Sziasztok!
Veronikusz,
Először letépte, de aztán visszatettem a fejére, és mondtam, hogy hát nagyon szép vagy!!

És nem vette le. Apától többször megkaptuk, hogy Anya nagyon belejött a fa díszítésbe, és a lányáról is azt hitte.

De nekem tetszett benne.
És szeretik a lányok a babát?, nálunk a Sári nevet kapta, és imádja, mármint a babát!
Mondom karácsony nagy hatással volt rá, azóta magyaráz folyamatosan! Annyira édes. Eddig csak nekünk magyarázott és csak otthon, most már máshol is! És ha mondjuk hogy szia, és nem is mondom hogy pápá, meg ha megy aludni, már akkor is integet!és hát szinte állandóan tapsol!
Barbi
Puszika
Paklincs,
Arra a képre gondolsz, mikor Apjával van?
Az szerintem is édes! Bár azt mondta ne rakjam fel, de fel kellett!
Tényleg? Én is elmenttettem a versikét!!!
Hanna,
Álommanók oda értek már???
Raksz ki nekik valami sütikét? Lehet hogy nem találják, azért nem térnek vissza.
Nem, nem kaptam még levelet azóta.
Gabi,
Hú nem semmi lehet akkor ez a főzőcske, és miket süt? Mikor mehetünk vacsira?
Nagyon édesek a képek!!!
Cukipofa,
Hogy vagytok????
Nagyon szorítok ám nektek én is!!!
Jól látod a tv-t, azt hozta a Jézuska Larának (mert ő begurul a tévé alá és úgy nézi, na nem mintha sokat nézné, de ez volt a szöveg, és ez talán nem árt annyira) meg Anyának. És nagyon örültünk!!! Annyira szép!!
Cukipofa,Gyuzsó,
Abban egy Fisher Price-os kockafaló víziló volt. De amúgy nem volt olyan nagy
GYuzsó,
Csillog villog a lakás?
Memme,
Hogy vagy?
Örülök, hogy jól szórakoztál, legalább TE a törölközős storyn.

Már megérte!!!
Én már kevésbé, de akkor még fokozom!
Apa már hordja a köntöst, de én úgye kimostam a címkével, így rajta maradt az a kis műanyag és nézem, hogy még mindig ott van, pedig már büszkén feszít benne, igaz csak itthon!
Melindának sok, sok gyógypuszi
Borsa,
Boldog hófordulót Emmának!!!
Tök jó az a centi, akkor jól tippeltem, és megértem, hogy tetszik neki!!!
Ez a mai kép!!! Annyira édes, meg kell zabálni!!!
Elküldenéd nekem emilben a fincsi receptet, amit Zsófi is megcsinált, mert nem mentettem el.
Köszönöm
Linocs,
Üdv a csapatban!!!
Hogy vagy???
Édes nagyon a név, több embertől hallottam mostanában hogy ez lesz a babájuk neve. És ha nem bólint rá??? Akkor mi lesz? Kell valami kompromisszum, nálunk úgy volt hogy ha fiú akkor Apa mond nevet, ha lány meg én!
Dóri,
Olyan szépek vagytok!!! Hol vetéttek ezt a kis ruhát, tényleg olyan benne mint egy kis tündér!!!
Zsófi,Drága,
de jó hogy jöttél, pedig már akartalak írni a végére, hogy merre jársz! Kérünk képeket!!!
De édes lehetett, annyira tetszett a sátor, hogy meg sem akarta nézni! A kis drága, és 100 szó, az igen!!!
Szegénykém, remélem már jobban vagy! Küldök sok gyógypuszit!
Steffi,
Hogy vagy???,
Eniről tudunk valamit?
Lilluska???? Barbi? Györgyi?Vica?Gabbó?Heni?Emano? Valentina? Kriszta?
Merci egy karácsonyi képre gyere!!!
Hú, hát jó sok igazolatlan hiányzás van itt!