Kukucs, na itt vagyok!
Nem hiszitek el.... lyukat feküdtem az oldalamra, szétolvastam a szemeimet...

Jó volt pihizni.
A legboldogabb Új Esztendőt Minden Drága Lánykának, természetesen kívánom, hogy mindenkinek válljanak valóra a legdédelgetettebb álmai.
Látom, időközben nőtt a létszámunk - de jó, milyen szerencse, tényleg jól indul ez az év - üdvözlet nektek!!! És a régieknek is, akik csak ritkán jönnek, de milyen szép, gyönyörű kis huncutkákkal. Sok képet kérünk!!!
Beber: Pistike milyen kis huncut szemű drága.
Póni: Micsoda átható tekintete van a te kékszemű drágádnak. Nagyon édi.
Kata: szörnyűség lehetett minden pillanata, annak amit átéltél. Egyszerűen belegondolni is rossz, hogy milyen kiszolgáltatottak vagyunk. Örülök, hogy túljutottál a nehezén és annak is, hogy pozitív tudtál maradni a történtek ellenére. Sok szerencsét és sikert kívánok Neked az idei évre.
Bodzikám drágám, beteg vagy szívem???

Jaj ejnye, hát ... vigyázz magadra, ki ne mozdulj. Sajnálom, hogy a drágád sincs jobban. Gyógyenergiák, gyógypihi sugik++++++++++ Mielőbbi javulást.
Hanyatkám VÉGRE ITTHON! Itten vagyok ehun ni!!! Most már leszek!! Apudnak gyógyulást! Ápolgasd szegényt. Mikor rajtolsz Apánknál???
Szépem: Nagyon uncsikáltál tegnap?? Örültem, hogy sms-tél. Fantasztikus, hogy indul a szuri mindjárt. Folyadék ellen sok husitámadás és felülés is jó.
Plümikém pusszanat! Szerintem aurabehálózás megtörtént. Ennyi kismami közt lenni csak jót jelenthet.
Tatus: De jó, hogy már Te is kezdhetsz. Én csak januári mensivel. Addig hormonkodok, vér- kencivétel, stb.
Uristen, Apánk nyugdíjba.... na ezt verje ki a fejéből. (tudom, hogy csak Vicccccc)
Beus én is pénteken megyek, de csak 6-ra Apánkhoz. Lehet, hogy talizunk, ha nagy a tolongás.
Mirci74 Üdv: Mária utca 2 hét bőkéstől számítva az eredmény. A Nyirőbe beutival, lehet menni, de csak az aznapi beutalóval ingyenes. Ha nem aznapi a dátum 1000 pénzt ki kell pengetni.
Szederkém??????????????? Na ötezer éve nem hallottam rólad?
Yaminak meg amúgy is puszi, tudja Ő, hogy jár neki. Megy a drukk a vizsgához
Katóc te is nagyon eltüntél, de megértem, mert én is. De majd csak visszatalálsz.
Öreganyu neked is pusszantás. Remélem az idei év neked is nagyon klasszul fog sikerülni és sok-sok örömöd lesz a szép tündérkéidben.
Finch rólad is ezer éve... miújság???
Ágikám gratula a kis drágáidhoz mégegyszer.
D.Kriszta neked is pocaksimi és élményekben gazdag Új Évet.
Cseka, hát mit is mondjak. Nagyon izgulok, hogy mikor bújik ki Dani baba. Jó felkészülést a nagy találkozásra és várjuk a képeket, híreket.
S.Móni örülök neked, és hogy egyre több új babásunk van.
Zel drága ellepett a hó??? Arra felé jó nagy van? Cipőfűzők?
Manóka gyógyulgass. Puszi neked is.
Senki Te is rég hallattál magadról!!! Búj-búj..... elő....
MIKOR IS VAN A TERVEZETT TALI??????? NEM VAGYOK KÉPBEN!!
Segitsetek visszakerülni
Bocsi a hosszúságomért, de mindenkit üdvözni akartam és majd egy hete nem írtam