Hello Lányok!
Pandi, Anubias!
Szép nagy pocitok van! Főleg Eszternek!

Nagyon helyesek vagytok.
Meri!
Édes a kiságy, ugyanilyen forgót szeretnék rá én is. Ez az a vetítős ugye?
Ma rám is rámjött a készülődési láz, érzi a belsőm, hogy közel van már a "vég"

Elrendezgettem a kiságyat, lemértem a helyét a szobánkban, mert ott lesz eleinte, kibontogattam a pelenkázót, kiskádat, elrendeztem a babakocsi belsejét, stb.
Ja, és elkezdtem összerakni a kórházi csomagomat. Biztos, ami biztos. Inkább előbb legyen kész, minthogy akkor kelljen pakolásznom. Mindenesetre elég nagy lett a pakk, a köntösöm meg még benne sincs.
Tegnap elég szarul sikerült az esténk. Elindultunk a Diótörő és az Egérkirály című családi musicalre GYőrbe, majd a bejáratnál közölték, hogy sajnos betegség miatt elmarad....
Gondolhatjátok, hogy felforrt az agyvizünk hirtelen! INterneten rendeltük a jegyet egy hónapja, de még arra sem voltak képesek, hogy egy szaros e-mailt dobjanak, hogy ti hülyék ne induljatok el, mert nem lesz ma semmi..
Végül is el-vissza 100 km, megvettük a jegyet, nem beszélve arról, hogy Vikike már egy hónapja ezt az előadást várta. Szegényem olyan megértő volt, hogy hát betegek a szereplők, nem tehetnek róla, de azért nagyon szomorú volt, hogy nem nézhettük meg. Persze hozzáteszem pótelőadás egyenlőre nem lesz, szóval futkoshatok visszaváltani a jegyeket.
Vigasztalásul kaptunk egy Cd-t, bögrét, pólót, gyerekújságot. Szóval ennyivel elintézték a dolgot
És akkor azt mondták, hogy mindenhol kihirdették, hogy elmarad, ehhez képest a MInimaxon még a mai napon is ment a reklámja, egy szót nem mondtak arról, hogy elmaradna bármelyik előadás is.
És az interneten is úgy hirdették csak, hogy ha beírom a Google-be, hogy "elmarad a Diótörő....", akkor bejön egy-két oldal, amin valóban van 3 sor erről. De ki keresi így az előadást, hogy elmarad????? RÁadásul olyan honlapokon hirdették, amit én, vagy a párom még az életben nem nézett meg....
Na erről ennyit. Helyette plázáztunk egyet, tekeregtünk, csak az embernek elég keserű marad így a szájíze...
Szép estét! HOlnapra mindenkinek jó bulizást! De csak szolidan!!!:-)
Holnap nem hiszem, hogy jelentkezem, főzök egész nap, vendégeink lesznek! Úgyhogy el leszek foglalva rendesen!
Boldog Új Évet Mindenkinek! (erről a boldogságról az érkező babáink gondoskodni fognak!!!

)
Kata