Sziasztok!!
Dia:
Nálunk karácsonyoznak a gyerekek az oviban 19-vagy 20-án azt hiszem.Utánna meg már szünet van.
Kapnak karácsonyi ajándékot is(a csoport) mi szülők adtunk 1000ft-ot és abból vettek a Régióbol vagy valami hasonló nagy játékboltból játékokat. 27gyerek/1000Ft ebből azért lehetett már valamit venni.
Mikulás is megy, de gondolom a bölcsibe is ellátogat majd
Egyik nap karácsony elött lesz egy kézműves délután ahol az anyukák ismennek és együtt készítünk valamit. Lehet majd gyertyát önteni többit elfelejtettem
Dec 8-án megyünk majd a kisvasutra családi, ovis kirándulás lesz
Busszal megyünk szülők és gyerekek együtt.
gipszeket a hsz végén mutizom
Apa minden köhögős, náthás torokfájós dolgot elkap
Nem gyenge az immunrendszere csak már elszokott az ilyen betegségektől, milyen régen volt már gyerek, hogy léguti megbetegedései voltak
Gabinak jobbulást!!
bölcsis nénik hát elég szemetek
Esést nagyon sajnálom, remélem hamar meggyógyul és rendbe jön a foga máramenynire lehet!! még szerencse, hogy tejfog és lesz helyette másik.
Próbálj meg pihenni is !!!
ilyen formákat készítettem, sokszorosítottam:)
Flóra természetesen szombat óta náthás
de kapja már az immunerősítőt, vitamint. Eddig még nem fáj a torka és nem lett lázas. Remélem tényleg beválik az immunerősítő.
Reggelre nekem is megfájdult a torkom
Ez szerintem köszönhető annak, hogy tegnap nem voltam megfelelőan felöltözve.borasztó nagy szél lett,az oviig is allig értünk el mert valami eső vagy havas eső és nekiállt esni.a szél mesz iszonyatosan fújt a képünkbe
5percre voltunk az ovitól.
Ma már volt rajtam minden pulcsi, sapka, kesztyű, nem is fáztam
Tegnap elkészültek Flóra ovis fényképei
Nagyon jók lettek, igaz nem mosolyog , de az nem baj.Még sose fényképezte igazi fotós.
6kép van 2kalapos , 2 koszorús, egy ülős, meg egy közeli párnás.
Nincs összekötve a skenner ezért csak fényképezni tudtam a fényképet,de azért látható
(a fényképező madzagja is látszik
)
A kalaposon azért van egy fél mosoly
Végül még pár kép:
A múltkori hóesés "szkafanderben":
Mára azt hiszem elég belőlem, most ti jötttök