A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi26! Írd csak így: dezsavűűűűűűűűűű! :wink:

Sense! Igaza van Heninek! Ne csináld, hogy nem eszel 6 után! A tejcsinek nem csak folyadék kell, hanem szilárd hamika is! Szerintem majd lefogyunk akkor, mikor rohangálni kell utánuk! :wink:
Szegény kutyid! Jó, hogy nem lett baja!

Zsófi idáig kaszinózott, most tettem le. :shock:

Én mára elköszönök, mert nadon fájadt vagyok!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! :lol:

Timi26! A születési paraméterek: 3300g/52 cm. Hazahozós súly: 3160 g.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: nekünk 3900 gr/55 cm. Hazahozós 3740 gr.
Most meg majdnem egyformák!!! :D :D :D

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

nagyon oszonom - es furcsan irtam - naná, h erdekel mindenki velemenye!!!!!!

sajna 3 honapot betoltottuk es azota nincs tejcim :(

emeese: kepzeld, a mult heten azon gondolkodtam, h miert ne erdekli liniket a hasra fordulas, aztan 3 napja hasra fordult, altalaban sikerul vissaz is fordulni - de ez egyik pillanatrol a masikra tortent. meg szilveszterkor azt meseltem, h sztem nem tudatos - ugy ertem, h nem kifejezetten hasra akar fordulni - elobb oldalra fordult aztan sok ido mulva hasra. elsejen meg hatrol hasra huuuuuuuuuuuuu
azota meg hasra-vissaz. egyszeruen hihetetlen. olyan joooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Kép

Kép
mmarica

3940g 57 cm
ma mertuk 7830 g :shock:
ti hogyan meritek a hosszat?

Kép

Kép
mmarica

Hellóbelló!
Egy utolsó bekukk az ágybaájulás előtt!
Zsófi, Viktorka: :shock: :shock: :shock: nem semmi... és itt jön be, hogy mindegy, hogy tejci vagy tápi, ugyanolyan a hatásuk etekintetben.
Sense: nehogy fogyizzál!!!!Irgumburgum! :evil: Most Botira gondolj, aztán majd később lestresszeled, miközben azt lesed, mikor esik le a fáról, hintáról, stb. :lol: Ne siess!
Emese: a jógaközpontos flört után bármi lehetséges... :roll: azt hiszem, a Csemetékre bízhatjuk. :lol: Ja, ami a Ti "listátokból" nekünk még hiányzik: kacagás, alvás (este 8-tól kb. 4-ig még mindig, aztán kajcsi után tovább reggelig). Lábunkkal az a heylzet, hogy nagyon bírjuk nézegetni, és próbáljuk ülve megfogni (még nem megy, nem tudunk annyira összegömbölyödni :oops: ), de szerintem is könnyebb lenne fekve (mutogatom is Neki a lábikókat, sőt a szájába is lehet tenni a nagyujját, de úgy nem izgi számára, csak ha Ő fedezheti fel.)
2008 szeptemberi topik: annyira jóóó!!!! :D :D :D Tényleg "dezsavűűűű"!!!Hihetetlen, hogy addigra a Mi Porontyaink már 1 évesek lesznek! :shock: :D

Nnna, jóéjt! Apa is végzett a fürcsivel, megyünk szunyálni! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó reggelt!

Én is megnéztem a 2008 szeptemberi topikot! :D Olyan anyuka nyitotta, aki az 5. :!: gyermekét várja, és az előző négy mind fiú! :shock: :lol:

Most még ők nagyon a terhességük elején vannak. Én - a nulladik baba elvesztése után - nem mertem publikálni 12 hétig, hogy állapotos vagyok. Apa tudta természetesen, anyunak meg kénytelen voltam elmondani (mi együtt lakunk), mert akárhányszor találkoztunk, én görnyedten mászkáltam köntösben küzdve a hányingerrel, nem voltam képes semmire, csak feküdtem és nagyon szenvedtem 5 hétig. (Apa meg örült, mint majom a farkának, hogy szarul vagyok, mert akkor az azt jelenti, hogy jó úton haladunk).
Emlékszem, mikor olyan nap volt, mikor aránylag jól voltam, éppen nem volt hányingerem és pl. el tudtam mosogatni, ő teljesen kétségbe esett, hogy miért nem vagyok rosszul. Kávét, meg mittudoménmit szagoltatott velem, hogy legyek rosszul. :shock: Amikor meg "végre" roszul lettem, megnyugodott. :lol:
(Egyszer a vacsorámat áldoztam éppen a Porcelán Istennek, mikor bejött a Szentélybe és elkezdte simogatni a hátamat együttérzően (és mosolyogva), én meg csaka nyökögtem neki, hogy menjen ki. :lol:
Jaj, bocsi, de olyan jó ezeket felidézni. :wink:

Kiskolbi! Igen-igen! Szép kis flört volt a lurkók között. Ebből még bármi lehet. Zsófival szoktam konzultálni arról, ha legközelebb lesz tali, ne legyen olyan nyűgös, hanem mosolyogjon és mutassa meg, hogy ő milyen cukimuki. (Persze majd máshogy fogom vinni, alvás után).

Az "Apa! Lebuktunk!" kép (IS!) csúcs! Hidd el, jó rokonság lenne, nem is lakunk messze egymástól. :wink: No majd az Apróságok eldöntik. :lol:

Mmarica! Linike is jó súlyban van! :D

Timi26! Igen, tényleg rohamtempóban növünk. Az az érdekes, hogy mi is úgy növünk, mint Viktorka. Volt az egyik hónapban 1 cm, a másikban 4 cm. Gyanús is volt, hogy hirtelen növi ki a rucikat.
Tegnap például rá akartam adni egy tüneményes rózsaszín kantáros nacit. Hát az alsó lábszárának közepéig ért a vége. Mint egy halásznadrág. :shock:

Most meg nem tudom mi van vele, mert a reggeli szopi után rögtön bealudt (07.20-tól) és most is alszik. Ilyen még nem volt, mert szopik után 1,5 órával szokott szuzizni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda! Látom, Te már "jó utat" kívántál a testvértopikunknak! Szupi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

szuzizni=szuszizni

Kép
Kép
Kép
gremese

Most itt süt a nap, és belelkesítettem magam tali ügyben.
Tudok egy jó kis nyári talihelyet! NÁLUNK! :D Ma már tényleg lefényképezem a házat (egyszerűen kiment a fejemből. Csúnya, csúnya Mesike! :evil: ) és a teraszt, ahol nagyon sokan elférünk! Van ugyebár vízforgatós medence (ha valaki hajtja a kezével, akkor lehet a vizet kavarni :shock: ).
De csak nyáron, mikor a szabadban tudunk lenni, mert ilyen sokan nem férünk el bent. (Juj, de jó lesz! Már ha beleegyeztek, hogy nálunk legyen. Majd teszek fel a g-mail-re kedvcsináló képeket! :twisted: )
Felébredt Csücsöriborsó! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!
Emese, látom jól elvagy magadban, amíg tudom, kissé oldom magányod, Máté is alszik.
Tali: benne vagyok (de azért előbb is legyen valahol!), megyünk akkor háztűznézőbe :wink: (majd csinálunk tüzet, hogy legyen mit nézni :lol: ). Bátor dolog ezt bevállalni, jó nagy felfordulás lesz! Én azt hiszem, nem merném... :oops: nem mintha nem látnék bárkit szívesen. Rokonság: ha jól sejtem, van Nálatok némi sváb beütés :roll: (lőjj le, ha tévedek). Szegény Máté már jól felhígult (1/16), nem árt egy kis frissítés... :lol: :lol: :lol:
Koraterhességi rosszullét: pofátlan leszek, én megúsztam! 8) Csak a fogmosástól kavagott kissé a gyomrom és öklendeztem, de nem hánytam 1x sem.
És reggel nálunk is sütött a nap, de már nem. :( Fujj-fujj-fujj!!!! :evil:

Édes Kicsi Manócskám! Azt hiszem kicsit sok volt tegnap az alma. Folyton nyögdécsel álmában, kaki pedig sehol... :cry: kb. 35-40 ml levet kanalazott be (mínusz, ami félrement)...

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Nagyon szívesen bevállalom, de csak azért nyáron, mert akkor levegőn is vagyunk, és el is férünk vegyesen kint és bent. Bent nem vállalnám, mert egyszerűen nem férnénk el.
Szerintem nem lesz gond, lesz segítségem, Apa és Anyu. Szerintem csak kapkodni fogják a fejüket a sok szép baba láttán! :lol:

De természetesen addig is legyen tali!!!!! Tarthatnánk mondjuk negyedévenként egyet és ezt hagyománnyá is alakíthatjuk. Csak persze kellene - a nyári talin kívül - hely. (A Jógaközpont kedvességével pedig nem lehet visszaélni! Nem tudom, hogy máskor is mehetünk-e oda....)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú! Ilyen sok almalét becummogott Máté? Az igen. Én még csak 2-3 kanálkával adok Zsofkának. De akkor ma kap egy kicsit többet. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi! Sváb beütés? Hú. Nem tudom..... Ez honnan jött?

Kép
Kép
Kép
gremese

A vezetéknevedből gondoltam, meg Apánk szerint "tuti"... na, mindegy. Igazából nem is fontos.
Egyébként Anitja főnöke tényleg nagyon rendes volt, hogy "beengedett" minket, de szerintem sem lehet folyton erre ácsingózni. Ha tudnék valami jó helyet, mondanám, de sajnos nem tudok.
Nagyon várom a következő talit.
Na, megyek,azt hiszem ébredezés zajlik odaát.

Detti
KépKép
kiskolbi

Tévedtem. Csak rájött, hogy cumi nélkül alszik, és kereste. :oops:
Alma: simán megitta! Remélem, nem lesz tőle tényleg szorulása. :roll:
Viszont van az almának egy nagy előnye: fincsi almaillatú tőle a "termés"!!! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Hali!

Megjöttünk a méreckedésből mostani adatok: 7360 g és 72cm.. :shock:

Holnap jön a gyerekdoki a védőbe,úgyhogy holnap is meózák a kincsemet.

Jaj olyan jó nektek tudtok találkozni.. Mi itt vagyunk páran kisbabásak,de nem igazán találkozópártiak :shock: :? ..Nekem ez furi,mert sión nem ez volt. Na mind1...

Heni:de édi a nyakláncal..:) én is veszek.. neten vetted?

Tavaly karácsonykor,nekem csak gyanus volt egy két dolog magamon.Csináltam is tesztet negatív volt.Pedig gondoltam,de jó is lett volna ajándékba csomagolva oda adni a páromnak a pozitívos tesztet,hát nem jött össze.. :) Viszont nem hagyott nyugodni.A negyedik tesz január közepén lehetett,akkor lett pozitív. Megmondom őszintén,akkor már 80%-ban tudtam,hogy terhes vagyok.Nem volt hányingerem semmi ilyen,hanem a melleimről vettem észre.. :) De mint kiderült valószinűleg a fogantatás után,már jól gyanakodtam. Viszont csak az ultrahang tudta megmondani,hogy pontossan mikor is lehetett a dolog. Nem volt mensim október óta azért.. :) Tökre meglepődtem,hogy sikerült megint egy törpi.. :D
Viszont én már nem szeretnék többet,még egy fiút :shock: :lol: :lol: nem köszönöm elég ez a kettő pici és egy nagy.. :lol: :lol:
varga tünde

Kiskolbi! Apának igaza lehet, mert a nevem szerint talán a Németalföldről származom. Vagy Hollandia.... Még sosem néztem utána. :D

Almaillatú kaki? Hm.... Na ezt kiprószáljuk! :lol:

Tünde! Domi 72 cm???? :shock: :shock: :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Igen,alig van is rucink. Kell vennem,mert amik maradtak Beniről azok töbnyire nyáriak.. :shock: Ő mikor ekkora volt már nyár rucikat hordott. :)

Huu mikor már mindent esznek,lesz ám szaga... :lol: :lol: :lol:
varga tünde

Bocsi a kicsavart szóért.. :shock:

Ma éjszakánk egy kész káosz volt számomra. Törpilla nem hagyott alukálni. 2 óránként evett.Először azt hittem csak cicizni akar és alszik,de nem evett rendesen.Volt is tele pelus nem is egy ami pisis.A cicik meg kicsavarva. Talán jön rendbe a betegségből (remélem)és a fogak is rendeződnek,és most jön a 3 hós ugrás..??? :shock:
varga tünde

Tündi: Domi szép nagy Baba!!!! :D Főleg, ha belegondolok, hogy Anyukám elmesélése alapján én 1 évesen voltam 8 kg (2550g-mal születtem, picike voltam)...! :roll: Van itt jópár topic-baba, aki már lassan most súrolja alulról... döbbenet! :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Tündi: itt hat hós kortól mondják a husit szép fokozatosan! :wink:
Hihetetlen, mekkora Domi baba! Mondjuk nekem is furcsa, hogy Áron ilyen nagy baba, mert Ábel csak hosszú volt, de soványka! Áront a kórházból 2930gr-mal és 50 cm-vel hoztuk haza, múlt héten volt 6630 gr és 65 cm :shock: Szóval mi is gyarapszunk!

Köszi lányok az együttérzést a tejci miatt. :cry:
Már túltettem magam raja, én is úgy vagyok vele, hogy eddig tudtam öt szoptatni, ez is nagyon nagy dolog. Viszont nagyon depis voltam azért, mert tudom, hogy mennyire szeretett szopizni és most már nem szopizhat. De hisz ti tudjátok milyen érzés az, mikor a babácskátok szopizik! Az egyik legszebb a világon! Nekünk már nem lesz ilyen. És mivel nem akarunk több babát, már SOHA többet nem lesz ilyen! Ezt volt borzasztó nehéz megemésztenem, de már túlvagyok rajta.
Viszont most mehet a fogyókúra ezerrel, ami nagyon nagyon rámfér, 15 kilótól szeretnék megválni, ami nagyon nagyon sok! Kiváncsi vagyok, hogyan fogok vele boldogulni!

Talit szervezzetek majd egyszer úgy is légyszi, hogy mi is el tudjunk majd menni! Olyan jó lenne találkozni veletek élöben is! De nyáron azért majd megyünk többször is haza, akkor biztosan összejön majd.

2008 szept. topik: tök jóóó! Nosztalgia! Áron dec. 30-án fogant, szilveszterkor még iszogattam, de már azzal a tudattal, hogy remélhetöleg ez lesz az utolsó alkoholizálásom hosszú ideig. Valahol legbelül éreztem, hogy összejön elsöre, ugyanúgy, mint Ábel. Bár a dokim mondta, hogy ez nem valószínü, ne éljem bele magam, hogy mégegyszer ilyen gyorsan összejön , de én tudtam, hogy így lesz. Január 12-én csináltam tesztet, mi halvány pozitív lett. Szóval mi ilyen kis szaporák vagyunk, elég, ha apa rámnéz, máris teherbe esek! :lol: :lol:
Majd idönként beleolvasok a topikba, olyan jó lesz nosztalgiázni!

Na mennem kell, mert Ábel épp sátrat csinált és könyvet nézeget a kuckóban, sikít, hogy menjek én is, Áron meg méltatlnkodik, hogy szedjem már ki öt a nyuszis forgó alól, mert unja! :wink:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Szuperek a fotók!!! :):)

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDENKINEK!!! :):)

Puszi, Vadvirág
Vendég

Sziasztok Mammikák!
Motiot! Köszi nagyon az infókat a hozzátápiról, remek dolgokat írtál!
és Neked is köszi Timi, meg Tündi! Jó, hogy Ti már ilyen tapasztaltak vagytok. A jégkockás fagyasztás tök jó ötlet Timi! ezekszerint szabad a bébiételeket lefagyózni? :roll:

Heni! Tündi! Noel jobb szemének alsó szemhéja egy kicsit befordult, annyira, hogy eltüntek a szempillái, egy kicsit megijedtem, de mára jobb a helyzet. Valószínű csak belekapott a szemébe. Este még felhívtam a Nővéremet (3 gyerekes Anyuka+gyerekápoló végzettsége is van) megnyugtatott, hogy nincs nagy baj, nem egy rendellenességről van szó, amit csak műtéttel lehet korrigálni.

Sense! én is ki vagyok akadva a külsőm miatt, a hasam még mindig nagy+a popóm is, de én a szopi miatt nem merek fogyózni :roll: , probálok középutat tartani, pl a csokit már nem falom táblaszám :oops:

Emese! Micsoda méretek :shock: !!! Azt pedig kihagytad, hogy milyen ügyesen TV-zik Zsófka 8) :lol:
Tali Nálatok: szupi-szupi alig várom, de addigra tényleg kúszni-mászni fognak a csemeték, jó nagy rumlit fogunk csapni :lol:
Jógaközpont: szerintem meg tudnám beszélni Nórival, főleg ha oktatni is fogok ott, mert egyenlőre nincs meló... :roll:
Szerintem nyugodtan emeld az adagot, vagy kezd el pürésebben adni, Noel már fél almákat kap pépesítve 8)

Aztaaa Timi! Szépszál Legényke Viktorka! Tejpépet vacsira adsz neki?

[b]Tündi[/b]!A szájpadlásos sztori szerintem butaság, egyébként melyik az a Baba aki másfél óráig bírja a szopit? Azért nagy meló az.

Kiskolbi! Máté egyszerűen tündéri, és milyen jók a kommentek :lol:
Most, hogy végiggondoltam mi is hasonló cipőben járunk kaja ügyileg, ugyanis a hajnali szopi után (amit ügye nem tudok, hogy mennyi, csak azt, hogy szétdurrannak a cicik, és Noel utána beájul) a 3 óra elteltével alig eszik Noel, van, hogy 50-60ml, na és innentől csúszik minden, a következő evés az almás lenne, de néha olyan éhes, hogy muszáj szopival kezdeni, na és akkor nálunk is kezd egy kajálás 1órás lenni....ááááá na mindegy, majd alakul ez, lehet megpróbálom húzni reggel az időt.

Heni! Nagyon vagány kispasi a borostyános nyakláncával
8)

ja és 2 kép:
Tegnapi havas séta:
Kép

meg egy tegnapi kengurus:
Kép
Nagy nyügi volt, aztán végső próbálkozás lett a kenguru, hát nagyon tetszett így neki, csak ámult-bámult, bemutattam neki az egész lakást :lol: még a tengerimalacunknak is sikongott :lol:

pusszantás

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok.
Mi is szép napsütésre keltünk.
Emmácska annyit beszél, folyamatosan mondja. mostmár puha felületen is megy a hasra fordulás. kihuzza a kis kezeit, kitámaszt és beszél a könyvének, játékoknak. olyan ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja! Milyen jók a képek! És hogy ámul-bámul kicsi Noel! Csúcs! :lol:

Szuper, hogy nincs semmi baj a szemecskéjével! Én is azon gondolkodtam tegnap, hogy belekaphatott, de írtam is, hogy félelmetesen tudják gyömöszölni magukat.

Én egyszer tettem bele Zsófit a kenguruba, aminek az lett a vége, hogy türelmetlenül rúgkapált. (Plusz majdnem megette).

Na gondolhatod, hogy a tali előtt egy hétig csak takarítani, meg pakolni fogok (minden el). :wink: Meg kajákat kitalálni, meg székeket és egyebeket beszervezni! :wink: :lol:

Tündi! Az a szájpadlásos dolog szerintem is baromság! Azért a természet jól kitalálta, mi hogyan működjön!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na így ette a kengurut:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

mikortól lehet kenguruba tenni. a mienknek kemény a háttámlája.

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja:lehet rosszúl írtam,nem másfél óra,hanem másfél éves korig.A szem meg meggyógyul,hála.. :) annyira tudnak kapálózni,én is szétaggódom ,ha bele kap véletlenül..
varga tünde

Anitja: Noel baba tündéri! Én is így szoktam hordozni Áront alakásban, kifelé, nagyon élvezi, hogy nézelödhet, nekem pedig jó kis fitnessz gakorlatok a guggolás meg miegyéb :lol: :lol:
Örülök, hogy Noel szeme már jobban van!

Mi már kb 3 hetes kora óta hasznájuk a kengurut, sokszor úgy járunk bevásárolni, Áron megszokta, ezért szereti is, ha befelé van fordítva és jól beöltöze, akkor azonnal el is alszik, egészen addig, míg le nem teszem. :wink:

Emese: Zsófka most is, mint mindig tündéri!!

Vadvirág: örülök, hogy jelentkeztél! Jól vagytok?

KépKép
KépKép
motiot

Tündi! Aztaaa micsoda méretek!?

Motiot! Hát persze mindenképp úgy lenne jó ha Ti is tudnátok jönni talira.
Örülök, hogy pozitívan állsz hozzá. Hajrá fogyizás! Majd kérünk beszámolót, és segítünk tartani benned a lelket, 15kg az nagyon sok, de megküzdesz vele tuti! :evil:
Sajnos nekem is annyit kellene leadni, most igyekszem már nem hízni tovább. Az a baj, hogy mostanában lusta is vagyok :oops: alig mozgok, csak a séta Noellal, pedig én sajtkukac voltam :oops:

Vadvirág! Nektek is nagyon boldog új évet! Mi újság? Hogy vagytok?

Én 2006-ban elvesztettem egy babót szept.1.-én, a doki azt mondta min. fél évet várjunk, hát nem bírtam :lol: csak 3hónapot, de, biztosra akartam menni, így alakult, hogy aztán 6hetesen kórházba mentünk mert erős görcseim voltak, aztán ott UH, és már dobogott az én drágámnak a szívecskéje, ki voltak akadva a dokik, hogy még tesztet sem csináltam... nem mertem :oops: meg, hogy miért nem vártuk ki a fél évet... nem bírtam :oops: és itt szuszmákol az én Édesdrágaegyetlen kisfiam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anita: noel tündéri, és
Emese: Zsófika is olyan zabálni való, ahogy eszi a kengurut. én még nem mertem bele ültetni, csak fektetni, na megpróbáljuk.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Minden baba nagyon szép:)

Heni!
Ezt a receptet én is kérném, már akartam írni, csak mindigelfeljtem:) köszi.

Mmarica!
Linike milyen ügyes:), majd számolj be mit evett és hogy ízlett neki, kíváncsi vagyok.

Sense!
Hát nálunk sem számíthatok nagyon Apára fotózás terén, valahogy eszébe sem jut:), hát igen én is mindent rögtön kimondtok magamból, olyan csini vagy, miről beszélsz.

Átfordulás, fogás stb.,
Hát nálunk a hasról hátra már úgy megy, mint a karikacsapás, de vissza azt nem, ígyhát éjjel megyek fordítom vissza, mert csak hason alszik, és felébred arra, hogy átfordul.
De most ismét alszik, reggel 7-ig, este 10-től.
Két kézzel fog, meg ülni és állni akar, úgy tartja magát, néha az az érzésem, hogy már menne csak hát még nem tud. Néha szinte kirep ülne a kezeünkből.

Hozzátáplálás,
Én sem em szeretném 6 hós kor előtt elkezdeni

Fogyókúra,
Jaj ne is mondjátok, rám is rámfére úgy 20-25 kg, de egyszerűen nem bírom elkezdeni, pedig muszáj lesz, nagyon nem tetszem magamnak. Apa is ba...gat, bár ő egészségügyi szempontból mondja és igaza is van, de muszáj ennem, jó sokat, és jó sok olyat ami nem egészséges, no azért próbálok agyban ráállni.

No felkeltünk... és ki is kéne menni.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Vaaaaóóóó!Itt aztán vannak méretek.
Csuda szupik a fotók.
Még én is logok a karácsonyi képekkel majd ma este meg próbáljuk fel tenni.

Meg néztem a kismama könyvet akár 2006 karácsonyi aji is lehetett volna apának,de új évi lett.
Rosszul írtam az első uh 2007 jan 17.-én volt,de akkor már volt két pozitív teszt.

Mi jövö kedden megyünk mérésre és szurira mert Ildike szenteste
töltötte a 4. hónapot.
Nálunk keddenként van ugymond tanácsadás és nekünk közbe jött
az 1.-je is.

Én is elgondolkodtam még egy babán de az elkövetkező 3-4 évben még nem szeretnénk.
Jó lenne még 1 lány .

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Motiot!
Naná hogy minden rendben, még szép!!! :):)

Már Libero midi pelust hordanak és 68-as a ruci méretük. HURRÁ! :):) Igazi hölgyemények mindketten. :):)

Arra jöttem rá, hogy most valahogy kimaradnak a közös babakocsi tologatások más Mamikkal, meg a játszótéren, chat-en a nagy beszélgetések és persze a számottevő fórumozás is.

Egyrészt idő hiányában, másrészt meg ritka hogy valaki kb. ugyanolyan korú és ugyanolyan számú gyerkőcökkel rendelkezzen, mint mi, ami által nagyjából hasonló dolgok, közös pontok merülhetnének fel. :):)

Így aztán nehéz összehozni az efféle dolgokat (szinte lehetetlen megoldani tökéletesen) mert ilyen adottságokkal teljesen más szituációk merülnek fel, stb.

Esetleg úgy lenne lehetséges, hogy nem vinnék mindenkit magammal és akkor pl. az egyik ikres barátnőmmel tologathatnánk együtt babakocsit miközben a négy bébi jót levegőzik, mi meg isteni klasszat beszélgetünk közben.

Nade persze az otthon maradók ezt meglehetősen sérelmeznék és így nem tudnék nyugodt lelkiismerettel nekivágni az útnak.

Arról nem is beszélve, hogy ugye mindenképpen még aznap pótolni kellene és a másik hármat is külön elvinni, hogy igazságos legyek mindenkivel szemben és kárpótoljam Őket.

És még mindig ott a következő megoldásra váró feladat: valakinek az itthon maradókra felügyelni mindeközben...

Amit teljesen nyugodt szívvel max. Apára lehetne bízni, mert Ő már simán tud százfelé figyelni és ezerfelé rohanni egyidőben anélkül hogy ez megterhelő lenne számára. :):)

Szóval egyelőre nem egyszerű...

Viszont hihetetlen mennyire gyorsan repül az idő, Lara és Pálma is hipp-hopp nagylány lesz (közben persze növekszik Jázmin és Márk is) jön a tavasz és a nyár (amikor nem kell akkora előkészület az induláshoz) és azért úgy már valamivel egyszerűbb pl. a játszóterezés is. :):)

Vadvirág
Vendég

Anita!
:):) Ezt persze neked is írtam válaszként... :):)

Puszi!
Vendég

Köszi a babás képeket mindenkinek, gyönyörűek!

Gremese, én mindenképpen elmennék Hozzátok nyáron arra a talira! Addigra már egy kiegyensúlyozott, easyrider anyuka leszek! ;-)

Vadvirág, de jó hallani Rólatok! Még mindig csak ismételni tudom magam: engem egyetlen baba is teljesen lefoglal, hát még ennyi! De szeretnék még gyerekeket, és mindig eszembe fogsz jutni!

Hírek Ádika Világából :-): tegnap megkapta a 3. havi oltását (ez elmaradt anno a betegeskedése miatt), meg a 4. havi Neisvacot (ez nem kötelező oltás, agyhártyagyull. elleni). Van is nyügi szépen ("a cici kivételével sehol és sehogyan nem jó típusú" nyügi, de valamiért nekem ez inkább a foga miatti nyüginek tűnik, bár nyilván az oltások is belejátszanak... Tegnap a délutánt szabályosan végigkiabálta, de a ma reggelt is. Ez nem sírás, hanem kurjongatás, de vannak benne negatív szólamok (jobban nem tudom jellemezni). Plusz akkora pofonokat adott a játékainak, hogy vagy leszakadnak a helyükről (tépőzáras változat), vagy kirepülnek a kiságyból... :shock: Akkora energiabefektetéssel él sokszor, hogy elképedek.
Majd teszek fel képeket, mert az is lenyűgöző, amilyen pózokban alszik. Emellett egyre gyakrabban teszi össze a két kis kezét, amit én csak "vezérigazgató elbocsátások közben" póznak hívok. :lol: Ezt még nem sikerült lefényképezni, de próbálom.

Kép
Kép
irina

Gremese, Anitja, csodálom a lelkierőtöket, nem is tudom, hogy egy vetélés után hogy térnék magamhoz... ez sokszor eszembe jutott a várandósságom alatt...
Jut eszembe, régi magyar szövegeket olvastam nemrég, a várandós asszonyt "nehézkes"-nek nevezték (vagyis nehézkes asszonynak). Nem semmi, bár tény, az utolsó trimeszterre vonatkozóan igencsak találó a kifejezés. :lol:

Kép
Kép
irina

nevezték = IS nevezték (mert másképp is hívták természetesen)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Vadvirág De jó olvasni rólatok :lol: :lol: Teszel majd fel képeket is a hölgyeidről? Na meg persze a tesókról is.

Motiot Vége az ünnepeknek és látom így már többet tudsz ülni a gép elé. Jó, hogy újra aktív vagy :lol:

Emese Naná, hogy oké a nyári találkozó nálatok :lol: :lol: Mi cicával biztos megyünk :wink:

Sense Ne akarj még fogyózni, így is csini vagy nagyon. Majd lemegy fél év múlva magától ha rohangálunk a lúrkók után :lol:

Irina Gratula a múltkori átaludt éjszakához. Egyre jobb kisfiú Ádika. Várjuk az újabb képeket.

Anitja Örülök, hogy megnyugodtál Noel szemét illetően. Nagyon aranyosak vagytok a kengurus képeken.

És most nem jegyzeteltem, de minden babáról és anyukáról készült kép csudi klassz :lol: :lol: :lol:

Majd veszem most már a fáradtságot és én is teszek fel karácsonyi képet :roll:

Fogantatás Mi nem is sejtettük, hogy 2006 karácsonyán már cica a pocakomban lakik. Ugye a mi helyzetünk kicsit más volt. Miután a Kaáli intézet kimondta, hogy meddő vagyok, nagyon nem is reménykedtünk. Aztán májusban egy vetélés...
Januárban akartam felkeresni egy specialistát. Mondván egy utolsó kisérlet az örökbefogadás előtt. De nem akart megjönni :lol: :lol: :lol: Én meg nem mertem tesztet csinálni. Apa megvette és egy hétig minden reggel próbáltam magam rábeszélni, hogy megcsináljam :lol: Mint utóbb kiderült december 13-án foggant meg és pont karácsonykor volt a beágyazódás :lol: :lol: :lol: Ez volt életem legszebb karácsonyi ajándéka :lol:

Mennem kell Cica felébredt. Kaja idő van

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina! Juj, nagyon várjuk az Ádi képeket. Sajnálom, hogy nyügi, de hát ez az oltással jár. Meg persze az a fránya fogacska....
Nyáron pedig várlak Benneteket is sok szeretettel! :wink:

Nehézkes? Találó! :lol:

LMóni!
Látod, ha az a baba jönni akar, akkor semmi nem állíthatja meg! Mint Fleur-éknél!!!!!! :D

Vadvirág! Szupi, hogy jöttél! Kérünk szépen fotót a gyerekekről! Én már nagyon kíváncsi vagyok az ikrekre, és a nagyobbakra is! :D

Lányok! A g-mail-re elküldtem a fotókat.

Kép
Kép
Kép
gremese

Te jó ég! Most látom, milyen képet küldte a verandáról.... :oops: A nyári száradt virág ott lóg, és rendetlenség van. :oops: Na mindegy, ez is rendben lesz! :wink:

Regi, KTimi! Hol vagytok!

Niki, Banita! Jelentkezzetek!

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Van két teli Spar-os pontgyűjtő füzetem (2 x 50 pont), amivel WMF evőeszközöket lehet kiváltani/venni.
Ha valakinek kellene, írjon nekem privit, és nagyon szívesen elpostázom! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese Hatalmas teraszotok van :shock: :shock: Lesz mit bejárniuk a csemetéinknek :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

LMóni! Ja, a terasz az nagy, ezért ajánlottam fel a nyári talit. A lakás már nem annyira, két szoba van, de ezt majd meglátjátok. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina!
Hááááááááát igen, nálunk is ez a helyzet, pl. beszélgetni nem nagyon hagynak felnőttekkel (max. néha az interneten keresztül, azt valahogy jobban viselik) mert valakinek mindig elképesztően fontos és azonnali közlendője van számomra, amit aztán alaposan ki is kell tárgyalni lehetőleg persze az adott pillanatban leginkább.... :):)

Szóval az bizonyos hogy én aztán jól belemerültem évekre a csak gyerekezésbe - de jó ez így, szeretem!!! :):)

L.Móni, Gremese!

Íme a friss fotók:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Puszi mindenkinek!

Vadvirág
Vendég

L.Móni: Nagyon megható a fogantatás története. Szuper!!! aminek meg kell történnie az meg is fog ,.. és jött a baby!!!!

Vadvirág: Jó volt olvasni rólad, Nagyon édesek a gyerkőcök.!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Sorstársak!

Gyorsan végigiolvastam amit írtatok, míg sétálni és kajcsizni voltunk. Annyira jó, hogy írtál, Vadvirág! :D Már mindannyian hiányoltunk! Le a kalappal Előtted, a Világ Mamijainak példaképe lehetsz! 8)
Móni: nem is tudtam, hogy Gréti előtt ilyen tortúrán kellett keresztülmenned... :cry: azt hiszem, Gréti így ezerszeresen gyönyörű ajándék! :wink: :D
Irina: hát akkor lássuk azt a Nagylegényt! :D A játékszaggatós történet nekem is ismerős... mostanában pedig a hordozóban úgy teszem Neki a játékhidat, hogy rugdosni és ne püfölni lehessen. Hát képzelhetitek! Máté is majd' kiesik a hordozóból, nemhogy a játékok leszakadnak! :lol: És ezt megállás nélkül kifulladásig (az pedig elég sok idő nálunk). Ha sikerül megkérnem Apóst, hogy küldje át emilen erről a videót (náluk tettem fel gépre), akkor elküldöm a gmailre.
Más: gondolod, hogy a kurjongatásféle negatív felhangos hangeffektek oka a fogzás lehet? És okozhat a fogzás hirtelen éles sírással ébredést is? Mert akkor talán nálunk is ez lehet a baj. Olyan nyűgös sokszor, látszólag minden ok nélkül nyavalyog (most egyáltalán nem negatív értelemben, de nem tudom, jobb szóval leírni), és a cicit is egyre inkább elutasítja, a cumisüveges folytatáshoz is néha könyörögni kell, és gőzöm nincs, mi a baj! Bizergálhatja a cici vagy a cumi az ínyét? Tanácstalan vagyok! :cry: Ezt leszámítva pedig le se lehet törölni a mosolyt a 2 füle közül, és tele van energiával...

Detti
KépKép
kiskolbi

emese: NAGYON KOSZI a hozzataplalasos cuccot, mar el is kuldtem magamnak! 8)

vadvirag: jo hallani feloletek! nagyon aranyos gyermekeid vannak, gratulalok hozza, gyonyoruek!

Kép

Kép
mmarica

Emese: hatalmas az a terasz!! Te a legjobban a vízforgatósmedence tetszik. Azon a képen nagyon hasonlít rád Zsófika! Nagyon csini pocakos voltál!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?