(: Remélem sikerül kacagót és szomorkodót tennem.
Köszi
Böbe
2003.08.06 21:51
Nem lesz semmi baj. A két hetes lemaradás átlagosnak mondható. Két hónapig feküdtem a Barossban, kiműveltem magam e téren, nem lesz bibi. Mikor lesz a genetikai UH? Feltétlen számolj be róla! 2003.08.06 22:07

Holnap felteszem a másik kártyáról is.
...ugye elhiszed, hogy milyen szívesen visszamennék Hozzájuk

...de az még egy év
! 

2003.08.07 05:57
2003.08.07 10:58
2003.08.07 13:47
Köszönöm szépen, hogy megkérdezted a védőnőtöket ez tényleg megnyugtató
Te hányadik héten voltál genetikai UH-on? Egyáltalán milyen időszakban szokták ezt elvégezni?
Holnap délelött kell időpontot kérnem. Amint lesz valami nfom azonnal megirom Nektek
Én is örülök, hogy itt vagyok újra köztetek
Jókat mosolygom azen a megkülönböztetési procedúrán...
Sosem gondoltam volna, hogy ez családon belül is gondot okozhat
2003.08.07 18:55
Általában egyformába szoktak öltözni? A hajukat is egyformán hordják? Ők egypetéjű ikrek? 2003.08.07 20:09
2003.08.07 20:21

! A képeken mi vagyunk a testvéremmel!
Néha (gyakran) szoktunk egyformába öltözni, bár már egyre ritkábban, mert így egy csomó konfliktus elkerülhető.
) bár most más színűre van melírozva, de ez a képeken nem látszik, mert vizes, meg nincs is akkora eltérés, enyém egy kicsivel világosabb
.

2003.08.07 20:34
/ és szopni fognak,hamar át alusszák az éjszakát,és nem lesznek hasfájósak!!!Nekem anyukám segített az első napokban,hetekben- többször jött,volt hogy itt aludt.A párom sajnos csak 1 nap szabit kapott a szülésre,így rá nem számíthattam.De hidd el így is volt,hogy észre sem vettem és egész nap hálóingbe voltam,arra nem volt erőm,hogy átöltözzek.De így utólag:ez az időszak olyan hamar elrepül!!! 
/!!! 2003.08.07 20:35
Képzeld, a nőgyógyászomnál a rendelőben ki volt téve egy aláírásgyűjtő papír az állatkínzásról. Gyorsan alá is írtam
, 2003.08.07 20:42
IMÁDTAM!Azt hittem belehalok,ráadásul előtte 2 hónappal volt a vetélésem,így teljesen kikészültem.Azóta nincs is kutyám!!!!Veled érzek!De gondolj arra,hogy majd egyszer úgyis találkozunk velük,s Ők addig is figyelnek ám minket...Ez biztos,mert az anyuékhoz odavezérelt egy kóbór kutyust pár hónapra rá!Aki azóta is ott van velük,nagyon szeretik,de az Alexet senki és semmi nem feledteti.6 hetes kora óta élt velünk
2003.08.07 20:52
Szerintem arra számíts, hogy a 36. hétig legyen meg ami kell. Segítséget meg ha lehet 4 hónapig lízingelj ha tudsz, utána már lényegesen könnyebb tapasztalataim szerint. Persze állandóra elég az első időkben is.
A széket meg próbáld ki. Attól, hogy nem beszél egy gyerek ugyanolyan értelmes, okos és megért mindent. Szerintem tudni fogja mi a pálya és humánabb mintha a fenekére csapnál. Bár nem szoktam a fenekükre csapni, de tán hatásosabb is. 2003.08.07 21:14
Azért az vigasztaló(?), hogy nem szenvedett.
2003.08.07 21:38
De szerencsére ma már van választék,így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt!Csak az árak ne szaladtak volna így el...Ezért is várom epedezve már a biliket!Kár,hogy itthon ezzel egyedül vagyok...2003.08.07 21:44
...de inkább hagyjuk, nem akarok Senkit azokra a szörnyű képere emlékeztetni!

2003.08.08 05:34
2003.08.08 05:55
!Valóban nagyon hamar, iszonyú szoros kötelék tud kialakulni egy pici kutyával-aki sokszor emberibb az embernél.S főleg,hogy Te segítetted Őt a világra,ill.az élethez!!!
.Sajnos.Csak az idő múlása tudja a mély fájdalmat "enyhíteni".Ehhez kívánok sok erőt! 2003.08.08 10:14
Nagyon szomorú egy ilyen esemény, de próbáld magad túltenni rajta! Én hiszek abban, hogy véletlenek nincsenek és így talaán kicsit könnyebb feldolgozni mindent. A kikapcsolódás mindenképpen jó ötlet.
Ez egy ilyen hétvége.
Attól visztont fellelkesültem, hogy találtam törötteket jó occsóért és addíg fogok gyűjtögetni, míg egy olyat meg nam kaparintok. És az csak az enyém lesz!!! Itt fogom őrizni a fizetős parkolóba és csak én fogok ráülni akkor és annyiszor ahányszor csak akarok!!!!

2003.08.08 10:53
Egyenlőre csak az orvosi vizsgálatokra járok haza és akkorra időzitam a körzeti orvost, a védőnőt, terhesgondozót és a munkahelyi körutamat is. Úgy tervezzük, hogy legkésőbb októberben (ha minden rendben lesz) már nem jövök vissza, hanem szépen otthon maradok és elrendezem a babaholmikat. A Párommal akkor megvennénk a legszükségesebbeket (ágy, komód, ruhaneműk...stb) és ha hamarabb jönnének a Babucik akkor nem történne semmi, mert irány a korház. A szülés után a 3 Nővérkém-ék majd időszakosan tudnak segiteni meg a Párom is egy-két hét szabit ki tud venni és mi otthon Anyósékkal egy házban lakunk úgyhogy Rájuk is számithatok
Hát valahogy igy próbáltuk megtervezni bár tudom nagyon nehéz lesz a Párom nélkül de sajna Neki sem egyszerűbb...De nem panaszkodom mert végül is minden ami Velünk az utóbbi időszakban történt (babák, külföldi munka
)régóta áhitott dolog volt
Megoldjuk valahogy
2003.08.08 11:48
2003.08.08 11:49
2003.08.08 12:08
Én is imádom a kakaót...csak nem cumis üvegből!
Nekem 11 éves perzsa cicám van. Ugyanúgy imádom, mint a kutyámat, hiszen az ember nem tehet különbséget a "gyerekei" között!
2003.08.08 14:02
Ikernek lenni alapjában véve jó, mint, ahogy az is jó, ha az embernek van testvére. Persze egy kicsit más, mert pl. a másik két tesómmal nem vagyok együtt napi 23,5 órában. Ez elég rossz, az egyik hátránya a dolognak, mert elég hamar egymás agyára megyünk. Viszont egymás nélkül is rossz.
Gyerekkorunkban sem volt, és most sincs (16 évesek vagyunk) külön baráti körünk, mert ahogy már írtam, folyton "össze vagyunk zárva", így alkalom sincs rá. Viszont olyan van, hogy a baráti körünkön belül egyikkel én, másikkal a Dóri van jóban. De ismerjük egymás barátait, nincsenek titkok egymás előtt...
Nem emlékszem, hogy régen hogy volt ez. Most viszont nem igazán szeretem, ha megbámulnak, de már hozzászoktam, elfogadom.
De ezen is könnyen lehet segíteni!
Csak belegondolva, ha elvittek volna egy klassz programra egyedül, lelkiismeret furdalásom lett volna, hogy ő kimarad belőle
, szerencsére még messze van. 2003.08.08 14:07
2003.08.08 14:55

Két miniférfi. Írtó helyesek. Levikének mondd, hogy gyógyuljon meg! 2003.08.08 16:44
2003.08.08 19:03
Az már azért biztos, hogy ha nem lesz gond a 30. hétig akkor feltétlenül elrendezek otthon mindent mert az utána lévő időszak már ajándék számba megy főként ha bármi közbe jöhet
Külön köszi, hogy a receptre felirható dolgokat megemlitetted mert egyáltalán nincs még tapasztalatom ilyen téren. Akkor érdemes lesz megismerkednem a jövendőbeli gyermekorvosunkal is igaz?
El tudom képzelni Őket ahogy a széken ülve szenvednek pár percig
Hatásos módszer
Nagyon szépek egyébként de gondolom ez a kakaóivás meg az alvás az egyetlen olyan időszak amikor nyugton ücsörögnek
Drukkolok, hogy meglegyen a saját, külön bejáratú motorod
Idejében nekikezdek a készülődésnek és azt is elhatároztam, hogy kezdetben többféle pelenka márkát is kipróbálok aztán majd meglátjuk melyik válik be. Mivel a babák November környékén várhatóak ezért arra gondoltam a babakocsival bőven ráérünk majd később foglalkozni amikor már kellően megerősödtek a kinti életre
A Nagyikám biztosan szárnyai alá vette és szeretgeti
Már külső szemlélőnek is jól látható mikor rugkapálnak és ez az egész olyan megható...maga a CSODA
Viszont az éjjszakáim elég nyugtalanok mivel Ők időszakonként felébrednek és megy a mocorgás belülről
Mindig az a baba mocorog jobban amelyik oldalamon fekszem és folyton attól félek, hogy elnyomorgatom valamelyiket és ettől nem tud rendesen fejlődni... Ti hogy aludtatok? Egy lány irta nekem a "Friss kismamik"-ban, hogy Őt az anyukája elfeküdte a hasában és azóta oda vagyok az aggodalomtól... Árthatok én Nekik? 2003.08.08 19:21
2003.08.08 21:08

l éves korukban hallottam,hogy ciklikusan v. rendszeresen többeknél bevált a Béres-csepp+C vitamin /porban/.Megkérdeztem a dr.nénit,aki mellesleg gyermek orr-fül-gégész, és Ő is javasolta.Azóta kb. minden második hónapban ezt kapják,és /hol kopogjam le!!!/még nem voltak betegek,pedig az első év sokszor erről szólt!

/ 2003.08.08 21:22
Ezek szerint nem árt már most nyitott szemmel mászkálni és ami akciós vagy olcsóbb azt beszerezni
Remélem lesz majd Valaki aki betölti az űrt a szivetekben, lelketekben...
Nekem utoljára gyermekkoromban pusztult el állatkám. Egy 12 éves cica volt és úgy hivták Micó
Nehéz most megemésztened a hiányát de idővel talán begyógyulnak a sebek
Ebből tanulok a legtöbbet no meg majd a magam tapasztalataiból
2003.08.08 21:42
2003.08.08 21:53

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|