A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziiijjjjasztok Csajok!

Negyedszerre is elszállt az a litánia, amit írtam. :evil: :evil: :evil: :evil: Még szerencse, hogy úgy ahogy jegyzeteltem.

Ne hari, de most nincs energiám megírni ötödszörre is.
Holnap fél délre megyek Apánkhoz, délután jövök és írok megint.

De:

Békés Boldog Új Esztendőt kívánok minden Dévais és BMC-s Csajszinak!!!! :D :D :D

Puszi és ölelés Mindenkinek!!!
katóc

Vagyis ma megyek Apánkhoz. :oops:
katóc

Sziasztok Lánykák, szép reggelt!

Andikám, Szépem, nekem egy picit bugyutácska volt a film, de azért egyszer nézhető! :D

Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok a hideg és a borult ég ellenére. Csak vidáman!

Puszik
finch

szép napot!

Katóc- remélem a cisztád elhúzott a fenébe!! :) írj majd, mi volt Apánknál!

A párom köszöni szépen a köszöntéseket!

Tatu - én nem kaptam Gonalt, úgyhogy sajnos passz. de azért csak sikerül!
szépem

Sziasztok!!!

Dolgoztok v. alszotok????

Remélem a betegeskedők jobban vannak, gyógypuszik nekik.

Szurikáta...nem megy a privim, itt válaszolok
köszi, nagyon kedves vagy, az oldószerben max. 3 port lehet feloldani, nekem 2 kell, gondoltam rá, h kicsit elspórolok az oldószerből, 1 ml van ráírva, de olyan soknak látszik :shock: :shock: :shock:

Anikó
tatulány

Jaj, Csajocskák!
Tegnap totálkáros voltam, ma jobb egy fokkal.
Teljesen kidőltem, fogytam 2 kg-t, pedig zöldséget, gyümölcsöt, húst is ettem, ahogy azt illik, ittam is, mint gödény, de azért baromira nem volt étvágyam, a fejfájás miatti, egész napos hányingertől, csak a Baba miatt tuszkoltam le az említetteket.
Mindjárt visszaolvasok.

Kép
bodza2005

Szurikáta!
Hiányoztál tegnap!:-)

Kép
bodza2005

Sziasztok Lányok!

Én is Bodzihoz hasonlóan kiütöttem megam és szintén -2 kg :-) Ez a karácsony után jól jön, de a láz nem.

Nem tudom, ki kérdezte már, talán Mirci, nekünk a 3. inszem lesz majd.

Szépem, utólagosan is Isten életesse a párodat! Még egy bak, nem vagyunk sokan sajnos.

Yamikám, kitartást, a csúnya kór hajlamos eltéríteni a tanulástól, de ne hagyd!!!

A tegnapi film elejét láttam csak, gondolom happy end lett:-)

Andudom, köszi az sms-t jól esett nagyon!!!

Bodzuskám, Te is gyógyuljál! Most hallottam, hogy kettős infulenzajárvány lesz, az egyik a hasmenéses, a másik pedig a végtag ás torokfájós :-(

sok bacik nélküli puszi Nektek
plümõ

Bocsánat, de most mégsem megy az olvasás, mert köhögök, takonykór is jött, torokfájás, fejfájás, de hamarosan bepótolom, ígérem! Voltam szakorvosnál, azt mondta felső légúti infekció.
Szerencsére láz nincs, Apánkkal konzultáltam, ha lesz, mi a teendő. (DE NE LEGYEN!!!) Köszönöm az aggódó sms-eket, maileket és telefonokat, annyira figyelmesek és drágák vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

A többi kis betegeskedőnek gyógypuszik, gyógyenergiák!!!!!!!!!!!!
Aki nem breteg, preventív egye a fokhagymát, citrusokat és mézet!!!!!!
Apánk is azt mondta és a másik doki is, hogy nagyon jó hatásúak mind!!!
Smacccccccccantás!!!!:-)

Kép
bodza2005

Plümikém!
Gyógyulj drága!!!!!!:-)
Rohadt vírusok!!!! :twisted:

Kép
bodza2005

Bodzi:
nem jön jókor ez a betegség, ha neadjisten lázad lenne algopirint be lehet venni, nekem még tavaly az egyik inszemkor volt ilyen és akkor kitanulmányoztam a lázcsillapítókat, de legjobb a hűtőfürdő, de inkább ne legyen!!!!!!!!!!!!!

Plümek: jól jön a fogyás, de nem ilyen áron :cry: :cry:

Lehet, h búra alá kellene vonulni, h ne kapjuk el a fertőzéseket.

Yamika: sikerült vizsgázni vagy otthon kiütött a kór Téged is?

Anikó
tatulány

sziasztok kedves DRK!

Végre itt vagyok én is!
Mielőtt kérdéshegyben törnétek ki, írtam egy levelet a nevemről nektek, olvassátok el.

Nagyon boldog újévet kívánok mindenkinek!!! Babásodjatok, legyetek egészségesek és boldogok!!!

Mondom én, aki karira bacit kapott unokahugitól és láz nélkül szenved. Inhalálok, citromozok, mézezek és semmi...
Sokat gondoltam rátok! Áginak nagyon örülök :-) Cseka, miattatok már a körmöm rágom annyira várom Danibébit!

Beber, Pke angyalhajjal tünemény!
Köszi a képeket a többieknek is, lenne kedvem babát gyömöszölni most :-)
Kata, ami veled a kórházban történt, arra nem találok szavakat, könnycseppeket igen...

Most ennyi, pihikélnem kell...
Jaj,Zsembike elfelejtettem megírni, hogy javítsd ki lécci a táblázatot. Köszi

Puszi
Navia
navia

Csajok!
Tud vk. segíteni, ha ilyen területen dolgozik, hogy mennyi a hivatalos évi infláció? Kéne nekem egy adathoz. Köszi

bea
öreganyu

Minden betegeskedőnek sok-sok gyógypusza!

bea
öreganyu

Fiatalanyu, szia.
A www.mnb.hu oldalon biztosan kell találnod valamit erről, hirtelen ennyit találtam.
http://www.mnb.hu/engine.aspx?page=mnbhu_prognozis
finch

köszönöm a gyógyulj meg-es irományokat :)) andikám Te meg egy Tündér vagy.
bodza sokat gondolok rátok!!!

én egy kicsit jobban vagyok, bár éjjel forgolódtam vagy 3 órát, mire elaludtam, hajnalban édes kicsi életem, egyetlen Bababám (a görénykém) elkezdtett sugárban hányni, így a hajnalt vele töltöttem.. :( :( :( voltunk a klinikán, kapott hányás elleni meg gyulladás elleni szurit, hiába gyógyszerész anyu, és van is itthon gyógyszer neki, szájon át most hiába próbálkoztam volna.. most már 1,5 órája nem hányt - talán 2.. alszik..
KÜLDJETEK gyógysugit neki, olyan, mint egy ázott kis veréb :cry: szörnyű így látni egy örökmozgót.. átvállalnám én az egész szart helyette.. :(

ja: vizsga sztem meglesz :D kedd környékén lesznek eredmények! :)

betegség: képzeljétek karácsonykor folyamatosan gyártottam a mágikus padlizsánkrémemet -fokhagymás- és úgy ettem mint egy őrült, szerdán elfogyott az utolsó adag is, csütre BETEG LETTEM..
simán hiszek benne, hogy addig azért nem tudtak támadni a kis rohadékok mert tele voltam fokhagymával.. pedig kis férjem is beteg volt folyamatosan..
úgyhogy lehet hogy most tolok egy mézes fokhagymát...
phöj...

katóc??

navia puszika :)

kismamik vigyázzatok magatokra!
ági, nem írtam tegnap szuper hírek!!!! :D csak így tovább :)

tatu.. jaaj, ahogy írtad már láttam is a púposodó bőrt a hasamon a rengeteg szurianyagtól.. váááá szegénykém.. na,de mindent a cél érdekében!!! :D

szurikáta, puszi Neked! Te megúsztad a taknyot eddig??
yamita

Sziasztok Lányocskák!

Bodzikám, nagyon örülök a szívhangocskának!! :D
Utólag bevallom, nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen 2-án. Bodzi édes, kúráld magad!!!! :D

Viszont sajnálattal hallom, hogy többen is betegeskedtek. :( Mindenkinek jobbulást, gyors gyógyulást kívánok! Ja, és mennek a gyógypuszik is!!! :D (Miért nincs puszikálós ikon????)

Beber, Póci, Szikra, nagyon cukik a babáitok! Hihetetlen pofikat tudnak vágni ezek a gyerkőcök, itt vihogtunk a párommal. :lol: :lol:

Kata, sajnálom a babádat. :( :( :( Nagy virtuális ölelést küldök Neked. Nagyon fel vagyok háborodva azon, ami Veled történt, tiszta ideg lettem, mire elolvastam.
Nagyon erős csajszi vagy, minden elismerésem a Tiéd, és kívánom Neked, hogy mihamarabb magadhoz ölelhesd a kicsiké(i)det. :D

Újdonsült Kismamiknak nagy pusszantás! :D
Már 1722 van a táblán! :D

Yamikám, hogy állsz vizsgaügyileg? Ahogy olvastam, nem nagyon volt kedved tanulni, amit maximálisan meg tudok érteni. :D :D
De Te egy f...a csaj vagy, biztos minden sikerülni fog. :lol:

Andikám, Neked is üdv! :D Én is voltam az Arénában (persze nem, mint gladiátor :lol: ), és megvallom, nekem tetszett, hogy nem volt tömeg. Pedig 22-én voltunk. És persze találtam pár üzletet, ahol vagyonokat tudtam volna költeni. :oops: :oops:
Ja, és az ottani Marks&Spencer-ben végre kaptam olyan kabátot, amire már két éve vadászom. Szóval nekem tetszett. :D

Zelecske, küldöm Neked a plusz kilóimat, oda teszed őket, ahová csak akarod. :lol: :lol: :lol:
Egyébként meg szétröhögtem magam újfent azokon, amiket és ahogyan írtál. A könnyem folyt. :lol: :lol: :lol:

Jaaj Szépem, hát nem lett olyan jó eredmény, mint amit szerettünk volna. A bal oldalom megmaradt az endometriózis, a jobbomon kicsit összement, de nem tűnt el. :( :( :(
A deka hatott, mert nem jött meg, és most csak 5,4 mm volt a nyh.
De sajnos csak ennyire tellett tőle.

Viszont valamit félre érthettem novemberben, mert most azt mondta Apánk, hogy a következő szuri után, ami jan. 15-én esedékes, teljes vérkép és hormon, és kezdjük a kezelést. Vagy most értettem félre valamit? Én azt hittem, hogy lemegy a három hónap deka, megjön és aztán lombik. De kiderült, hogy a kezelés alatt is kell a deka. Csajok, volt már valakinek ilyen? Segítsééééég!! :shock: :shock: :shock:

És basszus én Karácsony előtt kaptam szteroidot, igaz, hogy azt a lombik alatt is szoktam kapni. És ittam, mint a gödény az ünnepek alatt. :oops: :oops:
Fiatalanyu, mi lesz most velem? Szerinted/szerintetek nem lesz baj? :?

Pusszantás Mindenkinek! :D
katóc

Úgy tűnik, hogy mindenki beteg? Bodzusom, Plümcike, most már Te is Yami.
Sajnálom a kis Bababát, az állatok annyira elesettek tudnak lenni, ha betegek. Nem csodálom, hogy bevállalnád helyette, de hát most neked is kijár.
Eleddig engem elkerült mindenféle kórság, sok citromos teát iszom, talán azért. Nem tudom. Pedig a párom nekem is mindig betegeskedik, mostmár hónapok óta prüszköl és fújja az orrát, soha nem sikerül teljesen kilábalnia. Én állom a sarat egyenlőre.
Yamikám, így előre is gratu a vizsgához. Biztosan sikerült, ha úgy érzed.
finch

katóc elvesztettem a fonalat :D
jan 15, vérkép, hormon és a kezelés az maga a lombik?? vagy az endometriózist kezelitek??
bocs, ha hülye vagyok. nekem nem volt semmi ilyenem, segíteni nem tudok, de már úgy vártam hogy mondd hogy mi van..
erre egy hangot sem értek én sem :D
baaakkkerr
yamita

Katóc, én bevallom a dekánál elvesztem, én sem értem. De valószínűleg még 15-én meg tudjátok pontosan beszélni mindazt ami most szürke köd!?
finch

Na hát én sem Yamikám. :D Mert ugye nekem most úgy jött le, hogy a kezelés=lombik. Ugyanis az endometriózist már november óta kezeljük dekával.
Szegény Apánk biztos azt gondolta, hogy egy hülye tyúk vagyok, mert vagy tízszer visszakérdeztem. De mivel kell teljes vérkép és 2-4. napi hormon, szerintem lombikot értett a kezelés alatt. Különben meg mi a fenének küldene el hormonvizsgálatra?
katóc

bodza most büszke lennél rám, lekapartam egy dagadt fokhagymát, tettem rá igazi mézet (sógorom nagypapája méhész- nem pasztörizált-cukrozott genyó, ez MÉZ) és letoltam :D
és most keresek valami nyomozós műsort :D:D
yamita

Fincsikém, én is erre játszom. :D :D :D 15-én minden kiderül. S ha lombik, hát felőlem mehet, pihiztem eleget. Csak amiatt félek, hogy volt szteroid, gyogyók, pia, szóval nem készültem fel rendesen. Bár lehet, hogy éppen ez lesz a jó. :wink:
katóc

Köszi Finchi, megnézem.

Yami, sok puszi a kis jószágnak, én is teljesen kivoltam annak idején mikor még szegény macsek élt és baja volt.

Katóckám, mire vonatkozik a kérdés, hogy "nem lesz baj"? Az ivásra, vagy a szteroidra? tényleg kicsit nem vagyunk képben...

bea
öreganyu

Yami, fúúúúj, hogy bírtad? Külön-külön még okés, de így együtt...brrrrrr... :wink:

Nem lehetne mondjuk mézes kenyeret enni, aztán nyomni egy fokhagymás pirítóst. :lol: :lol: :lol:
katóc

katóc, ja-ja végülis igaz.. akkor minek a hormon? az tuti hogy akkor lombik lesz.
Na juhééj, az jó hír!! :D
az előéleten ne aggódj, hányan nem terveznek tudatosan babát- az nem elég hogy kitalálja hogy szeretne- és szuper egészséges,értelmes gyerekeik lesznek.. az alkohol gyorsan kiürül, szerintem ezek a gyógyszerek is max 1-2hét.. a szteroidot nem tudom.. de gondolod hogy Apánk a lombik közelébe engedne ha ezektől félne? nem lesz itt baj :D
de jó lenne ennyien együtt indulni..
juj, szorítsatok hogy még min 11 napot kibírjak mensi nélkül...
tegyek a mézes fokhagymára egy egész citromot??? :D:D:D:D:D
yamita

Katóckám, jól emlékszem hogy Te szoktál angyalkártyát vetni? Ugyan hozd már el hétfőn és muti meg mi az, hogy kell, jó?

bea
öreganyu

katócom arra pályáztam, hogy egy egész dagadt fokhagyma az marja a számat, és elnyomom az ízét mézzel.. be is jött.. egy evőkanál lett az egész.. egy slukkra letoltam és kapott kis vizet rá.
Rosszabbra számítottam.. nem volt para. :D
és most jöhetnek a vámpííííroook.. még a bőröm is fokhagymás lesz egy két óra múlva :D:D:D:D

öreganyu köszi a puszikat :) :)
yamita

Köszi Finchi, megtanáltam!

bea
öreganyu

gondolkodtam hogy ma elmegyek reggel - még szabi alatt- teljes vérképre meg a hormonra, de féltem, hogy ez a takony belerondíthat a vérképembe.. valami gyulladás ha van,megdobja a fehérvérsejtszámot, és akkor indul a para..
ez így van valahogy ugye?
yamita

Beuskám, mindkettőre. A kérdés az, hogy ezek hatással lehetnek-e a petécskéimre? Mivel én azt hittem, hogy már március lesz, mire kezdheted, és addig kimegy minden gyogyó hatása.

Ugyanis én eddig minden lombik előtt két hónappal már nem szedtem semmilyen gyogyót, egy hónappal nem ittam egy csepp alkoholt sem, kávét sem, ettem az Elevitet, egyszóval rendes kislány voltam.
katóc

Fiatalanyu, szívesen!
finch

Bababának is mennek a gyógypuszik! :lol:

Okés Beus, viszem. Egyébként semmi különös, összekeverem a paklit, és kihúzom azt, amelyikre rááll a kezem. Egy kineziológus mondta, hogy így kell. Nem tudom, hogy van-e más módszer.
katóc

Katóck, te nagyon szűzi életet élsz így lombik előtt! :D Igen, azt hiszem, hogy az a baj, hogy egy csomó mindenről, jó dolgokról is lemondunk, mindent feláldozunk ennek az egésznek, másoknak meg csak úgy becsúszik. Lehet, nem kellene ennyire rágörcsölnünk a dolgokra, mindenféle jókat csinálni, és agyilag nem ezzel foglalkozni. Csak hát ez elég nehezen megy. Sajnos! Pedig úgy hiszem - legalábbis magammal kapcsolatban biztosan - hogy egy kicsit lazítani kellene.
Mit gondoltok?
finch

Katócka, én is így szoktam. Mármint a kártyát. Egy pici ráhangolódás, aztán húzni. Gyakran van olyan is, hogy keverés közben kiesik egy lap, vagy beleakad a kezed az egyikbe. Én ezekre is szoktam figyelni!
finch

Navia, Te kis huncut. :D Remélem, hogy jól vagytok! :D
katóc

Ja igen, azt még elfelejtettem mondani, hogy a két ünnep között én is megnéztem a 6 részes B&B-t. Hát mit mondjak, nagyon tetszett. Én még ezt nem láttam. És megkaptam karira, és utána gyorsan ki is olvastam a könyvet. Így olyan jó volt, mert előttem voltak a szereplők. Szóval jól kiAustinoztam magam! :D :D :D
finch

Igen Katóc te mindig rendes kislány vagy! :lol: melyik színházban volt az Experidance? nagyon szeretjük őket! szívesen megnézném azt az előadást.

Bababát nagyon sajnálom Yami!!!! Legyen ő is jobban!!!!

Én is ennék fokhagymát, de nem bírja a gyomrom.
navia

navia már tolom rá a mogyorós csokit :lol: :lol: úgy néz ki megmaradok... amíg ez lecsúszik :D
igen, ha kicsi kincs beteg az engem is százszor jobban megvisel, mint ha nekem van bajom.
és itt jön kata meséje.. kit érdekel mikor jön meg, meg mikor kezdünk, meg mi van a munkahelyemen csak legyünk mind jól.. :(
tudom, hogy akinek nincs állata nem is érti, mert csak egy büdös görény :lol: de ez olyan, mintha taposnának az ember szívén..
na, nem sajnáltatom magunkat tovább.. :D gyógyulunk! remélem!!!
yamita

Fincsike, én is próbálok lazítani, de főleg a lelkemben. Hogy ne görcsöljek, ne legyek pesszimista, nem irígykedjem azokra, akiknek sikerült, hogy történjen minden úgy, ahogy annak történnie kell. Mondom, próbálok. :D :D
De fizikai felkészülésnél meg úgy gondolom, hogy nem nagy áldozat picit odafigyelni. Lemondani az alkoholról meg a kávéról, nekem nem nagy gond. Imádom a gyümölcsteákat is. Szedni az Elevitet, odafigyelni arra, hogy mit eszem, szintén nem nagy áldozat.
(Pedig imádom ám a penészes sajtokat, meg a tengei herkentyűket, nyamiiiii. :lol: )
katóc

A Várszínházban voltunk. :D
katóc

Sziasztok Lánykák!
Tatukám!
1 ml az nem sok,ennyi egy progi is.Kibírod!
Bodzi!
Elindult az agyam fél 4 kor felétek! Ez mindent elmond :lol: :lol: :lol:

Yamika!
Még engem eddig elkerült a takonykór,de nem lehetek beteg mert ha hívtok a toppon kell lennem. :lol: :lol: :lol:
Puszi mindenkinek Kép
szurikáta56

szurikám :D helyes-helyes vigyázz is magadra :D:D
yamita

Navia:
jobbulást Neked is....mi van itt lányok? virtuálisan terjednek a bacik?

Gyógypuszik Bababának is, dehogy büdös görény.....tényleg akinek van állata más szemmel nézi őket az biztos, adjál neki finom falatokat...ha megjön az étvágya.

Vérképbe a gyulladás asszem a vérsüllyedésbe rondít bele, mikor nem volt hangom hangszálgyull. miatt, vagy 3x-a volt a v.süllyedésem :shock:

Katóc:
én már a múltkor sem értettem tisztán..van a deca...közben nincs mensi vagy van?????
A long protokollnál olvastam olyat, h a ciklus 20 napja körül naponta deca injekciók....megjön a mensi....és stimus szurik deca-val párhuzamosan, ez arra jó, h leáll a saját hormonműködésed és csak a gyógyik hatására nőnek a tüszők = egyforma méretűek lesznek jó esetben.

Lényeg, h kezdhettek!!!!!!!!

Zel drága: én is szívesen juttatok a + kg-jaimból.....bárkinek-:))

Finch:
hiába próbálunk kikapcsolni, nemhiszem, h van olyan a Földön aki többéves tortúra után, több lombik után nem görcsöl egy kicsit agyilag....

Anikó
tatulány

Szuri:
persze, h nem sok, ennyi a többi is, de betöltve olyan soknak tűnt hirtelen, VÁÁÁÁÁÁÁ......de persze kibírom,.....még ennél többet is csak legyen eredménye.

Anikó
tatulány

Tatukám!
Azért küldök Neked is interaktív szerencsehozó szurit!
Jöhet a baba áldás :lol: :lol: :lol: Kép
szurikáta56

Igen Tatus, ez így van. Azt kell mondjam sajnos. De hát ilyen az emberi agy. Pedig azt hiszem, ha nem görcsölnénk, akkor talán jobb lenne. De ezt nem lehet megúszni. Indul a protokoll és indul a fantázia is.
Azért próbáljunk lazítani. Egy picikét.
Bodzus is mondta, hogy mennyire másként állt ehhez a másodikhoz. És most sikerült neki. Persze, ehhez szerencse is kell, meg az égiek, meg mit tudom én még hogy mi. Ha tudnám......., már mindenki babás lenne. ( bodzi egy picit biztosan tudja, mit csinált másként :) :) :) )
finch

Lassan indulok haza, aztán este megyünk a barátainkhoz, már rég találkoztunk velük.
Puszik, gyógyok, és mindenfélék mindenkinek.

Pááááááááááá
finch

Szurikáta: köszönöm az interakív szurit

Babásodásra fel-:)) Remélem jól indul ez az év sokunknak és folytatjuk a Dévais babaesőt!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Bodzi!
Megkaptad az e-mailt amit irtam neked?
szurikáta56

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?