,

Hát nem volt most sem forgalmi dugó a neten :lol:

Gyuzsó,
Hát ez a szippantós!!! :wink:

Zsófi,
Hogy vagy? Remélem azért gyógyulsz a karácsonyi készülődésben!

Valentina
Sok, sok gyógypuszi nektek!

Hanna,
Nagyon kis ügyi vagy! Gratula neked, hogy Apát is meggyógyítottad, meg is vetted az ajándékokat és még sütit is sütöttél.
:wink:

Tünde,
Vigyázz magadra!!!

Gabi,
Nagyon ügyes vagy TE is!!! Fénypostával küldesz?
És hogy van a kis takarító lányka? De édes lehet, nem fényképezted le, amint takarít?

Nagyon jó a kép!!!

ancsaboszi

Valaki hiányolta, hogy mostanában nincs sok kép!
Mi ma is voltunk sétálni, még a hideg sem gátolt meg benne minket!
és erről egy pár kép! a Fő téren van egy szinpasd, és készítettek ma egy pár jégszobrot a színpadra! Nagyon szépek! Megnéztük, hogy készülnek!

Pár rakok pár képet a 11 hónapos és 10900 g-os Babánkról és a jégszobrokról, ha nem baj! :oops:

Kép Anyával a szobrok között, itt még nincs jó kedvem!

Kép Sétáltam egy nagyot, így a kedvem is jó!

Kép Így készült a szobor

És a szobrok:

Kép

Kép

Kép

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

ancsaboszi

BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Rita: Örülök,hogy sikerült örömet okozni Nektek!!!

Ancsa: Boldog hófordulót, így utólag Larának!!!

A betegeskedőknek gyógypuszit küldök!!!

BOLDOG, BÉKÉS ÜNNEPEKET KÍVÁNOK A KÓRHÁZ ÖSSZES DOLGOZÓJÁNAK ÉS A CYBER CSAPATNAK!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Boldog,békés, szeretetteljes karácsonyt kívánunk a "cyber csapatnak" :lol: !!!
Balázs, Emano/Andi, Bálint

Betegeskedőknek gyógypuszi
Hófordulósoknak sok boldogságot

emano/Andi
KépKép
emano

SZIASZTOK CYBERLÁNYOK!

gyorsan megnéztem a képeket a Kútvölgyi-túráról, és nagyon irigykedünk, hogy nem voltunk ott.
Szépek vagytok nagyon! Köszönjük, hogy képviseltétek az egész bandát! A fa is nagyon szép!

Csak beugrottam, hogy mindenkinek nagyon boldog karácsonyt és új évet kívánjak szeretettel!!!

Elutazunk, úgyhogy jövőre veletek ugyanitt.

Látom, más is elfyourselfezik már :lol: nézzetek meg minket is, ezzel üdvözlünk mindenkit:

http://www.elfyourself.com/?id=1445749771

BÚÉK!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Békés, boldog, szeretetteljes Ünnepet kívánunk Mindenkinek a cyber-klubban!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Zénó és Zill

Kép

Kép
zill

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:16-kor.
Vendég

Sziasztok!!!

BOLDOG KARÁCSONYT!!!
Gondolom már mindenki túlvan az ajándékozáson...és a finom vacsorán :D remélem mindenkinek szép estéje volt ma!!! :D
Encikém nagyon örült a kiskonyhának..... na meg a hatalmas fának!!! a díszeket már leakarta szedni :D :D
Most megyek.....puszi mindenkinek!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok, Rita, Erika és mindenki aki olvassa!

Mi "ezzel" kívánunk további szép ünnepet Nektek!
:D

Brigi, Kristóf és Peti

Kép
Kép

Kép
vkbrigi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?