A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice, OrsiKép

Szerintem ez a "beszállítás" utáni analízis torzítani fogja az eredményt, nem? Pl. több lesz a halott és az elfolyósodási időt nem tudják mérni. Gondolom én.

PumukliKép
Mikor tesztelsz? Meghalok az izgalomtól! KépKépKép

Olici
olici

Hát lehet... de párom meg azt mondta, hogy itthon biztosan jobban tudna teljesíteni, mert nyugalom van... stb. Az elfolyósodási időt így nem lehet megnézni, de nálunk az a teljesen normális tartományban van, így az lehet, hogy nem gond. Na mindegy... megyek haza a dolgozóból.
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszönöm a válaszokatKép

Egyébként én hallottam hogy kb 24 óráig életképesek de hol KépKépKép erről egy vicc jut eszembe, de nem írom le mert egy kicsit durvaKép

PumukliKép
Jaj csinálj már valamit,és irj KépKépKép

Alice
malice

OrsiKép

De a zárt üvegben is van levegő nem Kép
malice

Sziasztok!
Én is kontárkodok egy kicsit, mint Judit! (Szia Judit!)

Én ugyan már nem ide tartozom, de nálunk is voltak gondok. A férjemet kivizsgálták, hormonszintet nem találták rendben, és kevés volt az élő spermium. A lényeg, hogy miközben őt vizsgálták, én már terhes voltam. Igaz az a baba nem maradt meg sajnos, de aztán a férjem kapott gyógyszereket, amiket beszedett, de nem ment vissza vizsgálatra. Most már másodszorra is spontán sikerült, már 11 hetes vagyok. Szóval fel a fejjel. Amúgy meg az orvos azt mondta, hogy a férfiak amikor élesben működnek, sokkal több a spermium is, és jobb minőségű, mint amikor egy kis üvegcsébe kell produkálniuk magukat. És maga a számlálás is NAGYON SZUBJEKTÍV dolog, tehát közel sem pontos! Ezt bármelyik szakkönyv is megerősíti. Nekünk sem jött össze azonnal, és tudjátok az is a baj forrása volt, hogy olyan nagyon akartam, hogy a nap 24 órájában nem tudtam másra gondolni, csak arra, mikor esek teherbe. Aztán az első baba elvesztése után egy hónappal arra ébredtem egy vasárnap reggel, hogy lebénult az arcom jobb oldala (egy vírustól), és elterelődött a figyelmem a babáról. (Azzal foglalkoztam, hogy ne essen ki a számból a kaja, és az innivaló is maradjon a helyén, és még beszélni is tudjak...) Szóval nagyon sokszor lelki oka is van.
Mindenkinek kitartást kívánok, és persze minél hamarabb gólyákat!
Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Na én szép lassan elindulok hazaKép

Mindenkinek Kívánok jó

Bulizást
KépKép

És

Kép

Alice
malice

malice

malice

hoppá Kép
malice

Sziasztok!Kép

Sikerült visszaolvasnom benneteket és hozzászólok, de bocs, ha idejétmúlta, szerda óta sok idő eltelt.Kép

ShineKép
Kösz a + energiát, megérkezett, már nagyon jó kedvem van.Kép

IlduciKép
Tök igazad van a görcsöléssel kapcsolatban. A fogyis versed nagyon jó, remélem gyűjtöd az irományaidat, egyszer talán még piacra is dobhatod őket!Kép

GittaKép
Jordánia?! Hűűhaa... Igazán nagyon különleges helyre mentek, kicsit irigykedem is. Várjuk a képeket és a beszámolót.

JuditKép
Kösz az infót Karmenről, remélem hamarosan személyesen is jelentkezik. Édesek a gólyák, biztosan hamarosan célba is érnek!Kép

ZséKép
Hogy van a lánykád ? Ugye nem komoly a sérülése ?

OrsiKép
Örülök, hogy jobb a párod eredménye és az is szuper, hogy nincs maga alatt. A patológiás alak nem jelentheti azt, hogy az ivarsejt kóros alaki elváltozása pl..nincs farka vagy ilyenek?

SüncsiKép
Jó mulatást!

AliceKép
Ez a kép haláli!Kép

Tanács kéne lányok! Lehet, hogy elkaptam valamit, ugyanis viszketek "alul" és van egy kevés fehér folyásom. Ami furcsa, hogy kis fehér göbök vannak benne. Van még Klion hüvelykúpom, elkezdtem használni, remélem nem csinálok vele hülyeséget. Csütörtökön még semmi bajom nem volt, tegnap meg előjött.Kép
Nagyjából helyreraktam a lakást, de még mindig van mit tenni. Pedig már olyan fáradt vagyok! Most nekem is megy a fogyókúra, mert "elfelejtek" enni. Reggel egy nyomorék túrósbatyut eröltettem magamba egy fél bögre tejeskávéval, de inkább visszafelé kívánkozott.
A talival kapcsolatban: tuti, hogy tudok menni, csak valaki árulja el merre van a Vista Café. Kerület, nevezetesebb épület stb. Már nagyon várom, hogy végre lássalak is benneteket!Kép

Egcsi
egcsi

Sziasztok!

Remelem jo volt mindenkinek a hetvege. Kép
Vendég

Kellemes szép napot kívánok MindenkinekKép

Remélem hogy mindenki jól érezte magát az elmúlt hétvégén(szerintem egy kicsit rövíd voltKép )

Már megint lenne egy kérdésem Kép

A 15-ik napon nem gáz az ha már 36,8 a hőfokomKép szerintem egy kicsit hamar siet felfelé nem????

Alice
malice

Alice Kép
nem baj. Van akinek 1 nap alatt felugrik, míg másoknak több napig tart. Milyen hőid voltak előtte?

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Köszike a választ,előtte 36,7 36,6.
Sajna rendszeresen nem mértem mert már elegem lett abból hogy nem akar összejönni a baba(besokkoltam és abbahagytam a méregetéstKép mostanában csak néha mérem meg.
Most is csak kíváncsiságból mértem meg mert olyan érzésem volt a 14-ik és a 15-ik napon mintha meg akart volna jönni.
Bocsi rosszul irtam ma a 16-ik napon vagyokKép

Alice
malice

Sziasztok,

hétvégén nézegettem a férjem korabbi leleteit, sajna semmit nem talaltam a fehérvérsejtekkel kapcsolatban.
Valoszinüleg csak a szamot, motilitast és alakot vizsgaltak...Kép
Na, majd a következö vizsgalatnal meglatjuk. Azért bosszanto... (és igy akartak minket egyböl lombikbébi-programra küldeni)

Egcsi,

lehet, hogy jobb lenne dokihoz menni, nem?
Én a kupokhoz egyaltalan nem értek.

Szép napot
Süncsi
süncsi

Szép jó reggelt mindenkinek és kellemes hetetKép

Egcsi,
nekem is viszketésem van pár napja és én szinte biztos vagyok benne, hogy a múlt heti strandolás az oka (évek óta nem megyek medencébe, de most úgy gondoltam, hátha elmúlt már az érzékenységem, de butaság volt.
Én ma megyek dokihoz, hormon eredmény gyeztetésre és akkor legalább ezt is megnézi.

Erősen gondolkozom a Gynevac beadatásán, hátha az segít ebben a problémában.

Képzeljétek, tegnap vettem egy cickafark tea fürdőzést este és utána azt hittem kiugrom a bőrömből, úgy viszketett. Ez nem normális, hiszen tudtottam az pont az ilyen női bajokra jó.
Na mindegy, nem tudom....

Puszi, Bettina
bettina

Sziasztok LányokKép
EgcsiKép
Süncsinek igaza van, ne kezelgesd magad a saját elgondolásod szerint vagy a mi javaslatainkra mert nem értünk hozzá. Irány gyorsan az orvosKép

Puszi: Doris
doris

Edit Kép
Akkor erre mindenképpen nézessetek rá.

Jajj valakinek ígrétem a hormonértékeket.... sajna kiment a fejemből.

Voltunk orvosnál pénteken. A párom vérképe tökéletes. Minden hormon a referenciatartományban van. A herevisszér kézzel tapintható nem érti a doktornő, hogy miért nem látszott az UH-n. De ma megnézi a képeket és valószínűleg meg kell műteni. Ettől nagyon nagyon fél a párom.
Macát kap 3*1. Semmi mást egyenlőre. Ja, és el lettünk küldve tenyésztésrem ha megvan az eredmény, akkor megyünk vissza, és akkor lesz akcióterv.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Sajnálom, hogy műtét lesz, de mindemellett olyan jó olvasni, hogy mennyire nem kenődsz el.

Én mindig úgy érzem, hogy az erő sugárzik belőled.
bettina

Szia DorisKép

Hogy vannak a picurkákKép

EgcsiKép

Szerintem is menj el dokihoz, én is ugyanígy jártam a Dunával pár évvel ezelőtt azóta nem megyek bele.

Alice
malice

Orsi,

nekem igérted a hormonértékeketKép
MütétKép De ha egyébként minden OK a parodnal, akkor nagy az esély, hogy ez segiteni fog!
Az én férjemnél a Maca segitett valamennyit, legalabbis kb 1 havi szedés utan sokkal jobb volt az eredménye.
süncsi

Még nem teljes havi, mert 27-28 napos a ciklusom, de nagyon kiváncsi vagyok a véleményetekre.

Bár nem értek hozzá, de szerintem nem volt tüszőrepi.
(hüvelyi mérés, a gáz csak annyi, hogy ritkán alszom 6 órát, de hátha lehet okosakat mondani).

Köszi.
1. 36,6
2. 36,8
3. 36,85
4. 36,75
5. 36,8
6. 36,8
7. 36,8
8. 36,5
9. 36,7
10. 36,75
11. 36,7
12. 36,6
13. 36,6
14. 36,6
15. 36,7
16. 37,1
17. 37
18. 37
19. 37
20. 36,9
bettina

Edit Kép
Sajna műtétben nem bízom. Vagyis annyi rossz példa volt már itt a topikon, akiknél megműtötték a párjukat, kivárás, és szinte semmi sem javuét, és akkor mentek lombikra. Ettől a tortúrától megkímélném a kedvesem... de sajna nem ússzuk meg, úgy tűnik.
Hormonértékeket este küldöm, mert otthon vannak a leletek.
A Macában én is bízom. Szorgalmasan szedi. Remélem lesz valami eredménye.

Bettina Kép
Köszönöm. Itt mindenki igyekszik tartania magát, különösen, ha a párjával van a gond, mert, ha látja rajtam, hogy szenvedek, akkor még rosszabb lesz neki. Így is rosszabb pillanatában még bocsátot is kér tőlem, hogy nem tud teherbe ejteni. Néha annyira maga alá tud kerülni. Ilyenkor bizony nekünk kell rajtuk segítni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bettina Kép
ha nem alszol eleget, akkor ne stresszeld magad a hőd mérésével. Felesleges.
Egyébként a 14. napon akár tüszőrepi is lehetett.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok! Kép

Remélem jól telt a hétvégétek, tényleg nagyon rövid volt Kép

Olici, Alice! Kép
Felkészültetek? Teszteltem pénteken délután.

Ja, és üzent a dokim, hogy a szövetmintám teljesen negatív, annyira örvendek! Ez volt mára a nagyon jó hír! Kép

Üdv,
Pumukli
pumukli

Teszt eredmenye???

Kép
Vendég

Én nem stresszelném magam, de a nőgyógyászom kér tőlem 3 havi görbét Kép

Tudom, hogy minden lehet, de ugye nem jellemző, hogy a tüszőrepi napján nem zuhan le a hő 10-ed fokokat? Ugye?
bettina

Kép
pumukli

Pumukli!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ennyire orulok neked.
Vendég

Jujj, pumukli KépKépKépKépKépKép

De jó!!!!!!!
bettina

Pumukli

ÉN IS ÉN IS

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
OKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚHHHHHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Minden rendben van??????????

Alice
malice

Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok! Kép Kép Kép

Szerdán megyek doki bácsihoz, akkor lesz 1000% Kép
Ez a csík is halványabb volt a control csíknál. Direkt másik típusú tesztet vettem.

Pumukli
pumukli

Velem minden rendben, illetve nem minden...több külső jel is mutatja a dolgokat.
Iszonyúan fáradt vagyok. Éjjel nem tudok aludni, hánykolódom, reggel alig tudtam felkelni. De bezzeg hétvégén, felébredek 6-1/2 7-kor, és érzem, hogy muszáj felkelnem. Csak délután tudok jól aludni 1-2 órát.
"Dolgoznak" bennem a hormonok Kép
pumukli

Pumukli

Kép
malice

PumukliKép
Óriási gratulaKépKépKépKépKép

OrsiKép
Sajnálom, hogy műtét kell, de ez lehet, hogy meghozza a sikert. Csak ez az UH nem megy a fejembe. Ennyire nem megbízhatóak ?

LujzaKép
Mi van veled ? Remélem Te is babás hírrel jöszKép

EgcsiKép
A Vista Cafe a Paulay Ede utcában van a Deák térhez nagyon közel, elég központi helyen.

CatEye

Cat
Kép
cateye

PumukliKép

Hanyadik napon csináltad az első tesztet????
Kicciit kíváncsi vagyokKép

Alice
malice

Pumukli gratula!
soraya

Na mégegyszer!

Gratulálok Pumukli!!!
Kép

Soraya
soraya

AliceKép
Köszi kérdésed jól vagyunkKép
BettinaKép
Én úgy látom a 14. napon lehetett pé. Az viszont nem jó, hogy nem alszol eleget. Majd meglátjukKépEgyébként a 14. nap után szépen és gyorsan elérte a hőd a 37 fokotKép
OrsiKép
Tessék csak bizni abban a műtétbenKép Edelweiss Párjának használt a műtétKép
PumukliKép
ÉN is csatlakozom az örömködőkhözKépKépKép És csak hogy megnyugtassalak, nekem vérvételből a beültetést követő 12. napon megmondta az orvos, hogy gratulál mert babás vagyok aztán másnam csináltam egy tesztet és mondtam is a Páromnak, hogy ha nem mondja az orvos az eredményt akkor ebből a tesztből bizony nem biztos, hogy erre következtetnékKép

Puszi: Doris
doris

Cat Kép
Állítólag megbízható, de az orvos volt rossz... a doktornő szerint, mert ezt nem ő csinálta. Ezért a képeket megnézi ő is, mert azok le vannak fűzve a párom anyagai közé.
Próbálok bízni a dologban, de nem nagyon megy. A párom meg nagyon fél a műtéttől, és nem igazán szeretné megműttetni magát. Valahol meg is értem.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Sajna az én párom is ebben a cipőben jár , és ő is retteg a műtéttől.
Az elmúlt fél évben 2x műtötték cisztával és már hallani sem akar a kórházról.
Én is megértem őt, de ha elmegy matyivizsgálatra majd minden kiderül hogy mi lessz a jövőben.

Alice
malice

Köszönöm a gratulákat, nagyon kedvesek vagytok! És köszönöm a segítségeteket, tanácsaitokat! Kép

Alice! Kép
Az első tesztet az utolsó mensi első napjától számítva a 26. napon csináltam. És reggeli első vizeletből, az jobban kimutatja a korai terhességet. A másodikat a 31. napon, de azt már délután. Jó bonyolultan mondtam el.....Kép

Pumukli
pumukli

Doris Kép
Köszönöm az infót. De Edelweissék is végül lombikra kerültek.
Mindegy. Akkor bízom benne, hogy a műtét után 100 Mió kis ficánkája lesz, és az első hónapban jön a kis várva-várt trónörökös. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pumukli Kép
Jajj, nem is gratuláltam... Vagyis még nem gratulálok, hanem drukkolok, hogy minden rendben legyen, és a doktorbácsi egy gyönyörű kis petezsákot lásson a pocidban Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
mail ment.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Kép Már alig várom, hogy megnyugtasson a doki, hogy minden rendben van.
pumukli

PUMUKLI:óriási gratulaKépKívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen az elkövetkezendő 8 hónapban!
JOVI,ZSÉ:örülök, hogy előkerültetek, bár jobban örülnék, ha végre kiürülne a topic és végre mi "régiek" is inkább "frissek" lennénk!Krissit én is üdvözlöm!
DORIS,NIKIE,ORSOLY: olyan jól esik, hogy benéztek Ti is néha!Kép
MAGIKA, Újak: Ti is gyertek a talira! Minden tali után van egy újabb babásunk!!!
Virág
virag

PumukliKép
Hűűűűűűűű, nagyon gratulálokKépKép
Cat
Sajnos szombat reggelre (34.cn) megjött Kép.
Lujza
lujza

CAT:mél ment!
Virág
virag

PumukliKép
Mikor mész dokihoz?

Lujza

Nagyon sajnálomKép
Na majd mostKép

Alice
malice