A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bodzi: gratulálok a dobogó szivecskédnek :D :D :D :D nagyon jó lesz így is!!!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Tatu, Neked mikortól indul?
plümõ

Sziasztok csajok!

Bodzuska, gratu Neked a szivecskéhez!!!Mekkora a bébi? Méreteket nem mondott Apánk? Mindent irj meg szórol szóra, olyan kiváncsi vagyok!!!

:shock:

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

A legfontosabbal kezdeném

"Mit van mit kívánni még
Ily áldott időben? -
Adjon Isten, ami nincs,
Ez új esztendőben."

Kép

Szóval kivánok Mindenkinek nagyon sikeres, kitartásban, szeretetben, békében és békességben, optimizmusban és vidámságban végtelen gazdag új esztendőt!
moncso70

Plümikém:
5 körül megyek Apánkhoz, remélem minden OK és eltudjuk kezdeni VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE!!! Ha igen, akkor szombaton kezdem szúrni magamat.

Bodzi:
igen, részletes beszámolót kérnénk :lol: :lol: , mikor mész legközelebb? Meddig kell progi, stb???? Közérzet????
Kicsit megnyugodtál azért? :lol:

Cseka-mami:
hogy vagy? Ha akció lesz azért értesíts majd valakit légyszike.....elvégre az első közös bébinkről van szó :lol: :lol:
Max: 2-3 hét és Anyuka leszel!!!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok!!! :)))

Bodzám én hívogatlak rendületlenül, de mindhiába, így itt mondom, hogy TUDTAM, hogy minden rendben lesz :D
sikitoznék neked, dehát nem hagyod :lol: :lol:
Csók Babám :D

ti már dolgoztok lánykák? mi még a héten szabin vagyunk, pénteken újra vizsga, férjemnek is meg nekem is.. hát vissza a mókuskerékbe.

Januári élménybeszámolós tali???????????????????,
h-sz-péntek délutánok/esték nekem jóóók :D szervezzünk-szervezzünk-szervezzünk taliiiiiit :D

puszi kis drk ;)
yamita

SZiasztok!

Bodzus itt is nagy gratula a dobogáshoz! :-)

Yami bocsika, én foglaltam le Bodzit kb másfél órán keresztül! (na majd dobhatjátok össze nekem a telcsiszámláravalót) :D

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Szia Yamibébi-:))

Én nyomom a munkát, már megint :x akkor Nektek sem igazi szabadság, hanem olyan tanulós, de majdcsak túllesztek rajta-:))

Mindjárt írok mailt tali ügyben :lol:

Anikó
tatulány

Yamikám, hajrá a vizsgához!!!

Ági, neveket lestek? Vannak már kedvencek?

Tatus, remélem, januárai babások leszünk:-)

Bodival beszéltünk közös mozizásról, pl 18-a?

Cseka, hogy vagy? Már nagyon fogynak a számok a vonalzódon :-)
plümõ

Á még nem igazán kezdtünk neki. Eddíg Krisztián, és Attila talán.

De Bodzinak jobbnál jobb ötletei voltak. Nektek mondom dilis a csaj! :lol: :lol: :lol:

Ági28

Szia drága Tatulány!

Jól vagyok, köszönöm, bár bevallom, eléggé megviselt, hogy egy 55 négyzetméteres lakásban négy napon keresztül 6 családtag tartózkodott. Ez még normális állapotban is igen nehezen elviselhető számomra, főleg ha méreteim már akkorák, hogy egyes helységekből már egyedül is csak tolatva, külön koreográfiát betartva tudok kijönni. :roll: Szal most úgy érzem, eléggé megviselt a karácsony és soha többet ilyet...

De most nem is ez a fontos már, hanem az, hogy télleg bármikor jöhet Dani bébi...már annyira várom a találkozást. Holnap megyek vérvételre és CTGre, ami egy egész napos program lesz és az a szép benne, hogy egy levegőtlen folyosón tudok majd várakozni, ahol egyetlen darab ülőalkalmatosság sincsen. Szép kilátások, igaz? Na de édes férjecském aszonta, hogy engem leültet valahol a közelben és ő figyelemmel tartja az élet-halál harcot, ami a bejutásért folyik, majd sorrakerülésem esetében hangos kurjantásokkal hozza tudomásomra, hogy eljött az én időm. Drága ember, igaz? :wink:

Már láttam a szülőszobát is, nagyon szépen felújitották és jól fel is van szerelve mindennel, ami csak kellhet... Szimpatikus szülésznénikkel is találkoztam már, úgyhogy úgy érzem, minden rendben lesz. És természetesen meghagytam a férjemnek, hogy amint netközelben lesz, értesitsen Titeket arról, hogy megérkezett a bébi... :lol:

Na jó sokat irtam... :shock: be is csitulok és várom Bodzus beszámolóját...

Kép
cseka

Cseka szerezzeztek be egy horgászszéket! És akkor lesz ülőalkalmatosság! :-)

Ági28

Ja én meg holnap megyek a agenetikai szívultrahangra.

Ági28

Plümő: én is remélem.....mármint a januári babásodást!!!!!!!

Cseka:
ez már tényleg a célegyenes, gondolom fantasztikus dolog lesz a kezetekben tartani Dani-bébit ennyi év várakozás után.
én sem tolerálnám túl jól, ekkora vendégsereget napokig, mikor úgyis nyűgös az ember.

Ági: úúúúúúúúgy mennék már én is terhesgondozásra
:P

Anikó
tatulány

Tatuka hamarosan menni fogsz!

Ági28

Ági, miylen neveket javasolt Bodzusunk?

Tatukám, nemsokára fogunk járni, hidd el!!!
plümõ

Hát felsorolni már nem tudnám, de vicceseket is sikerült neki becsempészni a sorba.

Ági28

Gondolom, Bodzi huncut :-)
plümõ

Huncut?? Az nem kifejezés. :-)

Ági28

Ági, jó nehéz ez a névválasztás, próbáljátok hangosan kimondani a neveket, becézve is.

Plümek: én elhiszem, csak kérdés hogy mikor?

Anikó
tatulány

Tatukám, 2008-ból még van 12 hónap!!!!

Ági, keveseknek adatik meg, hogy 3 nevet is választhassan, pláne egyszerre! Egy darabig biztosan el fog tartani :-)
plümõ

az biztos. Próbálgatjuk azért rendesen, hogy a vezetéknévhez is stimmeljen teljes mértékben.

Most viszont elköszönök, mert megyek TV-t nézni.

Du lehet, hogy még beugrom. Pussz

Ági28

Drága Bodzám!!!!!!!

Nagyon örülök a pici szivecskédnek :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezer gratula :D :D :D :D !!!!!!!!!!!!

Milló puszi
angyal73

Gratulálok Bodza :lol: Köszi lányok, jól vagyunk, Pke növöget, Karácsony jó volt, most egy kicsit nrossz mert egyedül mmaradtam és már megszoktam, hogy férjem itthon van, sokat társasoztuk mi is, stb. 30-án még bulizni is voltunk, hu, annyira jó volt, hogy egy fél évig elvagyok az élménnyel.
Pistikéről mindjárt teszek nektek képet.
cseka, nagyon izgi, nagyon figyelek már mikor szülsz!!! :wink: Olyan jó lesz, meglátod! AJánsoban fogsz szülni? Bocs, most nem rémlik már :oops:
beber77

szépfiúcska (OK, elfogult vagyok kicsit lehet :oops: ):
http://kepfeltoltes.hu/080102/CIMG3782_ ... es.hu_.jpg
fogtündérek dolgoznak és ülni tanulok :lol: :
http://kepfeltoltes.hu/080102/CIMG3765_ ... es.hu_.jpg
beber77

Ági, szia! Ez a horgásszék egy remek ötlet, csak félek, hogy arról már csak egy teherdaru emelne le :lol: Szurkolok holnap az uh-hoz, de tuti, minden rendben lesz:) Nekem tetszik az Attila és a Krisztián név is nagyon, lány nevetek még nincsen?

Plümike drága, köszönöm az érdeklődést, jól vagyunk, minden okés. Azon már én is gondolkodtam, hogy mit fog mutatni a vonalzó, ha a 40. héten még nem akar kijönni a kis bébi...Ezt a feliratot sem én raktam rá, hogy "anyának már nagy pocakja van". Egyszer csak irtam egy hsz-t és igy jelent meg...

Tatuka, Plümike, ne aggódjatok, 2008 egy tuti jó év lesz. Majd meglátjátok, tök jó lesz úgy talira járni a topikkal, hogy Ti lesztek a referencia

:wink:

Kép
cseka

Cseka, édes vagy, úgy legyen! Tényleg, olyankorm i történik, ha korábban, vagy később jön, azt is be lehet állítani?

Beber, annyira cuki a kis manókád, mint egy angyal!
plümõ

Szia Beber!!!

Ez olyan hihetetlen, ha hiszed, ha nem éppen most gondoltam Rád, hogy irok egy pár sort, hogy mi lehet Veletek, mert olyan régen hallottunk Rólad. Nagyon örülök, hogy jöttél közénk :D :D :D

Pittike már óriásbébi, jó sokat nőtt és persze még mindig gyönyörű :lol: És ez a hajzuhatag, nagggyon durva!!!Csodálatos egy kisfickó :wink:

Én jelen állapot szerint a MÁV kórházban fogok szülni, ha addig azt is meg nem szüntetik :shock: Ebben a csodás magyar eügyben sosem lehet tudni :roll:

Ti hogy vagytok? Milyen volt az első közös karácsony a fiatalemberrel? Nem akarta lebontani a karifát?

Puszillak

CseKa

Kép
cseka

Hát Plümi, nem tudom, majd meglátjuk nemsoká :shock: De az a biztos, hogy akkor majd csinálok egy új vonalzót :D

Kép
cseka

Köszi, bezsebeltük a dícséreteket, bár "angyalka" épp üvölt az ágyában, fél órát sikerült aludnia, ami nagyon kevés, de nem akaródzik a fiatalúrnak újabban az alvás napközben. MOst szegény magára marad kicsit , reménykedem elalszik, mert nagyon fáradt mindig délutánra.
Még nem bontott fát, de tetszett neki nagyon :) Aszem' jövőre jön majd az. Most ott tartunk, hogy már utál egyhelyben lenni, viszont még nem tud közlekedni, tehát üvölt mindenért :lol: na meg lusta is egy kicsit :? Imádom akármi is van, szegényben szoktam gyönyörködni mikor sír is, olyan aranyosan görbíti a száját is, hogy leharapnám neki legszívesebben :lol:
És érzel már valamit Cseka, vagy még semmi jel?
Hu, bemegyek mert kezdi behergelni magát :shock:
beber77

Nah, mire beértem el is aludt szerencsére. Szóval a lényeg, hogy próbálgatja rendesen az akaratérvényesítést, dehát ez a dolga.
Dévainak van emilcíme, nem tudjátok? Vagy hülyeség neki oda küldeni képet? Mikor rákszűrésen voltam nála, akkor mondta, hogy képet mindig vigyek (mondjuk ez eszembe sem jutott, csak a szülés után), gondoltam küldök neki emilben, de lehet nem is olvassa vagy nincs ideje ilyenekre. Szóval valaki küldött már neki vmit emilben?
Felébredt :shock: !
beber77

Sziasztok.

Bodzim gratulálok a dobogó szivecskéhez biztos jo érzés hallani.

Beber nagyon sokat nött Pistike jó hogy benéztél hozzánk.

Szépem a havat szeretem a januárt azért nem mert hosszú és üres hónap.

Yamikám jo tanulást azért pihizz is.

Hanyatka hazajöttél de jo küldjetek képeket te is Plümi meg aki volt valahol.

Andi
zsembi

Sziasztok,
mindenkinek B.Ú.É.K!
Tudom, ritkán jövök, írok, de szorgalmasan olvasgattalak benneteket, és gratulálok a babásodáshoz a babásodóknak!
Most azért írok, mert sajnos elvetéltem 12 hetesen dec.2-án :cry: , és azt mondta akkor Apánk, hogy 3 hónap múlva lehet újra próbálkozni.
A kérdésem a következő(hátha tudja valamelyikőtök, Déviszt nem merem zavarni így év elején, tutti el van havazva a munkázásban), hogy most újra minden leletet be kell szerezni(belgyógy, teljes vér, Hepa, Aids, spermakép, stb)? Mert akkor lassan neki is állok... :roll:
Köszönöm!

kata790313

Drága Zsembikém!

Mi rokonozni voltunk csak és Kelet-Mo-n, sajnos nincs sok érdekes kép. De nyárra meghívást kaptunk aratásra, szóval ott inkáb lesznek érdekes képek, még sosem vettünk részt ilyenben!

Kata, nagyon sajnálom, lelkierőt Nektek! A Kérdésedre sajnos nem tudok választ adni, de szerintem nyugodtan hívd fel Apánkat, reggel kis vidám volt:-)
plümõ

Bocsánat, de elaludtam, mert éjjel, bevallom, gyakorlatilag semmit nem aludtam, annyira izgultam... :oops:

Cseka!
7,6 azt hiszem, ezt mondta. :D

Tatus!
22-re hívott, hogy az kicsit nyugisabb, de akkor nem tudnánk együtt menni, ezért 23-án lesz a következő randink a mi édes, drága Tündérmackónkkal!!!:D
Progi ma utoljára, az Utro, ami van, annyit még nyomatni kell.
A mellem még jobban feszül, de más változást nem érzek, talán most émelygést, de az is csak 1napig volt eddig.

Elmesélem az egészet este, ígérem! Mindjárt jön Szurikátám és ennem kellene valamit addig, el tudjon jutni az "anyag" a helyére, mert ugye, már megtanultuk, a jó kis fehérje a talicska!! :lol: Ma még nem nagyon ettem, reggel a mérleg miatt :oops: , utána sokan hívtak, hogy mi van, olyan cukor mindenki!!! Köszönöm a sok telefont, sms-t, mailt, hsz.-t!!!!!!!!!!!!! Olyan jó, hogy vagytok nekem!!!!!!!!:-) , végül pedig elaludtam.
Szegény Párom, azt mondta Neki a körzetink (szuper doki), hogy ez influenzának indult, de hörgőgyulladás lett belőle, teljesen kész van, még nem is láttam ilyen bretegnek... Úgy sajnálom!!! Közben muszáj folytatnia holnap a munkáit... Remélem, a Babulon miatt, hogy én/mi nem kapom/juk meg!!!:-)

A D-napos képet Apánk otthon őrzi! :D:D

Kép
bodza2005

Beber, kb. 2-3 hete mondta elkezdett durván keményedni a hasam, akkor azt mondta a doki, hogy mostmár jó lenne egy kicsit a popsimon is maradni, ha nem akarom idő előtt megszülni Dani bébit. Akkor le lettem tiltva mindenfajta tornáról, csak a séták maradtak és nyomatom a 3x2 Magne B6-ot, azóta semmi ilyesmi nincsen, csak naponta 1-2szer, de az állitólag tök normál. A szülésznő a múlt héten azt mondta, hogy a ctg alapján nem nagyon akar egyelőre kijönni, primán érzi magát odabent.

Szerintem Apánk olvassa a leveleit, itt több csajocska is küldött neki mailt, ők tudják biztos a titkos cimet, én sajna nem:(

Kata, nagyon sajnálom, ami Veled történt, de hidd el, 2008 a Te éved is lesz! :wink:

Kép
cseka

Kata!
Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
bodza2005

Bodzusom, egyél Te kismami, mert popón leszel billentve :lol:

Párocskádnak jobbulást kivánok, Ti pedig vigyázzatok magatokra nagyon!

Este várom a beszámolót, nagyon kiváncsi vagyok!

Addig is puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Kata: sajnálom nagyon, de a köv. sikeres lesz már!!! Leleteket sztem újra be kell szerezni, h érvényesek legyenek. (hepa, aids 1 évig jók)

Bodza: egy kismama csak nyugodtan alukáljon délután, főleg ilyen izgalmak után. Nekem 2 éve volt hörgőgyulladásom, de olyan, h nem volt hangom 3 hétig. Kalcium pezsgőtablettát kellett inni.

Beber: PKE csuda nagyfiú lett már, és az a frizura?

:lol:

Most megyek Apánkhoz, szerintetek felismeri a DRK-tagokat?

Anikó
tatulány

Sziasztok Csajojcsák!

Bodzika drágaságom!!!! Annyira, de annyira örülök a kis szívdobogásnak, hogy el sem tudom mondani. Jó érzés volt hallani ugye???? :D :D Remélem mi is hamarosan megtapasztaljuk ezt a csodás érzést! Sokat gondoltam Rád napközben, de nem tudtam jönni, mert reggelre belázasodtam és feküdtem egész nap. Nem nagyon volt erőm megmozdulni sem. Most már kicsit jobb, de eléggé gyengusz vagyok. :(

Kata, nagyon sajnálom a történteket! Ennek valamiért így kellett történnie, sajnos. A következő tuti erős lesz és veled marad 9 hónapig a pocidban, utána meg a karjaidban tarthatod a picikét.

Cseka, nem semmi lehetett 55 nm-en 6 családtaggal. De most már túl vagy rajta, és már csak Dani babára kell koncentrálnod. Tök jó, hamarosan megszületik az eslp topikbébi.

Most megyek pihizni, mert nem érzem jól magam. :(

Puszi Mindenkinek!

Bea
beus77

Kata sajnálom nagyon ami történt. Én abban tudok segíteni, hogy nekem miután elment az előző baba, akkor a kövi lombik után teljes vérkép, vizelet, és persze a hormonok kellettek. De a fertőző betegségek nem.

Ági28

Kedves Mindnyájótok!
NAgyon boldog, és (babatéren is) SIKERES új esztendőt kívánok
Sok szeretettel:Szikra
Ui.: hallotam a Mikulás-buliról. Ez fantasztikus dolog volt!!!!!!!!!
Ui.2.: föltettem a kislányokat, immár fél évesek!
Kép babafotók

Kedves Berber! Hihetetlen a nagy a kicsi fiad!!! És nagyon szép.
Az alvásról írtad, hogy kicsit nehezen megy. Próbáld meg őt kinnt altatni (ha van rá lehetőség). Nekem nagyon bevált, napi kétszer másfél-két órát alszanak, és általában ébresztenem kell őket. Utána vidámak és nagyon jó az étvágyuk is.
Üdv: Szikra

Kata! Az én időmban egy évig voltak jók a leletek, de legjobb, ha megkérdezed, az a biztos.
Üdv.: Szikra
szikra

Kata nagyon sajnálom. Én is ugy tudom hogy vizelet meg vv leletek kellenek.

Szikra nagyon szépek a lányok.

Plümci azt hittem ti is ilyen havasos tályon voltatok.

Andi
zsembi

Köszönöm mindenkinek a válaszaitokat, kissé megnyugtatott, hogy nem kell ismét Mária utcába menni(vidéki vagyok).
Szikra, gyönyörűek a lányok!!!
Beus, én is így próbálom meg felfogni: ennek valamiért így kellett lennie. De azért vannak dolgok, amik örökre bennem maradnak:
Az egészségügyről meg van a véleményem. :evil: Amikor felhívtam az itteni kórházat vasárnap reggel egész éjszakai hányás, remegés után, enyhe barnázással, azt mondták menjek Bp.re :? , ők nem fogadnak, mert nem itteni orvosnál vagyok terhesgondozáson. Aztán felhívtam Apánkat mobilon, ő azt mondta, azonnal menjek a legközelebbi kórházba, mondtam neki, hogy itt nem fogadnak(gondolhatjátok, mennyire ideges lett), akkor ő is azt ajánlotta, hogy menjek a Jánosba, de annyira gyenge voltam, hogy mondtam a férjemnek, kicsit megpróbálok pihenni, aztán utána vágjunk neki az útnak.
Kb. 30 perc múlva ömlött belőlem a vér, ekkor mentőt hívott a férjem, az már a helyi kórházba vitt, ahol így fogadtak. A méhszáj még zárva volt, befektettek egy ágyba, de nem tudtak ultrahangon megvizsgálni, mert az nem volt, csak a szakrendelőben, ami vasárnap lévén nem volt ugye:(, a magzatmozgásos géphez (nem jut eszembe a neve :oops: ) pedig még kicsi volt a terhesség...szóval próbáltak infúziót bekötni, de nem sikerült, mert minden véna elpattant, kb.40 percig próbálkoztak, már sírtam, annyira fájt, mert nem volt(!!!) vékony tű, amivel sikerült volna, erre megszántak, és hívtak aneszteziológust, akinél volt vékony tű, és meg tudott szúrni.(már nem nagyon voltam magamnál)
Aztán erős hasi görcs, éreztem, mivel már szültem, hogy ezek OLYAN fájások, jött az orvos, mondta menjünk a vizsgálóba, de mivel nem volt(meglepő)tolószék, ezért át kellett mennem a vizsgálóba, ahová, amikor megérkeztem szó szerint kiesett belőlem a baba :cry: , utána nem emlékszem sok mindenre, állítólag 3 perc alatt kitisztítottak, csak közben össze omlott a vérkeringésem, és szeptikus sokkot kaptam,41 fokos volt a lázam, másfél órát küzdöttek az életemért.
Másnap abortuszosokkal tettek egy szobába, meg akartam halni...én mennyit szenvedtem a kisbabáért, ők meg vidáman, mint egy kávézóban, az x-edik kaparáson.(egy kivétel volt, aki sírt)Kértem a főorvost, tegyenek másik szobába, (ők is IVF-esek, így lett a 6. lombikkal kisfiúk a feleségével, és nagyon megértő volt), de sajnos nem tudta elintézni, viszont sok vigasztaló szót kaptam helyette.
Aztán, mivel a szülészeten voltam, hallottam a babás szobákból a kisbabákat, és az ultrahangra is csupa kismamával mentem át, mindegyik szívhangot végig hallgattam, csak az én kicsimét nem hallhatom már soha...nehéz volt.
De azzal vígasztaltak, hogy jobb így, mert ha ez vírusfertőzés volt(az volt), akkor jobb, hogy nem betegen születik meg..persze én magamat hibáztattam, és néha még most is, hogy miért nem vigyáztam magamra jobban, és vajon mit szedhettem össze és hol?!De ez már nem változtat semmin..
Apánk végig tartotta bennem és a férjemben a lelket, most még jobban imádom, pedig már azt hittem, ezt nem lehet fokozni...Már alig várom, hogy kezdhessünk újra.
Remélem, hogy a következő lombik is sikerülni fog, és ezúttal már bejutok nem csak a szülészetig, hanem a szülőszobába is...hiszem, hogy így lesz.
És TI, így ismeretlenül is erőt adtok, amit nagyon köszönök, hálás vagyok az életetekért. Nagyon. :)

kata790313

Kata! Ez borzalmas lehetett. Ilyen hozzáálllásról mégnem hallottam.
Gyree gyakrabban közénk, hidd el jót tesz.
Minden tiszteletem a tiéd, hogy ilyen hősiesen viseled.
Bodza! Gatulálok!
Ki kezd ebben a hónapban?
Nem jelentkeztem, mert beteg voltam karácsony 2. napján és még mindig nem jöttem ki belőle.
Ha rendbe jövök nazt hiszem csinálok egy jó kis méregtelenítő kúrát, fogorvos látogatást is be kell iktatnom . A mammográfiához kell beutaló, tudja valaki? Azt is jó lenne megcsináltatni ...

manoka
manoka71

Manoka,
hidd el, nem volt könnyű..ja, azt el is felejtettem, hogy amikor bevittek a kórházba, a férjemnek kellett ügyeletes gyógyszertárba mennie/keresnie(ahelyett,hogy mellettem lett volna szegénykém), mert nem volt az osztályon Magne B6, Utrogestan és Rutascorbin sem, amit javasolt az orvos..csak tudnám, miért fizetem a TB-t?!na, mindegy...
abban azonban biztos vagyok, hogy többször jövök, mert tényleg jót tesz, erőt ad.
Bocs, hogy mindig ilyen hosszúra sikerül :roll:

kata790313

Kata :shock: :shock: :shock: Ez nagyon durva, sajnálom :cry:
beber77

Szikra, Pke nem alszik egyáltalán babakocsiban, csak ha már K.O., különben nem szeret aludni. Szerencsére az éjszakát végigalusza. 1 héttel ezelőttig délelőtt 2 és volt, hogy du. 3 órát aludt :shock:
beber77

Jó estét lányok!

Tatulány: legyen igazad. Esküvő, aztán bébi.....még jobb lenne a pocakos esküvő :lol:

Bodzi: ez fantasztikus lehetett!! Hallani a szívverését a kicsinek :)

Plümö: mivel kezdetek 17. után? Ne haragudj de még próbálok képbe kerülni.

Feldobna valaki egy frissítette táblicskát?

Cseka: ez nagyon izgalmas! Ennyire a finisben vagy. Gondolom, hogy nagyon várod már a nagy találkozást.

Ági: te már tudod milyen neműek a babókák?

Kata: nagyon sajnálom ami veled történt, borzasztó lehetett mindezt átélni :(

Szépem: igen májusban esküvő :) Voltál ma Dévainál? Mi a következő lépés?

Én próbálom intézni a lelteimet, de eddig még a körzetit sem tudtam felhívi, hogy bejelentkezzek beutalóért. A Nyírőbe Dévai szokott beutalót adni? Mert nekem ezt nem ajánlotta fel.

Kép
Kép
mirci74

Lányok,

abban tudtok segíteni, hogy a Mária utcában mennyi idő alatt készülnek el az aids leletek? Be kell jelentkezi vagy bármikor mehet az ember vérvételre?

Kép
Kép
mirci74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?