Memme, gratula!!!!!!!!!!! Ügyesek vagytok nagyon!!!
Steffi, Erika, köszönjük a híradást!!
Borsa, szuperek a képek, de tényleg!!
Emese, Jankó vagááány nagyon!
Cukipofa, hihetetlenül ügyesek vagytok, nagyon jó, h vissza tudtad hozni a tejcsit, szuper!
Erről jut eszembe, poénból valamelyik nap megpróbáltam és még ki tudtam csikarni pár csepp tejet! ez normális dolog??? már több, mint féléve nem szoptatok, nagyon fura
Veronikusz, látom a lányok az újévet ott folytatják, ahol az előzőt abbahagyták és pörögnek ezerrel:D de nem baj, szuper, hogy ilyen elevenek, csak így tovább!! csak ne vigyék túlzásba
Tünde, emlékszel, amikor azon filóztam, h dani hogyan fog átállni az egy alvásra? hát, most úgy néz ki, h átállt, de nagyon cselesen, éjjel többet alszik egy órával (13at) és nappal meg általában két órát, bár most már lassan 2,5 órája húzza a lóbőrt
Hogy bírod a strapát egyébként??
Gabi, Enci szobája szupi, nekünk is ilyen ágyunk van, csak brendonos, a tiéteket is át lehet alakítani sima ággyá és a pelenkázót meg éjjeliszekrénnyé?
Tényleg, a rács hány éves kor körül kerül le az ágyról?? 3?
Ancsa, hogy ment az átszoktatás? gondoltunk rátok, mert éjjel kelt dani párszor kivételesen, sztem a foga lesz a lúdas
Emano, szólj rá határozottan mindig, pár nap és rá fog jönni, h azért szólsz rá! Én kitapasztaltam, h dani egy kis diktátor volt, nem szerette, ha beszéltem szopi közben és olyankor rászorított!!

de azért 40 percig nyammogott rajta, szóval olyankor max. tévézni tudtam, azt is halkan