A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fennálló 5 percemben először is Remélem Szép Ünnepe Volt Mindenkinek :D
másodszor: Kívánok Gyermekáldásban, Gyerekfejlődésben, Pulykacsontokban és Szívből-nevetésben
Gazdag, ám Antibiotikumokban Kifejezeten Szegény, Boldog Új Évet Mindőtöknek! 8)
Ezt azért most, mert fogalmam sincs, tudok e jönni még addig. Mertmivel Apa dolgozik non-stop, Füles ébren van non stop, nekem meg lassan a nyakizmaim Hulk Hoegen-éval fognak vetekedni az állandó fejrángástól, amit nagyobb részben a gyerekem beszólásai miatti röhögés, kisebb részben az általa okozott károk felfedezésekor rámtörő, idüllt tic-roham fejlesz, igen hathatósan.

Nuk,
csatlakozom a mozgalomhoz!! Csontot a gyereknek!! Kutyaszőrt marokszámra!! én is azon, meg macskaszőrön, meg tollakon, egyebken nőttem fel. Sőt, tudod, anyám szerint mi volt a kedvencem? Üzenem a 3 gyerekes rajongódnak, hogy RÓZSABOGARAKAT ettem! Direkt leloptam a rózsabokrokról és mikor Ídösanyám meglátta (cca 2 éves voltam) nem a gyomormosó szondáért sikoltott, hanem megkérdezte, hogy "finom volt?" Én meg azt mondtam, hogy "igen!" és az áldott asszony azt felelte: "akkor jó!" Pedig '77-ben még nem is volt trendi a rovarétterem, meg a vaslapon grillezett sáska, ebihalkörettel!
Valamint készülj fel rá hogy Rékának a kutyatáp jobban be fog jönni, mint a tejpépek. Láttam ilyet!! :lol:

gyengébb idegzetűektől utólagos elnézést kérek!

Zsána,
bögre és kv használatban volt/van egész karácsony reggelétől és minden alkalommal gondoltam rád :D
köszönöm :D

Indi,
köszönet és hála a linkért!! :mrgreen: és nagyon örülök, több okból is, a blogodnak :)

Neet,
bibibeee, az én gyerekem már 5 és 1/2 hósan is tudta mi a jó!

Kép

És hogy legyen egy habos-babos karácsonyi is:

Kép

Betegek gyógyuljatok!!!!

áldás minőtöknek, meg csókhegyek

macska, aki szeret benneteket
macskanyu

Zsan,
tudom ám, h vannak g..ci anyósok, nem éreztétek a soraimban az iróniát. ;) De mivel nekem igen jó jutott, aki ráadásul 90 km-re lakik, és lányaként szeret és sokszor dícsér (ami persze nem csoda :lol: ) egy szavam se lehet.
És sztem a legtöbb 1 v. 2 gyerek után se marad olyan, mint te, nemhogy 3 után, úgyhogy no para. :)
És megnyugtattál, ha apa felkel, csináljuk a rántottát. :)

Votiv,
igen, a jó része csábító a 2-3-4 gyerekes létnek. De...
És elméleted nekem inkább bizarr. Hiszen Isti is jó, "csak" éppen nem az a fajta, akit leültetsz egy legoval és órákig elvan, vagy finoman fogalmazok? :)

Den,
sikerült pihenni? :)
neet
neet

Szia Macska!
Ha még vagy: tesómmal a jó öreg 70es évek végén a harmatgilisztát szeleteltük fel és adtuk el és ettük meg párizsinak. Hm... :shock:

Eszter tökjól ébredt, épp csak tele a nózi és néha köhint egyet, de semmi drámai. :)
neet
neet

Szija Nít,

ebben csak az a poén, hogy '92-ben , Ukrajnában részt vettem egy konferencián, ami a biohumusz és az ezt előállító biogiliszta felhasználásával foglalkozott. A konf.hoz tartozó kiállításon be is mutatták a termékeket és a gilisztafasírtot is meg lehetett kóstolni. Finom volt :) De tényleg!
:mrgreen:
macskanyu

Az első tavaszomon anyu kirakott maga mellé a kertbe amíg ő ásott, én bőszen szedegettem a gilinyókat és anyu elmondása szerint áhitattal szopogattam őket :wink: :wink: :wink: :wink:

nukada

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek nagyon szép karácsonya volt, mi Kecskeméten voltunk, ahol igazi fehér karácsonyunk volt!

DE ami a legfontosabb:

Boldog névnapot Vicának, Istinek, Kamillának!

És nagyon sok boldog szülinapot Gabinak! :D
zuzmo1

A húgom, aki '92-ben született, előszeretettel ette a kutyus száraz rágcsáját, mindig jött, h vinne a Bobónak, azt' egyszer csak látjuk ám, h mikor odaér a kuttyhoz, ahelyett, h odaadná neki, szépen megeszegeti. Ellenben a cumiját azt JÓÓÓÓÓL odaadta neki... :lol:

Macs,
:lol:

Neet,
igen, tom,h volt irónia, csak nekem meg vannak pirosbetűs ünnepek, és ettől kicsit érzékenyebb vagyok... :lol: főleg, h igy lemaradtam a másfél hónapja lestoppolt rákszűrésemről... :? igy mehetek januárban...

Kamillának boldog névnapot!

Gabi drágának pedig NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

nálam is mind3 taknyos, nagy köhög, pont úgy mint tüdőgyula elején...
még szerencse, h ma lemegy apósékhoz, azok meg majd jóóóóóóóóóól meggyógyitják... :lol:
remélem egyszer Igi is vele tart... :wink:
zsancikant

Kamillák éljenek!! :)

Zsanék és a többi beteg gyógyuljon! Eszter már gyógyul. :)

Szia Zuzi! :)

A tojást megettük, köszi a bíztatást. :)
neet
neet

Gyerkő képek nagyon szépek!
És köszönjük a köszöntést mi is hasonló szépeket kívánunk a szerencsétlenül hasonló cipőben járóknak, mint Kamilla aki kénytelen Karácsony körül ünnepelni a névnapját :)

Mi Karácsonyunk szép volt.
A tegnapi nap volt a szívás:
Kb úgy jártunk, mint Szrek, csak nekünk a lakásba törtek be tegnap, amig nem voltunk itthon kb 3 órát voltunk távol!
az ajtón semmi nyom, a lakásba egyetlen dolog volt gyanús, hogy egy doboz gyöngyöm volt kiborítva. És mit vittek el? Azt a 30e Ft kp-t amit Anyutól kaptunk, hogy a hétvégét az Orbán Fogadóba tölthessük Kamilla nélkül relax programon :( És még szerencsések vaguynk, hogy csak ennyit vittek el, mert elől volt a fotógép, ékszerek stb...persze mi is hívtunk rendőrt+helyszínelő de semmi nyom és a fickó mondta, hogy ez nem NCIS igy rücsis felületről nem tudnak ujjlenyomtatot venni :? :(
Éjjel borzasztóan aludtunk mindannyian, pulzusom megint az egekbe...
Ma egy kisebb vagyont hagytunk ott új zárért és riasztóért.
Ja és Kamilla is betaknyolódott :?

Képet majd teszek fel én is a csinirucis lányról!

Mindenkinek Boldog(abb) és Bacimentes napokat kívánunk!

Rylie
rylie

mocsok tetű a neve annak, akik Karácsonykor lop. (sima tetvek a hétköznapi tolvajok)

+ bedugult a jobb fülem, s így kell tanulnom. :(
ancsipancsi

Rylie: :twisted: :twisted: :twisted: És közben meg félelmetes is. :shock: (Mármint a betörés.)

Votiv: már egy ideje keresem, de nem találom, úgyhogy inkább megkérdezlek. Szóval régebben írtál egy fotós elérhetőségét, aki csinál babás műtermi képeket. Kálvinon van asszem. Megírnád még egyszer? Szeretnék majd Tünci szülinapja környékén egy családi fotózást. Köszi!

Kép
Kép
tinu

Rylie:
Én inkább nem is írok semmit, de a mocsok tetűnél én cifrábbat mondanék :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Az is kőccse gyóccerre!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

/hozzánk egyszer úgy jöttek be hátul, a teraszajtón (még anyuéknál laktunk), hogy mi ott aludtunk az ágyon és ment a TV... :roll: :roll: /

Ma kapott a gyerek alma-csirkehússal fantázianevű bébiételt, miután Ancsi megnyugtatott... Bár valami furcsa kényszerképzetem még mindig van, hogy az ott futkosó patkányokat, meg ilyeneket beledarálják, de ez már az én defektem... :lol: És még ízlett is neki :wink: Bár a popója kicsit piros volt most fürcsinél, de nem biztos, hogy attól...

Most a következő "párbeszédet" hallom a hálóból:
- Most aztán már egyél és aludj, mert aztán éjjel felkelsz és azt nyávogod: (elváltoztatott hangon)
-Anya, apa, éhes vagyok, adjatok enni!
-Pedig olyankor any és apa álmos... Most röhögsz ezen? azt hiszed, viccelek???? Mingyá idehívom anyádat, aztán lesz nemulass!
/részlet a Zoli altat című szatírából/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most csönd van... Gyanús!!! aha, cuppogás, akkor eszik!!!

Akkor én leírom, hogy mit kaptunk/tam, mert Votiv kérdezte, de senki nem írta...
A nagy meglepetés Zolinak egy TV volt. Nagyon jól tudok hazudni, mert mindenkitől pénzt kértünk, hogy majd mi megvesszük az ajándékot, meg spóroltam is, meg anyuék kipótolták, de a pénzre Zolinak azt mondta, hogy elment a csekkekre... Ő meg annyira naív, hogy elhitte :wink: :wink: :wink: ...

...most sírás van...

... Szóval már vagy 4 hónapja nyaggat, hogy vegyünk új TV-t hitelre meg ilyenek, de én mondtam, hogy szó sem lehet róla. Már rég megvolt a TV, még mindog mondta a magáét, erre mondtam neki, hogy ha januárban befizetjük a villany hátralékot, meg ilyenek, beszélhetünk róla. 8) 8) 8) Aztán Szenteste felküldtem a halászléért anyuékhoz, közben apu lehozta a TV-t, tiszta akciófilm volt... :lol: :lol: :lol: Kicsit teátrálisabb örömre számítottam, dehát pasiból van, úgyhogy megelégszem a köszivel, meg a honnan volt ennyi pénzed? kérdéssel. Én persze bevallottam, hogy hétvégén stichellni voltam, nem hitte el, így járt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán én kaptam egy Mikulás-bébit,két nagyon jó mézeskalácsos könyvet (ezt jövőre használhatjuk 8) 8) 8) 8) ), meg egy Lush karácsonyi csomagot, amiből már két golyót el is használtam.
Végül is nagyon más nem volt a fa alatt, Réka kapott pár bodyt, a vonatot, a táskát, meg a tesóméktól kaptunk egy üveg saját kézítésű karácsonyi likőrt (vodka, méz, szegfűszeg, gyömbér, fahéj...), azóta azzal kúrálom magam, a tesóm ma meg is jegyezte, hogy kevés van belőle :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Na, Ti jöttök!

nukada

Gabinak nagyon boldog szülinapot!!

Zsan :) Először azt hittem viccelsz, amikor Anyukádról írtál.... :roll: :roll: Bulást Nektek!!! ++++

Votiv :) Isti tényleg nem eteti Lilit? És magától nem vagy hogy érted el? Bálintot mindig szemmel kell tartanom, bár már haladunk... :) de még szerencse, hogy Bencus is ehet már kölesgolyót, mert azt már többször is a szájába tuszkolt...

Macs :) Nyakizmaidnak +++ Füles nagyon csinos habos rózsaszínben (is)! :D és milyen kis husos baba volt, harapdálnivaló! :wink: :D gilisztafasírt hááát... :o

Neet :) De jó, hogy Eszti jobban!! :D :D És 90 km-re az anyós? úgy könnyű!! :mrgreen: :lol:
Köszi, igyekszünk feltölteni az energiaraktárainkat, hát még van mit :lol: mondjuk sokat segítene, ha Bencus nem kelne annyiszor az éjjel... :roll:
Tojásról jut eszembe: egyszer nagynéném hozott igazi tanyasi tojást, amiről kiderült később, hogy kb. 2hónaposak(!) voltak... de szerinte ez nem gáz... (persze elsőre belefutottam egy záptojásba, asszem az volt, mert életemben olyan büdöset én még nem szagoltam és napokig éreztem az orromban :evil: )

Zuzi :) Sziaaa! :D fehér karácsony rulez! És szánkóztatok? Gyerkőknek hogy tetszett a hó?

Rylie :) Betörés :evil: :evil: Kamillának bulást +++

Ancsi :) Fülednek ++++ és a tanuláshoz is!

Kép
Kép
denizsa

Nuk :) Párod altat :lol: :lol: és milyen tv-t kapott? (síkképernyős, lcd-s, plazma,...?)
denizsa

A mi legszebb ajándékaink, jól festenek a fa alatt, bár nem a Jézuska hozta őket :lol: :
Kép

és persze meg kellett vizsgálni, mi is az a karácsonyfa:
Kép
denizsa

Deni!
aranyos nem ajándékok!:)

Nuk!
tök kafán írtál le mindent. meg milyen aranyos vagy, hogy megnyugodtál kaja ügyben. :) az alma husi nem nagyon árthat, elvileg még a husitól pöttyös se nagyon lehet, de ha mégis, később is kell próbálkozni. érdemes délben adni, hogyha fáj tőle a hasa, ne este fájjon. este inkább bevett kaják, jó nagy mennyiségben :), hogy ne keljen fel éjjel Zolinak sírni :D
a tévét meg nagyon frankón csináltad, ez a Zoli gyerek meg se érdemel, olyan szépen intézted, meg készültél és titok, stb. és legalább most te is nézheted az újat ;-)

apától én egy nyomasztót kaptam, mert folyton a férjemmel nyomtattattam a tételeimet :D, de nagyon örülök neki, már használtam is, frankó. + még egy Hypnose parfümöt, amit a férjem maga választott, semmi utalás, v. ilyesmi és tök jó az illata.
én meg egy Saeco 15 báros kávéfőzőt vettem neki, mert kávébuzi és imádja a jó presszót, s csak 2 baros presszó főzőnk volt itthon. azóta folyton ilyen-olyan kávékat iszunk, melyek egyre inkább hasonlítanak a Zsanci által legjobbnak kikiáltott kapucsínóra. és hát jó kávékat is adtam mellé, hogy legyen mit főzni.

hogy a Nyuszi mit kapott, felsorolni se lenne hely, ennél fogva az átadáskor az általunk vett egyik ajándékot rögtön el is tettem névnapjára, mert túlzottan el van halmozva ez a gyerek.

és holnap megyek UH-ra (4d-s) és még nagyon sokat kellene tanulnom 5-éig, amikoris római jog vizsgám lesz, amiről a tanárok azt írták, hogy nem elég 5-10 napos (????) pánikszerű tanulás, hanem hónapok kellenek. AHA! :(
ancsipancsi

ja, és nem is meséltem, hogy L. elég irigy lett. most, hogy kapta ezt a Zapf babát (bömböl, nevet, gügyög, cumizik), bekapcsoltam és nyomtam oda hozzá, ő meg éppen az új mikrójában főzött. aszondja. "naaa, hát ne gyere ide vígasztalni, én most éppen mitjózok az ÉN mitjómmal!" :D
és általában nem akar játszani az új babával, vagy ha igen, akkor se ad neki kölcsön semmi jószágot, mert az az övé. mondjuk, ha sír a baba, akkor nagyon sajnálja és vígasztalja.
+ kapott egy laptopot keresztnagyitól+déditől, és ütötte verte őket, ha oda nyúltak, hogy segítsenek neki! :D hiszen az az ő számítógépje, mindenkinek hüss onnan.
ancsipancsi

Sziasztok!

Marci itt 4 hónapos: :P :P :P

Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Az előzőt biil. nélkül ollóztam össze... :oops:

Indi: írok pü-t!!!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Neet, kösssz :) - ennél a játéknál ez nem műxik :twisted:

Jó a sok szép karácsonyi történeteket olvasni, :) bár vannak kivételek :wink:
Rylie :evil: ez hihetetlen ennyi tufa szemétládát!
Akkor most ugrott a 7végi relax?

Lush - a gyengém :D ( őőő mármint az egyik :lol: ) főleg a habfürdő!

A sörös képeket látva - persze nekünk is van :wink: - szerintem ez a pasik perverziója, hogy korai sörös kép legyen a gyerekről és mindig azt küldik mms-en, mailen stb... :roll: :roll:
(pszichiáterek! ez mire utalhat???? :lol: )

Ancsi,
milyen a gyerek laptop?

Kép
akata

Pocak,
Marci nyerte a sör versenyt. :lol: És összeollózás nem piskóta munka! :)

Ancsi,
laptop csak nem olyan, h Kérlek, nyomd meg a gombot? :mrgreen:

Rájli,
betörés... vazze... :evil:

Ancsi, még,
jó tanulást! Füled ?

Egyébként mi ez a TV mánia, mikor egyre szarabb a müsor? Nem egy ismerősöm tévét vett/kapott karira, persze hitelre. Vagy dvd-ztek rajta? amiket én hallok, azok bazinagyképernyős plazmák, negyedmilliókért. Hát nem tom, mi idén vettünk egyet használtan 10ezerért :lol: és a BK meg a Kisvakond pont jól megy rajta. Mást meg nem nézünk. ;)

Deni,
igenis ők a legszebb ajcsik. :D És ma volt szerencsém igazi-Deni-féle sütit enni és kiráály. (Vica sütése)

Eszter tökjól van, ma 2t köhögött és 3 zsepit fújtunk el egész nap. :D

neet
neet

Johi, Ríd, a blogokba úgy lehet nével beírni, ha nem vagy regisztrált, hogy a hozzászólásos kocka alatt beikszelitek az "Elnevezés"-t (alapesetben vagy Névtelenen van, vagy be lehet jelentkezni saját google/blogger fiókba)
És az elnevezéshez bármit be lehet írni, és máris lehet a megjegyzés küldését kattintani.

Szia Zuzi!
2-án Camponába van kedvetek jönni? Tőletek nincs messze :)
Tényleg, Ancsi, te elmerészkedsz odáig? Majd mi hajkurásszuk Lencsét, Te meg pihenhetsz :)

Neet, nem az elevenségre gondoltam, mert avval nincs gondom, és vszínű ezt Liliróza is hamar eltanulja majd az összes rosszalkodással együtt :D máris egész jókat alkotnak kettesben a bátyóval :twisted:
Inkább a nehézségi fokra gondoltam, Istók 10-es skálán 9 körüli, amilyen pusztítást tud véghez vinni az idegeimen meg a környezetünkön, amennyire kezelhetetlen, hogy csak egy példát mondjak, még most sem lehet lelőni, noha az egész napunk az ő fárasztásáról szól. De még éjjel is körülötte forog a világ, akkor is jön és nyúz valamivel, mondjuk egész nap alig eszik, és éjjel meg éhes-szomjas stb. 3 évesen az önállóságot tekintve alig áll jobban, mint a 8,5 hós kishúga. Mindkettőt én etetem, öltöztetem, fürdetem, pelenkázom, cipelem stb. de Liliróza már most ügyesebben fogja a kanalat és pakolja magába a főzeléket.
Biztos én is sokmindent rosszul csinálok, de azért ennyire...
A gyermekpszichológus például azt kérdezgette, hogy vajon hagyok-e elég időt a gyereknek, hogy egyedül próbálkozzon az evéssel, vagy az öltözéssel. Végülis hagyhatnék órákat is, de magammal se akarok kiszúrni :?
A másik tipp az szokott lenni, hogy biztos nem vagyok elég szigorú, meg következetes. Még én vagyok az egyetlen, akitől valamennyire tart a gyerek, amúgy mindenkinek tojik a fejére. Próbálkoztam én már mindennel, minden lepereg róla, és így is egy állandó küzdelem az életünk, amiben egyre frusztráltabbak leszünk mindketten...
Ehhez képest Liliróza csupa szeretet, kedvesség, gyöngédség és báj, minden perc jutalom vele és feltöltődés. Ahogy hozzámbújik, ahogy rámnevet, amilyen kellemes a kisugárzása :) Ráadásul ha rászólok, nem rángatja a számítógépem zsinórjait, átalussza az éjszakát, megeszi a főztömet, mindenhol mindenki el van ájulva tőle, és nem szúrós szemmel néznek, meg lesajnálóan, és nem kerülök miatta fájdalmas vagy megalázó helyzetbe sem. Nem kell, hogy mintagyerek legyen, így is nagyon hálás dolog az ő anyukájának lenni. Csupa önző dolgok ezek, tudom, de végülis én is csak ember vagyok, noha 3 éve csak másodsorban, mert elsősorban Isti mamája. Az is nagyon elszomorít, hogy sokan nyíltan is mondják/mutatják, hogy jobban szeretik Lilirózát (például a nagyobb tesók), épp ezért van istinek nagyobb szüksége a szeretetre, és ezért is aggódom érte jobban meg fogok is még sokat a jövőben. Lilirózát negyed enyire sem féltem a csalódásoktól, az emberek rosszindulatától, a kiközösítéstől, a kudarcoktól, attól, hogy nem találja meg a boldogságát az életben...
még mindig nagyon homályos? :P

votiv 8)
votiv

Votiv:
Liliróza egy istennő, Isti pedig a lányom pasija, szóval nálunk ő a nyerő :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
És vedd úgy, hogy a sok nehézség után Lilike a jutalom, belőle merítessz további sok-sok-sok-sok erőt ahhoz, hogy Istivel úgy tudj bánni, amire neki szüksége van/lesz! És nem mondok okosta szerintem, de nemsokára Lili lesz Istinek a húzóerő, mert zavarni fogja az önbecsülését, hogy a dedós kishuga ügyesebben kanalazik, mindent megeszik, tisztába teszi magát :lol:

Ancsi:
LCD-t kapott, 82 cms. Az eladócsávót ki is akasztottam, mert megkérdeztem, hogy miért van az, hogy 82-es lcd tv van 120ezerért, meg 450ezerért is. És elkezdi magyarázni, én bólogatok és utána megállapítottam neki szőkeimitációval, hogy úgyis ugyan az megy mindegyikben, nem????
Vicc nélkül inkább DVDzni és PSezni jó ez a TV. A ratyi műsorokat meg mindegy min nézem, legalább Pokrivtsák Mónika kicsit dundibbnak látszik a TVben :lol: :lol:

nukada

Vot, sztem ez azért nem csak Isti miatt van így, bár biztos ez is benne van a dologban. Én is tapasztalom, hogy más a kicsit szeretni, sokszor valahogy könnyebb. És azt i stapasztalom, hogy az utcán megnézik, dícsérik, és ott áll mellette P, akit észre sem vesznek a nénik. Nem tudom miért, hiszen P nem viselkedik "rosszul". Csak a kicsiket vhogy jobban szeretik. A múltkor egy idős kis apáca csodálta meg Bt, amíg a zebránál vártunk, és megkérdezte,h kisfiú vagy kislány-e. Vszn Pre azért nem kérdezte meg, mert rajta már látszik jobban. Erre P durcásan. "Kislány, és a Nagy is!" :)

Deni, mind2 ajándékotok gyönyörűűű! :)

Rylie, a rohadékok! :evil: Nem csoda, hogy nem bírtál aludni utána... Ugrott a relax?

Ancsi, hajrárómaijog!!

Zsan, jó,h bultok. Mi is. Remélem nem jön a köv.felvonás (B ebből a körből eddig még kimaradt.)

Ma voltam az árkádban, h&mben nagy a leárazás, 30-50%, sok gyerekruha volt. És az összes többi boltban is nagy leárazások vannak. Megvettem a kabátot, am it anyósomtól kaptam kar.ra, csak előtte nem kaptam, meg nem volt időm nagyon nézelődni. C&aban rengeteg kabát volt, én egy 20ezreset vettem 10ezerért.

Gondoltam, végre talizok veletek, és kimegyek a Camonába, de rá kellett jönnöm,h valszeg nem lesz kocsi... :( Azért megpróbálom majd!
(A miénk behalt, ill.csak a fék, de az nagyon, addig nem lesz megjavítva. Anyóséknak 2 van, ill.egyik a kis Sógornőmé, mert vettek eg yújat, a régit meg nekiadták, de ő még csak most tanul vezetni. Mostanáig nálunk volt a kocsi, de Sógornőcske ma beszólt, a Zuram meg berágott, és közölte,h nem kell a kocsi...)
rídonli#

Nuk: nálunk is célozgatott az uram a tévére, de nekem esélyem sem lett volna ajándékra váltani az álmait, ugyanis ő már jó előre elkérte az összes pénzt a rokonoktól (szülinapja januárban van, úgyhogy már arra is) és vett magának egy iPodot karira. :roll: Én nem is vettem neki semmit, de mondtam, ő se vegyen. Engem nagyon frusztrál ez a karácsonyi ajándékozás dolog. Leginkább azért, mert nálunk, a mi családunkban nem volt szokás nagy dolgokat ajándékozni, náluk viszont más a mérték ilyen szempontból. Tavaly vettem a férjemnek egy kivetítős órát, olyan középárasat, nem a legdrágábbat, nem a legolcsóbbat. Erre kiderült, hogy ennek ellenére egy rakás sz@r, ha már veszek valamit, akkor inkább a legdrágábbat kellett volna. De nekem nem volt szívem annyi pénzt kiadni egy "marhaságra". :oops:

Szóval nálunk az ajándékok mind a rokonyoktól vannak nekünk is, meg Tüncinek is. Tündér kapott egy tanulószéket, meg egy bedobós zsiráfot, egy kis zongorával ellátott macit, egy másik plüssmacit, ruhákat, mesekönyveket. Ja, még karácsony előtt kaptam pénzt, abból Tüncinek vettünk ruhákat (a csinirucit, meg téli dolgokat). Én kaptam még kari előtt egy csomó pulcsit, karácsonykor még egy poncsót (de szerintem kicsi, hogy tudjak benne háton hordozni - majd ki kell próbálni), MOzart golyókat :P , polót, nyakláncokat, karkötőket, szappant.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
már akartam kérdezni, sikerült a bejgli?
macskanyu

Macs: naggyon finom lett. Hamar el is fogyott. :oops: Formára kicsit a mákos elfolyós lett, meg kicsik lettek a rudak, de pl. a diós nagyon kis csini volt. És az a furi, hogy a férjem inkább a diós sütiket szereti, de most tisztára beleszeretett a mákosba, én meg fordított vagyok, de nekem meg a diós jött be nagyon. De nálunk ez teljesen megszokott, hogy semmiben nem egyezik az ízlésünk. :lol: Szóval nagyon büszke vagyok rá, hogy életem első bejglije ilyen jó lett. Úgyhogy köszönöm még egyszer a receptet! :D

Kép
Kép
tinu

Tinu,
gratula az ESLŐ BEIGLIhez! Én anyukám recipéje alapján szokom csinálni (idén kimaradt, volt-van annyi más), és még emlékszem az elsőre.. élmény! :D Ügyi vagy!
És Aliz is mindjárt egy éves...!!! :P

Votiv,
homályos még, de valszín mindig az marad: nem én vagyok az adott szituációban, ezért nem is tudom úgy átélni, átérezni. De egy tuti: Istóknak nem lenne szabad éreznie, h ő kevésbé ----- gyerek, mint Lili. Nem tudok ide jelzőt írni. Én imádom az összes csintalanságával és gödreivel együtt. :D

Kérdés: tudtok olyan boltot, ahol 5pontos CSAK gyerekülés SZÍJAT lehet venni? Csattal, de ülés nélkül. A mienknek tropa a szíja, de az ülésnek semmi baja. Barárosném mesélt egyről, vmi 2000 pénz volt, de az a világ végén van, ha jól emlékszem.

neet
neet

Tinu, még jövök neked a fotós címével:
Színháromszög Bt. Budapest, Kálvin tér 2. 317-6078, info@fotomuterem.hu
és a fotós neve Diószegi Erika
gratula a jól sikerült bejglihez :D

Ríd, érdekes, amit mondasz, és biztosan így is van. Csak nálunk még tetézi a különbségtételt az is, hogy Istók tényleg "rossz" :lol:
Szenteste begurult, mert senki nem akart neki több csillagszórót gyújtani (már 3 zacsinyit meggyújtottunk addigra), és dobálni kezdte a játékokat, mire a 17 éves tesója be akarta zárni ("addig nem jöhetsz ki a szobádból, amíg nem tudsz normálisan viselkedni"), meg kilátásba helyezte neki, hogy elviszi az ördög, a vámpírok stbstb. A 22 éves meg csak szörnyűlködött, micsoda barbár gyerek ez az Isti, és Liliróza mennyivel okosabb már most, és mennyivel jobban szeretjük. "Pedagógiailag" sztem mindkettő gáz. Egyedül Zsuzsika, a nővérkéje próbálta Istit megnyugtatni, türelmesen.

Nuk, neked is igazad lesz, remélem, és Istókot majd Liliróza fogja motiválni :D

munkanap van, megyek dolgozni...

Péter Gabinak utólagosan nagyon boldog születésnapot!
Kép

votiv 8)
votiv

Neet :D
nekem mindig is Isti lesz az első, az az emberke, akinek a villágon a legtöbbet adtam magamból :)
és igyekszem, hogy se én (még tudat alatt se), se más ne rangsorolja a gyerekeket másképp :) a nagyobb tesókat is megkértem, hogy figyeljenek oda jobban Istire, ne gázoljanak bele a lelkébe, vagy legalább képzeljék magukat az ő helyébe néha.
A jövőben ez még biztos fog változni, csak elvégre Istók a nagy és erős bátyó, és Liliróza a pici, törékeny hugi :)

votiv 8)
votiv

Hát igen, a wellness-relax az erdőben ugrott :cry: Nem volt pofám hagyni, hogy Anyu mégegyszer "befizessen" minket...
És sikerült egy fél vagyont költetnünk az új zárakra+riasztóra :?
Hát ez van..pedig már rég romantikázhatnánk az erdőben apjukkal...sóhajtós szmájli...
Kissé jobban aludtunk már, de sokszor még mindig úgy érzem, hogy valaki áll az ágyam mellett, merthogy a felettem levő polcon is kutattak :roll: lassan csak elmúlik majd ez az érzés..
Mindenesetre a riasztónk hangjára szerintem a fél környék összeszarja magát, szal remélem többet ilyen nem lesz! :x

Ancsi: füled? jog?

PGABI: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Indi: csak futtában olvastam át a blogodat, de jól értelmezem, hogy Dominó meg lett keresztelve???
Ez nekem most azért furcsa, mert korábban ha bárki más mesélt keresztelős élményről, te mindig azt hangoztattad, hogy nem jó előre vallást adni a gyerek "kezébe", helyette dönteni ilyesmi. Valahogy fújtál erre a dologra, vagy csak én érzem igy? Most mi változott???

Nálunk nem volt ilyen nagy ajándékozás hegyek illetve csak apróságok:
Kamilla kapott egy favonatot a Nagyitól, egy doboz krétát Öcsémtől+cipőkoptató védőt, tőlünk pedig azt az ikejás faversenyautót ami ilyen szerelős izé.
Apjuk: tőlem kapott egy fini parfümöt amit effektív magamnak vettem, mert ezt nagyon szeretem rajta és olcsó volt hála a DM 50%-os eksönének! + egy fa logikai játékot adtam neki amin jól elmolyolt egész este :) Öcséméktől kapott egy fa Hammer modellt amit neki kellett összeraknia
Én: Apjuktól egy sapit kaptam, Öcséméktől egy mappa muffin receptet amiben külön megjelölték a tejmentes sütiket plusz a barinéja csinált nekem egy csattot.
Anyutól ugye kaptuk a wellness amit most itthon ejtünk meg.
Mi pedig csináltunk Anyunak és Öcsémnek egy-egy A4es Kamilla fotót keretezve és megfestettem a keretet. A tesóm barinéjának meg fűztem egy nyakláncot.
Úgyhogy ennyi.
De a vonat volt az über alles a gyereknél, és a cipővédőt se lehet levenni róla még itthon se :lol:
Majd én is teszek fel képet róla!

Rylie
rylie

Sziasztok!

Rylie,
:( ++++++ ok és nyugodjatok meg :D

Vot,
jó munkát, te szegény :D

és van köztetek olyan páros, ahol apuci dohányzó, anyuci meg nem? van erre a helyzetre értelmes válságterv? :mrgreen: nálunk ez a szitu van; nem dohányzik bent (kocsi, lakás), de mivel erős bagós, árad belőle a bagószag, ergo kocsi pl tök büdös (mert pl közvetlen bagózás után száll be) illetve ha megyünk valahova a dohányzó-nem dohányzó részlegbe ülés probléma, mert őt zavarja, hogy mindig ki vn küldve és csak a kinti hidegben tud rágyújtani és joga van rágyújtani meg nyugodtan egy kv-t meginni - én viszont nem bírom a füstös helyet, mert lehet, h ő nem fújja a füsztöt telibe a képembe, italomba, kajámba, a szomszéd megteszi és mégcsak nem is szólhatok, mert a dohányzóban vagyunk
Ábellel mondjuk egyértelműen nem dohányzó hely, de a kocsi stb továbbra is kérdés, amit ő kifúj, mindannyian szívjuk :?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
hát mi ilyesmi páros vagyunk, csak éppen teljesen mások. Apa indulhatna a világ legtolerálhatóbb cigise címért, és nem csak azért, mert kb napi 3 szálat szív el, de mert a legzimankósabb télben is kimegy az udvarra, kocsiban és lakásban sose gyújt rá, ha meg kocsmázunk, bár ilyen 3 éve nem nagyon volt, ott mindegy, mert amúgy is vágni lehet a füstöt. Sőt, ha kimegy egy szálra, még el is tereli a gyerek figyelmét, h az ne lássa és hogy ne mutasson neki rossz példát. :D
Erős bagóssal nem tudom, mit lehet csinálni, szerencsére ilyennel sose volt dolgom. ;)
neet
neet

Berakom ide, hátha valaki szívesen megnézné:
Végre elkészült Gábriel Orsi craniosacralis terapeuta, kedves barátnőm-gyógyítóm honlapja,
melyen a craniosacralis rendszer működéséről és gyógyításáról, a kezelhető problémákról is részletesen ír.
http://www.naturalbalance.hu/

votiv 8)
votiv

Ancsi :) Milyen volt a 4D-s uh? Remélem füled jobban!

Pocak :) Sörös Marci óóóriási!! :lol: :lol:

Neet :) Szuper, hogy Eszti ilyen jól javul! És hát igen, Vica aztán tud sütni :wink: :D Ilyen csak-övről nem is hallottam eddig, így nem tudok segíteni :(

Votiv :) 2-án megpróbálunk mi is csatlakozni (=ha párom el tud vinni) Campizni :wink: Jó munkát!

Ríd :) Jaj, de igazad van, amit a "mindig a kisebb az aranyosabb"-ról (ahogy ezt nekünk egyszer egy néni mondta :evil: ) írtál! Tényleg benne van ez az emberekben, de én pl. kikötöttem a családban, hogy mindenki előbb Bálintnak köszönjön és szeretgesse meg ha jön, aztán Bencét, és ne csak a kisebbet dajkálja, amikor ő tök jól eljátszik bátyus mellett, hanem foglalkozzon a nagyobbal is, szerencsére a rokonok megértették (vagy csak nem mernek ellenkezni velem :mrgreen: :lol: ).
Meggyógyultatok már?

Tinu :) Beigli rulez! Nekem a legnagyobb problémám az volt a sütikkel, hogy nagyon fogytak... és musz volt még 2x sütni, hogy elég legyen :mrgreen: de hát mikor nem, ha nem most, nem igaz? :wink:

Rylie :) De kár, hogy nem tudtok menni így relaxra :( És Kamillás képet nagyon várjuk!!! Ez a cipővédő milyen? tudsz erről is vmi infót adni? (hol, mennyi) mert a motorozástól nekünk übergyorsan kopik a cipő... :roll:

Szrek :) Nálunk senki sem dohányzik, ez kényelmes :lol: Apát le kéne szoktatni :wink: vagy ez nem jöhet szóba?

Ma voltunk Johiéknál, Fannika olyan édes, tök jó, hogy már levették a gipszét, de még csak üldögélnie szabad.
Johi :) Köszi mindent még1x :D

És ha már ki-mit kapott, akkor:
Apától gyerekképeket kértem a falra a poszter helyett, és sokkal szebbek mint a pálmák :lol: kaptam még egeret és csuklókímélő egérpadot (nem is értem miért :mrgreen: :lol: ). Apjuk meg kapott papucsot (no nem félre érteni! :lol: ) és kabátot, de kaptunk még a rokonoktól emeletes szárítót meg csodatakarító rongyokat és fülhőmérőt, ami nagyon zseniális. Gyerkők persze játékokat (legot, autót, kifestőt, mesekönyvet), próbáltam mértéket tartani és mindenkit erre is kértem, ami nagyjából sikerült is, bár Bálint anyámtól egy távirányítós munkagépet kapott, ami sztem nem feltétlenül egy 2éves gyereknek való, de tetszik neki 8) És nagynénémtől meg ikeás gyerekasztalt kértünk 2 székkel, előre gondolva Bencusra is, hisz nemsokára úgyis ülni fog :wink: :D Úgyhogy nem panaszkodhatunk, jó volt hozzánk idén a Jézuska :D
denizsa

Nuk!
P. Móniról már a szállóige itthon, hogy "nézd a fejét, nézd a combját!", meg hogy "pápás néni". ugyanis én meg vagyok rökönyödve azon, hogy ilyen sovány, s mondtam férjemnek, hogy nézze már a testét milyen gebe, erre Lencse megjegyezte, s ha látja, mindig ezt mondja :D
gondolom csak viccből mondtad, hogy tv és tv között nincs különbség, mert már ránézésre is van. a sok közül azt kell megvenni, amelyiknek a képe a legjobban tetszik (az adott árkategóriában).

Neet,
ezek a tévék rendes minőségű DVD-k lejátszására kiválóan alkalmasak, frankó éles képük van (már amelyiknek), ezért veszik. mondjuk ilyen fogy. cikket nem vennék hitelre sose, node ízlések és pofonok. a miénk egy régebbi típusú 16:9-es tévé (aminek még nagy a hátulja, de már 100 herzes, így a képe tökéletes), kb. 100 eFt-ért vettük, s még évekig jó lesz. nekem nagyon bejön a szélesvásznú tévé, legalább nem csak én vagyok széles itthon.:)

Kata!
a gyereklaptop = nagyobb kvarcjáték :). L.még nem tudja kezelni.

Rylie,
már akartam kérdezni, hogy az, hogy "nem volt semmi nyom" azt jelenti, hogy esetleg kulccsal mentek be? úgy értem a zár vissza volt zárva? ha igen, akkor ezt nem tartod furcsának? mert ezzel a visszazárósdival nem szoktak foglalkozni ezek az emberek, csak jönnek-mennek. (s ha kifésülik, akkor nem is zárható vissza. vagy igen?) vagy nem a bej. ajtón jutottak be?

Fülem jól van, köszöni szépen. hallójárat gyulám van, ami izét termel, az dugít. kimosták, betömték, gyógyítják :).

Gyerek kb. 1 kilós, szép méretű, kb. 3-4 nappal idősebbre saccolják, UH képet most vadászok.
ancsipancsi

sajna nem tudok uh-t leszedni a dvd-ről, pedig egy csomót bénáztam vele :((. hátha majd más progival vmikor.
ancsipancsi

Deni, szuper lenne, ha jönnétek! :D

munka befejezve mára :)

akkor én is mesélek:
mivel nálunk Istóknak a december ünnep-ünnep hátán, csupa apróságot szedegettem neki össze az alkalmakra. Pl kapott Mikura fűzhető gyümölcsöt. A szülinapjára egy tűzoltóautót. Karácsonyra pedig egy járművek nyomdát, amit én ránézésre klasszikus darabnak gondoltam, mint amilyennel mi is nyomdázgattunk anno a 80-as években :P mikor már kibontottuk, akkor láttam meg, hogy a repülő, a bogárhátú VW meg az oldalkocsis motor mellé a készletben szerepel egy QUAD is :shock: :shock: :o :? :lol: hiába, modern gyerekeknek modern játék...
A névnapjára pedig kapott egy fa gyümölcsdominót, ennek mérsékelt sikere volt, túl korai még neki.
A nagyszülők viszont kérésem ellenére nálunk is versenyt ajándékoztak, és egy nagy halom műanyag vackot is kapott Istók, a munkagépnek már 2 kereke hiányzik, és a műanyag szerszámok is irtó hamar törnek :(
Tesóméktól viszont kapott vágható fagyümölcsöt, az nagyon kafa! :)
A déditől pedig egy igazi fa pikulát, és egy tiszta fa kisautót, mindkettő gyönyörű munka, jó kézbe venni, és milyen strapabíró! :lol:

Liliróza egy szépséges waldorfos alvó manócskát kapott, amit azért is igen nagy becsben tartunk, mert Indi varrta :D
és a családtól megkapta a 200. csörgőjét, 2 pár kesztyűt :shock: óriás plüssöket és más haszontalanságokat :?

aminek én nagyon örültem: egy puha, színes "bahiás" géz-sál a párom gyerekeitől, ma-uri masszázs-utalvány apafejtől, meg egy fodrász-bón (csak az utóbbit kértem karácsonyra, mást nem is),
és kaptam még egy finom, üde, és egyszerű "test-permetet" anyukámtól :)
ja és egy üveg bélízt, ezt már meg is dézsmáltam alaposan :P

votiv 8)
votiv

Den,
sebaj, közben telefonos segítséget is kértem és kaptam. Ha vkit érdekel babakocsi- és egyéb javítást vállaló bácsi:
http://babakocsi.kibernet.hu/
neet
neet

Votiv,
nálunk is nagy sikert aratott a mikróhoz mellékelt műanyag vágható zöldség és gyümölcs, meg tóbász, de mivel tépőzáras, az egyik fele mindig elröppent. :)

és nem is mondtam, hogy a babám fejvégű :D :D :D
és tökre hasonlít Lencsére!
ancsipancsi

Vot,
nyomda nekünk is keeeeeeeeeeell! :D Eszci mondta, én csak lestem. Sajnos későn szólt, majd névnapra, vagy csak úgy.
Vágható fagyümi: ez az, amit annyit kerestetek? Akkor éljen! :)

A másodikai Campit mikorra tervezitek/-zük? Nekem 2 körül a bölcsibe kell mennem, előtte? Bár az alvásidő, tudom.

PGabi,
boldog 18at
! Ez kimaradt, de inkább későn, mint soha! :)
neet
neet

Szrek,
nálunk Apa volt nagy dohányos, de nekem nem volt problem, mert a szobában nem dohányzott, mikor terhes lettem akkor már a lakásban sem és amúgy sem zavart, mert apukám nagyon erős dohányos volt, így én cigifüstben nőttem fel. Viszont 27.-én volt egy éve, hogy nem gyújtott rá! :D

Rájli,
I.G. egy methodista lelkész, de nem methodistaként, hanem Isten egy lelkészeként vezeti a be nem sorolt gyülekezetét. A templomát egyidejűleg díszíti feszület(katolikus), csillag(református), tau kereszt(héber), hal(keresztény), menóra(zsidó). Nem gondolja, hogy a vallás egyenlő a(z) (bármely) egyházzal és annak rituáléival, de ha valaki bármely egyházhoz akar tartozni, nem ítéli el. Nem ítél meg senkit, semmit. Egy hihetetlenül érteles, kedves, nyitott , igazi Isten Embere, a jó értelemben. Elfogad és befogad. A templomába térve nem templomban, hanem otthon érzed magad. Akkor is, ha ateista vagy. Nem ad "kész vallást" "csak" a keresztelés rítusát végzi el, a befogadást, a szeretet iránti elkötelezettséget pecsételi meg. Nehéz röviden kifejteni, nem is ide való, de egyszer érdemes lenne megnézned :)

Ajcsik: én egy tefal ingenio készletet kaptam, mint Főkonyhász, Apának meg terveztem és csináltattam egy bortartót, mert nagyon szeretjük az igazi, jóféle, szőlőből készült borokat. Eléggé borsznobok vagyunk, de nem abban az értelemben, hogy minden dága, dizájner üvegeset megveszünk, hanem hogy nyomozunk a legjobb termelők, évjáratok és boraik után és igyekszünk beszerezni azokat :) jelszavunk: vagy jót vagy semmit, ergo érthető, miért üvöltözte Füles a Corában, hogy " Diababa szereti borocskááááát!!", mikor nem engedtem, hogy ölelgesse a Polgár-féle rubin cuvée üvegét...
Dia kapott (summa, mindenkitől)egy tüske építőt, egy bődület nagy dömpert(imádja és mindig lopta a másokét) egy rollert, egy babát, egy babazongorát, meg egy fa babapuzzle-t.

Vot, Deni
én is így gondolom, fontosabb, hogy a nagyot tutujgassuk először és a kisebbet se feltűnően.

megyek és benyomom a kölket a kádba

Zsanci? Curse?

csók

macska, aki talán jön még
macskanyu

pontosítok:

[quote]. írta:..Nem gondolja, hogy a vallás egyenlő a(z) (bármely) egyházzal és...

nem gondolja, hogy a HIT = vallás, vagy bármely egyház...stb.[/quote]
macskanyu

Nálunk apa nagy bagós, meg papa. Papa november óta nem cigizik, akkor Zoli is megpróbálta, nem ment, most megint nem gyújtott rá 24. óta, de ma ment dolgozni és amilyen szar ember, biztos rágyújt... Pedig megmondtam neki, ha öreg korában tüdőrákos lesz, felviszem a szanatórium kapujába, azt kirugdosom az autóból... Én nagyon utálom a füstöt, pedig én is cigiztem, de mostmár nagyon nem tudom elviselni... A múltkori színdarabban is rágyújtott a Kamarás és ott fulladoztam, pedig nem az első sorban ültem... :? :? :? :?

Ancsi:
Félig viccből, mert ha lenne fölösleges 400ezrem, akkor sem vennék annyiért TVt... De sajnos nincs 8) 8) 8) 8) 8)
PicibabaLencsehasonmás aranyos lehet, de kár, hjogy nekünk a 4D kimaradt... :roll: :roll: :roll:

nukada

Ja, és milyen anya vagyok... ezt elfelejtem...

Réka beteg, megint hőemi, láz váltakozik, nyűgös, nem eszik-iszik. A dr-ünk szabin van, a váltás de. volt, így drhez nem jutottunk el. Egy ismerős gyerekorvost hívtam fel, ő azt távdiagnosztizálta, hogy ez a keringő vírus lesz, folyadék :roll: :roll: :roll: , lázcsill., orrszívás és orrcsepp.

nukada

Sziasztok!

Jó hozzátok betérni. Olyan béke, nyugalom van, a gondok ellenére. Olvagatom a karácsonyi történeteket, és olyan jóóó. (persze egy-két kivétellel, ami aztán tényleg übergoromba - Rylie :cry: , és az átvágós sztori sem tetsz.)

Nálunk is megvolt az ünnep, amiben az volt a legszebb, hogy apu velünk lehetett. Eőtte pár nappal és most is H-ban van. De végre jó kezekbe került, pont ma mondta, hogy nem is emlékszik, mikor volt ennyire "jól" 15 kg minusz, 1,5 hó alatt. Sokan örülnének ennek, de ez 69-ből jön le, és ő egyébként sem volt nagydarab ember. A lényeg, hogy most javulgat, és nagy lelki plussz ez neki.

A gyerekek nagyon élvezték, Lorci minde karácsonyfára rámutatott, és közölte FA. Csak így egyszerűen. Milyen igaza van. Nem ájuldozott, megnézte, nézegeti a díszeket, simogatja, tündérke. A nagyok sokkal nagyobb feneket kerítettek neki. Szép volt, nyugalmas, mert az idén jobban sikerült beosztanom az időt, ezért elkészültem, és ez is jó volt.

Látom, írtátok az ajándékokat. Nálunk Beni könyveket kapott, társast, és egy élő teknőst. (ezt kérte) Az egész állat 4 cm, és aludna szegény, de a gyerekek nagyon örülnek neki. Azért remélem idővel hagyni fogják. Zsóka 2 tündért, könyveket, társast, egy általam díszített, tündéres fa ékszerdobozt kapott. Nagyon tetszik neki. Lorci fa vonatszettet, fa babaházat babákkal kisvakond-könyvet. Párom könyv hátán könyvet. Nagyon örült neki, most is itt fekszik és falja a bötüket. Én pedig könyvet ( :lol: ) és egy gyönyörű fonott, bélelt, tetős kenyérkosarat kaptam (kértem, és megkereste, kinyomozta, nem volt egyszerű). Talán látszik, könyvbuzi család vagyunk. Ilyenkor tobzódunk. Én pl. csupa vágyott példányt kaptam. Egy barátságos otthon c. varrós csodát, egy kertészetes szépséget, és Janikovszky Éva egy szép gyűjteményét, amit gyorsan ki is olvastam. Szóval szeretett minket a Jézuska.

Indi :D , szép napotok volt.

Macs, téged irigyellek a bor-mániádért. Annyira szeretnék valamit ilyen szertartásosan inni, DE: az alkohol minden fajtáját nem szeretem. Egyszerűen nem izlik. Ifjú koromban a barátaim versenyeztek, hogy ki talál olyant, amit szeretni fogok. Feladták. A teával úgy vagyok, hogy a sok kórházi élmény megutáltatta velem. A kávéval pedig úgy, hogy az első kávém gimis koromban esett meg velem, cukor nélkül, egy vérnyomásleeséseájulást követően kaptam, na azóta az illata is zavar. Szóval ennyi. Jól szertartások nélkül maradtam. Na, de azért ez legyen ám a legnagyobb gondom.

Votiv, a te kisfiad annyira szerencsés, hogy ilyen anyukája van. És igen, én is észrevettem magamon, hogy szerelmes vagyok a lányaimba, mert ajándékok, és az első gondolatom mégis mindig a gyakran undok, kiskamasz, első, FIAM. Ez azért nagy igazságtalanság, ha jól belegondolunk, de ha egyszer így van. És ha a lányokat dícsérik, mindig kiegészítem, hogy mert van egy szuper bátyjuk. Ami így is van.

Szrek, én nem leszek népszerű. A dohányzásban nem vagyok toleráns. Mert mindenkinek joga van dohányozni, amíg csak a saját egészségét károsítja. Amint már egy másik, "vétlent", onnan nincs joga hozzá. Ugyan nálunk az én párom nem dohányzik, de anyós és sógikám igen. És még csak nem is a házban, mégis érezni bent, amikor hazajövünk, a tiszta ruhákat is kimosom, mert átveszik a szagot, és irritál. Megoldás? :? Nem sokat segítettem.

Nuk, Deni, Tinu (kit hagytam ki?) szépek a csini gyerkők.

Zsu
zsugyu

Votiv: köszönöm az infót! :) Már alig várom a fényképezést. Nincs egy normális hármas képünk.

Ancsi: kár, hogy nincs a picinkéről kép nekünk. :cry: De legalább te gyógyulgatsz!++++++++++++++

Nuk: Rékának is jobbulást! Nem lehet az újévet betegséggel kezdeni! :wink:

Kép
Kép
tinu

Neet: a zuram igen csúnyákat mondana, ha látná, hogy Aliznak hívtad az ő kis Tüncőbüncőjét. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Tinu,
akkor ne mutasd meg neki. :lol: De ha egyszer Aliz is, meg Tünde is, gondolom, mindenki Tündézi. Nekem az Aliz is tetszik!! A Tünde meg szuper, majdnem tündér. :D

Nuk,
++++++++++++

neet
neet

sziasztok

Dr Bálint Balázzsal kapcsolatban érdeklődnék, őt ajánlották nekem, de még nem tudtam elmenni hozzá.
Ha valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban légyszi irjon.

köszi és BUÉK

Eszter
esztok77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?