A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jaj, Zel drága, annyit gondoltam Rád az elmúlt napokban, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: de jövőre együtt folytatjuk, amíg meg nem érkezik a Ti/mi babácskánk, addig, nagyon nehéz de nemszabad feladni!!!!
Ne hibáztasd magadat és ne keress összefüggéseket, blasztókkal másnak sem sikerült és volt akinek 2 naposakkal meg igen, tehát nem lehet összefüggést találni!!!!!
gyere majd mi megvígasztalunk.

Ági:
www.rextra.hu
orvosi műszerker. bolt

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Zelecske drága annyira sajnálom tudom mit érzel itt sirok miattad és nekem is nehéz még mindig de a lányok adnak eröt ha lassan is de talpra állunk remélem. Édes az unokahugod ök mindent éreznek és tudta hogy ölelésre volt szükséged én is nagy ölelést küldök.

Andi
zsembi

Lányocskák, pihiztek otthon és eszitek a beiglit?
Én dolgozok :cry: :roll: és jóóóól megfogok fázni, elromlott az aut. ajtó és rögtön mellette ülök, sálban, 3 pulóver, csizma...az irodában :roll:

Zsembi: smaccantás :D

Anikó
tatulány

Tatukám pusza vigyázz magadra jól öltözz fel.

Andi
zsembi

Angyal!
Nézd meg ezt az oldalt! Elképesztő!
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Kép
bodza2005

Drága Bodzám!

Nagyon köszönöm,gyönyörűség amit küldtél.Még a könnyem is
eleredt.. :cry:
Egyébként hihetetlenül izgulok,hogy holnap mit mond a Doki bácsi.
Szúrkálódik a pocim :oops:,és nem tudom miért????
Lehet hogy a félelem????!!!!! :oops:
Holnap majd meglátjuk....
Puszi Mindenkinek!!!!!!
Angyal
angyal73

sziasztok lánykák!

Zel- biztos úgy érzed, hogy a sors most nem volt kegyes veled, de lejön hozzátok is majd egy v két pici lélek, meglátod, csak ki kell várni, most valami okból nem akart maradni. Gondolom milyen szomorú ünnepetek lehetett, a jövő évi reméljük és kívánjuk, hogy sokkal, sokkal vidámmal legyen!!

Tatu - bírja még a menzid? én még kitartok, már csak két napot kell kihúzni..!

Lányok - nektek hogy sikerült a karácsony? voltak-e fini vacsorák, sok szép ajándék, pihenés?

Bodza - hogy van a legfrissebb kismamink??? jöttök 2-án Apánkhoz?

Cseka - hol van az első DRK baba? kinn vagy benn?
szépem

sziasztok
Zel
Sird ki magad, és utána könnyebb lesz. Majd meglátod, ismét erőre kapsz. Mindig menni - menni kell tovább, és ott lesz majd a baba(babák).Jövőre a te éved lesz!!!

Lányok!
Január 2.-án van már vérvétel? Lehet menni?!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szépem: :D :D :D mensimnek se híre, se hamva, igaz iszom a citromlevet, naranccsal, mandarinnal kombinálva és zárójelben bevallom, 3 napja 1 Duphastont szombatig :shock:

remélem együtt tudunk menni!!!! és babásodni!!!!!

Karácsony jól sikerült, egész jól éreztem magam, pedig elég rossz volt a hangulatom dec. elején, kaptam jó meleg kabátot, csizmát....lesz mibe álldogállni majd a fagyos hajnalokon-:))

Csináltam fini vörösboros vaddisznót.

Angyal: a szurkálás természetes ilyenkor, a hormonok, a petefészek dolgozik.......drukk nagyon!!!!!

Kagyló: sztem van már vérvétel, elvégre munkanap

Anikó
tatulány

Kép
bodza2005

Drága Szépem!
Te egy kis figyelmes tündér vagy!:-)

Zsembikém!
Köszi a mail! Cukor vagy!!:-)
Válaszoltam.

Tatus!
Nem fáztál meg, remélem? :oops:
Este tea, fokhagyma, méz, citrom, mint prevenció!!!!! Rendben?

Yamica!
Jó volt beszélni!!!:D:D

Kép
bodza2005

Szia Katócocska!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Gondolunk Rád holnap!!!
Én is nagyon izgulok már, de csak 2-án mehetek... :oops:

Kép
bodza2005

Plümi!
Láttad a Miss Potter című filmet?
Szerintem tetszene.
Megnéztem, amit ajánlottál (Tartózkodó érzelem), nagyon szép volt!!!
Pusza

Kép
bodza2005

Sziasztok, nincs semmi különös, "csak" sokat gondolok Rátok. Pláne mikor nehéz a gyerekekkel, mindig eszembe juttok, hogy Nektek még nehezebb lelkileg. De akkor is nagyon nehezen bírom a nemalvást, márpedig Dóri éjjelente egyre rosszabb....

Drága Zel, ismeretlenül is sokszor megölelgetnélek, talán nekem is ez a nekifutás volt annak idején a legnehezebb, mert az elsőnél számít rá az ember, hogy nem sikerül, de a 2-nál már többet reménykedik, kívánom hogy ahogy lehet sikerüljön majd a következő.

bea
öreganyu

Katócka, az a fránya ikon esküszöm nekem nincs meg, majd ha jössz fogilag, megmutatod, jó?

Több bejglit eszem a kelleténél....

bea
öreganyu

Kedves Leányzók!

Zelecske, nagyon sajnálom, annyit az eszemben voltál, miattad mindenképpen be szerettem volna kukkantani a rokoni látogatsok között. Teljesen átérzem, hogy üresség és reményvesztettség teszi ki a perceid, de az idő segíteni fog és a mi támogatásunk!

Mi most megyünk 3 napra vidéki rokonozni, ezzel is tövább növelve a felszedett kilók számát.

Bodzusom, Mrs Pottert láttam, naqgyon kedves film! Sajnos amit ajánlottam, azt nem sikerülét felvenni, így most lemaradtam róla :-(

Leányzók, pont ma vetítettem le a szüleimnek a D-tervről készült felvétetl, hogy ne csak hallomásból ismerjenek meg Titeket. Annyira jó volt átélni és látni Titeket!!!!

Elbúcsúzom a következő pár napra, mindenki vigyázzon magára és élvezze ki az ünnepek közötti időszakot is.

millió pussz
plümõ

Jó utat és szép napokat a Családdal Plümikém!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok drága csajocskák!

Mi ma szabadultunk fel a megszálló csapatoktól :lol: , így ma végre el tudlak Titeket olvasni. Sajnos látom, hogy nem jó hírekre érkeztem... :(

Drága Zelecske, kérlek ne haragudj, hogy ismeretlenül is osztom Neked az észt, de hidd el, hogy Bodzusunknak igaza van és a harmadik lesz az igazi. Csak a saját példámat tudom Neked felhozni, nekem a második lombiknál el sem indult semmi és ez volt a legdurvább pofon az egészben...aztán amikor elfogytak a könnyeim,akkor elkezdtem megint hinni és Te is hidd el, hogy ez fog Veled is történni. A legjobb helyen vagy, a legjobb szakembernél és sikerülni fog, sikerülnie kell! Mi pedig mindenben melletted vagyunk! Ezerszer ölellek én is és millió puszit küldök Neked és egy csomó pozitív energiát!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Drága Szépem, közös gyermek még bent van szerencsére, kapott egy csomó kaját, hogy nőjön még szép nagyot. Holnap megyünk dokinénihez,majd jelzek, hogy mit mondott.

Tatuska, vigyázz magadra nagyon, meg ne fázz. Miért nem javítják meg a szemetek az ajtót? Igyál sok citromos teát!!!

Bodzimama, jól vagy drága? Rosszullétek még nincsenek? Ölellek!

Angyal,nagggyon nagy gratula, szurkolok én is Neked holnap! Majd jelentkezz, kérlek!

Puszilok mindenkit!!!Pihenjetek és egyetek sokat! :wink:

Kép
cseka

Szia Dani! Szia Cseka!
Mondtuk mi, hogy nagyon bak lesz ez a gyermek!:D:D:D
Jan.18-ra saccolom... ;-)
Holnap lépünk a 7. hétbe és semmi hányinger... Aggódom...
Mellfeszkó persze van, ma talán még jobban, mint eddig. :-)
Szúrkálás is van még, de már ritkán.
Szeretném már, ha 2-a lenne!:-)
Remélem, minden a legnagyobb rendben és szépen fejlődik a Kincsünk!!! :D
Nézd meg az általam Angyalnak ajánlott oldalakat! Elképesztően jó felvételek és döbbenetes tények!:-)

Kép
bodza2005

Szép estét lányok!

Legelőször is Zelnek!

Nagy ölelés és és mielőbbi lelki megerősödést neked. :( :(
Szőrnyű lehet pont Karácsonykor átélni, amit egyébként is szörnyű.
Sajnálom, hogy nem sikerült Bodzi és Angyal után, pedig annyira jó lett volna.
Nagy ölelés mégegyszer neked.

Remélem mindenkinek kellemes és meghitt karácsonya volt.
Én konkrétan belehalok annyit ettem, és mozdulni is alig bírok.
A tündér-mackóm pedig influenzás 22. óta. Ma már ovoshoz is kellett mennie.

Yamicám, nem hallottam ma a csörgést, még némán volt a telcsim.

:( Még nagyon lelassult üzemmódban vagyok.

Plümikének jó utazást és szeretetteli napokat a rokonoknál.

Bodzikám a sütiket lepasszoltad a mi édes Szurikátánknak??
Egyébként mennyei volt minden - gondolom!
Sokat gondoltam Rátok!

24-én este 8- kor láttam mindenki ragyogó arcát! És érzem, hogy a jövő év nagyon jó lesz!!!

Hanyi-baba, mit hozott a Jézuska?? Köszi a jókvánságokat!

Tatu vigyázz magadra! Nagyon szívós az influenza vírus idén, nehogy megbetegedj! "Inkább ne dolgozz!!" :D

További jó év végi pihikézést mindenkinek! Pusszantás!!
andi67

Andikám!
Szegény Embered! Gyógypuszik Neki!!!!!!!!
Fokhagyma!!!!!!!!!!! Vírusölő, fertőtlenítő!!! Citrom leve 3x!
Többet ér a gyógyszereknél szerintem!
Köszönjük, hogy gondoltál ránk, édes vagy!!!!!!!!!:D
Igen, mindent Szurinak kell megennie, hogy engem ne szidjon le Apánk 2-án!:lol:
Természetesen én is gondoltam Rátok!!!!!!!:-)
Nagyon szép 3 nap volt együtt!!!:D
Sajna mától már ezerrel nyomja a Zuram a munkákat... :oops:
A lényeg, hogy ez a 3 nap teljes lehetett!:D
Jó pihizést és gyógyulást Nektek!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Sziasztok Drága Lánykák!

Háááát mit mondjak. Gyakorlatilag minden nap alsó fogsorig ettük magunkat, ha lehetne, a fülemen is levegőt vennék. :D :D Hogy fogom én ezt a sok + kilót ledolgozni???? :shock: :shock:

Sok szép ajándékot kaptam, mennyei volt a kaja, meghitt és nyugodt a hangulat, szóval minden szuper volt. Remélem, hogy Ti is hasonlóképpen ünnepeltetek. :D

A szegény dolgozó nőknek (és párjuknak) kitartás, mindjárt vége a melódiának, és lehet egy kicsit pihenni megint. :D

Kismamiknak mennek a sugik :D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betegeskedőknek jobbulást! :D

Mindenkinek nagy-nagy smaccantás! :D
katóc

Bodzikám édes vagy! Köszöni az emberem a gyógyulás kívánásod.

Itten pihikézik, Tv-ét néz és szürcsizi a kamilla-teáját. :

Szép estét, nektek, ha hazaér a munkázásból a te édesed ölelgesd meg jól, és add át üdvözletünket!!!

:D
andi67

Katóc alsófogsorig evészet nagyon teccik :lol: :lol: :lol:
andi67

Bodzus, ne aggódj, ha nincs hányinger, inkább örülj neki, annyira nem nagy élmény és mint kiderült, nekem is csak a hülye vitamintól volt :(

Pihenj sokat, amíg még teheted :wink:

Kép
cseka

Ezt biztos Öreganyutól vette... :lol::lol:
Na, jó, csak vicceltem!!:D

Kép
bodza2005

Mármint, hogy plagizáltad ezt a szakkifejezést!:lol:

Kép
bodza2005

Jó, köszönöm!!!!!!!!!!!:D
Cukkancs vagy Danimama!!!:-)

Kép
bodza2005

Sziasztok Drága Lányok!

Zel, annyira sajnálom, hogy nem sikerült és így elrontotta az ünnepet. Én is elsírtam magam. :cry: :cry: :cry: Kérdezte a férjem is, hogy mi a helyzett a fórumon. Elmeséltem neki és ő is csak biztatni tud, hogy a legközelebbinek sikerülnie kell! Üdvözletét küldi ismeretlenül is. Sírd ki magad, és hidd el a jövő év lesz a mi évünk! Hatalmas ölelést küldök, és sok-sok energiát, és persze sok puszit!

Bodzika, vigyázz a Kincseidre!!! Ne aggódj, biztosan minden rendben van odabent! Muszály, nem történhet semmi gond!! Hatalmas ölelés Neked és a babának is! :D

A Karácsony nekünk is jól telt, szerencsére! Annyit ettünk, hogy csak na. De olyan finik voltak a kaják és a sütik! Nyami-nyami! :D Ez az elsófogsorig evés nekem is nagyon tetszik! :lol:

Jan. 4-én jön valaki Apánkhoz? Én megyek 1/2 4-re! Már várom nagyon! Aztán remélem jan. végén, február elején kezdhetünk.

Smaccantás Mindenkinek!

Bea
beus77

Beusom!
Köszönöm!!!!!!!!!:-)

Kép
bodza2005

Jó reggelt lányocskák!!!!

Megint itt nyomom a munkahelyen, szerencse nem betegedtem meg, ajtó még mindig rossz, de valami nagy ész bezárta ma és máshol közlekednek az emberek.

Bodzi: hányinger miatt ne aggódj, nincs 2 egyforma kismami, van akit végig látogat a róka van akit soha, ne aggódj, biztos szép babát/-kat fogtok látni az UH-on.

Cseka: nagyon kitartó a közös bébi, kivárja az idejét, várunk a hírekkel, ilyenkor már hetente kell menni?

Andi: mackódnak jobbulást kívánok!!!! Főzz Neki sok finom teát, mézzel.

Plümek: jó rokonozást vidéken!!!!

Jövőhéten én megyek Apánkhoz, attól függ, h mikor jön meg a mensim, drukkoljatok, h nem ma, holnaptól már bármikor jöhet.

Beus: ideje lenne már, ha a jövő év a mi évünk lenne!!!!

Anikó
tatulány

Tatuska!
Ez egy szuggerálás a mensinénidnek, hogy holnaptól érkezzen:'"+!!%!%/=()
Ok, megnyugodtam, köszi!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Bodza!
Te drága.... Annyira szeretnél hányós lenni?
Mondtam hogy nem törvényszerű,van olyan hogy egyáltalán nincs ilyen tünet.Hidd el megleszel nélküle.Nem egy jó dolog több hetet végig hányni.
Puszi,du megyek! Kép
szurikáta56

Bodza: köszönöm a szuggerálást, na ez olyan mensi lesz aminek örülni fogok......hogy kezdhetünk :lol:

Igaza van Szurikátánknak, nem olyan élmény émelyegni, nem babásan, de a Bromocriptintől sokszor olyan rosszul lettem -mindig kizárólag reggelente- a metrón, h volt, h ki kellett szállni és leülni az állomáson.

Meddig kell szurikátázni?

Anikó
tatulány

Szurikáta! Tatus! :lol:
Azt hiszem, elkiabáltam... :D
Ha nem is rohannék azonnal ..., de kifejezetten émelygek. :D
Lehet, hogy hülye vagyok, de örülök neki. :oops:
Pont január 2-án kapok utoljára Szurikátától!
Várom azt a napot, hogy hányan is vagyunk... :lol: :D :D
Azt is nagyon várom, hogy szoríthassak értetek!!!!!!!!:-):-):-)

Angyal!
Kérjük a beszámolót, ha lesz időd Drága!:D:D

Kép
bodza2005

Szurikátám!
Ugye pihizel végre tényleg???!!!!!!!!!!!!!
Remélem!!!!:D
Teadélutánt tartunk ma, jó?:-)
Puszi Neked is!!!
Várlak!!

Kép
bodza2005

Bodzikám!

Igeeen!

Még a telefont is kikapcsoltam.Olyan jó csend van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek ahogy szoktam. Puszi!!! Kép
szurikáta56

SZiasztok!

Zel sajnálom! De meglásd a 2008 a te éved is lesz! :-)

Bodzus nem hiszem el, nem lehet téged felhívni! :x

Ma voltam UH-n. Mind a 3-an jól vannak, ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSS

VAN EGY Kép

és egy Kép

A 3. sajnos nem látszott , mert a lába közé kapta a köldökzsinórt. Ja és hatalmas egyéniségek vagyunk, 24 és 28 dkg- közöttiek a pöttömök. De úgy néz ki minden rendben van. De majd este a !D-n minden kiderül, remélem a 3.-ról is. :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

ÁGI: JUJJJJJ, DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, akkor már tutti, hogy vegyes lesz a trió :lol: :lol: :lol: :lol: lehet neveken gondolkodni :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Hát igen. De aZÉRT MÉG KIVÁNCSI VAGYOK, hogy este mit mondanak. Most majd kiderül, hogy BOdzus mennyire boszika!

Ági28

Tök jó, milyen gyakran nézegetitek a bébiket.
Pocak belelendült már jobban?

Anikó
tatulány

Hát azért a gyakran elég durva kifejezés. 11.hó 20.-a óta most láttam előszőr őket!

Hát estére mindíg megnő alaposan. Meg ugye attól is függ, milyen felső van rajtam. De azért már nagy. Bár én azt hittem nagyobb lesz! :-)

Ági28

Na de elköszönök, mert lassan megyünk összeszedni a nagyikat! :-) Pusszzzzzzzzzzzz

Ági28

Jézusom, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁGIKÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Már kapcsolom is be a telefont!!!!!!!!:lol::lol:
Én megmondtam, amit megmondtam!!! Hihi!!!!!!!!!!!:lol::lol:
EZ SZUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok édes csajocskáim!

Édes Zel,annyira azt hittem...nagyon sajnálom,hatalmas ölelés!
Meglásd a 2008 lesz a mi évünk!

Andikám! A tündérmackódnak mielőbbi gyógyulást kivánok!
Nagyon köszönöm az üzikédet én is.

Zsembikém!Neked is.Sok puszikát küldök!

Ádám/Lili mami hogy teccik lenni?

Sokat gondoltam ám rátok,mindenkire,nagyon hiányoztok,alig várom a jövő évet,hogy újra talizzunk.És a DRK s videora is nagyon kivi vagyok már :lol:

Az Ünnep nagyon jól telt,Katócékhoz hasonkóan mi is minden nap alsó fogsorig(ez annyira jó) ettük magunkat :lol:
Sok sok ajit hozott a Jézuska....azt hiszem jó kislányka vótam :lol: :lol: :lol:

Danibaba nagyon jól érzi magát a mami pocijában...igaza van,minek is siessen :)

Yamaica!kézcsókom!pihikézel kicsit?

Millió puszika mindenkinek!!
hanyatka

Hanyim!!!!
De jóó, hogy írtál!!!:D
Én is kiwi vagyok naon a vidiora!!!:-)
Mit szólsz Áginkhoz???
Lyó kislányka voltál Bébikém?;-)
De jó lesz ÉRTETEK izgulni januártól!!!!!:-)
Én még a barinőmért is drukkolok ezerrel, 2-án lesz meg a nagy hír Apánknál (jó kis csapat lesz ott megint ;-). Ha az lesz, amit jósoltam Neki, és ugye tudjuk, hogy nem tévedek sosem... :lol: , akkor 3 drusza ünnepel Angyallal együtt.
Na és ezt a 3gráciás "angyali" :oops: csapatot, akik a felvezetőitek már csak sorban követni illik!!!!:D Sőt kötelező!! Már beszéltem az égiekkel, rábólintottak!!!!!:D

Kép
bodza2005

Angyal, megjöttél Iron dokinktól?
Akkor tessék szépen beszámolni!:-)

Kép
bodza2005

Krisztánk jól van a Babulonokkal, csak iszonyat rohanásban vannak a Férjével, de majd jön a napokban! Puszil Mindenkit! Zelecske, Téged külön!!!!

ZelM!
Én is nagyon ölellek Édes!!!!!:-)
Adok csíkos kabalát!! ;-)
Annyira köszi a zebrát utólag is, még 1x, az ágyunk mellett lakik!!!!
Kár, hogy nem vagy köZELebb!!! :oops:
Megölelgetnélek!!! Gondolom, a többiek is!!
Egered hogy van és Öcsike, a kisdarab eb?
Férjecskédet cuppppp!!

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?