Cső Csajok!
Boldog új évet! (ez csak az lehet)
Lafead család gyönyörűséges! Lafi, mekkora ez a rugi Hunoron?
Láttam mostanában más kismamát is testközelből, de rólatok az igazi boldogság, kiegyensúlyozottság sugárzik így együtt. Szerintem ezért is eszik ilyen sokat Hunor. Bár szerintem belőled nagyon sok nyugalom árad és ezt biztos érzi ő is.
Te sokat beszéltél hozzá míg a hasadban volt?
Pocokról semmi hír még, mi 3án megyünk nst-re, majd meglesem - remélem nem csak őt, hanem őket. Talán... de mint írtam, szerintem ez hogy nincs fogadott dokija és szülésznője, ráadásul szilveszter volt, összevont osztály... szerintem így nem esik neki egy doki se önszántából, ha nem látnak bajt...
Lorcsi: nincs kedved telefonszámot cserélni? mert látom h nst-n is elkerüljük egymást, te 2án én 3án, és ez az msn se akar öszejönni, pedig úgy nézem h 2 nap csusziban vagyunk. Lehet hogy együtt fekszünk majd bent?
Köszi a bimbóvédő tanácsot csajok. Hát ahogyismerem a saját bimbóimat - nehéz azt is elképzelnem, hogy így jobb lesz, mert a kemény bimbómhoz semmit se tudok elviselni, ha hozzáér. olyankor depresszió, idegeség, stb tör rám. Volt már hogy legszivesebben a pasit is jól képen töröltem volna...

De Marcellért mindent! Nem érdekel ha szúr ha fáj... Én úgy szeretem mikor erőteljesen mocorog, akkor tudom hogy ügyes és erős. De engem még sose rúgot meg úgy hogy azt mondtam volna, hogy na ez fájt.
Vörösbegy, a mi hasunk kb. egyforma, de én nem látom olyan nagyon nagynak, és nehezemre esik elképzelni, hogy egy ilyen kisbaba kibújása fájni fog. Olyan jó lenne megtapasztalni, előre gyakorolni a fájások átvészelését.
De én nagyon hülye vagyok - a szempillás babona ugyebár visszatért - és azt kívántam hogy legyen könnyű szülésem és sose találom el... rgo most emiatt picit para vagyok. De ma és holnap éjszakás az uram, így most sokat fogok tudni beszélni Marcussal

ő tegnap óta erősen partyzik a hasamban.
Most már várom én is a kis drágámat, és ebben a fránya utolsó időben rámtör a babona, nézem a horoszkópokat... hááát... az astronet miatt holnapra várom az akciót

, de fizikai jelét nem tapasztalom fájdalmakban, talán csak a duzzadt hmmm, és a bimbóim...
Csajok új év, új élet!
Kíváncsi leszek hogy ez 2008. is hoz e olyan jót mint 2007. Ahogy Vörösbegy is írta a blogjában - nem kell ennél jobb, ha olyan lesz minden mint tavaly, az a legjobb, legboldogabb dolog lesz a világon. Szeretném megállítani az időt most!
Ja én az új frizkó miatt folyton püffedtnek látom az orcám, de ma reggel az enyém is... Hááát végül is álmomban Legussal és Tóthzsuval vajúdunk együtt (ami nem fájt). Én még szülni sose szültem álmomban???