A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Bambi - Ha ennyire rossz .. akkor lehet érdemesebb lenne valami drasztikusabb dologhoz folyamodnod, ami tuti meghajt ..
Először próbálj joghurtot - az ártalmatlan, egészséges, és lazít ..
Ha az nem megy, akkor gyümölcs-tej kombináció garantált ..
Illetve iszol elég folydékot? Mert az is nagyon fontos .. én észrevettem, hogy akkor vagyok hasonló cipőben, ha nem iszom eleget ...

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Bambi, én is csak azokat tudnám ajánlani amit szösszenet is írt - tényeg nagyon fontos a folyadék is!- kiegészítve szilvalekvárral, vagy reggeli langyos víz ivással, de ha semmi nem használ akkor csak a tamarinlax lekvárt tudom ajánlani tapasztalatból. Én is küszködtem a problémával, és csak ez segített. Ihattam nagy bögre kefírt, turmixot, 100 %-os parad. lét, narancslével együtt (tényleg, közvetlen egymás után) de semmi. A tam. lekvár tényleg segített. Azóta nincs nagyon ilyen problémám 'hál istennek.

Szőlő, nagyon jók a képek és érdekes, hogy most sem derült fény a nemére..

TImi

Kép
tim27

Bambi!

Nekem a vastol volt ilyen gondom es az orvos azt mondta vegyek hashajto teat.
Herbariat vagy valami ilyesmit. Azt mondta, hogy drasztikusabbat nem szabad.

En vettem es megvan a hatasa. Teljesen rendbejottem. Igaz elkezdtem inni, de csak 2-3 nap mulva lett hatasa.

Magi
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:37-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok!

Gratula az ultrahangokhoz, nagyon édesek ezek a babák...

Szőlő, szerintem ti már csak a szülőszobán tudjátok meg a nemét, nagyon kis szégyenlős ez a bébi... :)

A kislányunk.... :) hát én mondtam, hogy betudom annak is, hogy más pasitól van ez a bébi... az ex csak két fiút tudott kreálni... meg is mondtam neki Barnus után, hogy több sem (egyébként sem!), mert nem tud lányt....
Most meg úgy voltam vele, áhhh, nekem lányom már az életben nem lesz, fel voltam készülve, hogy azt mondják, kisfiú... :) de nem, hát annál nagyobb öröm volt. De azért még mindig úgy vagyok vele, nézték már el nem egy emberkének, hát azért hagyok pár százalék esélyt egy Gergőnek is... nehogy aztán túl nagyot csalódjak... bár most valahogy énis érzem, Zsófi van bent....

A mocorgás nálam is úgy van, hogy ha kérem :) mocorogjon kicsit, megmozdul.... tegnap apával azt néztük, távirányitót lerúgta a hasamról majdnem... nagyon kis erőteljes a drága.

A védőnőket nem értem... nekem a 16.héttől nézi a szivhangot, és simán lehet hallani, pedig ugyanaz a gép van neki, amit még Atisnál használt... :) most meg egyébként már tényleg, vki irta... lehet hallani sima orvosi "szivecskehallgatóval" -fiam igy hivja- is... én elkérem anyától, kiváncsi leszek rá.... behallgatunk a bébilakásba :)
Vendég

Sziasztok!

Szuperjó 4D-s képeket tettetek fel :)
Szőlő, örülök, hogy végre megvan az a DVD :wink:

Bambi, ha nagyon megy a dolog, egyél 1-2 kanál szilvalekvárt (tamarin), az általában segít. De jó lehet tényleg a joghurt is, vagy a lenmag, a korpa (pl a joghurtba), savanyú káposzta, stb.
Itt egy cikk a termáészetes hashajtókról.
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/onl ... shajto.htm

Én úgy tudom a hashajtó teákkal nagyon óvatosan kell bánni, mert görcsöket, koraszülést okozhat.,

Szép estét :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, még a teához..... mármint a hashajtóhoz... nekem a Herbáriát adták a gyógyszertárban, aztán rá volt irva a betegtájékoztatóra, hogy nem ajánlott terhesség alatt. A védőnő meg a doki is azt mondta, ha lehet, hagyjam ki, nem tesz jót, ahogy Csöppke irta, görcsöket csinál...
Nekem mondták még a Hunyadi vizet, azt szoktam is inni, nekem egyáltalán nem görcsöl és könnyen tudok menni utána.... sőt, a védőnő azt mondta, ha nagyon makacs szorulásom van, akkor ráállhatok, hogy napi 1 decit megiszok és akkor beáll rendesen, hogy tudok menni erőlködés nélkül....

De a legjobb, ha megpróbálsz olyan dolgokat enni, amiket a csajok le is irtak, hátha az is segit... együttérzek, én veszett sokat szenvedek vele, ráadásul van egy jó kis aranyerem, vagyis rögtön kettő... még kellemesebb igy... :roll: úgyhogy már csak azért is vigyázz, hogy ha sokat erőlködsz, marha könnyen kaphatsz aranyeret is... nekem Barnusnál jött ki... aztán a szülés még jobban kihozta, azóta is megvan.... :(
Vendég

Sziazstok csajok,

mindenkinek gratula az UH-hoz. Nagyon jó képeket tettetek fel.

Bambi,

a haskeményedésre magneB6 mellé igyál calciumot is. A calcium segít, hogy a magnezium fel tudjon szívódni...
Sajnos az utóbbi időben én is sokat szenvedek a haskeményedés miatt. A kolléganőim szerint túlságosan stresszes vagyok és bizony az sem tesz jót :(
Remélem elmúlik a keményedés és a székrekedés is.

Kép
emi29

Bambi nekem a védőnő Laevolac-ot ajánlott és bejött.Teába szoktam keverni,bár inkább az elején volt gond most már nem.
Képzeljétek:ma voltunk karácsonyi bulin egy nő megjegyezte nemsoká jön a baba ugye?Mire én:májusban-erre ő akkor jó nagy a pocid.És rendesen láttam rajta a döbbenetet vagynem is tudom valami olyasmit h hogy lehet ilyen nagy hasam ha csak májusba lesz baba. :x Ehhez hozzájött h egy pasi alkohollal kínált:mondtam nem iszok bort-hozzak sört?-nem kell alkohol!-jön a kicsi?
Majdnem mondtam nem látsz b...meg?Egész este fel alá járkáltam a wc meg a helyem közt és 2 óra múlva veszi észre?Nem beszélve róla h ismer minket meg anyósékat tehát tudhatott róla. :x
Ó és a nap fénypontja:hosszas telefonok és tologatások után 1hónappal az esküvő után felhívott a fotós h kész vannak a képek+dvd-k.(persze lóg még 1-2 dologgal de nem várhatok el mindent egyszerre).Át is sétáltunk kifizettük visszamentünk a bulira.Aztán hazahozattam magam me elég volt és megnéztük a képeket.Mondani se kell felhúztam magam:2 hetet mondott 1hónap lett,a képek......hát elégséges,na de az áruk!!!! 164000-ft és ennyi pénzért kaptunk néhány(!)homályos,szemcsés képet meg párat amin vagy a helyzet nem jó vagy csak félig vagyok rajta. :evil: :evil: Ehhez jön még h a képeket cd-n még nem kaptuk meg,az eredeti videót sem de örüljünk mert 1dvd-vel többet adott(ajándék)
Hát remélem a dvd nem ilyen minőségű.Ráadásul 3-at rendeltünk nekünk és a szülőknek erre most van még egy ajándékba.Szerintetek mi a túrót csináljak vele?Inkább a 3-ból lett volna az egyik az ajándék.
Na jó aki a kicsit nem becsüli.....Nem akarom rontani a hangulatot de ez a nap jobb lett volna ha kimarad.Remélem több meglepi nem lesz. :cry:
Vendég

164 000 Ft???????? Te atyaúristen!!!!!! Simán reklamálj nála szerintem, ha nem jók a képek. Ennyi pénzért már esküvői újság szintű képeket kellene kapnod!

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok

Szőlő
Örülök, hogy sikerült az ajándék!

Ma voltunk Ikeában ahol sikerült kidobnom a taccsot... valószínű a babától bár eddig ideáig nem fajult a dolog most meg már túl vagyunk a felén is... lehet, hogy csak emberem vezetése tett be... este elkezdtem csomagolni az ajándékokat...

Andor jól van, igaz ma is kapott egyet, apja rádobta Áronomat most a másik oldalra ahol Andort ritkán érzem, ellenben ott tartózkodik a méhlepény amit szintén nem ildomos nagy erőhatásnak kitenni.

Tegnap este akkorát rúgott, hogy már kívülről is éreztem, ma már apja is kapott egy kis jelzést. Áron sokkal aktívabb volt... ilyenkor már akkor a bulikat rendezett odabent, hogy csak na...

Holnap még mézeseket szeretnék sütni... ajjjajjajj

Megyek is aludni

pussz

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tudod az a gond h indexképeket kaptunk ami pi....nyi abból válogattunk és most derül ki h sz.r.Ráadásul visszaadta a papírt amire felírtuk a rendelést és ki van húzva pár szám.Nem tudom miért még nem ellenőriztem de ha nem hívta elő akkor......... :evil: :evil: :evil:
A többin meg most láttuk h nem jók.Szét tudnék robbani.Ne gondoljátok h semmi se jó nekem de mindig megszívjuk a párommal akármibe fogunk.Körülöttünk mindenkinek minden sikerül mi meg a béka segge alatt se vagyunk.
A sógórnőmnek is ez volt a fotós-videós de olyan szép képek lettek h még.Azért kértük fel mi is.Erre az indexképek nagy része a sógórnőmékről szól.Nem akarom bánteni őt mert nem ő tehet róla,de ez az ÉN esküvőm is volt és egyáltalán nem én voltam középpontban.Nem vagyok elszállva magamtól de egy esküvőn a menyasszony a fénypont.Egy csomót táncoltam meg minden mert azt hittem fényképez meg felveszi erre most kiderűl h feleslegesen kínoztam magam.Szűk volt a ruhám (hosszú történet),asztmás vagyok és terhes tehát kínlódtam és minek????A vonatozós képeken se vagyok rajta.Mondtam a páromnak h megy a hasam szóljon a többieknek ha kellenék h várjanak.Erre elkezdték nélkülem a vonatozást a fotósnak meg fel se tűnt úgyhogy lemaradtam. :evil: :evil:
Nem vagyok teljesen negatív csak szeretném ha vége lenne ennek az évnek,bár tavaly is ezt vártam és jövőre se lesz jobb.Nem tudom mit csinálok rosszul.
Vendég

Mamacka!Ne csodálkozz ha nem olyan aktív hisz nem győzi kiheverni amiket tőletek kap :lol: :lol: :lol: Ne sértődj meg de szegénynek mire elmúlnak a csillagok a feje körül kapja a következőt hátulról. :D Jó lesz ha ezután még ki mer majd jönni. :lol: :lol:
Vendég

Hát ez haláli .. a muffinos tepsim az új lakás sütőjébe nem fér be .. csak legalulra ..
Iszonyú ideges vagyok .. ezt nem gondoltam volna :!: :evil: :evil: :evil:
Félek, így szanaszét ég a muffinom :( :cry: legkisebbre vettem -- hátha túlélik .. :cry: :cry:
Szorítsatok!

Mary - Felháborító .. 164ezer?? Én is azonnal reklamálnék!!!

Mamacka - Sajnálom .. remélem már jobban vagy!!

Gitka - Én is negatív lennék .. nagyon kellemetlen, amiket leírsz :(

Azt hiszem, nekünk mázlink volt .. ismerős fotózott. Mondjuk a vacsin nem maradt, de ott Hugim és párja megoldották ;) :)
És nagyon szép képek készültek ..

Jézusom .... de bosszantó, ha ilyet elrontanak!!! :evil: :evil:

Kép
szösszenet

Gitka!

Ne szomorkodj!
En is igy erzem, csak mas teren.

Nekunk a muszaki cikkekkel vannak gondjaink.

Amit veszunk minden elromlik, vagy mikor hazavisszuk nem mukodik.
A cuccaink nagy resze tobbet volt garanciaszervizbe, mint itthon.

De mar beletorodtem, megtanultam vele elni.

Mikor bekoltoztunk a hazba es minden uj volt, akkor kezdodott a sutovel, ami gyari hibas volt. Termeszetesen kicsereltek, de ket hetig nem volt sutom es hat az utanajaras st....
Majd jott a huto, draga amerikai ketajtos huto. Augusztusban a nagy kanikulaban mondott csodot.
A szerelonek goze nem volt rola, hogy mi is a baja. Haromszor jott ki nem tudta megjavitani, igy a vegere szeptember vegen elvittek es vissza kaptuk a penzt. De ket honapig nem volt hutonk es meg elvinni sem tudtak, mert a szerviznek nem volt ekkora autoja, mert meg soha nem ment tonkre igy huto.

De ugyan ez volt, a tefal vasaloval, aminek egy honap utan beesett a gozolo gombja es nem gozolt, vagy a tefal parologtato, amit szintek kicsereltek es a csere is ugyna ugy zakatol, hogy nem lehet mellette aludni.
Most a nyomtatoval kinlodok, azt is cserelik jan. 2-an mehetek az ujert, mert cserelik.
De tonkre ment a hazimozink (thomson), siemens PDA, samsung TV, es egy no name minigrill, ami kigyulladt es szerencse, hogy nem egett le a lakas.
Mindez az elmult 3-4 evben.

Szoval ne legyel elkeseredve annyira.

Magi
Vendég

Nah .. végül beimádkoztam azt a tepsit .. de új sütő - sok jót nem remélek, mert még nem ismerem :( :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Hello:
Hát ez az esküvői fotós sztori egy igazi rémálom.. :( Nekünk marha mázlink volt, mert ugyan 100 ezer felett volt az ára, de ezért déltől hajnal kettőig fotózás és déltől éjfélig video volt (két kamerával), ráadásul mint kiderült, ők a Duna tévénél dolgoznak és fantasztikusak lettek a képek. 800 kép készült, mindet megkaptuk, 200 körül retusáltak, 250-et nagyítottak és fantasztikusan elkapták a dolgokat, nem egy kép olyan, mintha valami filmben szerepelnénk, a páromról, amint ép a keresztet tartja a kezében az oltár előtt készült egy olyan fotó, mintha a Keresztapából vágták volna ki, egyszerűen fantasztikus. Ők fognak jönni babafotókat készíteni hozzánk az tuti. :)
Ellenberger a vőfély olyan csapnivaló volt, hogy az elmondhatatlan.. gyenge másfél órát késett az esküvőnkről, fogalma sem volt az útvonalról, nem figyelt oda az ülésrendre, így lehet, hogy az én családom csak a sor végén kapott helyet, és mire észrevettük, már túl késő volt...
Azért Gitka: én reklamálnék... vagy leverném a fickón, vagy valami.

Mamacka: nagyon védve vannak odabenn a babák, szépen körbe vannak ágyazva és a magzatvíz nagyon letompít minden ütődést, úgyhogy el a fejjel. A párodat meg tedd helyre, hogy tessék vigyázni rád. (Én is megmostam ma az ember fejét, mert áthajtott egy útpadkán, csak úgy, hát nem esett jól, úgyhogy hallott néhány morgós mondatot.)

Tényleg, nektek nem fáj a gáttájékotok? Mert nekem időnként nagyon és kíváncsi lennék, hogy ez másoknál is van-e?

Cinyke

levelibeka

Leveli - Nekem azon a részen szerncsére nem szokott fájni ... csak azokon a helyeken, amit meg tud rúgni a pici .. húgyhólyag és társai ...

Az esküvővel úgy látom tényleg szerencsénk volt ..
A fotózást ismerős 30ezerért megcsinálta .. a kamerázás, ami után profi dvd-t kaptunk 4 fejezettel .. az 80ezer volt.
Mondjuk tény, hogy a képek nem lettek retusálva. . vagy bármi .. de ha akarnám elvihetném valahova :) nekem mondjuk így tetszenek :)

Kép
szösszenet

Magika azt hittem a rossz műszakikat mindig mi vesszük meg :? .Csak az a legbosszantóbb h ezt már nem tudom javítani és nem is merem megnézni a dvd-t.Tényleg azt hittem jó mert a sógórnőmnek jól megcsinálta. :cry:
Az a baj még h nem lehet retusálni mert amiről félig lemaradtam vagy nem is oda néztünk azt már nem tudná javítani.Majd megpróbálom megmutatni mire gondolok.
Szösszenet ha kész küldjél belőle majd leellenőrzöm mennyire rossz az a sütő.(a muffinból)
Leveli az nekem se fájt de ma este annyit kaptam a hasamra meg segítettem felszolgálni h igen erősen fájt a hasam.Azért is jöttem el hamarabb.
Vendég

Úgy tűnik nem csak én vagyok éjjelibagoly :D :lol: :lol:

Gitka - Küldenék .. de ez nem lett az igazi ... próbasütés volt .. az első, ebben a lakásban :D
Holnap csinálok egy újabb adagot, és az már faszán fog sikerülni - érzem :D Abból majd "légipostázok" Nektek :)
Sajnos nem vagyok valami házitündér .. de gyakorlat teszi a mestert .. én meg nem sokat gyakorlom a konyha-művészetet ...

Döbbenten olvasom Levelit - ő milyen komolyan nyomja :D Nekem egy hétre lenne szükségem, hogy ezt mind megsüssem :shock: :shock:

Nah, lassan talán hazatér a párom a koncertről ..
Bevetem magam én is az ágyba :)

Jó éjt mindenkinek .. vagyis jó reggelt ... mert ti már mindjárt keltek :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szössz, igen én meg már fent vagyok, hiába Uram nélkül nehezen alszom vissza (látom te is) :oops: :)

Leveli nekem az elmúlt 2 napban fájdogál, be is paráztattam magam már párszor... De remélem "csak" annyi hogy mostanában sajnos nem tudok eleget pihenni, sőt még a mai napom is húzós lesz, el kell mennem még venni 2 ajándékot meg kicsit kitakarítani...

Még a héten Anyu megkért hogy csináljak neki is sóliszt díszt, úgyhogy most azokat festegetem. :D Reggel 5:41-kor :lol: Utálom mikor Jani lyen korán megy dologozni, mindegy, legalább fél 3-ra már itthon lesz...

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok.
A gyerekem hajnali 3 óta rúgdos és egyáltalán nem akarja abbahagyni.Így megsütöttem,ha jól emlékszem Mamacka Erdélyi mézesét.Hát mit mondjak.Isteni lett.
A székrekedéssel kapcsolatban:nekem is a Laevolac-ot ajánlották,és nagyon bejön.És nem okoz görcsöket, pontosan ki tudom számítani,hogy mikor kell majd mennem...
Én 10-én megyek UH-ra.Előtte 7-én meg terheléses cukorra.És még azon a héten megyünk az anyakönyvvezetőhöz apasági nyilatkozatot tenni.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt, megyek feldíszítem a mézeseket.

Kép
ágnes27

Szőlő!
Te aztán korán kelsz! :) Jó festegetést! Nekem ajándékokat kellene csomagolnom, de még egyelőre csak itt heverészek.

Gitka!
Sajnálom a fotókat! 164 ezer tényleg sok még videoval együtt is. Főleg, ha rosszak a képek. Nyugodtan menj vissza reklamálni.
Nálunk anno (10 éve) az esküvői képek nagyon jók lettek, viszont a lagziban már egy barátunk fotózott, aki a végén kicsit többet ivott a kelleténél és elhagyta a fényképezőjét a filmekkel együtt! Szóval egyetlen képünk sincs. :evil:

Mamacka!
Örülök, hogy jól vagytok!

Én sajnos úgy vettem észre, hogy egy picit vizesedek. Legalábbis így reggel. Be van dagadva a szemem(mondjuk ez nem terhesen is szokott) meg a kezeimen is érzem. Másik két terhesség alatt is vizesedtem, de akkor csak a végén és azt betudtam a 30-35 foknak, ami akkor tombolt.
Úgyhogy most egy picit parázok. Majd január 3-án megyek dokihoz.

[color=darkred]Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!
[/color]
Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

És persze vennem kellett tegnap a Tesco-ban egy zokni-sapi-rugi-body Cherokee párosítást a fiamnak.Le volt árazva 1400 Ft-ra.Nem lehetett otthagyni.De tényleg.

Kép
ágnes27

Szösszenet!

Ügyi vagy! Jó sütögetést! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szőlő!
Örülök, hogy összejött a dvd! Nálunk Dani sem mutatta meg egyszer sem magát. És olyan jó volt a meglepi, hogy Lizánál meg sem kérdeztük.
Most viszont nem bírtam ki! :D

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Gitka-a szörnyülködéseim után azért most vígasztalni próbállak, (bár elképesztő egy ürge lehet) gondolj arra, hogy az a lényeg, hogy összeházasodtatok és szeretitek egymást. Persze nem ártana azért erről néhány jó kép is, de a lényegen nem változtat. (Azért nézzétek át a indexet, hátha maradt olyan is, ami jó lett, de nem hívott elő.)Ja, és tegyél fel 1-2 képet lsz, hogy tényleg annyira rosszak-e..
Nálunk apu fotós, így ő készítette a szertartás előtti képeket, a szertartáson és a vacsin pedig a kollégája fotózott ingyen. Aztán apu hívatta elő. Nekünk ezzel volt szerencsénk, de a sok kiadás mellett ez már nem is fért volna bele.

Levelibeka, nekem éjjel/hajnalban amikor forgolódok fáj, de aztán szerencsére elmúlik. Néha, ha kicsit elfelejtkezem magamról és nyújtózkodok az ágyban, akkor a hasam húzodik(persze rögtön abbahagyom)
Ja, és egy kérdés: Szerintetek nagy baj, ha az oldaltfekvésből néha kicsit előre dőlök (mármint az ágy irányába) és ezáltal félig a hasamon fekszem? Félek, hogy nyomom a picit.

Timi

Kép
tim27

Sziasztok!
Zsófi is nagy bulit tartott az éjjel! Úgy látszik van valami a levegőben...? Talán az ünnepek! :D (most egy kicsit álmos is vagyok)

Levelibéka! Nekem néha kicsit szurkál a gáttájékom, ill. ha megnyomom a szeméremcsontom az is érzékeny. Gondolom ezek is a tágulás/növéstől vannak, ne aggódj szerintem. :)

A nyújtózkodás is néha olyan jól esne, de a poci miatt már nem tudok olyan igazni nagyot.

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok, ha nem jönnék közben!! (és jó nagy evéseket)

Kép
gabo001

Hát .. ezzel a hajnalig fent maradással teljesen összekavartam a lányomat :lol: :lol: Amikor ő akart aludni, én csomagoltam még és sütöttem .. persze amikor én akartam, akkor vad rugdalózásba kezdett :D :D De nem is baj .. lázadjon csak, ha nem tartjuk be a 11-12 órás lefekvést :lol: :lol:

Szőlő - Megértelek .. én is utálok nélküle aludni .. Ráadásul nem is tudok nyugodtan, akármilyen fáradt vagyok, mert állandóan frászban vagyok .. mert tudom, hogy kocsival jönnek valahonnan hazafelé, hulla fáradtan .. éjjel-hajnalban ... és non-stop rettegek, hogy minden rendben van-e :( :roll: :roll: És amikor megjön, annyira örülök neki, hogy kimegy az álom a szememből :lol: :lol: :lol:
Ma reggel 6-ra ért haza ..
De mostantól 29-éig nyugalom van, Karácsony és pihenés!!! Annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóó :D :D :D :D

Felsoa - Ez biztos "olyan" vizesedés? Egy kicsit tényleg korai .. én is megkérdezném a dokit .. :roll: Remélem megtaláljátok a kiváltó okot, és valamit tudtok tenni ellene, mert biztos kellemetlen picit ..
:) :)

Ágnes
- Az a rugi szett nagyon népszerű :lol: :D :D

Kép
szösszenet

Ollem
Dehogy sértődök meg! :)
Egy kölkeccel raktáron már nehezebben megy a vigyázás majd meglátod, de legalább kiképzett lesz a kinti életre!
A fotós mizériát átérzem... Ráadásul horror a pénz amit elkért!!! Ezért mennyi papírképet kaptatok? Mi talán olyan 25000 fizettünk munkadíjnak + a képek arra már nem emlékszem, de nem sokkal kért többet mintha magunk hívattuk volna....! de én sem voltam elégedett! Uánna el is mentünk pótfotózásra egy hónappal később azok szépek lettek csak hát ugye az meg már nem ugyanaz...

Leveli
Nekem fáj a gáttájék, úgy mint szülés után, de első gyereknél nem emlékszem...

Felsoa
Vizesedésre krumplidiéta!
Egy kiló krumplit megfőzöl só nélkül egész nap csak azt eheted + ásványvíz! Ne mozdulj ki otthonról mert egész nap pisilned kell majd!

A Laevolac tényleg jó!
Hashajtásra két típusú hashajtó létezik, az egyik a görcsöket okozza így hajt, ezt nem szabad kismamának!!! Pl szenna levél. A másik vízkivonás alapján, rostokkal stb ezt szabad, pl szilvalekvár.

Ági
Örülök, hogy ízlett, én is lekevertem, ma akarom megsütni!
A máz is sikerült?

Ma voltak ismerősök kerámiákat, meg könyvet vásárolni... itthagytak 20000 Ft-ot... nagyon jól jött!
Megyünk apósnak fáért aztán sütök!

Pussszz!
Örömteli készületet!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Hát énis kiakadtam az esküvőképes-dvd-s rémsztorin. Ekkora bunkót.... és még volt pofája elkérni a pénzt, pedig ő tuti, látta milyenek lettek a képek. Bár már nem szeretek beszélni az esküvőmről, de végülis szerencsénk volt, mi az önkormitól rendeltünk fotóst, 7 éve fizettünk 36ezret és százvalahány kép volt. De mind tökéletes. A vacsin már rokonok fotóztak, ketten is... A videos mintha ott sem lett volna, még szerencse, hogy nagybátyám is videozott önszorgalomból és az övé tuti király lett, pedig a vége felé rendesen be volt csiccsentve és mégis állta a sarat a drága ember... :)

A gátam nekem is fááááááj!!!!!! És nem emlékszem, hogy a fiúknál fájt-e! De most is csak akkor, amikor lepihizek, és felkelek, na akkor úgy érzem, kiszakad az egész medencém és a gátam szétesik. Lehet, úgy fekszik, hogy nyomja azt a részt, meghát az tuti, hogy feszitik szét a belsőnket már. Zsófi tegnap (az én Zsófim is) :) lent kezdett el rugdalni, de olyan érzés volt, mintha a méhszájamat rugdalta volna, mert úgy éreztem, mindjárt kijön.... :shock: és ezt vagy két órán keresztül, persze éjjel 1 órakor... én sem tudok aludni a párom nélkül... :) úgy látszik, a lánya sem :)

Tegnap kitakaritottam magam, de még mindig hátravan porszivózás-felmosás... holnapi ruhák vasalása, kikészitése, hogy senki ne maradjon ünneplő nélkül. Megpróbáltam magamra erőltetni egy ruhámat, kicsit sztreccses, hát gondoltam, feljön az, legfeljebb pocimutogatós lesz. Ahha, feljött, hát mint egy jól megtermett tengeri emlős, úgy néztem ki a ruhában. Leginkább egy fókára hasonlithattam... azt nem számoltam bele, hogy utoljára mikor rajtam volt, 14 kilóval (megint hiztam egy kilót) kevesebb voltam.... :roll: igy még nem eldöntött, mi lesz rajtam holnap... Zoli azt mondta, drágám, nincs sok választási lehetőséged, ami rádmegy és nem szoritja a bébit, azt fogod felvenni... naja, csak az ember szeretne kicsit csinosabb lenni szentestén, nem ugyanabban a kismaminaciban, amit egyébként is hordok... szoknyáim... pffff, egy sem jön fel, még pocak alatt sem...
Mindegy, én bajom, kilók állj, mert tényleg bálna leszek... :)

Ági
Vendég

Inkább igy előre, mert kikapcs a gépet, tele a lakás tennivalóval.... szóval...

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONY LÁNYOK!!!!!!!!! :)

Kép

Ha esetleg nem jönnék a köv. egy-két napban.....

Ági
Vendég

Képzeljétek ezt nyertem egy babaszépségversenyen...
MAMI CENTRUM EGY DÍJ

1 db 30.000,- Ft -os vizsgálati utalvány Géndiagnosztikai, n?gyógyászati és családtervezési Centrumba
Kiosztás: SORSOLÁSSAL - Minden szabályosan benevezett kép részt vesz a sorsoláson.

Értéke: 30 000
Felajánlotta: Istenhegyi Géndiagnosztika

Szerintetek ez 3D uhu????
Annyira jó lenne!!!
Különben mi a szösz kerül 30000 Ft-ba?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

mamacka, gratulálok! Már 2 napja olvastam, rá is akartam kérdezni, de elfelejtettem :) Egy másik fórumos ismerősöm is ilyet nyert.
Mi ott csináltatuk a down-kór szűrést, és majdnem ennyi volt az UH+ a vérteszt :? De azt mondta az a lány, hogy úgy néz ki hogy 4D-re is felhasználható :wink:
De a legegyszerűbb ha felhívod őket, és megkérdezed :)

Örülök Nektek nagyon :)

Aki már nem jár erre holnap, boldog karácsony kívánunk!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én csak most vettem észre! :) :) :)

jaj az nagyon jó lenne!!!
Nekünk amúgy nem tellett volna!

Remélem benne van... alapból nektek ebbe a vizsgálatba ezek szerint nem tartozott bele? vagy az az uhu 3D volt?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, nézd meg ezt: http://www.gendiagnosztika.hu/

Van 4D UH is meg egy csomó szűrővizsgálatot csinálnak, gondolom talán te választhatod ki hogy a 30.000 Ft értékben mit csinálnak meg.

Kép Kép
szõlõ

[quote="mamacka"] írta:mamackan csak most vettem észre! :) :) :)

jaj az nagyon jó lenne!!!
Nekünk amúgy nem tellett volna!

Remélem benne van... alapból nektek ebbe a vizsgálatba ezek szerint nem tartozott bele? vagy az az uhu 3D volt?

Nem, az UH max 5 perces volt...az ahhoz kellett hogy pontosan meghatározzák a korát, meg ugye a nyaki redőt. A vérteszt volt a drága :(

Bár most hívtam fel őket múlt héten, kíváncsi voltam mennyiért csinálják a 18 hetes genetikai Uh-t. 14.000 :shock: :shock: Ez 25 perc kb, amiből 20 perc a 2D-s mérés, és 5 perces 4D van.
Hát ennyiért inkább elmegyek egy 1 órás 4D-re a genesisbe.
(Csak ugye sajnos az ottani vizsgálatot nem genetikus orvos, hanem szonográfus csinálja, így azt nem fogadják el a kiskönyvbe)

De időközben szerencsére kaptam időpontot a kórházban is, bár csak a 21. hétre :? :evil: Így az istenhegyiről lemondunk.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mamacka, ez igazán jó kis karácsonyi ajándék, nem? ;) Megérdemlitek! :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BABAVÁRÓS KARÁCSONYT KÍVÁNOK!!!! (sok finomság evéssel) :D
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:39-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok.

Helyzet nálunk. Nem tudok most vissza olvasni hogy mennyit írtam az esetünkről így a legelejéről kezdem.
Sóval szerdán elkezdtem vérezni. Elmentema dokihoz és nem látott semmit de csináltattunk egy HCG vértesztet ami korai terhességre vagy vetélésre utal. Két nap múlva visszamentem és még mindig nem látott semmit így 27-én kell visszamennem. A cicjeim szét akarnak robbanni és a hőőm rekordokat dönget.36.8 nekem 36.2 az alap.
Már nem barnázok se vérzek és nem volt mensi tünet abszolute és nem is volt ez mensi úgy hogy én még reménykedek.
Mamacka gratulaa

harivera
Budapest XXI. kerület

Harivera: drukkolok :( kitartás és pihenj amennyit csak lehet.

Szösszenet: ma este még szeretnék diós hókiflit sütni, meg egy kis habcsókot, meg kell csinálni még gesztenyés alagutat, mert megint elfogyott... :oops: szóval reggel nyolc óta szinte folyamatosan a konyhában nyomom az ipart :lol: szerencsére a párom éjszakás, ezért nappal alszik, mert akárhányszor meglátja, hogy dolgozok, mindig le akar fektetni...

kösz mindenkinek aki megnyugtatott a gáttájékkal kapcsolatban.

1 bambi: én is szoktam úgy érezni, mintha egy kis kő lenne a hasamban, amikor őfelsége "lecsúszik". Nagyon kellemetlen. Én akkor szoktam olyat csinálni, hogy hanyatt fekszem és alápárnázom a hátsómat, vagy akár meg is emelem az egészet, és akkor Gáborka szép lassan visszasomfordál a "felsőbb régióba".

tim27: én szoktam oldalt feküdni, és ha kellemetlen a picinek, akkor úgy megrugdos, hogy azonnal visszafordulok. Volt olyan, hogy kifejezetten éreztem, hogy az ágyat rúgja mellettem, biztos megpróbálta eltolni magától azt a nagy valamit, ami beszűkítette a teret.. Szóval szerintem biztos a te babád is jelzi, ha kényelmetlenül szűk lenne neki a hely!

mamacka: gratu :)

na rohanok, mert sok még a dolgom.
Ha esetleg már nem találkoznánk addig:

"Szálljatok le , szálljatok le, Karácsonyi angyalok!
Zörgessetek máma este minden piciny ablakot
Palotába és kunyhóba nagy örömet vigyetek
Boldogságos ünnepet!"
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Cinyke

levelibeka

Harivera, reméljük minden rendben lesz! Drukkolok nagyon!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vera, nagyon drukkolok, pihenj sokat és nagyon vigyázz magadra!

Lányok, lehet hogy már én sem jövök, úgyhogy szeretnék nagyon boldog, békés karácsonyt kívánni mindenkinek!

Kép

( :lol: Kiscsaládunk :) )

Kép Kép
szõlõ

Kellemes Ünnepeket Kívánunk minden kismaminak, családjuknak és a növögető pocaklakóknak! Sok ajándékot és boldog perceket nektek!!!

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mi az a 164.000 Ft-os téma???
Nekem írtatok olyan hozzászólásokat, amik nem is nekem szólnak..... :shock: :shock: :shock:
Nem értem... :shock: :roll:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziaszok lanyok!

Kellemes Karacsonyi Unnepeket Kivanok mindenkinek!

Kép

Magi
Vendég

Vera,
szorítok értetek!!!!

Gitka,
:( :( :(

Mamacka,
gratula a nyereményhez. Remélem neked is összejön a 4D-s UH.

Szösszenet,
remélem sikerült a sütid. Ma én is szerencsétlenkedtem kicsit a konyhában. Csak kókusztekercset, kókuszgolyót és gesztenyegolyót készítettem, de nekem már ez is több mint egy fél napos művelet volt :oops: :oops:

Kívánok én is mindenkinek Békés, Boldog Ünnepeket!

Emi

Kép
emi29

Sziasztok Lányok!

Bambi
- Én is néha egy nagy gumót érzek odalent, amikor oda helyezkedika csöppség .. főleg akkor, ha nincs máshol helye. .. pl. ma, amikor törökülésben ültem a földön és csomagoltam . hajolgattam előre .. stb. Utána hátradőltem, és az egész gyerek egy batyu volt elől :D :D Nagyon rossz volt .. hanyatt feküdtem az ágyra, és simogattam .. szép lassan elhelyezekedett egy mindkettőnknek kényelmesebb pózban :)

Leveli
- Le a kalappal előtted :D
Mondjuk ma főztem és sütöttem is - minden finom lett, úgyhogy nagy a boldogság! Feldíszítettük a fát is :)

Csodaszép - az első karácsonyfánk az első közös lakásunkban :) és Alíz is velünk van .. ennél szebb év végét nem is kívánhattunk volna :)

Emi - Sikerült a süti .. annyira belejöttem, hogy csináltam még két ízben .. amíg az estebédet főzögettem .. :)
Úgyhogy holnap viszek Anyuméknak is belőle ;) :)

Mamacka
- Gratulálok én is a nyereményhez, remélem be tudjátok váltani 4D-re!!! :)

És én is kellemes karácsonyi ünnepet kívánok mindenkinek!!!
Teljen nyugalomban, békességben, szeretetben ez a nap .. és innentől az öszes többi :)

Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok :)

Na én is kész vagyok, rend van, tisztaság van, meg van sütve minden: beigli, túrós, juhtúrós, és a püspökkenyér is :)

Még 2 ajcsit be kell csomiznom, meg masnit kéne rá csinálnom. De ez lehet hogy elmarad, masni nélkül is szép :)

Tim! Én eddig mindkét gyerekemmel félig hason aludtam, igaz kitámasztom magam a szopipárnámmal, de így is rajta fekszem vmennyire. Annyi volt a probléma, hogy regelenete egy kicsit féloldalas volt a hasam, de egy fél óra alatt visszamászott középre :)

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánunk :)

Pocak, Kata, Bence, Tamás, Zsu

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?