Sziasztok!
Nagyon boldog új eszetendőt kívánok minden kismaminak. Olyan jó bele gondolni, hogy legközelebb már eggyel többen ünnepelünk!
Stella: Tök jó lehetett ez az éjféli séta a hóesésben! Nagyon romantikusan hangzik.
Orsi: tényleg jó ez a kép a hóesésben!
Mi kettesben ünnepeltünk itthon, nem volt kedvünk elutazni Debrecenbe a családhoz, barátokhoz, bár a havazást nézve ezt utólag nem is nagyon bántuk. Ránk fért már a pihi és olyan nyomasztó, hogy holnap újra dolgozni kell menni. A havazást imádom, olyan jó kinézni az ablakon. A fákat belepi a hó, a város is csendesebb, egyszerűen jó a kedvem tőle. Kicsit jó lenne újra átélni a régi teleket, mint gyerekkoromban vidéken. (szánkózás, séta, jó levegő, hóember építés... stb.) Remélem azért itt Pesten is meg tudjuk majd mutatni a mi kis Pindurkónknak a tél örömeit.
Nekem 28-án volt az AFP, kiváncsian várom, hogy mikor lesz eredmény, pénteken pedig megyünk dokihoz. A magzatmozgáshoz hozzászólva örömmel olvasom, hogy már egyre többen érzitek. Már én is nagyon várom, bár gondolom még időben vagyok. Viszont tegnap éjfél előtt pár perccel három-négy rúgásszerűt éreztem az egyik oldalon, amiről meg voltam győződve, hogy nem bélmozgás volt, de hát ki tudja, csak már annyira vágyok rá, hogy érezzem őt, hogy tudjam rendben van!!!!!!!
Egy gyors közvélemény kutatás, amikor dokihoz mentek szokott lenni vizsgálat is vagy csak az UH?
Manka