A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Na, nekünk megvolt a szilveszteri program...:
Elaludt a gyerek, leülök a fotelba, ölembe sajtos süti, barcklé. Csöngetnek... Zoli félhangosan: ki a qwa anyja lehet? Erre a rendörség :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Kerestek valakit, de mi nem ismerjük, felvették az adatainkat, boldog újévet kívántak és átsétáltak a szomszédba...
Nem is mi lennénk, ha ez nem velünk történik... :roll: :roll: :roll: :roll:

demostáraztán

Boldog, Áldott, Szeretetteljes, Békés Új Évet Kívánunk Mindenkienk!

nukada

Pocak,
jááááááj, ez fárasztó volt. Ilyen sötét embert... :lol:

Nukada,
azt hittem, legalábbis bevitték zapád. :D Ahhoz képest, milyen nyugis este. :lol:

Mi is letettük dedet, nem volt egyszerű, mert túl élénken magyaráztuk el neki a mai nap jelentőségét, és 9kor még a konfettiben fetrengett a padlón és azt sikította nevetve: szilvesztej vaaaaan!!!!! bujééééééék van!!!!!!!! bujékolooooooook!
És Marci kutya nyaka köré tekert fél km szerpentint és futottunk egyet a hóban mezítláb !!! és nagyon nevettünk. :D :D :D Ilyen nevetős napokban gazdag, egészséges, vicces, kevés morgolódásos [b]2008[/b]-at kívánunk mindenkinek, akit bírunk, akit nem, annak feleennyit. :mrgreen: (De még az is jól jár, szökőév jön, plusz egy nap. ;) )
neet
neet

Nuk :) látod, ha ismertétek volna a embert, akkor a rendőrök nem írják fel az adatoka :lol:
Ika nénit csókolja a fiam - látod, van remény, nem csak a pápikkal történnek fontos dolgok :)
indianyo

Ja, egyébként meg alkesz banda vagytok! Holnap ki terelgeti dedjeiteket, ha ma fejreálltok? ;) ;)

Réka, boldog 3. szülinapot!!!

neet
neet

Neet :) dedek is másnaposak lesznek a cici-bólétól :lol:
indianyo

Indi,
hja, aki még szoptat, az pláne ne. ;)
neet
neet

Sziasztok,

Ezt az alkesz bandát :D:D:D:D :wink: :wink: 8) 8) (mi idén szentségtörést követtünk el, csak délután ment egy kis gyümisalis Sangria, este pedig alkoholmentes pezsivel koccintottunk :) bizony, mi megyünk aludni :oops: 8) )

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek + megtöltve mindazzal, amit kívántok magatoknak :):):)

Vica

Kép
Kép
vica94

Neet,
késön szoltál, bólé lecsusszant, hukk ... :lol:
fibi

Fibi,
még nincs annyira késő, TEDD LE A POHARAT!!! :mrgreen:

neet
neet

:mrgreen: :mrgreen: :lol: MINDENKINEK SZÉP ESTÉT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!
Innen is B.Ú.É.K. minden topikolónak!!!!!!!!!
És jövőre veletek ugyanitt! :) :) :)

Én egyelőre egyedül szilveszterezek itthon, ill. a csajok szunynak bent. De Apjuk már elindult hazafelé, ha minden jól megy, éjfélre itthon van (vidéken dolgozott), és nemsokára a Nagyim is átjön (egy házban lakunk), hogy ne legyen egyedül.
Bt egyszer már fölkeltetteék a durrogtatók, de azóta csönd van.

Délután a Normafánál voltunk, gyönyörű volt, a fák olyanok voltak, mintha virágoznának, minden csupa hó! :) P nagyon élvezte a szánkózást, meg a havazást. :) B kendőben csücsült, hangosan sikítva örült a gyerekeknek meg a kutyáknak. :) Lehet,h holnap is megyünk, annyira élvezték a kőcök.
rídonli#

BÚÉK!!!!!!!!!
neet
neet

BUÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
azt kivánom,h mindenkinek váljanak valóra az álmai!!!!!

hoppá...távolsági hivás Angliából!!!

Hát...ez...HUGH!!!!!!!!!! :wink: :lol: 8)

képzeljétek, én 10-kor még nekiálltam egy sütinek, most a pezsi mellé azt majszoljuk!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

KépKép
fibi

MINDENKINEK BOLDOGOT MÉGEGYSZER!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tök jó nézni, hogy ez 2008-as hsz 8)

Zsan,
jó vagy; itt anyu sütött pogácsát, de most már szigorúan csak lencsét fogok enni ;) :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

BUÉK mindenkinek!!! :D :D :D

Én bírom a Szilvesztert. :D
És valószínűleg rámküldenék a világ összes mókusát, meg gyivijét, de mi 9-ig szánkóztunk a szembe szántóföld dombján, és egyedül suhant a ded a dombról lefele és ötvenszer kellett megismételni :lol: (azért tartott 9-ig) és aztán szintén a szántóföldön Apa saját tüzijátékkal gyönyörködtetett bennünket.
Aztán hazáig dudáltunk és az egész durrogtatást átaludta :D

Remélem már mindenhol nyugodalmasabb, itt már lassan csend van. Jó nagy kidobott pénznek tartom, de azért nagyon szép a Dunán végig az a rengeteg tüzijáték. Néhány millió az égbe :twisted: :D

Curse, grta az első lépésekhez. És akkor most csak érdeklődtél vagy valami (ill.valaki) vaaan?????? :D :D

Barb,
plusz 1 pusz :D

Nyugodalmas jó éjt - aki arra vágyik, jó bulizást - aki meg arra.
És még 1x nagyon nagyon Boldog Újévet!

Kép
akata

NAGYON BOLDOG, VIDÁM, ÖRÖMTELI ÉS SZERETETTEL TELI ÚJ ÉVET KíVÁNUNK, DE PERSZE, HA SIKERES, AZ SEM GÁZ :lol: :lol: :lol:

Eddig két pohár baileys és egy pohár pezsgő 8)

Kép Kép
curse

Juhéééj :lol:

Esik a hó és APA hazaért éjfélre!! (Igaz, már vissza is ment..)

Fulghum szerint Isten a hóeséssel szólítja fel az embereket egy kis lazításra. Hát akkor pihizzezek, lazuljatok én meg be se nézek ide 10-ig, mert addig úgyis a bólé utóhatásait fogjátok nyögni

Kép

és ne feledjétek, amilyen az év első napja, olyan az év!!! hát igazán GYÖNYÖRŰ napot mindenkinek!!

csók

macs
macskanyu

Akkkora hó van errefelé, h holnap nem visszük dedet bölcsibe. Én úgyis csak 3án kezdek, elleszünk itthon még egy napot. :) Viszont a Campona tali is kiesik: az utunkat nem takarítják, én meg nem vagyok olyan bátor, h 2 hós jogsival és nyári gumikkal nekivágjak a hómezőnek. És nem hinném, h holnapra ez a mennyiség elolvadna a mínusz akárhány fokban. Sajna sajna.
neet
neet

Macska,
már negyed 12, de ezek még mindig a bólét nyögik. :lol:
neet
neet

Neem is igaaz, nem nyögöm a bólét :lol: már megvolt a virslis reggeli, hajat mostam, rendet raktam, teregettem, beszélgettünk Apjukkal, Ábel aludt 2 órát, B jokedvüen játszik, anyosék templomban, gyönyörü a hóesés az ablakbol :D Ha tényleg ilyen lesz az idei év, az joooooooooo :D
fibi

Fibi:
Dettó, csak a hajmosit tegnap csináltam!!!! :wink: :wink: :wink:
És nálunk is már akkora a hó, úgy sajnálom, hogy RÉkát most nem vihetjük ki :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Bár este óta nincs láz, még nem merem, inkább holnap, hátha addig fog esni!!!!!!!

Tudjátok mi lenne a szép??????
Esne egy csomó hó és holnpa reggel pedig kisütne a nap! Olyan rég sütött, nem????? És legyen jó hideg, hogy a hó megmaradjon, de a nap finom melegen süssön. (túl mohó vagyok netán???? :wink: :wink: :wink: )

Mi még pezsgőt sem ittunk, Zoli felkeltett éjfél előtt pár percel, meghallgattuk a Himnuszt, közben én fogtam Réka kezét, utána visszafeküdtem... Igazi anyuka szilveszter :wink: :wink: :wink:

nukada

Nuk,
akkor elmaradt a kádban pezsgözés? :P
pedig az ötletet megjegyeztem, idén szilveszterkor megejtjük párommal, lesz végre sarokkádunk 8) kivéve ha nem otthon leszünk... már tervezgetjük, hogy ha nagyobbak lesznek a köcök, hova megyünk vagy kiket hivunk hozzánk :)
fibi

na, nálunk megvolt a buli, de én fél 3-kor lefeküdtem, mondom: felmentésem van :)

viszont kegyetlen szarul aludtunk, mert hol az egyik, hol a másik gyerek sírt, egy szobában aludtak, Lencse elkezdett féltékeny lenni, mikor éjjel meghallotta a sírást aszondja: "hát kicsoda bóg? mit hallok? ki bóg a kiságyamban? milyen hangok ezek?" :DDDDDDDDDDD. utána meg féltékeny volt és rúgott minket is.

baromi nagy hó van
nagyon sok a tanulnivalóm :)

semmilyen talira nem megyek jan. végéig!!! :)))))))):((
ancsipancsi

na, én meg eddig takarítottam a havat, hogy Apa egyáltalán be tudjon jönni....(már ha egyszer hazajön) de feladtam egyenlőre, mertmost dupla erősen zuhog. Amúgy gyönyörűűű :D
Füles megsértődött, mert rászóltam és "Diababa meg gondolkodni szobájába!" felkiáltással, durcás fejjel elvonult és úgy bevágta az ajtaját, hogy csak úgy csattant.. :lol:
ti hogy álljátok meg, hogy ilyenkor ne röhögjetek hangosan?
macskanyu

Macs,
sehogy. Röhögök hangosan.
Házunk kb 100 m-re van az utcától. Nem, nem állok neki lapátolni. 8)
neet
neet

Mi most megyünk ki romantikus hólapátolni Zolival, anyuék meg dgnyzik Rékát!

nukada

Neet,
magam miatt én is hangosan köpnék rá, de itten más a helyzet. 8)

Nuk,
az jóóóó progi, főleg ha utána mégiscsak beültök abba a kádba melegedni... :mrgreen:

Füles rendelt: "Annya tesz be offpink-et Diababának táncol lécci"

:lol: kapcs. ford: offpink=offsrping (punk zenekar)

a hó közben ellepi a házat...hajjaj.... :roll:
macskanyu

NAGYON BOLDOG ÚJÉVET MINDEKINEK!

Zanza Rékájának és Kókuszdió Benijének utólag is boldog szilveszteri szülinapot! :D

Betegeknek gyógyulást, szomorkodóknak sok vidámságot!!

Curse, áruld már el, akkor most IGEEEN, vagy még tervezgettek csak? :P :D :D

holnapi taliban mi még benne vagyunk, 10-fél11 magasságában már kényelmesen odaérünk a Camponába. Javaslom az emeleti éttermi részt, mert 1. van KV, 2. szvsz nincs kaja szag, vagy majd a szélére ülünk 3. a kisautókon meg motorokon Istók órákig elüldögél (pénzbedobás nélkül)

nagyon durván indult az újévünk, megkértem apafejt, 2 percre vigyázzon Lilirózára, míg felöltöztetem Istit, és még külön rászóltam, hogy ugye figyel, mert Lili elindult az ágy széle felé, erre 2mp múlva szegényke hatalmasat esett az ágyról, ami ugyan nem túl magas, de hatalmasat koppant pont a fején :( ahogy felvettem, egyből le is hányt, és becsukta a szemét, mint aki aludni akar :o
éreztem, hogy ez gáz, előtte kelt fel, tök éber volt és be nem állt a szája, most meg elhallgatott...
felhívtam drága Kati doktornénit, aki megnyugtatott, és elmondta mire figyeljek, úgyhogy a köv. egy órában a karomban fogtam Lilirózát, és árgus szemekkel figyeltem, mi lesz...
aztán kb 3/4 órára rá jobban lett, visszatért a színe, a hangja, és követelte a tízórait, mert látta, hogy a bátyó is eszik :)
finoman szólva a frász jött rám, arról nem is beszélve hogy önző mód nem akartam az évet a Jánosban kezdeni :oops: apjuk meg tök idétlenül viselkedett, biztos bántotta őt is a dolog, de nem mondott volna egy megnyugtató szót se, csak hogy a többi gyerekét is leejtette már stb. :? pasiból van :twisted:

aztán annak örömére, hogy Józsi felgyógyult, elmentünk nagyot sétálni, szánkózni, Istókot ki se lehetett szedni a hódból, hol háton, hol arccal feküdt benne, és folyton azt akarta, én Csüccsele! a szánkóra, persze meg se bírt mozdítani :mrgreen: nálunk már 10cm körüli a hó, és nagy pelyhekben esik, gyönyörűűűű :D Istókot alig lehetett felcipelni (pedig már totál átázott-átfázott, magyarázta, hogy fáj a keze), aztán meg alig kapott levegőt, úgy hisztizett, hogy Hozod! a szánkót a lakásba fel :roll: :lol:

kései tévézőknek egy zseniális, fergetesen vicces film:
Torremolinos 73 - Szex, hazugság, super 8-as
Ma este 23.05 M2

votiv 8)
votiv

Uristen Votiv, én betojtam volna az izgulástol...

mi is mindjárt megyünk hogolyozni, szánkozni, mind2 felébredt :D
fibi

Mi nem... Réka megint 38 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

nukada

Mi sem :(

Füles jól belázasodott... :(
macskanyu

Réka, Füles és a többiek! Gyorsan meggyógyulni és ki a hóba!!!
Anyákok: ++++++++++++++++++++++++++++
neet
neet

bakker.....
Most aztán már elég!!!!
Tartsunk valami össznépi "üzzük ki a bacikat mostmár a jó büdös p..ba" szeánszot!!!!!!!

Fülinek ++++++++++++
Remélem csak az izgalomtól és a hóban futkározástól van!!!

nukada

Köszi a ++ okat.

Nuk,
szeánszban benne vagyok. De jönnek a hátsó naaagy rágók, nálunk a fog mindig (nyáron is) takonyal járt, meg hőemivel és egy kicsit hozzáfázott. Kari előtt azt mondta a dokinéni, hogy nem fertőz, homeogene nekük nagyon sokat segített. De nem akarom lázzal hurcibálni azér'....
na, a bölcsikezdés is érdekes lesz....

most megyek és az orosz kaviárkereskedővé öltöztetett gyermekemet körbehúzogatom a hóban, szánkón.
1. hűtőfürdő helyett
2. friss levegőt a takonynak!!!

jöhetnek a mókusok...

csók

macs, akinek ma még 8 tonna havat mozgat, mer' szeret sportolni...
macskanyu

és írni se tud, mer nincs tisztába a zigeidőkkel, meg ilyesmikkel...

grrrrrrr
macskanyu

Fülinek, Rékának és minden betegeskedőnek bulást és ++++++++++++ GYÓGYULJATOK!!!!

Votiv :) Huh de jó, hogy Lilinek nem lett baja!! még az ereimben is meghűlt a vér...

Szánkózás nálunk is megvolt Bálint iszonyúan élvezte és itt is az elázás volt a határ :lol:
Bencus pedig kinövesztette a 2. recéjét!!! 8) igazán stílusosan kezdi az újévet :lol:

Campi nekünk is jó 10 után, majd igyekszünk megkeresni Titeket!
Megyek fürdetni...
denizsa

Réka, Füles: sok +++++++++

mi elsétáltunk a befagyott Velencei tohoz, nem sokmindent láttunk, csak naaagy fehérséget :lol: ellenben jol átfázott a sejhajom :P :P

Ábel olyan tempoban kezdett el kuszni, hogy nem gyözöm követni, kiszemel vmit, odagurul, meg kuszik, és jol megharapja a céltárgyat, jelen pillanatban épp a lábujjam :lol: 8)
fibi

Macskamama :) apafej a hétvégén is dolgoz?
Remélem, a hóban hempergőzés meggyógyítja a csemetét, nehogymá születésnapján brrteg legyen irgumburgum :)

Nuk :) ti is ti is gyógyuljatok!

Votiv :)... :(
holnap, ha jár a békávé, mi jövünk 10 körül.

Az én gyerekem belefekszik a hóba hólapátostul, kúszik a hó alatt, mint a katonák kiképzésen a szögesdrótpálya alatt egész addig, míg ráfagy a gatyán a hó

aki anyósra-apósra panaszkodik, gondoljon bele, milyen ugyanez szülőkkel, nap-mint-nap ...
indianyo

Köszi lányok a gyedes választ :) Egyenlőre még nincs nagy hírem :oops: csak tájékozódtam. Sajnos az embernek a ronda anyagiakat is mérlegelnie kell, mielőtt a tesóprojektbe vágna :roll:
Az anyagi részének már utánajártam a céges tb ügyintézőnknél, csak abban nem voltam biztos, h felveszik-e az embert táppénzre úgy, h tudja a doki, h otthon van az ember az elsőszülőttel, mert hát ugye elvileg csak a veszélyeztettettek lehetnek tp-en :?

Nuk,
Rékádnak sok-sok gyógypuszi, h most már tényleg meggyógyuljon!!!
Romantikus hólapátolás :lol:

Mása,
Bulást Orsikádnak!! És remélem minden órában koccintottál :wink:

Lindi,
Korizás rulez :)

Fibi,
Szuper, h jobban vannak a srácok :D Neked továbbra is bulást!!! Lábujjharapás :lol:

Deni,
Kutya pukkant :lol: gratula Bencusnak a második recéhez!! :D

Ríd,
Jó lehetett az előszilveszteri buli :) Párod Nagyiának pedig ++++!!!

Rylie,
Már afp-s vérszívás :o Hogy halad az idő. Remélem jól sikerült a gödöllői buli :wink:

Rylie, Tinu,
Áh, anyósnak nem az volt a baja, h Adél kezelhetetlen, hanem, h mi bénák vagyunk és mi nem tudjuk, h mi a jó a gyerkünknek és mi éppen a baja.

Szrek,
Bulást Ábelnek!!

Zsanci,
Remélem a végén jó sikerült az óév búcsúztató :wink:

Indi,
Hogy Nektek milyen rendes szomszédotok van :) Szakember :lol:

Kisün,
Pihizni voltatok Bakonyban?

Macs,
Szegény Fülesed :( bulást Neki!!!
És annyira gáz, h párod ennyit dolgozik még szilveszterkor is :( Nem is értem hogy hogyan bírja. Nálunk apa csak egyszer járt így, amikor a 2000-res átállás volt, de az is annyira rossz volt, h nélküle kellett az új évbe menni :(

Votiv,
Szegény Lilikéd :( De az a lényeg, h nincsen semmi probléma :D Párod meg :roll:

Campi még nálunk nem biztos, de ha igen, akkor 10 körül, mert 1 körül alszik a csaj. Sok függ attól, h kijutok-e a garázsból, aztán pedig a főútra. Sajna itt sem divat az utcák takarítása és hát egyenlőre még nem hóekével közlekedek :mrgreen:

Hólapátolás is már megvolt illetve seprése :lol: mert h egészen idáig nem volt hólapátunk :mrgreen: Mire végeztem, fogytam legalább 2 kilót 8) Másodjára Apa ment ki, aki ráébredt arra, h kéne mégis csak egy hólapát, úgyhogy elment venni egyet. Na azért azzal sokkal hatékonyabnak bizonyult :lol:

És én is csatlakozom a fogyózást elhatározó csapathoz!!! 8) 8) 8)

Kép Kép
curse

Indi,
elhiszem hogy nem könnyü :( az én szüleim sem mindig jofejek, de legalább anyummal meg lehet beszélni. apám megint más tészta sajna...
de most valahogy anyos is aranyos volt ma, lehet h csak az ünnep teszi. ö is hangulatember, és most jo a kedve... ilyenkor elviszi Ábelt sétálni, süt nekünk (és nem dugja el a sütit a spejz legfelsö polcára, hanem MEGKINÁL), meg teát föz, stb.
fibi

Curse,
én reggel bepróbálkozom a fkf-nél meg az önkorminál, hátha hajlanak a nagyon udvarias kérésemre, hogy ugyanmá, küldjenek egy hókotrót, mert lassan elfogy a sör, és nem jutok ki az utcánkból. :lol:

Én is fogytam ma, mert 2 csajt húztam egy szánkón, és már a hátamon folyt a víz, de közben arra emlékeztem, h nekem is milyen jó volt, amikor a bátyám izzasztottam.. :) (van ilyen szó? és így kell írni??)

Utána megettem 6 szelet kissé száraz beiglit borsodóval nyakonöntve, el ne fogyjak. :mrgreen: (Ja, amúgy a két leányzó-saját(3év) és szomszéd(7év)-összesen nincs 30 kiló, sztem nagykabátban, szánkóstul, bakancsostul sem, bár lejtőn felfelé többnek tűnnek. ;)

neet
neet

Indi,
Teljesen igazad van. Én örülök, h anyósék is és anyámék is ilyen messze laknak, nem hogy velük élni :roll: Sajna nálunk nem csak anyósék, hanem anyámék is gázosak, illetve egész pontosan anyám :( Alig vártam, h 18 legyek és h el tudjak otthonról pályázni. Szerencsére, bratyóm is hasonlóan gondolkozott és együtt mentünk albiba.

Úgyhogy innentől kezdve egy rossz szót sem egyikről sem. Lehet, h túl sokat panaszkodtam már megint :oops: csak nagyon rosszul esett ez az egész karácsonyi dolog :( nem erről kellett volna, h szóljon.

A havas élményeitekről jutott az eszembe, h ti meddig hagyjátok havazni a dedet? Már mint h nyakig havazni?
Én annyira tartok attól, h meg/felfázik.

Kép Kép
curse

Neet,
Most, h mi is szánkoztunk Adéllal, rögtön eszembe jutottak a jó kis gyerekkori szánkó élmények :D és aztán rájöttem Adél szánkóztatása után, h apám miért is utálta ennyire a szánkóztatásunkat :mrgreen:

Kép Kép
curse

Bevetésre készen :lol: ennyire élvezte a csaj a szánkózást :lol:
Kép Kép
és ti is kövezzetek meg, h túl van a gyerek öltöztetve :mrgreen:

Kép Kép
curse

Curse,
egy kő: a szája elé tilos kötni bármit is. Egyébként jó. :)
neet
neet

Curse, Fibi :) Nem beszólni akartam, jogos a panasz nálatok is! csak épp kiakadtam ma százötvenedszer a családomra és jól esett leírnom :) de például Zsanci anyjának beszólásán is annyiraannyira kiakadtsm, érthetelen, hgoy az ember sajá anyja így viselkedjen a lányával, ráadásul még baromságot is beszél :evil:

NA, nem akarok az egész új évben anyázni :lol:
indianyo

Neet,
Köszi :) hármat találhatsz, h kinek volt az ötlete a sálat odakötni :mrgreen: Én soha sem kötöm oda, de hát én ugye bár nem értek hozzá :roll:
Egyébként nem volt szorosra kötve, mert így is alig éri be a sál, meg hát azért a csaj forgatta a fejét rendesen, főleg amikor gögö-t látott (kutyát) :lol:

Indi,
Nem éreztem beszólásnak, abszolút jogos volt a részedről a dolog :) Nekem csak akkor kell elviselni őket, ha megyünk hozzájuk vagy ha ők jönnek hozzánk. Nem kell velük együtt élnünk, mint Nektek nap, mint nap :(

Kép Kép
curse

Curse,
amikor én voltam terhes (először) nem volt ilyen egyszerű a táppénz, mint ahogy itt leírták a csajok. először is meggyőztem a nőgyogyómat, hogy most már mennék (ez nem volt nehéz). ekkor ő írt egy ajánlást a házidokinak, ugyanis csak ő vehet tp-re. ezzel elmentem a házidokihoz, aki kikérdezett, hogy mi a bajom, hogy tp-re akarok menni (a nőgyógyász már előtte elmodta, hogy mit kell mondani :D), és felvilágosított, hogy 30 napon túl a táppénzet ellenőrzik, tehát minden 30 napban neki kell egy igazolás a nőgyógyásztól, hogy az ember veszélyeztetett. szerencsére nekem ezután már csak 1x kellett ilyet szereznem, mert a 7. hónapban mentem tp-re, 8-ban újra 30 nap és a 9. hónapban már jár a tgyás.
egyébként a háziorvosokat folyamatosan ellenőrzik, hogy a hosszabb tp-nek van-e jogalapja, ezért kell neki az igazolás a nőgyógyásztól.
a másik, hogyha te megszünteted a gyedet, előrször a szabidat kell kivenned, mondjuk ez lesz vagy 1-2 hónap. aztán indul a tp. aztán a tgyás és gyed.
ancsipancsi

Sziasztok lányok!

BUÉK mindenkinek!

Nekünk nagyon jól telt a szilveszter. Bajnit leraktuk fél 8-kor alukálni, anyuméknak bekapcsoltuk a bébiőrt (szinte soha nem szokott megébredni a hajnal 6-os szopitime előtt, most sem), és Grétivel együtt elmentünk tesómékhoz bulizni, ott volt egy pár régi munkatársam is. Grétike 10 körül elálmosodott, Peti hazaszaladt vele (mondjuk a szakadó és már kb 10 centis hóban nem volt egyszerű), csak bedobta anyuméknak az ajtón és jött vissza. Rég röhögtem ennyit, és még iszogattunk is, remélve, hogy reggel 6-ig elpárolog és nem megy át a tejcivel. Fél 3-ig bírtuk, aztán hazamentünk.

És egy nagy meglepetéssel kezdődött az évünk. Itthon várt egy levél a MÁV biztosítótól, amiben mindenféle magyarázat nélkül kérték a kárjavításról az eredeti számlát és Peti számlaszámát :) Kifizetik :)

KépKép
KépKép
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?