A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi, Olici!
Köszönöm a 6 órás alvásra vonatkozó válaszokat. Akkor a hőmérőzést feladom, mert én általában 5 órát alszom.
Leone, beírnál engem is? 5c, 14 cn 27-28 napos rendszeres, 31 év, Budapest és nincs bébi. Köszi.
Magika! a www.eskuvo.hu forúmát próbáltad? Nagyon sokat segítenekegymásnak a csajok, csakúgy, mint itt. Én is rengeteg infót szedtem le tavasszal, mert nekünk idén volt az esküvőnk.
Kellemes, szép napot mindenkinek!
bettina

Bettina!

Koszi!

Meg is nezem. Kép

Magi
Vendég

Szép napot mindenkinekKép
Lécci engem is javítsatok ki ma vagyok a

c sok cn.10
lassan itt az idő a Képés remélem hamarosan meglátogat a Kép
és lessz belőlle egy gyönyörű Kép

Kép
Alice
Alice

Sziasztok Lányok!

Kellemes nyári napot Mindenkinek! Kép

Tinka!
Boldog Névnapot! Kép

A sok Kép , amit küldtetek, elképzelhető, hogy jutott nekem is egy? Kép
Mensi sehol, a hőm ma a 29.napon 37,2.
Csináltam szombaton egy tesztet is, de szerintem az bizonytalan.....pénteken ismétlem.

Magika!
Nekünk 30 nap gondolkodási időt kellett kivárni esküvő előtt.

Üdv,
Pumukli
pumukli

Pumukli Kép
Drukkolok. Olyan régen volt már babás hír, igazán ránk férne egy. A hőd szép. Szombaton teszteltél?? Hogyhogy olyan korán?
Drukkolok, hogy fenn maradjon még 9 hónapig Kép Pénteken várjuk a híreket.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ha félidőben fogant, akkor elvileg már kimutatható volt, a mai tesztek már 10 napos terhességet is kimutatnak. A második csík nagyon halvány, de azért a férjem körül ugrált Kép Kép Kép
5 nap után lehet ismételni.

Pumukli
pumukli

A halvány csík is csík, ha időben megjelenik. Drukkolok, hogy pénteken már 2 erős csíkod legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lehet hogy túlságosan beleélem magam.......csak nehogy koppanás legyen a végén Kép
pumukli

Sziasztok!

Még új vagyok felétek, remélem nem bánjátok ha néha bekapcsolódom!

Lenne egy kérdésem: nézegettem a hogörbéket a hasznos linkeknél és feltunt, hogy már a menzi alatt is vannak adatok feltuntetve. Ezek szerint már akkor is kell homérozni, vagy hogyan is van ez? :-)

Köszönöm a válaszokat elore is!

Soraya
soraya

Orsi!
Köszi a drukkot!

Kele merre vagy? Drukkolok Neked! Lujzának és Tinkának is! Mindenkinek ezerrrrrreeeeelllllll! Kép

Pumukli
pumukli

Soraya!

A menses első napjától kell hőmérőzni, akkor esik le a hőd.

Pumukli
pumukli

Soraya Kép
ha popsiban méred, akkor ez könnyen megoldható. A hőgörbe akkor jó, ha teljes.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pumukli!

En is nagyon drukkolok neked.
Tuti jo lesz penteken. Kép
juj de fogok en irigykedni Kép
Vendég

Pumukli, Orsi, köszönöm a válaszokat! Kép

Szerintetek fogigátló abbahagyása után érdemes már a köv. ciklusban mérni a hot, vagy várjak 1 hónapot vele?

Bocsánat, hogy csak kérdezek egyenlore, de sok a homályos pont és a para nálam :-(

Soraya
soraya

Igzulni nem kell, azzal mindennemű babaprojektnek csak ártasz. Ha nem akarod stresszelni magad, akkor ne mérd az elős hónapban, mert valószínűsíthatően nem áll azonnal vissza nomálisra a peteérésed, és csak aggódnál, hogy nem volt. A 2. hónaptól már nyugodtan hőmérőzhetsz.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi!
Tudom, hogy a stressz nem jó, de egy molás terhességgel a hátam mögött nem tudok nem izgulni sajnos.

Remélem sok sikertörténetet láthatok majd ebben a topikban, ez azt hiszem mindenkinek erot ad! Kép

Mindenkinek babásodást kívánva,

Soraya
soraya

Sziasztok csajszikák!

Na, végre levetkőzöm a babonámat (higgyétek el nem knnyű ) és megosztom veletek, hogy úgy néz ki én is babás vagyokKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nekem két nagyon erős csík volt a tesztemen és tegnap dokinál is voltam vizelettel felszerelkezve és az ottani eredmény is pozitívKépKépKépKép
Nagyon köszönök minden segítséget, amit tőletek kaptam, remélem viszonozni tudomKép
Meglátjátok lányok sok babuci lesz mostKépKép

Kele
Kele

Szia Soraya!Kép

Szerintem a fogigátló után még nem várható normális hőgörbe, hisz a hormonjaidnak vissza kell állnia a természetes szintre. Legalábbis úgy emlékszem a védőnő ezt mondta a barátnőmnek.
Megkérdezhetem, hogy mi az a mola terhesség?
Ne maradj sokáigKép
Kele

Kele!

Nagyon nagy gratula neked.
Tenyleg mindenkihez megy a golya.Kép

Hmmm... csak nekem kell meg varnom ra. Kép

Tenyleg nagyon nagy gratula. Kép
Vendég

Sziasztok Kép
Olici, köszönöm az infót, ezek szerinti normális a prolaktinom is, hiszen 470 volt!! De jó! Már csak azt nem tudom, van-e peteérésem vagy csak tüszőim. Mindenesetre most vagyok félidőben és -gondolom a clostytól- mindkét oldalon majd szét durranok. A hőm még csak 36.4-6 között mozog. 13.nap.....HUU
Ha kellően magas a ciklus második felében a progeszteron, az nem azt jelenti, hogy volt pé.?
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kele, szerintem most ne akard tudni! Kép Csak pozitív dolgokra gondolj, olyanokat olvass és nézegess szép babaképeket! Kép

Gratulálok! Vigyázz a babára Kép

Soraya
soraya

Kele! Gratulálok, irigyellek, vigyázzatok magatokra!! Kép Kép
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kele
Óriási gratula! Vigyázz nagyon magatokra!
Pumukli
Így van! A halvány csík is csík. Én az első lombiknál egy nappal hamarabb teszteltem, mint kellett volna és nagyon halvány csík látszódott, másnap szinte hamarabb előjött, mint a kontroll csík Kép
Lujza
lujza

Kele Kép
Végre egy babás hír. lehet, hogy elindul az agusztusi babaeső??? Nagyon jó lenne Kép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kele!

GRATULÁLOK! Kép Kép Kép
Nemsokára ilyen leszel: Kép

Pumukli
pumukli

Lanykak!

Olyan boldog vagyok toletek. Kép

Komolyan. Kép
Vendég

Lujza!
Köszi a biztatást, már alig várom, hogy péntek legyen.....persze, ha csak meg nem jön a mensim közben....

Nagyon drukkolok Neked is! Kép

Pumukli
pumukli

KeleKépKépKép Gratula! Kép

PumukliKép))) Drukkolok!

Magika: engem sem talált még megKép Kép De küldök feléd, ha én látnék! Kép

Lányok, ért valaki itt a hőgörbe elemzéshez? vagy próbáljam meg Erazmusztól megkérdezni a véleményét?
shine

Kele!Kép
Hatalmas gratula, vigyázz magatokra! Kép

Orsi!Kép
De igen, sok a 45c. Épp ezért is mentem dokihoz, 3. napon kellene vérvételre mennem a hormonvizsgálathoz. A dokim most szabin van aug. 20-ig. Ha addig sem lesz semmi, akkor megyek vissza, hogy "csináljunk" valamit.
A rossz az egészben az, hogy a melleim majd szét durranak, és sokkal nagyobbak is, de reménykedni azt nem merek, amilyenek a párom eredményei lettek. Vagy vannak még csodák? Kép
bnemethm

AnnaKép
Ha magas a progeszteron a ciklus második felében (az emeli meg a reggeli alaphőt), akkor az azt jelenti, hogy volt pé, és a tüsző helyén kialakult sárgatest termeli!!! Szóval igenKépKépKép

KeleKép
El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök és gratulálok neked és a magzatodnak!
Kép
Hurrrrááááá, kiürül a topik! Nagyon boldog kilenc hónapot (ill. mostmár csak 8,5) kívánok nektek!
Megyünk utánad.

Olici
olici

Shine!

nekem meg ne kuldj! Kép
Viszont az eskuvo utan szivesen vennem, ha mindenki kuldene nekem golyat. Kép
Vendég

bnemethmKép
CSODÁK VANNAK!
olici

Soraya,
üdv köztünk, én is aránylag új vagyok itt, kb. 1 hete írogatok, de nagyon aranyosak a lányok, rögtön befogadnak mindenkit. Én 7 évig szedtem fogigátlót folyamatosan, amikor abbahagytam 3 hónapig órára-percre pontosan ugyanúgy jött meg a mensim mindenféle mensis fájdalom nélkül, mint a fogamzásgátló szedése alatt, tehát 3 hónapig nem ürült ki a szervezetem. Persze volt olyan barátnőm, aki az abbahagyás utáni hónapban teherbe is esett. Szóval embere válogatja....

Kele!
Nnagyön örülök nektek. Vigyázzatok magatokra!!!

Pumukli szorítok!

És nagyon irigy (ne nem rossz szándékú) vagyok mindenkire, aki csíkosodik......

Magika! Bejelentkeztél az esküvős fórumra?
Bettina

Bnemethm Kép
Csodák vannak, lásd Karmen példáját. Ha ő spontán babás tudott lenni, akkot itt szinte mindenkinek megvan rá az esélye.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bettina!

Bejelentkeztem. :o)))
Ott is nagyon rendesek a lanyok.
sok tanacsot adnak.
Mar kuldtek is olyan frizurakat, amik nagyon tetszenek.
Vendég

Orsi, Olici!Kép
Hát remélem. Lehet, hogy veszek egy tesztet hamarosan. Vagy két csíkos lesz vagy megjön. (eddig minden alkalommal tesztelés utáni napon megjött).Kép
Most a második verziónak is örülnék!Kép De az elsőnek méginkább! Kép
bnemethm

Köszönöm a kedves fogadtatást! Kép

Bettina, te mit szedtél? Én Mercilont, állítólag abban kevés a hormon, de kiváncsi leszek, mennyi ido múlva lesz "rendes" ciklusom, pé-vel!
Mi 1 hónapot most min. védekezunk még máshogy, elkezdem a vitamint és illene egy rákszurést is csináltatnom. Meg rubeola oltás is kellene, brrr...

Soraya
soraya

Soraya, ha rubeolaoltást csináltatsz, utána 3 hónapot kell várni a terhességgel. És ezt tényleg komolyan kell venni, mert nagyon súlyos károsodást okoz a magzatban!
De lehet, hogy elég, ha megnézeted, hogy nem estél-e át rajta, mert akkor védett vagy, és megúszod az oltást! Kép

Bocs, Magika, akkor nem küldöm.
shine

Bnemethm szorítok Neked! Jó csíkosodást! Kép

Magika jövő áprilisban amikor térnek haza a gólyák, akkor kiállok az út szélére, és feléd terelem őket, jó lesz? Kép Kép Kép

Pumukli
pumukli

Pumukli!

Kuldjed csak oket. Kép
Varni fogom oket nagyon! Kép

Azert engem nagyon boldogga tud am tenni a ti oromotok is. Kép
Vendég

Köszi Shine, ezt nem tudtam! Hú, ti tényleg nagyon ki vagytok kupálódva mindenrol Kép

Soraya
soraya

Lányok, további kellemes napot kívánok Mindenkinek! Elmehetünk ma hamarab... Kép

Üdv,
Pumukli

Kép
pumukli

Soraya,
én Cilest majd Marvelon tablettát szedtem.
Állítólag mindkettő alacsony hormontartalmú, de ki tudja, az orvosok imádják a fogamzásgátlókat és biztos mindre ezt mondják (tisztelet a kivételnek).
7 év hosszú idő, a 3 hónapos kiürülés nem is tűnik soknak nekem és előtte is meg azóta is (most már 3 éve) nagyon pontos a ciklusom.

Bár az, hogy peteérésem van-e nég kérdéses....

Bnemethm neked is szorítok.

Tök jó, hirtelen annyian lettetek, akinek szorítani kell, hogy már lassan nem tudom számontartani. Bárcsak én is hozzátok tartoznék...

Bettina
Bettina

+b =hamarabb
pumukli

Sziasztok LányokKép
Szivből gratulálok a babásoknak és sok-sok babucit kivánok még, hogy itt mindenkinek jusson ebben a topikbanKép
SorayaKép
Fel a fejjel és ne stresszelj!!!Kép Nekem 10 éve volt egy mola terhességem ami után sajnos mérgezést is kaptam és örömmel mondhatom, hogy bár lombik program útján, de itt csücsül két kis babuci a pocakombanKép Van remény és kitartásKép
CatKépLujzaKépVirágKépés MindenkiKép
Mi újság van Veletek?
ShineKép
Hőgörbét tedd fel ide nyugodtan, szivesen megnézem de ha gondolod elküldheted magánban is a cimem a profilomban vanKép

Puszi Mindenkinek és gratula a kétcsikos teszthez no meg drukkolok is mindenkinekKép

Puszi: Doris

ui: Sajnos Karment nem tudtam elérni telefonon valószinüleg lemerült a kártyája... Tudtok Róla valamit?
doris

Sziasztok

Biztos emlékeztek rám. Tegnap voltunk uh-on. 9 hetesek vagyuk, 2cm. Jól vagyunk és minden rendben. a szülés várható időpontja március 11.

Pumukli: az én tesztemen is a 28. napon csk egy nagyon halvány csíkvol, és 2 nap mulva már erősebb. és a csík az csík.

bnemethm: drukkolok. És minden babásnak gratulálok és várjuk a párhetes kismama topicban

Sziasztok

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

LányokKép

szivből gratulálok a sikereseknek, az egyik szemem sir, a másik nevet. Ilyenkor belémnyilall, hogy lehet nekem soha nem lesz gyermekem...Kép

Azért örömködök veletek!Kép
Trixi
trixi74

Gabi Kép
de jó, hogy bejelentkeztél. Örülünk a kis manódnak Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Trixi Kép
Ez meg se foruljon a fejedben. gyorsan hessegesd el az ilyen gondolatokat!!!!
MINDENKINEK lesz babája NEKED is!!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Trixi,
osztom orsi véleményét.
Nem szabad erre gondolni.
Természetesen biztos mindenkinek vannak rosszabb pillanatai, napjai, de optimizmus és vidámság...
Néha én is elejtek 1-1 ilyesmi megjegyzést, olyankor van hogy a párom észheztérít és rájövök mennyire igaza van.
Szóval ne gondolj erre a butaságra!!!!
bettina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?