Minden elszállt, amit eddig írtam.
Előkerültem végre, most olvastam vissza, amíg sül a rakott káposztám.
Éééééééés csupa jó hírre jöttem!!!
Ágica, ez csuda klassz, hogy vegyes triótok lesz!
Angyal, remélem, hogy legközelebb már tuti két szívhang lesz! Mégegyszer gratulálok!
Kedves BB! (BB=BosziBodzi)
Nem kell feltétlenül vezetgetni a porcelán buszt.
A barátnőm egyszer sem hányt, még csak nem is émelygett, és most van egy 6 hetes, tündérbogyó kislánya. Most voltunk náluk, jól megdajkálgattam.
Nekem is jósolhatnál valami jót Kis Boszikám. Képzeld, tegnap előtt azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Hosszú fehér ruhában voltam, fogtam a Párocskám kezét, andalogtunk valahol, és már rejtegettem a görögdinnyét a ruha alatt.
Zelecske, örülök, hogy már Te is jobban vagy, és megszabadultál attól, amitől meg kellett szabadulnod.
Jövőre hajrázunk majd, okés?
Nyuszipityu, nagyon édesek a lányok, gratulálok mindkettőhöz!
Szeretném megkérdezni, hogy a legmodernebb mit jelent pontosan?
Fiatalanyu, annyit rohangáltunk ez elmúlt napokban, hogy még olvasni sem volt időm. Remélem, hogy jól vagytok, és nagyon örülök, hogy tetszett az ajándékom. Nekem nagyon tetszik a Tiéd, majd küldök fotót, ha kiválasztottuk a helyét és felraktuk. Nem felejtettem ám el.
Tegnap voltunk színházban, az ExperiDance Tánctársulattól láttuk a Nagyidai cigányokat. Naggggggyon szuper volt!!!! Zsibbadtra tapsoltam a tenyeremet.
Hanyikám, tényleg, hogy sikerült a narancslekvár? Biztos jól, mert Te olyan nagyon ügyi vagy.
Tatuka, örülök, hogy azért nem fáztál meg, Te kis munka hőse.
Most már azért pihizzél!!!
Na, mennem kell, szólt a sütő, hogy kész a kaja.
Bocsi, hogy nem szólítottam meg mindenkit név szerint, de azért Mindenkinek nagy ölelést és sok smaccantást küldök!
Ha nem tudnék jönni már:
Békés, Boldog, Babaesős Új Esztendőt kívánok Mindenkinek!