A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok

Erika köszönjük az infót!
Nagyon örülünk neki!!!

Dóri,
Igen, igen találkozhatnánk.
Leírom priviben a számom.
Ok?
De mi is benne vagyunk egy sétában!!!!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

nekünk és Barbiéknak ilyen van az tuti, a babyoutletben vettük akcióban, hú már nem is tudom, talán 40. ezer volt.
De nagyon jó árban volt.
És ennek nagyon jók a tesztjei! Mi is sokat megnéztünk, és sok tesztet, és nagyon bejött.

Zsófi, Dóri, Lányok!
Jövő héten egy séta? Margit sziget? 2-3?

Dóri, Veronikusz, Steffi, Gyuzsó, Zsófi, Gabi, Borsa, Vica, Barbi
Nagyon aranyosak vagytok!!! Az éjszaka nagyon jól telt, egyszer ugyan felébredt, de szerintem csak rossz álom volt!aztán vissza is aludt. És reggel 9-ig aludt, pedig csak fél 9-ig szokott, ma délelőtt is aludt egy jót, nagyon tetszik neki az új szoba. Remélem ez így is marad, délelőtt mondjuk sírt, de hát itt is sírt, mert hát más dolga is lenne!
Most sütifalózik, és Sáribabázik ezért tudok írni.
Amúgy annyira édes, ha megette este a tápiót indulunk aludni, és tudja hogy az jön. Nem is mondok semmit és integet Apukájának!

Na most tettem le, mert közben már elfáradt, na hát most ordítás van! Kiváncsi vagyok lesz e ebből alvás! Hát nem nagyon, már azóta voltam ott, most nem akar. pedig 3* szokott.

Gyuzsó,
Nagyon jók a képek!!!!

Steffi,
Boldog hófordulót Martinnak!!!
Jövő hét szerdán mész dokihoz?
Mért kérdezted, hogy megyünk e Kemire?

Gabi,
Hogy van Enci?
Nagyon szép lett a szoba
Pont tegnap gondoltam rá, hogy még nem is láttunk képet!!!

Paklincs,
Hát nem lehet semmi ez a korszak, de szerintem mindenhol eljön. Elmlékszem a Növérem kisebbik fia, már 16 éves , de mikor kicsi volt, akkor úgy eltüntette a Növérem pénztárcáját egy péntek délutánra hogy nem tudtunk hétvégére bevásárolni, hát nagyon kemény volt!

Még mindig nagyon édes a szánkóbajnokod!!

Akkor jó ha nem a brokkoli volt, de attól lehet, mi most szokjuk a borsót!

Cukipofa,
Mi az Árpád híd budai hídfőjénél lakunk. A Millenáris azért nincs olyan közel :oops: a sziget közelebb van.
Mi is várunk ám Titeket ha erre jártok!
Olyan ügyes vagy, hogy ennyi tejci van!!! Szuper!!!

Krisza ,
és már nincs fent?
Az nem jó!!!
A Kútvölgyiben fogtok szülni!!! Az tuti!!! Én is ott fogok, és az nem most lesz!!

Borsa,
Nagyon szépek vagytok!
Hogy tetszett a hó?

Veronikusz,
Unatkozni??? Az mi is???
Annyi mindent tudnék csinálni.
Na megnézem, mert nem csillapodik a kiabálás, keresztben volt, de már nem lát, olyan álmos. Most kaptunk megint egy két rugdalózott, a 4 hónappal idősebb Unokahugicánktól, és hát alul már ki van gombolva, kicsi! Ezt nem lehet elhinni! 86 :lol:
Beértük, de hát pedig Ő sem kicsi!!!

na megyek
mert lassan csinálnom kell valamit.

puszi

szép estét,

mi ma vagyunk 8 éve együtt! így voltunk együtt ebédelni, de most meg dolgozik Apa.
na most már tényleg nem tartok fel senkit.

ancsaboszi

Emese,
micsoda bukókirály! részvétem a kártya miatt, az nem eshetett jó! fürcsiterméket tudunk bármikor adni! :wink:

Orsi,
hát igen, jól áll a tél a csajszinak! :wink:

Ancsa,
hát igen, 11 kg, az 86-os méret :lol:
mi 9,6, ki is nőttük a 74-est :lol: :lol:
gratulaaa a nyócévhez!! ez igen! :wink:
séta: csütörtök, péntek jó!!

Kati,
ügyi kis tejcsi-csináló vagy!!!

Gabi,
nagyon szép lett a szoba!! hogy megy a főzés Encinek? :lol:

Tünde,
hogy vagytok???

Manóka,
tudják a Porontyaid már az örömhírt?

KépKép
Kép
gyuzso

Hahó!

Gabi,
Enci szobája nagyon szép lett! Tetszik a falvédő :D Encinek hogy tetszet?? Remélem, hogy most már javulgat a lányzó. AMúgy sajna Réka is mostanában megpróbálja eljátszani az alvásidőt! :?

Ancsa,
Lara nagyon ügyes! Jó kis alvókája van :D Gratula a 8 évhez!

Én sajna elrontottam, mert 14 hónaposan kivettük a kiságyból és olyan ágyat kapott, amiből Ő kitud mászni. Ennek az lett a következménye, hogy végül a mi ágyunkba köt ki minden este... persze apuci ennek nagyon örül, de hát én is jobban tudnék pihenni ha a saját ágyikójában aludna. Na sebaj, majd a másodiknál oda figyelünk.

Hú, én csak nézek hogy melyik gyerköc hány kiló! AZ én lányom, talán most éri el a 9,5 kilót. (hétfőn megyünk mérésre) Pedig, ha kell, ha nem eszik :oops:

Kriszta,
Reggel nekem addig van hányingerem, amíg nem eszek valamit. Aztán napközben mintha elvágták volna és este pedig jön a fekete leves.... Már a fürdetést alig bírom megcsinálni, aztán futás a fürdőbe.. :oops: És a végén alig várom, hogy a fekvő pozíciót felvehessem.

Gyuzso,
Nagyon jók a szánkózos képek!!!

Borsa,
Emma is nagyon szép!

Tünde????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat mindenkinek!
Most hallottam először Tőletek, hogy Áron rám is hasonlít! :D :D :D

Vica
Most látom az új vonalzód! Gratulálunk! :D
Reméljük gyorsan elmúlik a hányinger. Rékával is így volt?

Steffi
Reméljük semmi komoly nincs Veled!!!
Mikor jöttök felénk?
Vérnyomásmérőt nem tudunk adni, de egy Apóst igen,Tőle tutti felmegy a vérnyomás... (bocsánat, nem akarok ízetlenkedni :roll: )

Emese
Nem lehet, hogy Apa tanította erre (hitelkártya eltüntetés) KisJankót? :D :D :D

Borsa
Mindíg meg kell állapítanom milyen szép a kislányod! :D
Egyébként kifogásokban én is jó vagyok...ha végkép nincs semmi, akkor tutti a telihold! :D

Gyuzso
Pont arra gondoltam amikor megláttam a képet, hogy még esetleg egy pár táska hiányozna a válladról! :D
Élvezte Micu?

Gabi
Nagyon szép lett! Nekünk még mindjg nincs időpont, hogy mikor... :(

Dóri
Mi is most vettünk, mert Áron kabátba már nem fért bele :roll: és sírt, mert nem látott ki!
Mi Jane-t vettünk, még sohasem hallottam ezt a márkát, de az egyik legjobb a töréstesztje és kényelmes is, Áron nagyon szereti!

Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
Édes vagy köszönöm, én ált végesetben a frontoknál kötök ki :D

Vica!
A tesómék is ugyanígy jártak az ággyal az addig tuti jóalvó gyerek állandóan az ő ágyukba mászkál, felébred pedíg előtte nem volt gond. De majd ketteskével másként lesz :D Kisfiút vagy kislányt szeretnétek?

Ancsa!
Igen tetszett a hó főleg hogy gyererkek voltak benne, imádja őket :D Anyja lánya :D Örülök az éjszakátoknak!

Zsu!
A piros orr Mica zsánere? :wink:

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gabi!
Tuti jó lett Enci szobája, gyógypuszik továbbra is!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

gyuzso: Mikolt nem érti még ezt, úgyhogy neki mindegy. ő majd csak meglepődik, mint anno a bátyja. :)
Ricsinek mondom, hogy anya pocakjában baba van, mire ő ezt megismétli és megsimogatja a hasam. nem tudom mennyire él benne, hogy ez mennyi gyereksírást jelent majd. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Na, én is itt vagyok kakukktojásként - merthogy megint csak átpörgettem az írtakat, de a lényeget rögtön kiszúrtam! :lol:

DRÁGA MEMME! SZÍVBŐL GRATULÁLOK EHHEZ A NEM IS OLYAN CSÖPP KISLÁNYHOZ! MINDEN ELISMERÉSEM, HOGY ILYEN ÜGYESEK VOLTATOK ÉS SIMÁN MENT MINDEN EZEKKEL A MÉRETEKKEL. DE GONDOLOM, JÓ VOLT A KARMESTER...... :wink: A LEGSZEBBET ÉS LEGJOBBAT NEKTEK!

Gabi: nagyon szép lett Enci szobája. Igényes munka ez a szett az biztos.

Lányok, bocsi tényleg mindenkitől, hogy nem reagálok, de csak este futlak át benneteket, mert napközben ált. itthon sem vagyok - beindult megint a házban a munka, végre szépen haladunk, talán jövő hónap vége felé költözünk is.

Látom, sokan szánkóztatok - minden kép édes, olyan jó nézegetni a cseperedő kismanókat, - mi is tegnap jó nagyot , már olyan rég hiányzott nekem ez az élmény.

Azért ne felejtsetek el ha lehet, leszek én még aktívabb tag is....

Heni

Kép

Kép
cancan

Hanna,
Sajna Rékával is így volt, egészen a 13. hétig hánytam. De valamiért azt gondoltam, hogy a második terhesség más lesz. Hát tévedtem! Csak az a furcsa, hogy még a víztől is hányingerem van! :cry:
"Vérnyomásmérőt nem tudunk adni, de egy Apóst igen,Tőle tutti felmegy a vérnyomás..." :lol: :D Ez nagyon tuti volt!!!!!!!!!! :D :D Én apóst nem tudok (és nem is szeretnék) de egy anyóst szívesen küldök Neked Steffi!!! Nekem is 200 lesz tőle a vérnyomásom!

Borsa,
Tudod a szokásos szöveg: MIndegy csak egészséges legyen! Amúgy apa azt mondta, ha megint lány lesz akkor levágja a ......!!! Azt mondta, hogy még egy Rékából..... Persze azért hozzá kell tenni, hogy apuci szemefénye és minden egyes nyekenésére ugrik. Hát nem tom.... :lol: :D Nekem amúgy tényleg mindegy, Rékát imádom és már tudom hogy milyen egy nagy szájú kisasszonnyal.... Azt még nem tudom hogy milyen egy pasival, de remélem, hogy majd azt is megtudom ha nem most akkor majd hármacskánál.
Amúgy az ágy témára visszatérve: Réka is nagyon jól aludt 14 hónapos koráig a kiságyában. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor aludt addig köztünk. Azóta viszont azt tudom megszámolni, hogy hányszor aludt a saját ágyában. :?

Nálunk érdekes ez a kistesó téma. Mióta kiderült hogy terhes vagyok, azóta mondogatjuk Rékának hogy anya pocakjában ott a kistesó. (most van nálunk a nagy babázos korszak.... Karira csak 4 db-ot kapott! :shock: ) Szóval azóta puszilgatja a pocakomat és mondja hogy baba. Annyira édes, de tuti nem fogja fel....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Gabi!
Encinek sok gyógypuszka! Egy időben egyébként Martin sem aludt napközben aztán rájött, hogy még se oylan rossz dolog, igaz akkor nagyon hamar 6kor már aludt. Nagyon jó lett az ágya! Én ilyen mintát nem láttam ezt direkt te kérted így?

Vali!
Tényleg hős Ádám, hogy a szuritól meg se nyekkent! Te jól bírtad? Emlékszem mikor azt a 4 napost oltást kapta a kórházba kibőgtem a két szemem a szobatársaim meg nem értették mi a baj

Paklincs!
Milyen édes arcot vág Jankó! Tök aranyos!

Orsi!
De jók a képek rólatok is!!! Szépek vagytok!

Valentina!
Remélem túl a kocsis sztorin és örülj, hogy nektek nem lett semmi bajotok! Hidd el ez a legfontosabb, minden más pótolható az ember maga már kevésbé…

Dóri!
Nekünk maxi coxi priori van, ilyen: http://www.recontra.hu/index.php?pg=mar ... 1%20SKYDIV
itt is vettük, házhoz hozták beszámolták a hűség kedvezményt meg minden.

Ancsa!
Örülök, hogy jó lett az éjszaka! Te tudtál alduni? Jövő szerdán megyek, meg Martinnal is megyünk a 15hós oltásra.

Hanna!
Hát hamarosan megyünk :lol: Kösz apósból, anyósból nekem is van, hétvégén jönnek is :roll:

Vica!
Hát semmit nem tudok mondani, ha letelik a 12. hét bizti jobb lesz! Anyóst köszi nem kérnék elég nekem ami van :roll: :P

Jócakát!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Na, most nagyon gyors leszek, csak életjelet adok:

MEMME, GRATULA? EZ AZTÁN A NAGYLÁNY

Minden rnedben, csak zsúfolt volt a nap, vagy mi nem voltunk, vagy vendég volt nálunk :)

Holnap igyekszem frissíteni a táblát is, Vica, Manóka, Kriszta, Linocs kiírás dátumát, stb adjátok addig meg, jó?

Alvás:
Bene is azóta kolbászol át, amióta ki tud mászni, de Vica, azért rmeénykedhetsz, mert mostanában inkább a saját ágyában laszik. Majd ha megszülök biztos megint jönni fog :)
Bene szerint amúgy még mindig minden pocakban baba van :)

Ja, és Barbi, emlékszem. Aztán mégis eljött :)

mtunde

Ja, Barbi, tejpréselés nálam is ment még fél év múlva is.

mtunde

Kicsit keménykedett a pocakom, úgyhogy a mai nap alvással telt meg a MagneB6-tal ;), és visszaolvastam az összes hosszászólást elseje óta.

Memme: Megkésve bár: GRATULÁLOK A „KIS” LÁNYKÁHOZ!!!! Sok-sok egészséget, tejcit, vidámságot kívánok Nektek!

Ancsaboszi: milyen volt a különalvás? Közben olastam, hogy nem is volt olyan rossz! a XIII. kerület Victor Hugo utcában, úgyhogy a Margitsziget elég közel van! A séta esetleg engem is érdekelne, ha nem baj, hogy még a pocakban viszem a leánykát ;) (ha nem kell dolgoznom) Gratulálok a 8 éves együttléthez! Mi a kedvessel pont márciusban leszünk együtt 7 éve, amikor Fruzsi érkezik – nálunk ez lesz a nagy 7 éves váltás (válság helyett)

Emano: köszi az üdvözlést! Nagyon helyes Balázs! És a porszívó a kedvenc? Húha, ez a ciciharapás... De látom a többiek tanácsoltak Neked hasznos dolgokat! Drukkolok!

hanna09: a Garfieldos képek nagyon jók!

Steffi: hát a pocakocskától azért távol áll, főként most már...

Snowwhite: nektek is drukkok a különalváshoz!

Gyuzso: hát igen, nem kicsi, de már előtte is voltak tartalékaim ;), szerencsére eddig még nem szedtem fel semmit a 32 hét alatt, úgyhogy nem hiába tartalékoltam a sok-sok év alatt ;) az Igazából szerelem című filmet nagyon szeretjük a Kedvessel. Nektek hogy tetszett? Nagyon jók a szánkózós képek!

nemes gabriella: jobbulást Encinek! Sajnálom a történteket! Kívánok Nektek erre az évre sok-sok szerencsét a tesóhoz!!!!!!!!! Van valamilyen tábla a fórum tagjairól? Nagyon szép a gyerekszoba! Hol vettétek a garnitúrát?

Borsa: jó olvasni ezeket a híreket a fektetésről, meg a visszaalvásról! Köszi a pocakdícséretet! A képek szerint a kendőt még lehet használni 7 hónapos babához is? Ez jó hír! Azt tervezzük, hogy kendőzni fogunk mi is.

Paklincs: ezek a rosszcsontságok :) (tusfürdő, hitelkártya stb.) Nagyon helyes a szánkóbajnok! Aha, Jason Donovan... hm, nekem a Bros-ból tetszett a fekete ;)

vica10: gratulálok az újabb pöttömhöz, és az ő szívhangjához! Még mindig téma a kórház megszűntetése???? Nahát! Helyes lehet Réka, ahogy puszilgatja a pocakodat!

Cukipofa: Victor Hugo utcában, csak nem ti is errefelé?

kriszta36: Nektek is gratula Picikéhez!

Valentina: Ti is vigyázzatok magatokra! öcsémet Viktornak hívják :)

manóka28: milyen helyes lehet Ricsi! A büszke nagytestvér!

Mtunde: Mi minden adatot adjak meg?
linocs

Csak gyors bekukk, mert megyünk el :D

Barbi!
nálam még most is van tejecske :D Kata ha meglát pucéran kunyizik is belőle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Olyan jó érzés!!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Barbi!! igen, átalakítható az ágy, és a pelenkázó is komóddá :D mi az RS-ben vettük, azon belül Faktumbútor. De még várok az átalakítással, majd meglátom mi lesz 2 éves kora után.....

Steffi! A garnitura mintáját én találtam ki, így adtam le a megrendelést....aztán azt rajzolgattuk,.egyeztettük 2 hétig mire kitaláltuk milyen is legyen... :D :D
mert tényleg rengeteg lehetőség, szín stb. van.
De az oldalukon vannak kész garniturák is....
Hanna is ott rendelt, csak még nem kapták meg...

http://chinookdesign.hu/index.php?inc=gyermekgarniturak

Linocsezt neked is írom, szóval innen van a cucc :D :D
érdemes megnézni, szép dolgok vannak.
Nem occsó :D :D de megéri és egyedi :D :D
Vendég

Steffi, az oltásokat jól bírtam, még talán ezt is. Az volt a baj, hogy ugyanolyan tűvel vették a kicsi kezéből a vért, mint a felnőtteknek. Na, ez a látvány elrémísztett, de végül mivel Ádám ügyes volt, én is kibírtam könny nélkül.
Mi van Martinnal? Ugye nincs gond?

Vica, Réka ilyen alkat. Ádám most 6,4 kg. Az sem túl jó súly, de ameddig ilyen jókedvű és eszik rendesen, addig csak kicsit aggódok. Igaz, most pont emiatt volt a vérvétel, holnap kiderül az eredmény.

Heni, nem felejtünk, inkább várunk már vissza! Ha februárban már költöztök, akkor tényleg a vége felé jártok. De jó! Mi van még hátra?

Veronikusz, Szofi nem kunyerál, csak Kata? Milyen érdekes!

Ancsa, túl vagytok a 7. éven, gratula! Olyan érdekes, hogy nálunk sem volt semmi gáz soha, mégis valahogy örültem amikor a házzasságunk 7. évén túl voltunk.

Kriszta, nyugi, a fiúk talán többet beszélnek, mint a lányok. Vagy ha ez nem igaz, akkor Ákos lánynak készült! :D Folyamatosan dumál, csak akkor képes befejezni, ha alszik. De tényleg, néha már megőrít vele. :)

Rács téma: Ákosnál már nem emlékszem sajna, Ádámnál viszont most fogjuk letenni a kiságy aljára a fekvőrészt. Már lassan a rácsba kapaszkodva is felül, ez meg veszélyes már.

Szép napot! Hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Most jöttünk meg a doktornőtől 80 cm és 11 kg Lara baba!
Csak a csütörtök péntek jó a sétára?
Szerda?

Vica,
Aranyos vagy! Hát majd mi is igyekszünk, akkor nem szabad kivenni a rácsot, megfogadjuk a tanácsot!
Hát igen, Lara nem kicsi baba. Pedig átlagos súllyal született. De Apukája jó magas, és Ő is kis gombóc volt, és hát tiszta Apukája.

Édes lehet, ahogy a pocakod simogatja.

Akkor végül is tényleg mindegy hogy hugica vagy öcsike jön!!

Hanna,

Hogy vagytok?
Éjszaka????

Borsa,
Én is ilyen vagyok, gyerekmániás és Lara is imádja.
Össze kéne hozni Larát és Emmát egy talira!
Tegnap az étteremben ott szaladgált egy kisfiú, Lara meg kinyúlt a székből és el akarta kapni!

Steffi,

Nagyon helyes, tessék csak menni a dokihoz. Kíváncsi vagyok mit mond.
Hát igen, tudtam aludni, de nagyon hiányzik, hogy nem itt szuszog, de annyira édes, ahogy reggel bemegyünk és Ő már játszik és úgy örül :lol:
Nektek mi van az ágyprojekttel? Vettetek Martinnak újat?

Linocs,
Nekünk is a 7. évforduló után érkezett!  és azért elég jól telt el ez a kritikus 7. év!
Nektek is biztos jó lesz!

Gabi, hogy van Enci?

Barbi
Nem jöttök holnap úszni?
Danca mit szól a vonathoz?
Lara imádja, mindig szereli is, de az állatokkal is jól el van!

ancsaboszi

Vali,
Igen, igen ezzel én is így vagyok, örülök, hogy eljött a 8 év.

Ügyesek vagyokt nagyon!!!
És nem lesz semmi baj!!! szorítunk nagyon!!!

puszika

ancsaboszi

Szánkó!
Lenne egy kérdésem!
Mi karácsony előtt akartunk venni szánkót, de aztán nem kaptunk.
Fa, karfásat szeretnénk.
Vett mostanában valaki valami jót?
Hol?
Mert mi néztük az Intersparban, és ott nem volt valami jó!
Köszönöm

Séta?
Jövő héten valakinek van kedve?
Gyuzsó csak a csüti, péntek a jó?

Osanit.
Akartam már írni, hogy karácsony előtt találkoztunk az ismerősünkkel, és adott jó pár dobozka Osit, így ha valakit érdekel, szóljon. Most van készleten.
Osanit: ez egy homeopátiás bogyó fogfájásra, ami Magyarországon nem kapható, fél óránként lehet adni 8 bogyócskát, és nem folyadékban kell feloldani, hanem kiskanállal.
Nekünk segít, Lara mikor meglátja, már tartja a száját és vigyorog, csak úgy hívjuk a kis kápszeres :lol: . És jobb is lesz tőle Neki. De hát nem mindenkinek segít. De én merem ajánlani.

Na megyek kicsit pakolászok.

Szép napot!

Puszika

ancsaboszi

Ancsa, dani ugye parázik Otto bácsitól, szal most arra nem akarok 3500öt kifizetni, h lehet, h végig bőgni fog a gyerek, szal inkább jövő héten megyünk csilla nénihez!
Hú, 8 év? gratula!! Mi most januárban leszünk együtt 3 éve! :roll:
Ezek a méretek, ejha!! mi a 11 kg-t most kezdjük lassan elérni és 80as ruci még jó!!
És a vonatot, igen, imádjuk, Dani minden nap játszik vele 1 órát, de főleg magával a vonattal, nyomkodja, h zenéljen, meg a kereket pörgeti...dehát ő pasi :wink:

Dóri, igen, igen, Ancsa jól mondja, Römer nagyon jó, nekem 2 babás ismerősöm is ott vette az ülést és 39900 a babyoutletben, csak előtte oda kell telefonálni, h van-e, mert kicsit messze van és para kivergődni a semmiért (Soroksári) A maxi-cosiról is jókat hallottam, csak a römert mondjuk 1 perc átszerelni, a maxit meg 10, állítólag picit nehéz bekötni, de ha egy kocsi van, akkor ez nem nagyon számít, mert gondolom mindig benne hagyjátok (mi állandóan ide-oda tesszük, hol az enyémbe, hol férjemébe, hol anyukámékéba)

Veronikusz, Tünde, köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok mutáns! :lol: :lol: Szofi egyébként mióta nem szopizik?

Gabi, hát, a két éves kor mindjárt itt van!! :lol: :lol:

Vica én is mindig este voltam rosszul, meg reggel evés előtt, de szerencsére csak kétszer hánytam összesen, én fagyit ettem minden este, csak azt bírtam és attól rögtön jobban lettem, persze szigorúan fekvő helyzetben, te próbáltad már?

KépKép
barimami

Ancsa, mi 2 éve a hozzátok elég közel lévő Baumaxban vettünk, de nem karfásat, de volt legalább 10-15 féle, ott érdemes megnézni sztem! De egyébként a borulás miatt a karfa nélküli kevésbé veszélyes, persze ha te Larát akarod egyedül ráültetni, akkor gondolom nem a lejtőn ereszted el :lol:

KépKép
barimami

csak gyorsan vagyok
a nap híre :lol:
Balázs felállt a kiságyába,igaz csak pár mp-ig állt aztán eldölt :lol: :lol: :lol:
majd rakok fel képet róla,mert véletlenül a kezembe volt :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Séta nekünk most kicist necces, mert Dani kezd áttérni az egy alvásra és tegnap pl. fél 2től fél 5ig aludt, ami persze szuper, de séta szempontjából már nem annyira :?

KépKép
barimami

Barbi

Nem vetettek bérletet? mi vettünk egy 10 alkalmasat? aztán derült ki hogy többet is lehetett volna. Na mindegy.
Értem.
És ringató? hogy döntöttél? hova fogtok járni? vagy mi lesz?

Ti is januárban ismerkedtettek meg?
hú, akkor ez szerelem volt első látásra! :wink:
tudom, tudom, nem, de gyorsan felpörögtek az események!!!
Hát nekünk is van még 80 ami jó, de hát van olyan 86 ami nem, de hát úgye ez a méretezéstől függ!

Lara is játszik a kerekekkel.
de Ő a zsiráfot is imádja, meg a többit is, de neki most zsiráf korszaka van! :lol:

Vica,én is este voltam rosszul, de szerencsére nem hánytam, csak iszonyat hányigerem volt, és a fejem fájt, de ez vagy a 4. hónap végéig.
:cry:

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Emano,

ez szuper!!!
gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
várjuk a képet!

ancsaboszi

Barbi
köszi a szánkó tippet!

ancsaboszi

Kép Kép Kép Kép

az eldőlést nem tudtam lefotózni :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Húúúú Andi, hamarosan beindul Balázs! Gratula, nem fogod tudni lefektetni sem, már most látszik mennyire örül a produkciónak! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok,
Köszönöm a memória frissítést gyereküléssel kapcsolatosan.

Ancsa: mi ajándékba vettünk szánkót, melyre könnyen felszerelhető a karfa és mind a kettőt a Praktikerben sikerült. Az is közel van hozzátok :wink:

Emano: Balázs nagyon ügyes, hogy így felállt!
Most rohanok, mert éhen halok, de majd jövök.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Steffi ugye nem haragszol, nem akartam poénkodni, hiszen ez nem játék... :oops: csak nálunk Apósom mindíg olyan jót akar (egyébként rendes nagyon!), de kiidegel az állandó aggódásával.
Ráadásul így kezdi:"Nem akarok beleszólni..." Brrr :twisted:

Vica
Reméljük, csak a 3. hónapig tart! Nálam is ugyan ez volt, bár nekem végig megvolt, de ettől függetlenül nagyon szerttem pocakosnak lenni!
Réka biztosan imádni fogja az öcsit vagy hugit! :D

Andi
Gondolom csudi jó volt látni! :D és még a gép is a kezedben volt! :D
Már gondolkodtam rajta, hogy a nyakamba kötöm a gépet, ha átfordul kéznél legyen... :D Első gyerekes bolond anyuka... :roll:

Hanna

Kép
hanna09

csak röviden mert most jöttün meg:

Barbi!
Szofi 8 hónapig szopizott! :D

Vali!
Katának más a viszonya a szopihoz, hisz ő már "NAGY" volt mikor Szofit szopiztattam és megmaradt benne a kunyizás jó érzése. :D :D :D Hogy ő is kaphat cicit ha kér, nincs kirekesztve ebből az intim dologból. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Persze ez csak annyit jelentett, hogy kifejtem pár cseppet és azt ő diadalittasan lenyalogatta :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok!

Martin az erkélyen alszik babakocsiban :shock: Kb. egy éve volt ilyen utoljára...

Tünde!
Jajj már kezdtem miattad is izgulni!

Linocs!
Akkor is szép pocakocska! :P Akartam írni, hogy én a páromnak mondtam, hogy szeretném, ha velem lenne, de erőszakoskodni nem fogok, annyit mondtam neki, hogy azért a 30. hét körül már döntse el, mert ha ő nem jön akkor valaki mást szeretnék hívni. Végülis bent volta velem és nem bánta meg állandóan ezt mondta mindenkinek, hogy az egészet együtt kellett végig csinálni, nem csak az uh-t meg ilyesmiket, hanem a szülést is mert neki ez egy ÉLMÉNY volt! Szóval nálunk ez volt. Ja és volt egy szobatársnőm akinek a férje azt mondta, hogy ő ugyan be nem megy aztán meg már ki se lehetett rúgni a párja mellől! Ilyenek a pasik :lol:

gabi!
nagyon jól kitaláltad a mintát! Én bizti nem tudnék ilyen szépet! néztem én már az oldalt csak a tied nem láttam abból gondoltam, hogy biztos magadtól alkottál! De tuti jó lett!

Ancsa!
após bevállalta az ágy megszerkesztését, mert kinéztem egy tök jót, már okt. óta folyamatban van, hát csak elkészül tavaszra :roll:
Húgom is szédeleg őt mindenféle vizsgálatra küldték meg kap 24órés ekg-it is meg minden, meglátjuk egy hét múlva okosabb leszek.

emano!
gratulálok! és neked annyi...

hanna!
dehogy haragszom! szerintem is vicces volt amit írtál! különben sem tudnék rád haragudni :lol: teljesen megértem, hogy mit írtál, de ez még a jobbik rosszabb hidd el nekem!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Mindjárt dobok fel táblát, és az üres rublikákból láthatjátok, kinek mi hiányzik :)

Vica, ha vígasztal, én is így voltam rosszul . Atz émelygés 13. hétre elmúlt, de a háynás nekem megmaradt. Viszont nem híztam, csak 12 kilót.

mtunde

Kép
Kép
Kép

mtunde

Sziasztok!

Ancsa!
Bocsi...már olvasni sem tudok :oops:
Szóval Árpád híd :D
És ott a Praktikerben nem néztetek szánkót???? Ott mindig annyi van...

Linocs!
Mi szeptemberben költöztünk el a Pannónia utcából...közel laktunk a Lehel piachoz...
Most a Duna Pláza környékénél vagyunk.

emano!
Hát ez nagyon jó...és űlni űl már?????? Vagy ezzel kezdte rögtön?????
Tényleg...Neked annyi :D :D :D

Veronikusz!
Nekem a két gyerkőc között volt végig tejem...vagyis lehetett nyomkodni...
Viszont én már nem engedtem Orsinak...párszor odafeküdt, hogy ő is onnan eszik, de nem mertem neki engedni...nem akartam, hogy szokásává váljon meg hát persze ki tudja mit művelt volna, hisz már nagyon rég nem szopizik és biztos nem emlékszik hogyan is kell...na most aztán lelkiismeretfurdalásom van... :?

Kép

Kép
cukipofa

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Köszönöm a biztató szavakat,nagyon jól eset :lol:

Séta: nekünk jó csak egy kicsit macerás innen be menni,de majd még megláttyuk. Amugy hol szoktatok talizni lányok?

Ja a kocsim már készülő félben van 8) remélem nem sokára használhatom is.
Mit lehet kezdeni egy aktív gyerekkel?
Viktor olyan aktív, hogy alig birok vele lépést tartani. :oops:

Linocs üdv a csapatban.

Emano: Balázs nagyon ügyi már

Vica: Tudom nem vigasztal,de nekem is volt émelygésem a vége felé, az elején semmi bajom nem volt, de állandona éhes voltam vajas kenyérre és kovászos ubira.

valentina

Cukipofa!
ne legyen lelkiismeretfurdalásod!!!! :D te biztos sokáig (tovább mint én) szoptattad Orsit!!!! Nekem sajnos főleg a szembe-szomszéd nagynéném telebeszélte a fejem, hogy nincs tejem - pedig addig sosem kellett pótolnom - és végül magam is elhittem, hogy nincs és így Kata csak 4 hónapig szopizott. Nekem ez akkora kudarc volt, hogy elhatároztam, hogy ciki ide vagy oda, de ha akar Kata akkor felőlem szopizhat ha még egyáltalán tud. Mondtam neki, hogy nem szabad megharapni a cicim mert az nekem nagyon fáj és csak óvatosan, így a végén csak nyalogatás lett belőle. Tény ha már nem tudta, hogy hogy kell :oops: de azért a tudat, hogy ő sem marad ki a mamával való közeli kapcsolatból, így nagyon örül mindig ha nyalakodhatott. Nekem meg kis megnyugvás volt, hogy legalább kicsit kárpótolom. Szerintem ilyenkor már nem lehet őket visszaszoktatni a szopira. :D
Sajnálom, ha most rossz érzést keltettem bárkiben, de én kirívó eset vagyok azzal talán, hogy a nagyobbikat is "szoptattam". A LÉNYEG az, hogy TE MINDENT JÓL CSINÁLTÁL!!!!!! (csak én nosztalgiáztam :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa!
Szofinál az első 6 hónapban be sem engedtem a nagynéném, és mást se nagyon aki NEGATÍV lehetett volna rám!!!! :D :D :D
És még valami!!!! Kata nagyon érzékeny!!! Ezért is alakult minden így a szopival!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dóri, Cukipofa,
Délután végig hívtam egy csomó helyet, de sehol sincs.
A Praktiker kimaradt, de végül találtam egy tök jó müanyag bobszerűt, igaz most az sincs, de az nagyon tetszik.
Köszönöm a segítséget!

Veronikusz,
Annyira édes ez a story :oops: :)
És hármaska meg két éves koráig fog!!! :wink:

Steffi,
Tök jó hogy Após ilyen kreatív.
És milyen? Kép az ágyról?

Szép estét!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
úgy legyen!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

képzeljétek lányok, rajtam nem fészekrakó-mánia tört ki, hanem szakdolgozat-befejező :)
Na, azért nem kell aggódni, nincs még kész, de megint előbbre jutottam, szerény számításaim szerint kb 5-8 munkaórányi van még hátra... ha jövő héten nem szülök meg, talán kész is lesz. :)
És még kozmetikushoz is bejelentkezem hét elejére! Csakazértis szépen megyek szülni. Ma meg még lábat is szőrtelenítek. Ha elérem
:D

mtunde

Gyors leszek, Mica alig aludt délután..

linocs,
mi is kendőzünk, még most is, amíg birod, addig hurcolhatod benne elöl vagy hátra kötve! mi imádjuk és szép hátad lesz Tőle!!! :lol: :wink:

Ancsa,
új kismamában van faszánkó, ők az intersportot ajánlották beszerzésre! nem tudom segít-e, hol van Budán...
mi szerdán jövünk meg Debrecenből, ezért nem tudunk hamarabb menni talira :roll:

Emano,
gratula!! most kezdődik a nemulass!! :wink:

Manóka,
milyen cuki Ricsi!!

Gabi,
Enci hogy van..?

Tünde...???

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde,
tök jó, hogy csak 5-8 óra van hátra!!!
én is próbáltam szőrt írtani a végén, nem volt eccerű!! sok sikert hozzá! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde!
WOW!!! megszált az ihlet??? :D :D :D de jó! ez az 5-8 óra már nagyon jól hangzik! :D Bene ilyen jól aludt???
Lányzóval megbeszélted a kozmetikust???? :lol: :lol: Reméljük szolidarít a mamájával! :lol:
Én fodrászhoz szeretnék így fél év után eljutni ... sok esélyem nincs! De nem adom fel! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek!
Kata tegnap matatta a köldökét fürdés közben (3-an fürdenek a kádban míg én zuhanyzom :D ) férjem mondta neki, hogy ott volt anyucival zsinóron összekötve mikor a pocimban volt. Mindenkinek van köldöke stb. Mire KAta elosztotta a dolgokat: "Szofi anyuci pocijában volt és meg apuci pocijában!" :shock: :shock: :shock: :shock: egyelőre ennyiben hagytuk :lol: :lol: :lol:

Szofi most evett meg félig egy fenyőfadíszt :evil: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde: 1977-ben születtem, Várnai Gabit szretném ezúttal is megkeresni, és számítások szerint 2008.06.30 a végső dátum.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Gondoltam benézek, mekkora a forgalom, Flórka ma is brokkolit kapott és most még nem akar elaludni=lehet, hogy itt ülök egész éccaka.

TB kártyám, adókártyám, személyim egyelőre megvan.

Hanna,
apát kivallattam, határozottan tagadja a bűnrészességet. :)

Veronikusz,
nagyon is megértem, hogy vágysz hármaskára. Annyira érdekes, ahhoz, hogy Flórkának nekifussunk, kellett ez a majd két év, most pedig még nincs Flórka fél éves, és simán bevállalnám a következőt. Nyilván azért, mert tudom, hogy ha nem szakad ránk a lottó ötös, akkor nálunk ennyi marad létszám(legalább is a tervek szerint). :?

Na mindegy, majd gyönyörködöm a Ti gyerekeitekben.Meg leszek én még nagymama is.(ez milyen tré duma... :? )

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Kati ! elolvastam a cikket. k---va jó :evil: de ezt eddig is tudtuk... magyar eü-no komment :evil: :evil:

GYuzso,Ancsa! JAvul Enci...ma is aludt délután :D meg ebédelt rendesen...mert ha beteg alig eszik....de most jól evett.
meg most este, amig én zuhanyoztan Apja letette aludni :shock:
jön be a férjem a fürdőszobába,hogy Enci bekéretőzőtt az ágyába :shock: és letette aludni. Örültem is ,meg nem is.
Mondom és én? jó éjt puszi nélkül??? Aztán bementem hozzá-vigyorgott, puszi meg lámpaoltás. SZóval jól végződőtt... :D :D

Brigi??? fotokat kérünk..... :D

Emano! tök ügyiiiiii :D :D
Vendég

Emese, jók az új vonalzók!!

Borsa, most látom, hogy kiszorítottál és már nem én vagyok a legfiatalabb kismama a babaneten, felháborító! :lol: :lol:

Tünde, ügyes vagy nagyon, drukkolok, hogy jövő héten be tudj fejezni mindent! és köszi a táblát!

Veronikusz, édes a köldök-sztori! :D :D

KépKép
barimami

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?