A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hahó lányok!!

BODZA!!!!!!!! TUDTAM!!!!! Úgy izgultam miattad egész reggel, de aztán láttam a híreket, csak reagálni nem tudtam, mert mennem kellett. Olyan nagyon-nagyon fantasztikus lehet!!! Örülök nektek!!

Mirci - két hét a Mária utcai leletkiadás, elég fura egy hely, nem túl kedvesek.. igen, Dévai a Nyírőbe küldd mindenkit, velük állnak szerződésben. 2.napi, 21.napi, teljes vérkép, vizelet, hcg - lehet oda menni, s akkor nem kell a házidokihoz eljárni folyton oda-vissza. viszont azt nem tudom, hogy beutaló nélkül fogadnak-e.

Kata - nagyon -nagyon sajnálom ami veled történt, szörnyű volt még olvasni is... nagyon erősnek tűnsz, kívánom, hogy idén a szülőszobában ölelhesd a bébidet!!

Beber - Pke még mindig igazi hajasbaba, s olyan muris pofija van!!!
szépem

Kedves Kata!

Nagyon megrázó, amit írtál. Sok erőt kívánok Neked!
albi2000

Kedves Bodza!
Írd le majd, milyen érzés volt. Úgy örülök. Mindannyiunknak sok sok erős szívdobogást kívánok az UH-on!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szia Albi!
Jól vagy? Peti Baba jól viselkedik :?:
Puszi Kép
szurikáta56

én meg voltam ma Apánknál, szegény nagyon fáradtnak tűnt így év elején... azt mondta, hogy ebben a szakmában csak a sírban lehet pihenni... de jó hírei is voltak - ma 4 új kismamája lett!!! és ebből az egyiket tudjuk kicsoda! :wink:
szóval megkaptam a protokollt, szombattól megy a szurizás. izgulok megint, mert még gyógyszer sehol, és még így is van hasűri folyadékom... már meg is kaptam a parancsot: húst hússal...
szépem

Tatus - olyan kevés gyogyót kaok, hogyha egyszerre szúrnánk, nem kéne a csapba öntenem 3/4 adag! merionalt, hanem megkaphatnád! :lol:
szépem

Beus, Yami - ti mikor indultok??
szépem

ja, és nem is írtam, találkoztam Krisztával, tök szép kis pocija van már!
szépem

Jaj, Kata, így ismeretlenül is minden tiszteletem a Tied, hogy ezt így volt lelkierőd végigcsinálni (persze nem volt sok választásod), tudom én is véreztem a 12. héten pirosat, de hál Istennek megmaradt a baba. így nekem is van egy Domim (Domonkos) 3 éves, 4 hónapos.

bea
öreganyu

Beber, Pistike, naon cukkor kishapsi!!!! :D :D Imádnivaló!

Kata, végigfutott rajtam a hideg, ahogy olvastam soraidat! Elképesztő, hogy mi folyik itt ebben az országban! De a legfontosabb az, hogy életben vagy, és nincs akadálya annak, hogy ne folytassátok a lombikot! A következő tuti egészséges lesz!!!

Szépem, én ha minden igaz, akkor jan. közepe, vége felé indulok. Pénteken megyek Apánkhoz, kapok szerintem beutalókat megint mindenhova, aztán a köv. mensivel kezdhetünk is, ha minden jól megy. Márpedig minden rendben lesz!

Mirci, a Mária utcai leletek kb. 2 hét alatt készülnek el. Nem kell időpontot kérni, bármikor lehet menni. POntosabban ebéd időben ne "zavard" őket, ezt már nekem mondták. Igaz, akkor rákérdeztem hány körül jöhetek a leletért, és akkor mondták ezt. Na nem ezzel a kifejezéssel, de a lényege ez volt. Tényleg nem túl kedvesek ott. De szerencsére nem is kell oda sűrűn menni.

Szép estét Mindenkinek!

Smacccccantás Nektek és a Babáknak!!!

Bea
beus77

Sziasztok!
Ma reggel meginvitáltak a csajok erre a fórumra. Most csak egy gyors bejelentkezésre jöttem, a későbbiekben igyekszem én is bekapcsolódni.

A mai 4 új kismama közül én vagyok az egyik, reggel én kezdtem a "kismama-sort". :)
s.mónika

S. Mónika! Üdv. köztünk! Gratula a kismamisághoz! Lombikkal sikerült, vagy inszeminációval? Hányadikra? Írj magadról légyszives.

Bea
beus77

jaj, Beber, de irigyellek, hogy Pke alszik éjjel. Dóri min. 3x kel, de van hogy 4x. De. fél óra, du. max 1.5 ó alvás.

Minden újrakezdőnek sok-sok drukk!!!!!!!!!

bea
öreganyu

Mónika - neked is gratulálok!! jó hogy ennyi kismami van most köztünk!

Mirci - valóban, ebédszünetben asszem zárva is vannak, de hogy az mikor van pontosan...fene tudja. talán 13-14ig, de ez nem biztos.
szépem

S.Mónika!

Üdvözöllek köztünk,és egyben gratulálok a "kismamasághoz" :o !
Puszi:Angyal
angyal73

S Móni, de jó, hogy itt vagy köztünk, remélem, nekem is jutott az aurátokból (én voltam előtted :-) ) Így a 4 kismamából 3-at be is azonosítottunk. Örülünk Nektek nagyon!!!!!

sok pussz
plümõ

Szia S.Móni!
Én is üdvözöllek közöttünk!
Én nem kismama vagyok,hanem a topik" kabalája" . (Ezt Ők mondták)

Szépem!
Ez az interaktív szerencseszuri a Tied!
Mert szombaton kezdesz. Sok puszi
Szurikáta Kép
szurikáta56

Kedves Kata!
Elolvastam, mi történt Veletek, és itt sírdogálok. Ezt nem tudom, hogy lehetett ép ésszel kibírni. Ami a kórházat illeti: felháborító és elfogadhatatlan!!!!!!
Kívánok mielőbb egy gyönyörű, szépséges, egészséges kisbabát!!!
Üdv: Szikra

Szia Berber! Ez nálunk sem volt mindíg így, Luca nem volt hajlandó babakocsiba ülni (ill. feküdni), csak az autósülésben érezte jól ,magát, úgyhogy a sétáink alkalmával is az autósülésben utazott a drágám...
Kb. két hónapja tudom őket így altatni.
Adsz már husit Pkének?
Ja, és mikor teszitek lentebb a kiságyat? (Réka nálunk már elég veszélyes, csak sajnálom lentebb tenni, mert nem tudok odabújni hozzá. )
Szikra
szikra

Sziasztok!

Kata:
ezt még végigolvasni is szörnyű :cry: :shock: , sajnálom, h át kellett élni ezt, hihetetlen micsoda kórházak vannak, nemhiszem, h a pénzzen múlik, h pld. nincs tolószék :shock:

Beus: jobbulást kívánok........mindig visszajön a levél a chellós postafiókodból

Manóka:
Neked is jobbulást!!!!! Mammográfiára házidoki ad beutalót, de vigyázz a mammóra kell időpontot kérni, mert ciklusfüggő, már nem emlékszem pontosan, hogy a ciklus melyik napján kell menni...asszem van rá 5 napos intervallum.

Este én is voltam Apánknál, sztem terhesgondozást tartott, csupa nagypocakú kismamival ültem és 21-kor végeztem :shock: :shock: :shock: :shock:

Azzal fogadott, legszívesebben elmenne nyugdíjba, nem bírja már idegekkel az eü. változásait, az adminisztrációt...dehát ez az élete

:lol:
Megkaptam a múltkori szurikat, Prednisolonnal és Kálium-R-rel kiegészítve...........Ági: ha jól emlékszem Te is kaptál ilyeneket, volt vmi mellékhatás a szteroidtól...puffadás, vizesedés??? meddig kellett szedni ezeket...a teszttig?????

Szépem:
én is szombaton kezdem magam szúrni, de nekem asszem kevés lenne a maradék Merionalod :lol: :lol: :lol: :lol: csak 1/4-et kell szúrnod? Nekem 2-őt, + 2 Gonalt is :shock: :shock:
Tök jó, fogjuk egymás kezét a műtőasztalon majd :lol: :lol: :lol:

Apánk még elmesélte, h újévkor este 7-től éjfélig havat lapátolt a parkolóban :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Szikra: nagyon édesek a lányok :lol: :D

S.Mónika: gratulálok!!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok drága lányok!!!

Végre hazaértem és ma már teljes gőzzel(na jó nem annyira)melózok is :)
Tegnap este elolvastalak,csak nem volt időm írni,mert párocskám is beteg lett,őt ápolgattam,kipakkoltam,mostam és közben megittam majdnem 1 liter pepsit,így kb.2kor sikerült elaludni :(

Drága Bodza!!!Gratulálok a bébihez!!!Annyira örülök!!!
Bodziapunak is jobbulást!!!

Angyal,Mónika nektek is hatalmas Gratula!Mónika!Írj magadról!!!

Szépem!Köszönöm,hogy hiányoltál:) Örülök,hogy nemsokára kezditek a tuttit!!!
Nekem is nagyon nagyon hiányoztatok!
Jó lenne a hó vége előtt még egy mozit beiktatni.Mit szóltok???
Én jövő héten várom a menszit és utánna én is kezdem a 4. inszemet,ami sikeres lesz!!!! :)

Inszemes sorstásaim!Ki mikor indul???
Plümek!Ne hari,hogy tegnap nem tudtam írogatni!!!
Szederke,Andika,Tatus,Finch,Ági,Cseka,Kriszta,Öreganyu,Katóc,Zel!Merre vagytok???Puszikák
Yamaica!Jó pikikét meg tanulást!!!
Beus,Manóka!Gyógyuljatok meg!!!

Mindenkinek hatalmas ölelés és sok puszika!!!
hanyatka

Sziasztok lányok!

Talán a régiek még emlékeznek rám, ezuton szeretnék régieknek,ujjaknak mindenkinek egy nagyon boldog ,békés,babás új évet kivánni!

ARANY NAPSUGARAKKAL RAGYOGJON RÁD A NAP,
BÁNAT FELHŐI BÉKÉN HAGYJANAK!
GYÖNYÖRŰ LEGYEN ELŐTTED AZ ÉLET,
BÉKÉS,BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK NÉKED!

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
póci

Póci, szia! Hu, nagyon komoly szemei vannak a kisfiadnak :shock: Gyönyörű!!! :lol:
Szikra, Pistike kap már husit, én elég korán hozzátápláltam, mondjuk a "klasszikus" vonalat viszem. Már sajtot, túrót, vajat is eszik, sőt , épp ma tettem a spenótjába először egy kis tejet :oops:
A tojásfehérje az egyetlen amit betartok, hogy egy éves koráig ne, szóval én haladok a régi iskola szerint :oops: :roll:
megyek, megcsináloma mi spenótunkat is, hátha most alszik tovább ez az ördögfióka. AZ ágyat még nem kell lejjebb tenni, Pke mondhatni igen lusta. Megcsinálta amit ilyenkor meg kell, de ha nem muszáj nem erőltet semmit, inkább sír, hogy adjam neki oda amit kinézett, vagy tegyem arrébb, stb. Ülve elvan 2 napja egy darabig, de akkor is ugye mellette kell ülnöm mert a párnák ellenére tuti koppan valahol
beber77

Póci!
Fúúúúúú, de édes, gyönyörűséges Robikád van!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Hanyija Bodzinak!
Olyan jó volt csevegni!!!!!!!!!!!:D:D:D

Elég szarul vagyok köhögésileg, tüdőileg vagy hörgőileg, gyanúsan valamelyik, fejfájás is társul, de szerencsére nem vagyok lázas! Délután körzeti, mert nem szeretnék tüdőgyulladást lázzal!!
Párom változatlanul. Az a durva, hogy tényleg soha nem szoktunk betegek lenni, naná, hogy most sikerül. Én a gyerekekkel való intenzív közelségem miatt immunis voltam minden téli és nyári bretegségre, influenza sem volt évtizedek :-) óta. Ugye, nincs ilyen pechünk, hogy pont most... Csak a Babulonnak semmi baja ne legyen!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Plümi!
Látom, hívtál este, bocsánat, de kidőltem teljesen. :oops:

Lassan mindenki előkerül! Tök jó!!!!:D:D:D

Yamica!
Tanulsz?? Cuppp!:D

Szederke!
Vettem, vettül a levélkédet! Drukk az új munkahelyhez!!!!!!!!!:-)

Zelecske!
Merre vagy?:-)

Kép
bodza2005

Póci!!!!
Juj,de jó,hogy jöttél,sokszor eszembe jutottál meg a kis Róbert is.Gyönyörűséges...és azok a szemek!!!Gratulálok,édes babád van!!!
Szikra!A te lányaid is szépséges tündérkék!!!

Kata!Szörnyű amit átéltél,kritikán aluli a korház felszereltsége,hozzáállása!!!És ezért fizetünk :(
Mielőbbi babásodást!!!

Tatuka!!!Hajrá,nemsokára indul a szurikázás!!!
hanyatka

Jó vot bizony Bodzusom! :lol:
hanyatka

Szikra!
Irtó édesek a kiscsajszik!!!!:-):-):-)
Mi a nevük?

Kép
bodza2005

Sziasztok Lányok!

Ma dolgozom először az ünnepek után, és hát mit mondjak, rámborul az asztal. Miért is nem csináltam meg a fontosabb dolgokat december végén? Na mindegy.
Én még egy picit most is ünnepi hangulatban vagyok, kell még ez a hét a regenerálódáshoz.

Bodzusom, nagyon-nagyon gratulálok a babótokhoz. Annyira jól összejött ez az egész, mint a mesében. Ilyenkor az ember azonnal elfelejti, hogy az eddig tartó út mennyire volt rögös? Gondolom teljesen más színben látjátok a világot.
Gyógyulgassatok meg szépen hamar. Ez a méz/fokhagyma/citrom variáció már korábban is bevált már neked! Minden rendben lesz!

Hanyatka, üdv itthon. Remélem jó nagyot pihiztél, és elzártak előled mindenféle háztartási berendezést, fakanalat, gázrezsót, stb…… Látom, neked is ma kezdődik a taposómalom.

Póci, Szikra, Beber gyönyörűek ezek a bébik. Én is valami ilyesmire gondoltam! Hihihihihi
Remélem, mintának küldtétek őket, és ti már tudtok valamit az eleddig babátlanul kuporgókkal kapcsolatban.

Kata, ez valami iszonyat! Egyszerűen felfoghatatlan az, ami veled történt. Iszonyatos nagy lelki teher lehetett, lehet még most is. Békességet kívánok a lelkednek és sok erőt az újrakezdéshez.

Mirci, üdvözletem!

S.Mónika! Szintúgy! Nagy gratula és ölelés így ismeretlenül is. Sok boldogságot kívánok nektek!

Tatukám, nehogy elengedjük ezt a drága embert nyugdíjba! Mi lesz velünk! Tudom önző vagyok, hiszen annyira ráférne már a pihenés, hiszen hosszú-hosszú évek óta csak velünk törődik!
És ez a hólapátolás! Megint csak ránk gondolt, hogy be tudjunk állni a parkolóba. Ez egy csodadoktor, az egész ember egy hatalmas nagy lelkiismeret!

Hiányoztatok ám, és hiányoztak a „beszélgetések”, csak hát annyira jó volt otthon kettesben a párommal, meg a közös programok, hogy nem volt szívem semmi mással foglalkozni, csak vele.

Én is benne lennék egy jó kis mozizásban, már ezer éve nem voltam!

Puszik
finch

Mindenkinek köszönöm, hogy mellettem álltok!Ez erőt ad az újra kezdéshez!klassz látni a babásodást, és micsoda szép gyerekek születnek a Dévaiban, hihetetlen! (póci, beber, köszi a képeket!)
Ha megengeditek, leírom azt a történetet röviden, amit nekem a testvérem írt e-mailban, és nagyon sokat segített(lehet, kicsit bugyutának tűnik, de elgondolkodtató)

Két utazó angyal betért egy gazdag ember házába menedéket keresve. A gazdag ember, bár megtehette volna, hogy kényelemben szállásolja el őket, és megossza velük a vacsorát, mégis a pincében szállásolta el őket.
Hajnalban, a kemény és hideg pince padlóján fekve az idősebbik angyal észre vett egy lyukat a falban, és betömte azt, mire a fiatalabb megkérdezte: miért?Az idősebb angyal így felelt:
A DOLGOK NEM MINDIG AZOK, AMINEK LÁTSZANAK. Estére egy szegény embernél kértek szállást, aki megosztotta velük az ételét, és tiszta ágyban szállásolta el őket.
Reggel nagy sírásra ébredtek, a szegény emberék egyetlen tehene, akinek a tejéből volt a bevételük, elpusztult.
A fiatal angyal dühösen megkérdezte az idősebbet: miért nem segítesz rajtuk?!A gazdag embernek, akinek mindene megvolt, kisegítetted, pedig ő a kutyájaként bánt velünk!A szegény embernek, akinek ez az egy tehene volt, és aki megosztotta velünk vacsoráját és átengedte az ágyát is, pedig nem segítesz?!
Az idősebb angyal így felelt:A DOLGOK NEM MINDIG AZOK, AMINEK LÁTSZANAK.
A pincében, a padlón fekve láttam, hogy a lyukban arany van, és a tulajdonos mohósága miatt, nem akartam, hogy észre vegye.
Az éjjel pedig, eljött a halál angyala a szegény ember feleségéért, és én inkább a tehenet adtam oda helyette.
A DOLGOK NEM MINDIG AZOK, AMINEK LÁTSZANAK.
Néha pontosan az a jó, ami történt, csak a dolgok nem mutatkoznak annak, aminek kellene.
Ha bízol, csupán arra kell hagyatkoznod, hogy minden eredménynek meg van az előnye.
Amíg nem telik el egy kis idő, ezt nem veszed észre.
Néhány ember eljön az életünkbe, és gyorsan elmegy...
Néhány ember barát lesz, és marad egy kicsir...gyönyörű nyomokat hagyva a szívünkön.
A tegnap: történelem.
A holnap:misztérium
A ma: ajándék...

kata790313

Helloo csajszik!

moni és a többi új (büdös disznó vagyok megint nem jegyzeteltem)
ÜDV-ÜDV közöttünk, gyertek sokat! :D:D

kata, enyhe idegbajt kaptam a soraidtól.. Jééézusom.. hát csodálom, hogy a kezedbe akadó tompa tárggyal nem okoztál senkinek 8 napon túl gyógyulókat... vagy a párod..
:cry: ezt én fel sem fogom épp ésszel.. nagyon sajnálom.. örülök, hogy leírtad.. jó, hogy le tudtad írni.. és örülök, hogy itt vagy :) itt csupa jó ember vesz körül, akik tudják, hogy ez milyen veszteség.. akár egy szavadból is. így talán kicsivel könnyebb a gyógyulás! gyere máskor is!

szépem, tatukám HAJRÁÁÁÁÁÁ juhuuuu :D:D:D:D
tatukám köszönöm a válaszokat!
szépem, ha jan 15 után jön meg, akkor indulunk azonnal, ha közben becsúszik....de NEM CSÚSZik :D:D:D
szorítsatok.. kinek kell mensimanó?? csak hogy merre hajtsam??
:D

katócom mi van Veled bogárkám?

bodzám, nem tanulok.. egyszerűen nem tudom elkezdeni..a férjem most is tanul én meg itt... b--szom a rezet :D holnap 1-kor számvitelszervezés vizsga. Váááá! :D

köszi lányok a babás képeket :D nagyon szépek a gyerekek!!!

hanyikám, plümikém, szederkém, andikám és akiknek nem írtam név szerint, alig várom, hogy találkozzuuuunk :D
puszi csajok !
yamita

kata én ismertem de végigolvastam.. jól esett most is.. :)
yamita

Szia Yami! Tanulás-tanulás-tanulás! Ami számvitellel kezdődik, az csak szörnyűség lehet! :D :D :D :D :D :D :D

Kata! Szép történet, és milyen igaz! Én is ismertem, de Yamihoz hasonlóan nekem is nagyon jól esett.
És most megint elgondolkodtatott, hogy mi miért is történik! Jó lenne tudni mindig a másik variációt is. De jó lenne tudni! :)
finch

yamita: sajnos, nem volt erőm verekedni, és arra gondoltam, hogy arról nem az orvos tehet, hogy ilyen körülmények között kell dolgoznia.(és hálás is voltam neki, hogy megmentette az életemet)
A férjemmel azóta még jobban össze tartozunk(nem mintha eddig nem), és energiát belőle merítettem, nélküle meg akartam volna halni, az tutti. És itt van már a kisfiam, akit szintén szeretnék látni felnőni, és akinek szüksége van rám.
Arra gondoltam, miután ezt a történetet olvastam, hogy lehet, hogy most elviselhetetlenül fáj, és nem értem, miért történt mindez, de lehet, hogy jobb így, mint egész életen keresztül egy süket/vak, szóval beteg gyereket nevelni. Persze, az lett volna a legjobb, ha nincs ez a vírusfertőzés...
most új reménnyel vágok neki a következő programnak, és örömmel olvalak benneteket.
Jó volt elmondani/leírni, így ismeretlenül is.Köszönöm!

kata790313

Kukucs, na itt vagyok!

Nem hiszitek el.... lyukat feküdtem az oldalamra, szétolvastam a szemeimet... :lol: :lol: :lol: Jó volt pihizni.

A legboldogabb Új Esztendőt Minden Drága Lánykának, természetesen kívánom, hogy mindenkinek válljanak valóra a legdédelgetettebb álmai. :)

Látom, időközben nőtt a létszámunk - de jó, milyen szerencse, tényleg jól indul ez az év - üdvözlet nektek!!! És a régieknek is, akik csak ritkán jönnek, de milyen szép, gyönyörű kis huncutkákkal. Sok képet kérünk!!!

Beber: Pistike milyen kis huncut szemű drága.
Póni: Micsoda átható tekintete van a te kékszemű drágádnak. Nagyon édi.

Kata: szörnyűség lehetett minden pillanata, annak amit átéltél. Egyszerűen belegondolni is rossz, hogy milyen kiszolgáltatottak vagyunk. Örülök, hogy túljutottál a nehezén és annak is, hogy pozitív tudtál maradni a történtek ellenére. Sok szerencsét és sikert kívánok Neked az idei évre.

Bodzikám drágám, beteg vagy szívem??? :( :( Jaj ejnye, hát ... vigyázz magadra, ki ne mozdulj. Sajnálom, hogy a drágád sincs jobban. Gyógyenergiák, gyógypihi sugik++++++++++ Mielőbbi javulást.

Hanyatkám VÉGRE ITTHON! Itten vagyok ehun ni!!! Most már leszek!! Apudnak gyógyulást! Ápolgasd szegényt. Mikor rajtolsz Apánknál???

Szépem: Nagyon uncsikáltál tegnap?? Örültem, hogy sms-tél. Fantasztikus, hogy indul a szuri mindjárt. Folyadék ellen sok husitámadás és felülés is jó.

Plümikém pusszanat! Szerintem aurabehálózás megtörtént. Ennyi kismami közt lenni csak jót jelenthet.
:D

Tatus: De jó, hogy már Te is kezdhetsz. Én csak januári mensivel. Addig hormonkodok, vér- kencivétel, stb.
Uristen, Apánk nyugdíjba.... na ezt verje ki a fejéből. (tudom, hogy csak Vicccccc)

Beus én is pénteken megyek, de csak 6-ra Apánkhoz. Lehet, hogy talizunk, ha nagy a tolongás.

Mirci74 Üdv: Mária utca 2 hét bőkéstől számítva az eredmény. A Nyirőbe beutival, lehet menni, de csak az aznapi beutalóval ingyenes. Ha nem aznapi a dátum 1000 pénzt ki kell pengetni.

Szederkém??????????????? Na ötezer éve nem hallottam rólad?

Yaminak meg amúgy is puszi, tudja Ő, hogy jár neki. Megy a drukk a vizsgához :D

Katóc te is nagyon eltüntél, de megértem, mert én is. De majd csak visszatalálsz. :D :D

Öreganyu neked is pusszantás. Remélem az idei év neked is nagyon klasszul fog sikerülni és sok-sok örömöd lesz a szép tündérkéidben.

Finch rólad is ezer éve... miújság???

Ágikám gratula a kis drágáidhoz mégegyszer.

D.Kriszta neked is pocaksimi és élményekben gazdag Új Évet.

Cseka, hát mit is mondjak. Nagyon izgulok, hogy mikor bújik ki Dani baba. Jó felkészülést a nagy találkozásra és várjuk a képeket, híreket. :)
S.Móni örülök neked, és hogy egyre több új babásunk van.

Zel drága ellepett a hó??? Arra felé jó nagy van? Cipőfűzők?

Manóka gyógyulgass. Puszi neked is.

Senki Te is rég hallattál magadról!!! Búj-búj..... elő.... :D

MIKOR IS VAN A TERVEZETT TALI??????? NEM VAGYOK KÉPBEN!!
Segitsetek visszakerülni :D

Bocsi a hosszúságomért, de mindenkit üdvözni akartam és majd egy hete nem írtam :D
andi67

Szia Andi!
Hasonlóan hozzád, én is szétpihentem az agyamat, de mostmár jó megint itt lenni köztetek!
Velem semmi különös. Most ez a hónap kimaradt, mert pont akkor jött meg, amikor már Doktor bácsink is karácsonyozott, úgyhogy a következő mensivel indul a 3. ovu indukció! Aztán majd meglátjuk!
finch

Finchi puszizlak, tényleg jó. Most látom csak mennyit írtam :shock:

Jó kiéheztettem magam... :lol: :lol: :lol:

Szóval januári mensi, ami hónap vége felé ... és indul az ovu..., szuper.
Én is január közepi - remélem - mensivel indulok lombikázni első!

ZSEMBI basszus Téged kihagytalak. Büdösbogár vagyok. Pedig Neked is nagyon akartam írni.
Nagyölelés az ÚJÉVI fajtából, tudod ez más mint a tavalyi. Ebben még nagyobb szeretet és szerencse van.
Tornázni mikor mikor kezdesz idén. Szeretnék menni én is!
Tényleg Plümi Te is tornikázol???

Yami pfuj számvitel... tanulj inkább számhozót.
:lol: :lol: :lol:
andi67

Jaj lányok,annyira nincs kedvem itt lenni :(
Igen Finchike,nekem is ma kezdödött a hajrá:)

Nagyon sokat pihiztem és ettttteeeem!Képzeljétek 10 nap alatt 3 kilót híztam,úgy utálom a kilókat!!!!Volt olyan nap,hogy 2x ebédeltünk,anyóséknál is meg anyukáméknál is,majd éjszaka fél 1kor baráti társasággal kocsonya evés.Na???
Kész vagyok!!!
hanyatka

Így - Így Andi! Akkor a január lesz a mi hónapunk! Meg mindenki másé is! Sokan indulunk! Hajráááááá!

Ez a számhozó!!!!!!!!!! Hát ez kész......... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
finch

Hanyikám szia! Majd ledobod azokat a plusz kilcsiket. Szerintem rám is jött pár darab! De majd megy! Hihi.
Ez a szeretet, a békesség és a zabálás ideje. Persze előtte böjtölni is kellett volna! Ezt mindig elfelejtjük! :D :D :D
finch

Andiii!De jó,hogy te is szétpihented a hátsódat!!!Úgy kellett neki!!!:)
Smacccc
Zsembibébi!!!Nekem is hiányzol!!!
hanyatka

Na éppen ez bosszan,hogy előtte leadtam 3-4 kilót,ami szépen meg is látszódott rajtam,mindenki dicsérgetett és most 10 nap alatt visszakapkodtam őket!:(
hanyatka

Hanyatkám a hátsóm egész estét betöltő látványt öltött kész vagyok tőle... ne aggódj a Tied miatt, azért az csini...
Majd leadjuk, néha jár egy kis dőszi-mőzsi. nemde??
andi67

Na tessék Szurikátámat megincsak kihagytam! Bocsánat! :oops:

Drága- Baba-Kabalánk, aranykezű bökdösőnk Boldog Új Évet neked és a Drága Családodnak is.

Olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk. Elnézést, ha valakit, nem említettem név szerint, Mint Babóca, Február, Albi! A jó kívánságok nektek is szólnak.

De az eszem helyett még bejgli és töltöttkáposzta. :D :D

Majdcsak megtísztul az elmém :D
andi67

Andikám,aranyos vagy édes,de vaahogy most egy jó nagy póknak érzem magam!Az este a tükör előtt szörnyülködtem,mert olyan volt a hasam mint egy 4 hónapos kismamának!:(
Gyorsan fel is álltam a taposó gépre(23:50kor) :)
hanyatka

Jaj,ne is beszélj kajáról:)Most beszéltem a barinőmmel és soroltam,hogy mi mindent ettünk,hát mit ne mondjak,jó hosszú volt a lista :)
hanyatka

Húúúúúúú, micsoda aktívak lettetek..visszatértek a pihenők-:))

Bodzi: jobbulást mind2-töknek, remélem Te nem vagy lázas? :shock: Nem jönne jókor a betegség?

Finch/Hanyi: üdv. a munkás hétköznapokban, na látjátok nekem nem volt nehéz visszarázódni mert el sem mentem szabira...sajnos :cry: :roll:

Kata:
nagyon igaz, h a dolgok nem mindig azok aminek látszanak és utólag mindennek van valami haszna, mégha most fáj is. és mindennek megvan az oka.
Hogy vírus volt.....neked volt valami tüneted, megfázás ilyesmi????

Mikor mondta Apánk, h nyugdíj......önző módon majdnem mondtam Neki, h csak addig neeeeeeeee míg nem csinál nekünk gyereket

:D :D :D :D
de sztem fiatal még a nyugdíjhoz, tudja vki, h hány éves lehet?

Meg dumáltunk, h úgytűnik, h megmarad az 5 lombikfinanszírozás, őrültség lenne ha 2 lenne

:shock: :roll:

Yamita: egy suliba jártok a férjeddel??? nemcsoda ha nincs kedved tanulni, a végén már annyira úúúúúúútáltam én is.

Anikó
tatulány

Jaj,ne is beszélj kajáról:)Most beszéltem a barinőmmel és soroltam,hogy mi mindent ettünk,hát mit ne mondjak,jó hosszú volt a lista :)
hanyatka

bocsesz ,valamiért 2x ment:)
hanyatka

Tatu, hát még nincs Apánk a nyugdíjas korban olyan 57 körül lehet.
Szerencsére!! :D

Hanyikám jaj igen kajáról szótse... :D

Most aztán jöhet a
Kép
andi67

Andikám! Ilyen tengerparty terep is kellene, hogy így tudjon csobizni a kis lábunk a puha homokon! Hihihihihihihi
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?