A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziazstok!!

Csak most jutottam ide. Nemrégen mentel el a vendégek, volt nagy gyereksereg, na meg rumli 1000rel.
Tünde! Ne félj a szüléstől...minden rendben lesz. Ösztönösen tudni fogod mikor mit tegyél. Nem lesz gond.
Veronikusz! nagyon jók a képek!!! :D
Sajnálom a lefolyót, de akkor már rendben vagytok!!!!!
Gyuzso! Fűtéssel mi is szívtunk 2 nAPIG! DE Após megcsinálta. mert szerelő úgysem jött volna :evil: nálunk is 18-19 fok volt, pont a szobákban!mondjuk nálunk annyira nem érdekelt, csak Encit féltettem, be is raktam a szobájába hősugárzót.De mostmár minden oké :D
ANcsa!remélem barátoddal minden rendben....
hogy vagytok? képek? Larának hogy tetszett a karifa??
Vendég

JAj KAti! rettenetes milyen karácsonyotok volt....úristen!!!nagyon sajnálom :cry: remélem már javultok!!!tejcivel mi lett??

Steffi! de szépek vagytok!!! :D :D
Vendég

Kriszta! hogy vagy???

Memme! kitartás... :D nemsokára megérkezik Eszterke :D

Bocsi, de most csak ennyire futotta.
Jó éjszakát mindnekinek!!!
Vendég

Szia kedves Cyber „családom”!

Bocsánat, hogy megírtam, hogy rossz a kedvem. :cry: :oops: És nagyon aranyosak voltatok, hogy reagáltatok rá, és azért nem írtam, hogy mi az ami ennyire elszomorít mert nem akartalak elszomorítani Titeket.

Többen írtatok emilt, köszönöm nagyon aranyosak vagytok. És örülök, hogy a „család” tagja lehetek!

Szóval azt nem szeretem, hogy ha valaki feldob egy témát, és aztán nem mondja tovább pedig érdekelne.
És hát én nem vagyok ilyen,
csak nagyon rossz passzban voltam, és ezért írtam a netre, aztán meg nem akartalak terhelni Titeket!

Anyukám 26-án ment volna a Barátnőjéhez karácsonyozni, és telefonált a Barátnője reggel, hogy hát ne menjen, mert éjszaka meghalt a kisebbik fia. :cry: :cry: :cry:
Novemberben volt 16 éves, szívbetegen született, de évek óta nem volt semmi baja, jártak mindig ellenőrzésre, 25-én este átment az egyik barátjához, és …. :cry: :cry:

Annyira de annyira sajnálom, egész pici korától ismertem. És hogy mit érezhet az Anyukája, ebbe belegondolni is szörnyű. :cry: :cry:

Köszönöm hogy meghallgatattok.
és tényleg még egyszer bocsánat, hogy ezt rátok zudítottam.

Holnap lesz a temetés

ancsaboszi

Ancsa,
nagyon sajnálom, jöhetne most sok közhely, aminek tényleg nem lenne értelme.
Sok erőt Kivánok Nektek holnapra és hátha segít, hogy együtt érzünk Veled(Veletek).

Kép
Kép
paklincs

Ancsa,
nehéz bármit is mondani, Ti meg főleg tudjátok, mi is az IGAZI veszteség..
sok erőt kívánunk a családnak, remélem vannak még gyerekeik, akik tudják bennük tartani az erőt..
éreztük mindannyian a nagy fájdalmat a mondataid mögött..

Tünde,
tök jó, hogy minden rendben van a MÁV-ban (vagy akárhogy is hívják most..)
szerintem is a parát kell legyőzni és hagyni a tested ösztönösen cselekedni! Ügyes csajszli vagy, nem lesz semmi gond! :wink:

Veronikusz,
éljen a lefolyó-tisztító ember!! :wink:

Gabi,
egy cipőben eveztünk akkor!! :lol: vagy hajóban? vagy fűtésben? :lol: :lol:
jó, hogy végre Nálatok is kellemes meleg lett!!

Memme,
ezt Eni küldi: DRUKK!!! :lol: :lol:
puszil Mindenkit!!

Zsófi Lénusának és Kati Danijának boldog boldog hófordulót!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Paklincs!
:D :D :D igen nála születtek :D persze nincs harag, :D de azért - szerintem - a férjem jobb képű :D :D :D inkább azért rá hasonlítson majd :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde!
jó volt olvasni, hogy ilyen tuti jó kis csapattal fogsz szülni :D tényleg ne félj tőle. Minden rendben lesz! Bár maximálisan megértem a félelmed. Én is ilyen lennék ha az első császár lett volna, de gondolj arra, hogy milyen jó kis segítséged lesz a szülésnél és bízd magad rájuk! :D De izgi! :D

Steffi!
nem tudom, hogy írtad-e voltál dokinál ... de ha még nem voltál, feltétlenül menj el!!!!!! ez nem normális, hogy egy életerős fiatal nőnek ilyen szédülése, rosszulléte stb legyen. :oops: Vigyázz magadra!!! Nem szabad az embernek elhanyagolnia magát! jó-jó a család az első, de pont miattuk kell vigyáznod magadra!!! Nem akarok beleszólni és kioktatni téged, de komolyan megijesztettél azzal amit írtál. :oops: Én aggódom érted!!!! Kérlek menj el dokihoz!!!!

Gyuzso!
mit kértél tegnap a férjedtől este???? :D vagy nem publikus???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Drága Ancsa!
Őszinte részvétem :(

Kati!
Borzasztó volt még olvasni is sajnálom remélem mostmár minden rendben....

Steffi!
Itt vagyok köszi a hiányolást, Martin-bébi gyönyörű és persze az egész család is :D

Veronikusz!
Angyalkák nagyon édik és milyen ügyesen gondoskodnak a család legkisebb tagjairól :D

Gabi!
Enci nagyon örülhetett a kiskonyhának :D

Hanna!
Tiramisut ide is!!! :D

Nálunk nagy sütés lett az egy sütiből, mézeskali, almás+szilvás+cseresznyés pite na meg az elmaradhatatlan kókusz golyó harang formában :D

Emmus nagyon élvezte a forgatagot és el keddet babababababa bebebebebe hangokat mondani nagyon cuki!

Vali!
Ádámnak gratula az üléshez :D Ügyes legényke!

Léna és Dani boldog hófordulót!
Kis-nagyJankó utólag boldog névnapot!
Ja és Kati megvan a zsifink! :D

Orsi

borsa

Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

LÁnyok, köszi a bíztatást, jó, hogy nektek elmondhatom :)

Ancsa
, nem tudok mit mondani... :(

Borsa, nagyon jók a képek!

Ja és erről jut eszembe, Veronikusz, szerintem is rád hasonlít Szofi! Meg egy kicsit Mészire :D

mtunde

Tünde!
Én buta! Pont téged felejtettelek ki ne haragudj! megnéztem a képeket és nagyon jók! Örülök hogy jó volt a kórházlátogatás!

Memme!
Rád is rengeteget gondolunk, és ezer puszi meg drukk nektek!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Ancsa
Erre nem lehet igazán mit írni. Szörnyű! Sajnálom!

Borsa
Nagyon csini Emmus! :wink:

Tünde
Nálam is így volt miután beszéltem a dokival (kedvenc Tóth doki!!!) már tudtam,minden rendben lesz még akkor is, ha természetes úton születik meg Áron! Tudod én nagyon féltem egészen odáig... és igazából csak addig volt rossz utánna már minden természetes volt! :D :D :D
A weboldalt megnéztem, szépek a képek!!! :D
Gondolom Te is sokat gondolsz, rá milyen lesz a kis arcocskája, lesz-e haja... :D :D :D

Veronikusz
Milyen tortát sütöttél? (még mindíg ez foglalkoztat, pedig kari után rá sem kellene tudni nézni a sütikre! :roll: )

Gyuzso
Fogacskáitok kint vannak már?

Úgy látszik az ünnepi forgatagban eltévedtek az álommanók, mert szinte semmit sem aludtunk az éjszaka... :(
Még az alsó fogak sincsenek kint, de már a felsők is be vannak durranva és ma éreztem, hogy érdesek.. :oops:
Alig látok az álmosságtól és a hó is szakad már reggel óta!

Hanna

Kép
hanna09

Tünde!
kikérem magamnak a gyanusítgatást!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna!
bocsi, gyors leszek mert ebédeltetni megyek + fektetni 8)
Csupacsoki torta (alul: ledarált csokis keksz, felül: nutella + ét ill. tejcsoki picit megolvasztva + rum + tejszín) ill. máktortát sütöttem őzgerincben. Az alőbbit azt itt írta valaki a lányok közül. :D
Ja! egy bibi volt a csupacsokissal :D szóról szóra követtem a receptet és beleraktam az 1dl rumot. :lol: :lol: :lol: csak ép azt nem vettem figyelembe, hogy nem a hagyományos 38%-os rumom van, HANEM 80%-OS :lol: :lol: :lol: ISTENI VOLT DE ÜTŐS!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
Mészi még anno folyton kérdezte tőle, hogy "mikor szülünk?" mondtam, hogy majd ha meglesz az apuka. Erre az volt a válasz, hogy "abban nem segíthetek" :D szóval ...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: helyes, helyes, de mást kellett keresnem :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa, köszi, hogy elmondtad... :cry:
Tudom mit érzel, nekem életem első nagy szerelme hunyt el tavaly decemberben. Nagyon nehéz az ember szíve, és én máig nem fogtam fel, hogy mi történt, azóta is várom, hogy megjelenjem, amikor összejön a baráti társaság... :cry:
Nagyon sajnálom, és remélem most, hogy már túl vagytok talán a temetésen, az idő gyógyítja a sebeket. sok idő kell majd... :cry: Kitartás!

Kép
Kép
Kép
v30

Tünde, szépek vagytok, nagyon csinos a pocakod! :-)
Nem lesz semmi gond, gyönyörű szülés lesz, ne aggódj, ha jó kezekben lesztek, akkor Neked már csak magatokra kell koncentrálni. Fantasztrikus lesz, irigykedem! :D :oops:

Borsa, nagyon jók a kari képek! Olyan jó, hogy ilyen sokat találkozik Emma és Mica. Bár azért kicsit féltékenykedünk ám... :)

Hanna, ennyi fogacska egyszerre? Nem csodálom, ha megviseli Áron babát! Remélem hamar túl lesztek a nehezén.

Paklincs, jó ez a versecske, nagy dolog, hogy Jankó el tudja szavalni! Ügyes gyerek, nem is tagadhatod! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Ancsa! :cry: :cry: :cry: nincs rá szó ami vigasztalani tudná az ember bánatát. :cry: :cry:

Borsa,Gyuzso csapat! nagyon szépek vagytok a képeken!!
Vendég

Tünde! most néztem meg a blogot...naggggyon jó!
milyen szép a fátok! :D és tök jó az a hatalmas pöttyös body amit a kistündérke kapott :D
Vendég

Sziasztok!

Veronikusz bocsi, nem akarlak ugratni... Még a végén megharagszol! Ezért nem írsz? :wink: :)

Tényleg jó érzés jó kezekben lenni. Olyan aranyos volt a szülésznő, amikor mondta, nyugi, nem fognak sokáig nyektetni... Mégiscsak egy nagy heg van bennem :) Viszont az összes szülésznő akivel ott összefutottunk, kételkedetett benne, hogy vajon kibírom-e 20-ig, na és hogy biztos, hogy nem legalább 5 kilós a gyerek? Mondtam, hogy Bene is 3 kilóval született hasonló méretű pocakból... Mondták, ja akkor csak a körítés nagy? :)

Tök furi ám, ott most kb 8 szülőszoba van, óriásiak, nagyon kis barátságosak, bár a szülésznő panaszkodott, hogy a Szabolcsosok túl sok ketyerét tettek be feleslegesen... Tiszta labirintus. :)

mtunde

Sziasztok!

Borsa, Gyuzso!!!!!!
Nagyon édesek a gyerkőcök együtt...és hát Micu mosolya :D :oops: :D ...lennék én is kis Emmus helyében :D

Veronikusz!
Hát én sem gondoltam, hogy ilyen pikkpakk elapad...ráadásúl mivel betegsége alatt inkább csak cicizett így több is lett...tehát amikor elaludt este akkor még feszűlti is...aztán 5-6 órával késöbb már az sem volt meg :shock: hova lett a tejecske??????? Nem értem....
Ma már éjszaka sem volt elég...óránként ébredt és cicizett, de 2-3 nagy nyelés azt annyi...visszaringattuk....
Már kezdem elveszíteni a hitemet, hogy tényleg a sok szopi hozza meg az eredményt...
Ja és én is lázas voltam napokig (40 fok), de szoptattam ezerrel...az nem zavart...a hányás volt a gond...

Kaptam karácsonyra egy nagy homeopátiás könyvet abban van valami tejserkentő recept...kipróbálom...hátha...

Ancsa!
Nagyon sajnálom...ez tényleg szomorú...ja istenem mit érezhetnek a szülők...a saját gyerekük...Istenem...

Kép

Kép
cukipofa

Daninak boldog hófordulót kívánunk! Hajrá Dani, szívd a tejcsit, drukkolunk neked és anyunak! :)

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Igen, még mindig egyben. :roll: De szeretnék már szétcuccolni.

Ancsa, nem mondok semmit, csak puszi.

Tünde, ne félj mondanám, mondom is inkább, és tényleg jó kezekben vagy. Nem olyan nagy gond az, hogy "nem vittél kérdéseket", nem házi feladat ez, épp elég kérdés van így is, hogy az első császár volt, nem is gondolnám.

Steffi, erre tényleg oda kell figyelni, biztos a kimerültség is, de csinálj valamit. Martin - hmmmmm.... :oops: :roll:

Nagyon jók a kismanók a képeken.

Erről jut eszembe, Veronikusz, azon a tablón is nagyon jól mutattatok volna.

Cukipofa, szerintem is, ne hagy annyiban ezt a tejci-ügyet, megtérül ám az ember fáradsága.

Paklincs, jó h közzétetted a verset, igen-igen kellett figyelni egy-egy szóra :) , de nem gyenge, hogy nincs még három éves a kis legény és ilyen verssel exponálja magát.

Hanna, lassan élezheted a fogkefét. :)

Gabi, remélem egyszer s mindenkorra vége a háztartási problémáitoknak. És nemsoká itt lesz az idő, amikor egész másfajta híreket írsz nekünk. :)

No. Jó lenne ha hétfőn már nem kéne ctg-re mennünk.
Majd jelentkezünk.

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok!
Nagyon jól esik köszönöm!
Megjöttünk.
Tele volt a temető, ennyi embert még nem láttam temetésen, és annak több mint a fele fiatal volt, gyerek :cry: Nagyon szerették Őt!

Mindenkinek sok puszi

ancsaboszi

Borsa! Gyuzso!
Irigyek vagyunk a randik miatt :D

Borsa!
Sok puszi a Kis Dumásnak! Lassan nem juttok majd szóhoz mellette :D :D
Nagyon szép a fátok!

Hanna!
Szegény Áron baba :oops: csunya fogacskák kínozzák. Remélem hamar kibújank!
Hanna! Te tuti BP-en laksz??? Hol esik itt hó?????????

Tünde!
Bocsi, nem felejtettelek el, csak nem hagynak nyugton leülni a lányok. Ma is míg hajat mostam, szépen megetették magukat szaloncukorral. Szofi a járókában volt, de Kata hordta neki is a cukrot. :shock: :x :lol: Nincs egy perc nyugtom se tőlük. De rögtön írok. (hacsak a férjem nem zavar el a nettől, mert most hamarabb hazajött a tegnapi éjszakázás miatt).

Cukipofa!
Lehet te is kiszáradtál. Úgyhogy igyál nagyon sokat!!! Sajnálom. De hidd el sok folyadék, sok cicizés, pihi és vissza fog még jönni!

Ancsa!
:oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lara alszik, így gyorsan visszaolvasok!
Annyira jók a képek!!!

Paklincs,
Kicsit megkésve de nagyon boldog névnapot a férfi szakasznak!

Nagyon jó ez a karácsonyi kép, nagyon tetszik ez a fa!!!

Édes lehetett kisJankó ahogy örült a névnapjának, és miért ment Apa a Corába? Ő is vett neki akkor valamit?

Hú, hát ez a vers nem semmi!!!!

Tünde

Én is megnéztem a képeket! Nagyon szépek vagytok! És nagyon szép ez a pocak!!!
De jó, úgy örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali!
De jó lesz nektek!!!

Memme,
Ez a szöveg nagyon aranyos!
Ez a kép Melindáról csúcsszuper!!! Nagyon tetszik! Olyan édes rajta és még a színek is fantasztikusak! Ha csináltatsz majd naptárt ez legyen az egyik hideg hónap!

Nagyon szorítunk!!!!!
Mikor szeretnéd???
Milyen napra összpontosítsunk? Ma éjszaka? A hó miatt lehet róla szó! És hát közel vagytok, úgyhogy hajrá!!!!

Steffi,
Most már értem miért nem jelentkeztél! Úgy látom valami meleg vidéken töltöttétek a karácsonyt!
Ja, hát én ugye már nem sokáig vagyok bagoly, ezért az utolsó percekig kihasználom.
Hogy vagy?

Cukipofa,
Hogy vagytok? Remélem az új évet már jobban kezditek!

Veronikusz,
Hát mindenki nem lehet szimpi a lányoknak! És hát a gyermeki öszinteség olyan édes!

Gabi,
26 reggelig életem egyik legszebb karácsonya volt, Lara annyira boldog volt, azt sem tudta hova kapjon, annyi dolga volt. És képzeld előtte is próbálkozott, na de szenteste óta folyamatosan magyaráz, már Ő is mondja hogy pápá, és bábáb, meg hasonlók, kapott egy babát is, és Ő lett a Sári baba! De ebből még csak a bábáb… megy!
Fényképeket már kicsinyítettem és rakom fel!
Enci játszik a kiskonyhában???

Borsa,
Nagyon szépek vagytok!
A 3 képen ez milyen játék?

Hanna,
Hogy vagytok? Éjszaka? Küldtem mailt? Megkaptad? Osit szeditek? Használ?
Közben olvastam, hogy nem aludtatok, szegénykém, megviseli a hó is azt biztos!

Hát elolvastam az elmaradásokat!
Puszika

Most ha még nem kell fel a főnökkisasszonykám, akkor rakok fel képeket!

ancsaboszi

Sziasztok!

Gyermek megőrjít. Most épp porcukrot akar enni.... normális???? :)

De ma nagyon édes volt, legózott, és lefektette kiságyba az egyik figurát és adott neki puszit. Ez azért is édes, mert nekünk sem ad, csak tartja az arcát.

mtunde

Kép Csilingelt a Jézuska, és megyek Apával megnézem mi a helyzet!

Kép Azt sem tudtam mit nézzek, a fát, vagy a csillagszórót?

Kép Anya, ez mi? :oops:
:roll:

Kép Nini, itt egy baba!

Kép Hú, akkor most mivel is játsszak?

Kép És még ez is az enyém? :oops:

ancsaboszi

Tünde de édes!
És mikor majd Huginak ad!!!
Hú de jó lesz!!!

ancsaboszi

Hú tegnapelőtt nem voltam nagyon magamnál.

És van egy Libero pelusunk, ami egészen eddig bontattlan volt, egy nagy mega Pack 3-6 kg-ig. és hát gondoltam majd eladom, vagy megkérdezek valakit, de eddig nem kellett senkinek (pedig 3000Ft ért oda is adtam volna) , most meg kicsit beletéptem a csomagolásába.
na mindegy, jól jött volna a Lara alapba.

Meg Apának hozott a Jézuska egy Aréna fördőköntöst meg egy türit (persze Apa volt himezve bele) és addig addig nézegette Lara még beraktam a mosogépbe, hát ki is mostam de rajta volt a cimke. Hú hát képzelhetitek! egész nap azt mostam tegnap, de már csak pár kicsi szösz van rajta.

hát nem voltam a toppon.

meg még volt pár dolog, de arra már nem is emlékszem.

ancsaboszi

Tünde!
hát a te fiad se semmi :lol: :lol: nekem reggel Kata kijelenti, hogy reggelire Maxi Kinget kér :lol: nem is értem :shock: olyat nem is szoktunk venni :shock:
ez a puszilgatás ez nagyon aranyos! kiváncsi vagyok a hugival mit fog majd kezdeni? :lol:

Ancsa!
Ja de szép Lara!!!!! és hogy-hogy nem tépi le a hajpántot??????? nekem semmit nem viselnek el :(
olyan édes a képeken, látszik hogy azt se tudja, hogy mihez nyúljon. :D :D :D Látom nagyon bőséges karácsonyotok volt. :D
ilyen Szöszibabánk nekünk is van :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa, most olvasom, h mi történt :cry: :cry: ti szegények, most másra nem is bírok, majd jövök később...

KépKép
barimami

Ancsa,
köszi, tolmácsolom. :) Az a Lara vigyor fergeteges.
Tünde,
Bene teljesen rendben, Kisjankó időnként kristálycukorra vágyik, a por legalább nem recseg a foga alatt. :D
Veronikusz,
nem lehet, hogy reklámban látta? :)

Kép
Kép
paklincs

Ancsa
Még nem írtam? :?
Tündéri Lara!!! :D

Veronikusz
Barátnőm is hasonlót ért meg a 3 éves kislányával, de miután elment az illető megbeszélték a dolgot és a kislány azóta nem csinál ilyet. Szegény nagyon szégyelte a dolgot, de hát Ők még csak gyerekek! :D
Ügyi vagy, hogy ennyi mindent készítettél a lányok mellett :D
Gondolom senki sem panaszkodott a túl sok alkohol miatt! :D

Cukipofa
Boldog hófordulót Daninak!
Megy a drukk nagyon a tejcsiért, de ne stresszeld magad, az csak árt!
Ismerősömnek szülés után 2 hónappal jött csak meg a tejcsi. Azt mondta az orvosa 1 hét után, hogy ebből soha sem lesz szopi, de Ő nem hagyta és lám... :D

Memme
Nem csuklasz? Szerintem mindenki gondol Rád legalább 1x 1 nap! :wink:

Borsa
Legközelebb küldök igérem! (vagy a receptre gondoltál? :roll: )Bocsi!
Azt néztem milyen szép formás fátok volt! :shock:

Paklincs
Köszi a verset! Tényleg nagyon ügyes kisJankó,én is határtalanul büszke lennék, ha Áron mondaná el ezt a hosszú szöveget 3 évesen!!! De tényleg!

Továbbra is nagy -nagy szeretettel várjuk az álommanókat! :D

Hanna

Kép
hanna09

Ancsa! Nagyon édes Lara!!!nagyon szépek vagytok mindannyian!! :D Enci imádja a konyhát. tegnapi vendégektől kapott kismikrót,meg még edényeket.....a szőnyeg mindig tele van kis kanalakkal,kis villákkal meg 1000nyi más aprósággal. De a nap végén egy nagydobozba behajigálom az egészet,aztán reggel kezdődik előlről. :D :D

Csajok ti hallottatok olyat,hogy a Panadollal vmi nem stimmelne?
mert egyik bnőm mondta,hogy azért használ Nurofent,mert a Panadolban van vmi,ami miatt már AMerikában be is tiltották. Ti hallottatok ilyet? mi igaz ebből..?mert mi azt szoktuk szedni ha nagyon lázas.
Nem tudom mi van a gépemmel ,de állandóan felugrik egy kisablak hogy az explorer hibát észlel és le fog állni :evil: megőrülük tőle :evil:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ancsa!

Mi volt abban a hatalmas dobozban?????????? :D :D :D
És az a nagy samsung doboz a háttérben????? Csak nem hozott jézuska egy tv-t a szülőknek??????? :D :D :D
Most látom csak hogy Lara baba tiszta apja... :D :D :D

Gabi!

Panadolt használunk mi is...pedig már többször mondták, hogy nurofen jobb...
én csak azt tudom, hogy van benne valami amitől sok gyerek felpörög...

Kép

Kép
cukipofa

Kati! na akkor megnyugtattál Panadol ügyileg :shock: :shock: csak az a jó,hogy bármit is használunk előbb-utóbb mindenről kiderül,hogy káros meg árt...stb.
Levegőt se vegyünk,mert az is nagyon szennyezett mostanság :evil: na mindegy utána keresek a neten hátha írnak vmit...
Vendég

Sziasztok,
a paracetamolról azt lehet tudni, hogy nagy mennyiségben szedve májkárosodást okoz. A hatóanyag ugyanúgy paracemol, mind a Nurofenben, mind a Mexalenben, a Panadolban stb. tehát majdnem teljesen mindegy, hogy melyik készítményt veszitek, a hatóanyag ugyanaz, talán csak az ára nem.
Lázcsillapítóként lomha, tehát lassan viszi le a lázat /saját tapasztalat/ és a nagyon magassal nehezen bírkózik meg. És hját ugyanúgy minden gyógyszerre ugyanaz áll, hogy csak nagyon indokolt esetben.
Sajnos azt tapasztalom, hogy sok kismama akkor is ad ilyen szereket, ha nem túl lázas a babája vagy nyűgös és úgy gondolja, hogy a foga jön, az fáj és azért megelőzésképpen adja. Csak arról feledkezik meg, hogy a pici babája még ezután az időszak után még röpke 80-85 évet fog élni, és minél kevesebb gyógyszert kap, annál kevesebb terhelést kap a szervezete. És a fognövekedés nem annyira fájdalmas...és az évtízezredek során beleedződött a babákba az ios, hogy ezzel is meg kell küzdeni.
Bocs a kirohanásért, nagyon károsnak érzem a recept nélküli gyógyszerekről szóló reklámokat, mert azt sugallják, hogy nyugodtan add/szedd, mert nem lehet belőle baj, olyan, mint a prominczlicukor.
Mindenkinek boldog új évet kívánok, sok gyerekkel. Szeretettel: Rita
nováky_rita

1-2 kép gyorsan....

ajándékbontás + buborékfújás
Itt még nincs is nagy kupi a képen :D amúgy 14en voltunk...

Kép

Enci osztozkodik a fotelén kis barátjával :D
Kép
Vendég

Rita!!!!

Köszönöm szépen az infot Panadollal kapcs-ban!!!!!!!!!!nagyon aranyos vagy.hogy segítesz!!!
Tényleg, honlapotokkal van valami????
Vendég

Jaj, sajnos nincsen segítségünk, aki segíteni akart, hozott egy progit, hogy ez tök egyszerű, majdnem annyira, mint a power point, és próbálkozzak, de nekem nem megy. Az Ági most suliba jár, meg amúgy sincsen nagy kedve ezekkel vacakolni.
Úgyhogy egyelőre ilyen híja van a dolognak. Szerintem csak elindítani kéne és utána csak feltenni írásokat, fényképeket. stb.
Egyébként gyűjtöm az erőt, hogy megírjak e3gy testvér-váró könyvecskét azoknak segítségül, akik az oviskrú gyerkekeiknek valahogy szeretnék elmagíarázni a kisbaba/kistestvér jöttét... talán majd jövőre több energiám lesz.
Szeretettel
nováky_rita

Rita!
Nagyon örülünk minden segítségnek,ugyhogy drukkolunk a könyvhöz!!! :D reméljük akkor jövőre sikerül összehozni... :D
és talán a honlapotok is meglesz majd előbb-utóbb.
De addig is örülünk,hogy itt a Babaneten segítesz nekünk!! :D
(no meg a Kútvölgyiben :D )
Vendég

Hahooo,

Idáig ringattam Kristófot… Anya + cici hiánya volt. Olyan jó vele összebújva ülni a sötétben és hintázni a hintaszékben és szaglászni azt a fincsi babaszagot! :D :D Úgy szeretném ha ez az időszak még jóóóó sokáig tartana…

Egy kicsit sem vagyok álmos… :roll: Na majd reggel…

Gabi naggyon világvége hangulatod van mostanság! Mi baj??????????? Még „jóéjt” képecske sincs?????? :D

Ancsa Hát ezen tényleg nem tud senki sem segíteni… Sajnálom. :cry:

Barbi Naggggyon állat az a kép! Ha ilyen képeket látok, én is mindig elgondolkodom egy fotótanfolyamon… Csak úgy hobbifotósoknak nem szerveznek ilyesmit vhol? Engem csak amatőr módon érdekelne a dolog, de úgy nagyon!

Memme Nekem is minden nap eszembe jutsz! Szorítok!!!

Tünde Neked is! BÁTORSÁG!!! :D :D :D

Paklincs Kisjankó annyira édesen mondta ezt a verset! Kimásoltam, elmentettem. Ciki vagy sem, de én nem ismertem. Mindig a kisfiad fog eszembe jutni róla; ahogy ott állt és minden zavar nélkül, nagy büszkén, hangosan SZAVALT! Te meg olyan büszke arcot vágtál és mondatd vele! Tök jó volt nézni. :D :D :D

Hanna Fogtündérek???????????? Már most?????

Rita lehet, hogy küldök inkább postagalambot! Most meg Te nem kaptad meg a levelet?

És még mindig nem alszik.... Mi lehet vele… Nem sír csak forgolódik és nyöszörög.
Na megyek hozzá.

Jövök majd, meg talán teszek fel végre képeket is...

Kép
vkbrigi

Paklincs!
Hát! Csak ott láthatta :oops: le is lesz tiltva a lány a reklámokról. :D
Kis Jankó tényleg csuda-csuda ügyes. Nálunk Kata a Családi Kört szavalja így. :D

Hanna!
Ma gondoltam csak bele, hogy lehet hogy bántó voltam, mikor azt kérdeztem, hogy „te biztos Bp-en laksz?” most úgy szégyellem magam. :oops: nem is gondoltam bele … :oops: de tényleg!!! Esett tegnap a hó???????? Ti merre laktok BPesten?
Hogy aludtatok múlt éjjel??? Fogacskák hagyták Áron babát aludni?
Katával meg én is próbáltam beszélni, de félek majd még kell.
Igen, jó volt hogy tudtam főzőcskézni. Szerencsére férjem is rádöbbent, hogy ha nem köti le a lányokat akkor nem lesz ünnepi vacsi. :D Szóval most többet volt itthon Karácson előtti 2 napban. :D Ja! Azért a rumos-csokis torta nem volt olyan vészes. :D nem lehetett berúgni tőle. :D:D:D:D Álommanóknak küldtünk térképet hogy odataláljanak hozzátok. :lol:

Cukipofa!
Mi a helyzet nálatok?? Van valami pozitív változás?

Gabi!
Mi is Panadolozunk és én nem aggódom.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

röviden a paracetamol témában:
panadol - paracetamol hatóanyag - lázcsillapító, gyenge gyulladáscsökkentő
nurofen - ibuprofen hatóanyag, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító
más a molekula, ezért más a hatásmechanizmus és a hatás

Mindkettő májon keresztül választódik ki, csak a nurofen felezési ideje fele annyi, vagyis hamarabb kiürül, de mindkettő terheli a szervezetet.
Én is olvastam a rémcikket, szerintem a gond, ahogy Rita is írja, hogy néha gondolkodás nélkül szedünk gyógyszereket, mert "vény nélküliek".. plusz az a "nem szteroid gyulladáscsökkentő" csoport, ha valaki ezzel együtt "szteriod" gyulladáscsökkentőt is szed, annak csúnyán gyomorfekély a vége..

KépKép
Kép
gyuzso

Emmának boldog hófordulót kívánunk!!!

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!
a fájdalomcsillapítókról, én tapasztalatból tudom hogy pl nekem csak az ibuprofen tartalmú készítmények (nurofen, algópyrin) hatnak a paracetamol tartalmúak nem, gondolom ez gyerekeknél is így van...

Veronikusz
ez a süti nagyon jól hangzik :D hát igen ha Emmus a mamájára ütött nem nagyon jutunk majd szóhoz :D

Hanna!
én pofátlanul tiramisut kunyiztam, nemn receptet :D drukk a fogakhoz hogy mihamarabb tudjon aludni a kisherceg!

Tünde!
ez a legfontosabb hogy biztonságban érezd magatokat!

Memme!
megy a drukk remélem hétfőn már nem lesz ctg....!

Zsu!
köszönjük!

Gabi!
milyen édik :D

Ancsa!
Az egy centi... magasságmérő csak van rajta egy katica amivel lehet tudni hogy most épp mekkora, az nagyon tetszik neki! édik a képek kis tündérke :D

Kati!
hogy vagytok?

Vali!
kérhetünk képet a szöszke ülő hercegről meg az ő nagy bátyusáról?

Orsi

borsa

Emese!
A ti kariképetek is szupi :D

Orsi

borsa

na, most én leszek az első:

Emma, boldog hófordulót!!!