A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Sziasztok!!!

Vagyunk, csak jan 5-ig ezerrel dolgozom a házi dolgozataimon, aztán már jobban rá fogok érni!!!
Kicsi fiam étvágya megnőtt a napokban!!! Tök furi, a bal cicimben alig van tejcsi (20-40-60 gr), míg a másikban tök jól (100-120-130gr)...hogy lehet ez?! Bárcsak mindkettőben ilyen sok lenne!!! És 2 éjszakát már átaludt, este 10-től, hajnal 5-ig - hogy engem ez mennyire boldoggá tesz!!! El sem tudjátok képzelni!!! :lol: :lol: :lol:

Szerencsére minket elkerült eddig mindenféle betegség...bár nagyon tömegbe nem is mentünk, csak ismerősök, rokonok... :wink:

Na, megyek is! Szegényemet 15 perce fektettem le és azóta üvölt az ágyikójában! Nem értem miért!!! Napközben tök jól elalszik, eljátszik csendben...bezzeg ilyenkor... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
bogen

Kép Kép Kép

Szeretettel:Csillik család

Zsófi:Gratulálok az új lakáshoz!

Minden betegnek kicsiknek és nagyoknak jobbulást kívánok!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Hát, csajok!
Ma nagyon rossz élményben volt részem! 16.30 óta nem aludt a kicsi fiam...akármit is csináltunk vele!
20-kor fürdettük, aztán a szokásos napi 1 tápcsi következett volna, de olyan sírós, nyűgös lett hirtelen, hogy semmi sem volt jó! Visítva sírt, nem tudtam megnyugtatni sem... remegett is néha. Aztán mindenfélét csináltam, mire nagy nehezen elfogadta a cumis üveget és bekajcsizott...és bealudt "végre" evés közben!
Mi történhetett?! Mi lehetett? Ilyen eddig még sosem volt!!! Remélem egy darabig nem is lesz, mert majd' megszakadt a szívem :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
bogen

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT MINDEN KICSINEK ÉS NAGYNAK ITT A TOPIC-BAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
bogen

Köszi Viky, olyan ari vagy! :D

Nelly

Kép
breeki

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

holnap már lehet, h tudok jönni.
kerekpocak

Sziasztok!

Futtában...
Köszönjük szépen Zsebibaba nevében is a gratulációkat!
Csak legyünk már túl az első 12 héten, mert én csak akkor leszek teljesen nyugodt, ugyanis nem kezdődött minden olyan simán, mint anno Balánál, de erről majd később, ha túl leszünk rajta.

Zsófi!
Pihenjél is és a vírusokat hesegesd el magad körül, s a fiúknak jobbulást!
gratula a beköltözéshez! Szuper lehet, s várjuk a fotókat! Rólatok is!

Kata!
Igen, bejelentettük szűk és tág családi körebn is Zsebibabát. :) Összeségében mindenki repdes, hogy nő kicsiny családunk.
Egyedül Anyum lepődött meg annyira, hogy padlót fogott, s nem a felhőtlen öröm tört ki belőle, de mondjuk erre felkészítettem magam lelkileg előre, mert tudtam, hogy Ő úgy véli, hogy csak pár év múlva babázunk újra.
Csinálsz nekünk a kertről is képet? Olyan szép lehet.
Elsőre én is felvillanyozódtam, hogy havi egy görcsre sikerült redukálni a rohamokat.

Panni!
A fiaink egyen szerkóban voltak szenteste. :lol: Teszek majd fel én is képeket Mackóról. Minden alkalommal, amikor felvettük a szép ruhát, fél óra cívódás volt a nyakkendő téma. Már most kirázza a hideg tőle. :roll: :wink:

Puszi mindenkinek és a betegeskedőknek jobbulást!
Tessék meggyógyulni, s egészségesen indítani 2008-at!
(Mondja ezt egy fül- és foggyulladással küzdő pocakos :? )

Timi

Kép

Kép
timtom

Timi akkor még drukkdrukk!!!!!!!!!!!!!!

és anyud miért gondolta h később lesz tesó??? végülis tökjó korkülönbség van köztük sztem!
nálunk bizti nagyon nagy lesz, ha lesz egyáltalán tesó...
számomra nagy az 5-6 évtől fölfelé ;)

Viki jaj Beni olyan édes kis kíváncsifáncsi! naná h a zörgős papír az első :)

Bogen, passz sajnos. Fogalmam sincs .. azaz egy valami van: nem lehet h feszült vagy a vizsgák miatt? nekem kicsit az jön át az írásodból... és hát az ilyen csöppek egy az egyben kapják a mi gondolatainakt/érzéseinket szűrő nélkül...

Viki, Timi köszi olyan aranyosak vagytok, igen, ezért írtam a kiegészítést.

Viki nyugodtan kérdezz (meg bárki aki kíváncsi) nem tabutéma, nem szégyenlem, stb, ha nem is írok mindig erről az azért van, mert nem ez a fő téma (mára már) az életünkben...

csak ha vmi változás van jó/rossz.

2006 dec 20-án kezdett szabadszemmel is látható rohama lenni.
régen mondjuk volt olyan simán hogy napi 10-szer elég erősek, egy - egy roham 10 perces is volt akár.
most meg napi 2-3 roham, 1-2 percesek és többnyire csak karja megfeszül és szeme fölmegy..

sajna többre nem jutunk gyógyszeresen, így a műtét a következő - ha lehetséges nála. ez az Újév nagy projektje! :roll: :?
egyik szemem sír, a másik meg kitudja.... :roll:

Zsófi majd gyere mesélj ám a részletekről: költözés, Samu, pocak ;)

pusszok
lmkata

BOLDOG UJ EVET DRAGA BARATNEIM!!!!!!!!!!!!
Vendég

MINDENKINEK SZERETNÉK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNNI!

Kép
niki30

Sziasztok!

B.Ú.É.K. Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!puszik

Kép Kép

Zsófi,szuper,hogy már az új lakásban vagytok. Samunak hogy tetszik??

KépKép
logi

B U É K MINDENKINEK!!!!

Legyen az Új Év csodálatosan szép, egészségben gazdag, sikeres és sok-sok babával teli! :)

Puszik,
Fatima

fatima

sajnos mégsem lett időm, de puszi mindenkinek. takarítunk, mint állat.

kezdem úgy érezni magamat, mint a tesz-vesz szótár valamely tagja.
kerekpocak

MINDEN ANYUKÁNAK, BABÁNAK, GYERKŐCNEK ÉS APUKÁNAK KIVÁNUNK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET!
LEGYETEK EGÉSZSÉGESEK ÉS NAGYON SZERESSÉTEK EGYMÁST!!!!!!!
JA ÉS HÁT ÁLLJON SOK PÉNZ IS A HÁZHOZ, AZ SEM ÁRT, BÁR NEM AZ A LEGFONTOSABB! :wink:

Kép

Kép
viky30

Minden kedves topiclakó Babának, Kislánynak és Kisfiúnak, Mamának és Papának

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK SZERETETTEL:

Panni, Márk, Apa

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!

Kép

Petra, Zoli, Teri

Teri

KépKépKép
pruci

MINDENKINEK NAGYON NAGYON BOLDOG, BÉKÉS, SZERETETBEN TELJES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!!

Timi, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUJ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

majd próbálom felvenni a fonalat :)
puszi
Anzsi és Bende
mangó

ÉS A 2008. ÉV ELSŐ HOZZÁSZÓLÓJA! :)
MINDENKI EGYEN SOK LENCSÉT MA! :P

most ébredtünk, remélem mindenki koccintott egy jót az Új Évre! ;)

ezennel aug. 20-at eltörlöm, mint tüzijátékos nap, mert tegnap leírhatatlan amit etéren műveltek az emberek.
valami frenetikus csodaszép volt egyszerre minimum 10 (nem túlzok) helyről fellövelő tüzijátékot nézni!!! itt ujjongtam mint egy 5 éves :wink: Lizu meg fel sem ébredt :shock: pedig hangjuk az volt...

na sok puszika!!!
lmkata

Boldog Új Évet Kívánunk!!!!!!!

No, hát ez is eljött! :wink:

Kata, azt hiszem, Lizu és Maja már megint kezet foghatnak. Maja is végig aludta az égzengést. Mint a tej! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Mi is BUÉK vagy/or HNY :wink:
(a hozzászólással még mindig dobogósok vagyunk, 3. az idén :D )

Timi! hurrá! hurrá! hurrá! Jó egészséget kívánunk! Vuk-mentes terhességet.

Nálunk a fiúk mesét néztek (Zsigu 1:00 után aludt el :oops: ), mi meg online szilvesztereztünk barátainkkkal. Na ilyet sem csináltunk még, nagyon jó volt. Még koccintottunk is...

Puszi mindenkinek:
Edus+pasik
mazsolák

Én pont lecsúsztam a dobogós helyről, csak a 4. hozzászóló vagyok; de majdnem sikerült! :twisted: :P :twisted:

Bazsóka is átaludta a durrogásokat szerencsére, bár picit nyöszörgött, morgolódott, de csak álmába... s megint csak 5-kor ébredt!
Úgy tűnik átfogja aludni az éjszakákat már, 4 napja legalábbis így van. 21.30-5ig alszik!!!! SZUPERJÓ!!!!

Mondjuk kicsit félek, mert jan 7-én fogja megkapni a 2. hónapos oltást meg a Rotá-t, gondolom attól majd minden megbojdul. Fáj a kötelező oltás még pár napig?! Vagy nem? Olyan jó lenne ha maradna ez a rend!

Vizsgáimmal, beadandó dolgozataimmal egész jól haladok, már csak egy van hátra:) :lol: :lol: :lol: :lol:

És mégegyszer BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!

Kép
bogen

Irdatlan mennyiségű havat lapátoltam el!!!
És megint rákezdett ... gyönyörű a táj, de már alább hagyhatna a havazás :roll:

Kép
bogen

Boldog új évet minden babónak, anyukának, és pocaklakónak egyaránt! Sok boldogságot, szeretetet, egészséget, és örömöt az új évben!

Nelly

Kép
breeki

hahó mindenki!

végre van egy szusszanásnyi időm (a fiúk pancsolnak, pontosabban a kisebbik, a nagyobbik meg animálja)így leültem a gép elé.
szal 22-én, 23-án egész nap dolgoztunk a lakáson, és 23-án este 7-kor érkezett meg a kanapé, asztal és az ágyunk leányfaluról (a szüleim házából) és vált elképzelhetővé, h a 2 utcára lévő másik lakásból a legszükségesebbeket gyorsan áthozva aznap este ott aludhatunk. ez volt kb 1 hete azóta apránként hurcolkodunk át és nagyon nagyon szeretjük a lakást. csaba azóta is folyamatosan dolgozik rajta ( a konyhabútor tegnap lett 99%ban kész) és hát ez a kari szünet most nem a pihenésről szólt, de kárpótol minket az a csönd (zsákutca) ami itt van (hihetetlen csend van!!!! eddig eszetlen forgalmas főutcán laktunk villamos, busz, amit akarsz) és az, h itt minden csaba keze munkája és ennek megfelelően pont olyan ami8lyet mi szerettünk volna -szeretnénk. rengeteg a tennivaló még, egyelőre minden nagyon kezdetleges, de sebaj, jópár évünk van még rá, h belakjuk. eszetlen klassz a tér! mármint h több mint duplája az előzőnek!
és hát a csend... beárnyékolta a karácsonyt, h 26-ra virradóra samu magas lázú lett (ez aztán elmúlt, és vissza se jött szerencsére) és onnantól 4 napig hányt és fosott szegénykém. volt egy pont amikor már a kiszáradástól féltünk, de szerencsére a barátnőm fia 2 hete esett át ezen és ők kaptak egy olyan port amit az infúziókban kapnak a babák és azzal kellett itatni samut (ásványianygaok, sók, cukor stb vannak benne és gyorsan szívódnak fel) és attól életre kapott. mondom, volt olyan nap amikor alig bírta a fejét mozgatni már.
szerencsére egyre jobban van: már nagyon virgonc.

szal ez volt/van velünk eszetlen meló de nagy boldogság.
tegnap 8 barátunk volt itt, 3-ig beszélgettünk samu aludt mint a bunda.

ja azt nem is írtam, h már nem kel éjszaka. igazából előbb is tudta az eszem, h mit kellene tenni, ha felborul a biológiai órája és éjjel 2-3 órát fent van, nappal meg 3-4et alszik de nem bírtam magamat rávenni, h kialvatlanul (mármint jómagamra gondolok) alvás helyett ébresszem fel samut. de most még a költözés előtt elhatároztam magamat és sikerült is visszabillenteni. rossz volt napokon keresztül f8-8kor ébreszteni és du meg 2-kor, amikor aludt volna mélg, de sikerült visszaállítani. így éjjel 11 nappal 2 órát alszik kb. ami szuper, lqassan majd mi is kialusszuk magunkat. (még nem sikerült, annyi minden volt terítéken. egyelőre 3-4 órányi alvások jutottak ki.)

jónás jól van - pocak óriási (tényleg) és nagyon édesen rúg, kb pont úgy, mint annak idején samu. nagyon kedvesen.

ennyit most rólunk, megyek altatni

puszik

(reagálások most nem mennek, de felveszem a fonalat hamarosan, mi még 7-ig szabin vagyunk)
kerekpocak

na ezt jól elkiabáltam :) :) :) samu fennállásának legiszonyatosabb éjszakáját tudhatjuk a hátunk mögött. :lol: :lol: :lol: :lol:

2-5ig sírás és csönd 10 perces bemenetelekkel.
5 kor zokogógörcs, apa nyakában megnyugvás, köztünk elalvás, 5-6 ig alvás velőtrázó sikolyokkal tarkítva (álmásban- hátborzongató volt) 6kor zokogó ébredés, apa nyakában anya kezét fogva elalvás f8ig majd kelés.

mi nem aludtunk.

lassan ebben rekordot döntök hehehe.

tanácstalanok vagyunk, de reménykedünk a ma éjjelben. HÁTHA alhatok 3 óránál egyszer többet??
kerekpocak

sziasztok!

BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK !

csak egy gyors..

Zsófi, ez nagyon gáz ! szegény Samu is, meg ti is.
nem fáj vmije?
Laura akkor üvöltött egész éjszaka, amikor a füle fájt.
borzasztó, h. nem tudják mondani, mi bajuk.
legalábbis nekem elég őrjítő volt, h. nem tudom, h. hogy segítsek.

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi!!!
KITARTÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mást sajnos nem tudok tanácsolni, se tapasztalatom ebben (szerencsére!!!), se ötletem!
Szegény Samu, biztos fáj valamije...azt volna jó kideríteni?!?! :roll:

Samunak pedig rengeteg pozitív energiát küldünk, gondolom már bőven rá fér:
+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++

Kép
bogen

Kötelező oltás után (2.hónap végi) nyűgik, sírósak szoktak lenni a babák?! Jan 7-én megyünk csípőszűrésre, aztán oltásra, ha odaérünk a doki nénihez...akkor kapja meg a Rota1-t is...jó drága basszus... kétszer 17000Ft :shock:

Kép
bogen

Bogi, aszondják, h. ezek már ilyen jó fajta oltások - és nem nagyon okoznak gondot a babáknál.

de volt itt a topikon is erre már ellenpélda.

tarts készenlétben egy kúpot, ha mégis kellene

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Nekünk remekül kezdődött, Juli leesett egy párkányról (kb 30 centi magas), és pont arcra persze, száj fölszakadt, vér ömlik, arcán véraláfutások, és mág a foga is elmozdult egy kicsit.

Gyönyörűen néz ki, mondanom sem kell. :twisted:
Azért már javul, orvoshoz nem rohantam vele, szerintem varrást nem igényelt. A foga miatt aggódom még kicsit de nem tört ki csak megütötte és kicsit elmozdult. Nem merem piszkálni, hadd rögzüljön így.

Azt mondanom sem kell hogy mindketten ott álltunk mellette :oops: :?

Remélem Nektek kevésbé brutálisan kezdődött az új év, de azt is hogy ez volt náluk az év negatív eseménye, ennél rosszabb nem lesz.

Puszi

Klári

Klári
Kép
ganti

Bogi: Szonja a 2 hós oltásnál nem lázasodott be, észre sem vettünk rajta semmit, aztán a 3 hósnál, este fürdésnél vettük észre hogy lázas, kúp, másnapra semmi baja, aztán a 4 hós oltásnál, éjjel lázasodott be, és tartott még másnap de. is. SZóval mi a kivételek közé tartozunk. Rotát nem adattunk neki.

Zsófi: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
úgy sajnálom Samut, szegénykémnek biztos fáj valamije. :cry:

Nelly

Kép
breeki

megcsináltuk samu szobáját- álomszép lett!
kerekpocak

fényképeket kérünk szépen!!!

Nelly

Kép
breeki

már vannak, csak a gépre nem tudom áttölteni, mert a kábel a másik lakásban maradt...

nagyon köszönöm a pozitív energiákta és aggódást nelly, marcsi, bogi!!!

millió puszi!!!!!!!!!! hátha ma éjjel alszunk?? let's hope!!!
kerekpocak

Örülök, hogy boldogság sugárzik az írásodból, annak ellenére, hogy hulla fáradt vagy, és Samu is beteg!!! :D

Nelly

Kép
breeki

és igeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!
kerekpocak

Csak nem kipihented magad, Zsófi?! :twisted:

A kábel pedig remélem hamarosan átketül az új lakásotokba, mert nagyon várjuk ám a képeket!!!!

Na, megyek főzni - talán Balázs elaludt...

Kép
bogen

na hi, mi is itt vagyunk, csak 1000 dolgom van..de igyekszem lepest tartani veletek :D
gyors helyzet rolunk, aztan visszaolvasok:
Vanimano jol van, mosolyog es gügyög(göö..gööö ), 4120g, ma kapta a 2 hos oltasat, amit hösiesen viselt, psi, kaki van, szeret pancsizni, hason fekve szepen emelgeti a buksijat, fekvötamaszozik(költöi tulzassal..hiaba, anya joszivü )..szoval alapvetöen minden rendben
karacsony szep volt, ebeden voltunk a parom mamajanal, jo volt, aztan itthon este harmasban
szilveszterkor az unokatesomnal voltunk, aki 31 hetes terhes, ott voltak az öcsemek is a majdnem 4 honapos kisfiukkal..szoval volt baba böven babaztunk, ettünk-ittunk(no alkohol)es beszelgettünk, nagyon kellemes volt
tegnap voltam a nögyogyaszomnal 6 hetes kontrollon(egyszer ö volt szabin, aztan nekem megjött..ezert a 9. heten jutottam el hozza), minden rendben van szerencsere, ö meg ilyen szepen gyogyult gata nem is latott( :oops: ), belülröl is minden szepen gyogyult, jöhet a 2. baba haha...irt fel fog.gatlot, de en a pajzsmirigyem miatt nem szedhetek..el is küldött vervetelre pajzsmirigyhormont nezni, mert kepzeljtek lehet attol nincs tejem (mostansag az ipari mellszivoval napi 10-80ml-t tudok leszivni ), mindesetre meg kell nezetni, mert habar a terhesseg elött mar jo volt minden eredmenyem, lehet, hogy ez most megvaltozott megnezzük
suly:tudjatok..de azert meg egyszer..58 a versenysulyom..76tal szültem, most 71 vagyok :shock: es 69 is voltam mar....zabagörcsök..csoki...anyjakinja..ehes vagyok es falank..fujjjjjjjjjjjjjjj Evu de tegnaptol hivatalosan is megszüntek a korlatozasok, ezert matol kezdve nagyon odafigyelek..visszaallok a bio kajakra, dobom a csokit, feher kenyeret, tesztat..es elkezdem a karira kapott joga dvd-s tornat..mindezt azert, hogy legyen merszem majd lemenni terembe edzeni es usziba uszni mert amig balna vagyok, nem szivesen mennek..ez is milyen hülyeseg
babauszi:mindenkeppen, de meg nem most..1, talan 2 honap mulva

na ezek jutottak gyorsab az eszembe

Zsofi, nagyon varon en is a kepeket, hösnö vagy! terhesen költözködni, nagyon ügyes vagy!!

na visszaolvasok..pusszancs
Vendég

Bogi, örülök, hogy jol van Bazsi, latod Vani megkapta az oltast es semmi baja :D remelem nem is lesz!!
Ganti, sajnalom, hogy leesett Juli a parkanyrol :cry: remelem mar nem is emlekszik ra :wink:
Marcsi, tenyleg olyan szörnyü, ha sirnak a babak es nem tudjuk miert.. :cry:
Kata, Budakalaszon voltunk szilveszterkor, ott is akkora tüzijatek volt :shock: :D örülök, hogy Lizubaba nem ebredt fel, szerencsere Vani is aludt, mint a tej 8)
Vendég

Evu: Ti hova fogtok járni babauszira?!?! Én is tervezem, kb március elejétől...és mi Budakeszire fogunk járni, nekünk közel van és jókat hallottam róla!

Kép
bogen

[quote="kerekpocak"]n írta:kerekpocaka ezt jól elkiabáltam :) :) :) samu fennállásának legiszonyatosabb éjszakáját tudhatjuk a hátunk mögött. :lol: :lol: :lol: :lol:

2-5ig sírás és csönd 10 perces bemenetelekkel.
5 kor zokogógörcs, apa nyakában megnyugvás, köztünk elalvás, 5-6 ig alvás velőtrázó sikolyokkal tarkítva (álmásban- hátborzongató volt) 6kor zokogó ébredés, apa nyakában anya kezét fogva elalvás f8ig majd kelés.

mi nem aludtunk.

lassan ebben rekordot döntök hehehe.

tanácstalanok vagyunk, de reménykedünk a ma éjjelben. HÁTHA alhatok 3 óránál egyszer többet??

Szia Zsófi!

Én is tanacstalan vagyok. Flóracska ugyan is nem akar éjszaka aludni, pedig még csak egy hónapos lesz.
Napközben alszik, éjjel pedig fennt van, na ez nem is lenne baj, de csak úgy van el, ha a kézben vagy a hintaban van, egyébként ordít.
Raadasul a tesója beteg lett, így külön szobaban vannak, ugralhatok a két gyerek között.
Na tegnap én összesen 2 órat aludtam, így leköröztem titeket.
Én is tanacsot kérnék, hogy most mit csinaljak, hogy megszokja, hogy nem veszem fel.
Inni is adok Flóranak és mar 2 óra elteltével enni, mert az hiszem, hogy éhes, de kaja utan ugyan úgy folytatja az ordítast, ha a kisagyba rakom.
Olvastam a babakönyvben, hogy max. 15 percig lehet hagyni sírni.
Hiheteteln, hogy milyen rafkósak ezek a csecsemők is mar.
Szóvak akinek van jó ötlete kérem írja meg.
Judit

Kép;

Kép
angyalka1

Szóval ezt bírja a kiscsaj! :lol: :D :wink: Kép

Kép;

Kép
angyalka1

Angyalka: nem lehet hogy összekeveri az éjszakát és a nappalt? Mennyit alszik nappal? Lehet akár ez is a probléma. Túl sokat alszik nappal, kipiheni magát, és éjszaka kukorékol. :?:

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Buék mindenkinek!

Jó régen írtam már. Most is csak azért ugrottam fel, hogy elmondjam Nektek, hogy ma láttam Zsófit a kis családjával egy pillanatra. Éppen kocsiban ültem a sógorommal (mert lemerült ma az aksink a kocsiban és ott kellett hagynom valahol, gyerek a hátsó ülésen jajjjjj :roll: ) és láttam kijönni a tanácsadásról vagy a dokinénitől...nem tudom melyik. Zsófi? :) Tökre örültem, hogy láttalak Titeket, éppen nagyon nevettél valamin. :wink:

Olvasgatlak Benneteket, de írni már nem mindig van erőm.

Holnap megyünk csípőkontrollra, remélem lekerül a terpeszbugyi.

Luca 6010g már. Nem könnyű...elég jól gyarapodik. :lol:
2750 volt a születési súlya, 2800 volt amikor hazahoztam és most 6010. Kis dagipókom.

Már sikerült elfordulnunk oldalra, mindent a cél éredekében..egyfolytában szopja az ujját, hihetetlen komolyan. :)

Csatolok egy mai képet.

Kép

Edis

Kép
ediske

mi voltunk hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

[quote="kerekpocak"]m írta:kerekpocaki voltunk hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudom! :) Oda tartoztok Ti is?

Mi is voltunk ma ott, csak 3 órával előbb, mint Ti. :)

Edis

Kép
ediske

Hellobello Mindenkinek!

Lehet, hogy lesz, aki emlékszik rám; azoknak aki nem ismernek... hát... Zizi vagyok, de majd megtudjátok! :D

Bocsi, hogy ennyire nem léteztem eddig, majd szépen sorban bepótolom a dolgokat. Jól vagyunk, minden OK, és újra pályán vagyok!
...már persze, ha be(vissza)fogadtok ide az anyukásba.

Botondom Oviban, Pandika alszik, mi is tanulunk mosolyogni. :lol:
A szülinapomon mosolygott először...

légyszi írjatok, picit magam mellé vagyok esve. lenne ma egy vizsgám, de megfutamodom, azt hiszem...
z

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

Sziasztok immár 2008-ban! :shock:

Végre tudok ülni, már nem fáj úgy a hátam, hát jöttem és próbálom felvenni a fonalat.....

Először is a hófordulós babócákat köszöntöm:

Bogi: Nagyon boldog 2. hófordulót Bazsinak!!!
Zizi: Üdv az Anyukák között!
Pandinak is, bár pár nappal később boldog 2. hófordulót!!!

Kép

Kép
viky30

Zsófi: GRATULÁLOK AZ ÚJ LAKÁSOTOKHOZ!!!
Kép
Legyen sok örömötök benne!!! Biztos nagyon jó hogy most már kényelmesen várhatjátok Jónást és szépítgethetitek a hosszú időre otthont nyújtó lakásotokat. Samunak utólagosan is JOBBULÁST! Azóta mi a helyzet? Éjszaka ma milyen volt? Samu mit szól az új szobájához? TE hogy vagy? sok a kérdés, sorry :lol:

Kép
viky30

Kata: De jó helyen laktok!!! Téli táj, róka koma a kertben és még szuper tüzijáték is. Elképzeltem ahogy örülsz a nappaliban kikucskálva az ablakon és ugrálsz hozzá, tök jót vidultam rajta. :lol: Jó gondolom az ugrálás elmaradt de hát ki tudja mennyi pezsőt ittál! :wink: Szoptatás ide vagy oda én ittam két pohárral és milyen jót aludtam, ez volt az újévi ajándék.

Kariajándék? Én egy picit dicsekszem, mert úgy megirigyeltem Klárit amikor mentek wellnesshétvégére és most én is mehetek!!! Apával és a barátainkkal Kehidára megyünk 4 napra, masszázs, vacsi és kiszolgálnak!!! Már nagyon várom!!!

Amúgy még egy könyvet kaptam (low budget ugye) a Szülök Könyvét amit Szilvi is ajánlott és egy romantikus regényt (hihihi), csak lenne módom olvasni...

Képeket töltök fel hamarosan....

Ediske: Nagyon édes Luca! Arik vagytok hogy minden képen smúzoltok vele, apa és te is. :lol: Drukk hogy jó legyen a kis csipője! Szépen fejlődik!

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?