Végre kialudtam magam
Nem is volt olyan meleg (állítólag ma sem lesz akkora kánikula mint tegnap
) és a babuka is hagyott most pihenni. Csak épp egy szúnyog össze-vissza csípett, de ez már nem is érdekel, fő az hogy friss vagyok és üde
Bár nem sokáig, mert ma jönnek a nővéremék a kislányukkal, a mai program a Tropicarium a Camponában (ami jó messze van tőlünk).
Anita!
Tündéri Robikád van, és hogy mosolyog a masszázsos képen
Nagyon édes! Docka!
Nekem is bőrönd méretű lesz a kórházi cuccom, bár még csak egy polcon gyűjtögetem, ha hirtelen menni kell, csak be kelljen pakolni. Gondolom nem égő, hogy ekkkora, mert mindenki így megy, nem? Nekem eleve a köntösöm + a két törölköző, papucsok, óriásbetétek
nagy helyet foglalnak, és ott van még a sok apróság. Én úgy gondoltam hogy csinálok egy kis táskát is, amiben azok a cuccok lesznek, ami a szülőszobán kell, ne kelljen ott kibontani az egész pakkomat. Egyébként mostanában én is inkább az édességet kívánom, még a gyümölcsöt sem. Jó lenne leállni, mert a végén tényleg dagi leszek
Már 11 kilót híztam, és még van másfél hónapom! Sziszke!
Akkor most már én is kimerem mosni az ágyneműt
Viszont tegnap elkezdtem vasalni a kimosott pelenkákat, fürdőlepedőket, lepedőket... A fürdőlepedő egész puha lett, na de a pelenkákból egyet sikerült kivasalnom kb. tíz perc alatt.
Eleve nem olyan puha mint amilyenre számítottam, és nehéz is vasalni. Ki kell húzgálni és százszor áthúzni rajta a vasalót. Anyukám azt mondta hogy hagyjam egyelőre, és mossam még ki egy párszor őket, mert attól fog megpuhulni. Most 60 fokon mostam, de akkor lehet bevetem a 90-et.
Üdv mindenkinek és legyen a tegnapinál hűvösebb napunk!
Vera (ma 33 hetes, de csak a dátum szerint
)