2003.08.07 07:29
2003.08.07 08:05
Amikor Dani elaludt uána még éjfélig azt buziztam
2003.08.07 08:59

de jó lesz egybe aludni vagy 6-7 órát!!!

mondjuk nem volt már valami sok tejem, de azért még egy-két szopi belefért volna. De egyszerűen nem volt hajlandó, hiába próbálkoztam 
Én nem dolgoztam már, mert az én munkahelyem Budaörsön volt, és nem volt kedvem ott lenni 8órában, közben 2-t még tömegközlekedéssel tölteni. De úgy is számoltam, hogy mivel a táppénz nem járulékköteles, így alig kaptam kevesebbet, mintha melóztam volna. (20e volt így a különbség) - így úgy döntöttem, annyiért nem járok be.
2003.08.07 09:01
2003.08.07 11:36
De ha legközelebb mnetk esetleg megpróbálunk csatlakozni úgy kora délután. 2003.08.07 11:49
Nemhiába nézegettem a ruhátit, hogy amit még májusban vettem majdnem mind kinőtte.
A bodyk pattanak szét a fenekén
2003.08.07 12:07
Jó utat Erdélybe!
2003.08.07 12:29
Téglákat kellet az asztal aljára tenni egy dobozba, nehogy felboruljon, vagy eltolja a szőnyegen és úgy zakózzon.
. Ez így szép és jó, de mit fogunk csinálni amikor elindul és elesik? Azt hiszem lesznek kék-lila foltjaink
. Nem, nem nevezem melleknek, mert az én melleim sokkal, de sokkal kisebbek
!
2003.08.07 12:35
nem tudtam hogy a Dagályban van 30cm viz is nem szoktam strandra járni se uszodába nincs rá pénz meg nem is volt strandon utoljára 15éve voltam ezért eben a témában nem vagyok jártas anyira
. 2003.08.07 12:40

Vagy akarmi.
Ma ugy labdazott, hogy eldobta, utana totyogott, leguggolva felvette, eldobta, utana totyogott....
A vicces az ,mikor ugyanezt a fogkefevel is megprobalja.
Gyozd majd ruhavasarlassal! AKkor most pont akkora mint az en lanyom, csak egy kicsit vaskosabb.
Es 2.5 honappal fiatalabb.
2003.08.07 13:43
Férfiak....Ja és mosogatni ne kellett volna utána este későn. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs gép
Kínlódtam is rendesen, mondjuk Gergőn még nem mutatkozik, hogy el akarná választani magát.
Úgyhogy nagyon rendes Tőled, hogy szárnyaid alá veszed a mamikat
mondták is, hogy legközelebb korábban induljunk
2003.08.07 13:47
Ha sétálunk így egy kezét fogva (már csak szerintem a biztonság miatt fogaj, mert szinte alig fogja, súlya egyáltalán nics rajta)és megállunk, akkor tétovázik kicsit, hogy menjen-e saját lábán, de inkább a könnyebb utat, a 4kézlábat választja. Viszont jó, mert szinte alig esik, mint ahogy olvasom sokaknál előfordul. 2003.08.07 13:54
2003.08.07 15:19
Egy két -nem- rossz helyen volt, meg egy két -is- is
Na kicsit átjavítottam, de nem vittem túlzásba
2003.08.07 15:37
2003.08.07 16:17
Most meg pakolok, holnap indulunk a Balcsira 3 napra - már úgy várom! 
de nézz körül a neten! 2003.08.07 19:28

2003.08.07 20:19
.
, ha meg figyel rá, akkor nem megy
. De a 32. hétre a +3 kg elég kevésnek tünik. Én összesen 9 kg-t hiztam Nátánnal (ez el is tünt utána), de a 32. hétnél már 6,5 kg rajtam volt. Pedig nagyon figyeltem! (Ekkor már 1,6 kg körüli babát mértek, és hát rendesen volt pocim is.)
), mint 7 hónaposan), ugyhogy nem ijed meg eséskor, hanem leteszi a kezét, aztán állás fel és indulás tovább
. 

. Nátán elött sok gond volt a menzeszemmel, most viszont olyan, mint Beni elött volt. Ugyhogy nagy reményeim vannak, hogy nem kell sokat várnunk a kis pocaklakóra.
! Mit csinálnék 4 férfival?

2003.08.07 21:42
2003.08.07 23:18
Zita használta az új-Ágit, ez megfogott... Erre váltok!
, nem hagyja sírni, hanem gyorsan intézkedik. Azt hiszem be kell keményítenem... És főleg fel kell gyorsulnom.
, akik azt se tudják mi az az éjszakai felkelés...
Szerintem ilyenkor kipattan a szemük, és nincs mit csinálni velük, annak elelnére, hogy alig bírja az ember.
Mikorra várod a másik babát?
), és pont arra gondoltam, ha más nincs én is elkezdek egy új nyelvet. Valamivel muszály lekötnöm magam Petra mellett.
2003.08.08 08:02
Korán keltem és jöttem be a melóhelyre, de délben már repülhetek is haza! Tegnap délután játszóztunk, egyedül lecsúszik Dani a nagy csúszdán csak alul kell várni, mert különben kirepülne, de nagyon élvezi, amikor belerepül a karjaimba. A csúszás váge felé, amikor begyorsul, kicsit "anya, betojtam " képet vág, de utána mutogat és húz ezerrel, hogy még menjünk
Tegnap kimondta, hogy cica, ami még kicsit tita, de mutat a macskára, aki nálunk a konyhában lakik.
A füleit pedig huzigálja, amikor rákérdezünk, hol a füled
Hogy ünnepeltek? 2003.08.08 09:45
es
uszikalt a strandon!!!Nem semmi teljesitmeny töle!!!
. Egy ismerösömvan hasonlo modon: 2 honaposan meghalt a kisfia hirtelen csecsemöhalal következteben es par evre ra meg rak miatt kivettek a mehet....sok erö kell ahhoz, hogy igy tudjon elni az ember.
par napja megprobalt egy lepest kapaszkodas nelkül tenni....de meg igen rongylabazik...fogacska is lehet uton, mpostanaban nagyon nyalzik es ragicsal...Aaron jo barna, pedig mindig be van kenve...es imadja a harangozast... es a Janos bacsikat, akik huzzak a harangokat
....
! 2003.08.08 09:50
.
! Én azt sem tudom, hogy a napi munkámra hogy jut idő, igaz, nekem két lurkóm van...
, ilyenkor némi szopi után visszaalszik. Hulla vagyok, már tervben van a leszoktatás, de amíg ilyen hőség van, semmi esetre sem próbálkozom. Tuti megszokásból ébred, nem azért, mert éhes vagy szomjas, de mikor felkel, biztos érzi, hogy szomjas is. Én is szoktam inni, mikor ferlkelek hozzá, mert nekem is melegem van. Szóval, valamikor ősszel indul az akció. (Elárulom Neked, hogy nem ez lesz az első, télen már próbálkoztunk. Be is jött volna, de pont megbetegedett, így hagytam az egészet. Majd most...) 

! 2003.08.08 10:55
Képzeljétek azt mondta hogy nagyon örül hogy az elmúlt 1 hónapban ennyit fejlődött mozgásilag, mert most azért jött, hogy ha még mindíg csak forog akkor elküld orvoshoz.
), hogy a kislányod a baleset előtt is így viselkedett alvással kapcsolatban? mert nehogy véletetlen pszichés oka legyen az ébredésnek, hiszen ő is átélte a balesetet, attól hogy nem sérült meg, még megijedhetett nagyon. Mi meg itt osztogatjuk a jó tanácsot, hogy hagyd sírni stb. szerintem ezt beszéld meg orvossal minedenképp. 2003.08.08 11:06
. Hajrá nektek is, remélem, hamar sikeresek lesznek erőfeszítéseink!
Mindegy, a következő gyerek úgyis Solymi levetett cuccait kapja majd, akármi lesz.
. Én nem vagyok "igazi" fordító, papírom nincs róla, nem is lehettem egyéni vállalkozó, mert nincs ford. igazolványom. Angolból, ritkán angolra dolgozom, de megélni nem igazán tudnék már belőle, zsebpénznek viszont jó....
Vége a szopinak. Mondjuk ez könnyebbség is, de inkább sajnálom... 2003.08.08 11:12
neked vagy Kataá-nak?
Mármint úgy értem volt már iker a családban, neked is van esélyed, vagy ők az elsők? 2003.08.08 11:23
A múltkor a 7 hónapos vendégkiscsaj órákon át elvolt vele a járókában, úgy nyomkodta a gombjait, mintha nyerőautomata lenne
Gergőt azért nem köti le ennyire
2003.08.08 15:16
2003.08.08 15:59
Puszi! Gabi2003.08.08 18:49
Hihetetlen milyen béna vagyok, folyton összeverem magam a babakocsival, meg éjjel mikor lemászok a galériáról.
2003.08.08 19:06
Nagyon szerettem volna simán szülni, de ababa egészsége a LEGFONTOSABB, és amit a dokim mond, feltétel nélkül el fogom fogadni. 

2003.08.08 19:25
.Hol van az a teszt amit csinaltal? Nagyon erdekelne...
Emilia szotara is bovult, ezuttal a babaval. Es folyton megy a lakasban, persze tobbnyire ugy hogy fogja valaki a kezet, de maszni mar egyaltalan nem akar.
Az apja ra sem fog ismerni, ha hazajon jovo szombaton!
2003.08.08 19:51
!
!!! Ilyen dinnyeket, mint iden, meg nem lattam!!! Mintha oriasuborkakat latnek... 2003.08.08 20:33
Egy napon születtek a gyerkőceink
Miket csinál a kisfiad? Mekkora? Azért csak gyere errefelé
Neked jó, hogy edzésben tartanak
2003.08.08 20:36
Az utazas eszmeletlen faraszto volt. Harom kulonbozo jarat, ket atszallas, ferj nelkul egy 13 honapossal (na meg a babakocsi, pelenkataska, stb). Jordan raadasul csak egy orat aludt Detroit es Amszterdam kozott. Utana bezzeg bepotolta, Bp. fele elaludt, fel sem ebredt kiszallasnal, ellenorzesnel, csomag kivetelnel, aztan a kocsiban. Itthon a nagyszulok minden joval ellatjak. Amiota itt vagyunk, legalabb 15 uj kajat (turo rudi, barack lekvar, stb.) megetettek vele.
2003.08.08 22:42
Nem volt egyszerű, de végre itt vagyunk már a családi házban. Egyenlőre még dobozokból élünk és csak a ház fele van rendbehozva, de napról napra haladunk. A konyha még tök üres, a konyhabútor lapokban áll, remélhetőleg hétvégén össze rakja a párom. Így elég érdekes a főzőcskézés, de megoldom. Sajnos a falak kis javításra szorulnak, ezért haladunk minden helységgel lassabban mint terveztük. A kert csuda jó, tele van zöldséggel és gyümivel. Reggelente kimegyünk Lilivel és frissen szedjük le a paradicsomot, paprikát, ubit, körtét és a többi finomságot
. Sajnos a költözés és pluszban az, hogy most bújt ki 2 rágófoga eléggé megviselte Lilit. Voltak napok amikor csak 1-2x szopizott, máskor meg egész nap csak a tejcsit fogadta el. Sajnos most nem tudtuk megoldani, hogy szakembereket hívjunk a felújításhoz (hála a nővéreméknek, szinte egy petákunk sincs
) így szinte mindent mi csinálunk a férjemmel. (festés, tapétázás, ajtó befalazás, konyhabútor készítés...) Egyedül a víz, gáz és a villanyszereléshez hívtunk mestereket. Hát mit mondjak, az, hogy írtó nehéz volt egy ekkora gyerkőccel, az nem kifejezés. Gyakorlatilag felváltva dajkáltuk Lilit, az egyikőnk meg addig ezerrel festett, tapétázott, vakolt, glettelt.... A végén már azt csináltuk, a költözás előtti napokban, hogy amikor letettük este Lilit aludni, akkor kezdtünk neki az igazi munkának egészen reggelig. Úgy néz ki, hogy Lilinek is tetszik itt, imádja a rengeteg virágot a kertben, hosszasan beszél hozzájuk mindig
. Van egy egészen pici cica is, aki néha meglátogat minket, ilyenkor leül Lili elé és élvezi ahogy Lili dumál hozzá. Kiderült, hogy a velünk szemben lévő kicsi bolt tulaja a szomszédunk, egy nagyon kedves hölgy két gyerkőccel, már egész jól összebarátkoztunk. Azt mondta, hogy a környéken rengeteg kisgyermekes család lakik. A pöttömnél az újdonság, hogy néha elengedi séta közben a kezemet és megáll egyedül pár másodpercre, de lépni még nem próbált segítség nélkül. A másik, hogy egyedül iszik. Mindegy, hogy van-e füle a pohárnak van nincs, már nem is engedi, hogy én itassam, kiveszi a poharat a kezemből és tök egyedül iszik, csak még finomítani kell a módszerén, mert ivás után egy gyors mozdulattal el szokta dobni a poharat
. A testrészeket is tanulgatja, a maciján és a kutyusán szinte mindig hibátlanul mutatja amit kérdezünk, de magán még keveri a dolgokat. A kedvencei most a kemény lapú könyvek, imádja öket lapozgatni. 2003.08.08 23:14
2003.08.08 23:43
)2003.08.09 13:54
. Csak az evés meg az alvás problémás néha! Írj te is a csemetédről! Mennem kell! Pusz! Gabi2003.08.09 18:36
Persze amióta ilyen meleg van Hanna sem alussza át az éjszakát, de nem eszik azért. Azt modják, hogy éjszaka az apja kelljen fel hozzá, mert anyához nagyon kötődik az evés élménye (persze nálatok egy ilyen kavar után már ki tudja szegénynek mi mihez kötődik) Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|