Ermoni
Nagyon örülök, hogy visszatértél közénk!
Elég rossz érzés, amikor valaki megbántódik és nem jön többet. Pedig itt elég érett és értelmes társaság jött össze és sokat segítünk egymásnak a tanácsainkkal, tapasztalatainkkal. És most már arra is van példa, hogy az esetleges sérelmeket is meg lehet beszélni....
A kislányod nagyon helyes, szép nagy szemei vannak. Gratulálok hozzá! És igazán jó dolgotok van, hogy átalussza az éjszakát!
Pagát én is nagyon hiányolom. De talán idővel ő is visszatalál hozzánk....
Mandula
Szormorúan olvastam a mandulaműtétről. Én sem vagyok műtétpárti, főleg, ha elhamarkodott és nem indokolt .Ha viszont állandóan be van gyulladva, akkor állandó gócpont
is egyben és sok egyéb problémát okozhat. Nálunk Ádámnál merült fel 6 évesen, hogy az orrmanduláját ki kell venni, de aztán jött a veseműtét és mire túl lettünk rajta, egyszerűen már nem volt gond az orrmányával. A férjemnek viszont kivették gyerekkorában a garatmanduláját és később elég torokfájós lett. Nekem megvan és szinte sosem (vagy csak ritkán) fáj a torkom. De más különbséget nem látok kettőnk között. És felnőtt korban is előfordul, hogy ki kell venni (de a lányod még azért nem felnőtt) és azt mondják, hogy úgy kicsit nehezebb az egész.
Bea
Skarlát??? Manapság már olyan ritka! De legalább az ünnepekre elmúlt, túl vagytok rajta. Képzeld, nekem 6 éves koromban volt és pont Karácsonykor, úgyhogy akkor kórházban töltöttem az ünnepeket és nagyon sokat sírtam....
Fermel
Még mindig tanulsz-vizsgázol? Mert tényleg keveset írtál és kicsit el vagy tűnve!
Fanny
Helyes az unokád! Ugye még mindig nagyon jó nagymamának lenni?
Icus
Én hasznát vettem a versikének és a sütirecetet is, ki fogom próbálni (Manduláét is). Ha tényleg jó mézesnek, akkor ezt választom, mert nekem is mindig megkeményszik a mézeskalácsom, pedig több receptet kipróbáltam már.
A verset házi készítésű képeslapra nyomtattam szép betűkkel szép lapra, amit még kidekorálunk a lányommal. Így saját készítésű és egyedi ajándékkísérőt tudunk adni a rokonainknak/ismerőseinknek. Egyébként nagyon sok verset összegyűjtöttem, de némelyik nagyon elcsépelt volt, vagy épp túl komoly/hosszú/elvont, de amit írtál az most nagyon tetszik nekem (én még nem ismertem ebben a változatban
Nálunk kitört egy jó kis vírus. A férjemnek nagyon fájt a feje és a gyomra, nekem pedig szörnyű hascsikarás/hasmenés "jutott". Tegnap usziból hazafelé nagyon kínlódtam, alig bírtam a vezetésre figyelni, végül a kiserdő mellett megálltam és muszáj volt beszaladnom...
Mindenkinek kellemes ünnepi készülődést kívánok!

[/url
A mamánál.