A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde! köszi a táblát, jó sok pocakos van megint!de jóóóó :D :D szóval még kozmetikust is bevállalsz??? :D igazad van...mondjuk én fodrásznál voltam előtte.... :D
Ja és azt írtadmagadhoz:kislány. És a neve???? már kitaláltátok,nem? vagy rosszul emléxem :oops:

Memme remélem ,hogy sok-sok tejecskéd van.és éppen Eszterkét szoptatod :D :D :D
Vendég

Gabi, nem még függőben a név, azért nincs odaírva. Most nálama Villő Bíbor a befutó, de apja még húzza a száját. Pedig a Villő is miatt van!!! Igazán negedhetne a 2. névben. Nála Emőke maradt a 2. de nekem ahhoz már más élményem is tapad,és nem szeretném.

mtunde

Sziasztok!

Képzeljétek Lara a délután alvásból 38,3 lázzal ébredt.
:cry:
Kapott Nurofent, és mostanra már le is vitte a lázát 35,8.

ancsaboszi

Ancsa, reméljük csak múló láz volt.

Ja, és a kozmetikus kell a kényeztetésemhez :)

mtunde

Jó reggelt!

Ancsa!
szegény Lara Baba! :oops: :cry: sok-sok gyógypuszit küldünk neki!!!!

Emese!
tök jó az új vonalzód!!! :)

Gabi!
Encinek is küldünk gyógypuszikat!

Mi elég pocsékul aludtunk! Szofi 3X kelt enni. A lányok 5.30-.kor keltek. Előbb Kata, majd Szofi jött át a mi ágyunkba. Próbáltam visszaaltatni őket, de csak az lett a vége, hogy elaludtam, Szofi Kukac, meg egy fordulással át mászott a védőfalnak odahajtogatott takarón és a padlón kötött ki. Persze hatalmas ordítással. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Nekünk tragikus éjszaka volt dehát én vagyok a hülye, nem szabad délután kávéznom... Tegnap meg valami állat 5:40 kor kezdte a lakás-felújítást akkor meg azért keltünk hajnalban... na mindegy

Gabi!
Örülök hogy Enci jobban vagy irtó dühítő 2X egymás után.... szegényke!

Ancsa!
Remélem nincs baj azóta nem ment vissza a láz ugye?

Barbi!
Ne aggódj hisz Te is tini vagy még :wink: és a fiús anyukák közt a legfiatatlabb! :D

Linocs!
A kendő szupi, mi imádjuk, alapkellékként Zsuzsinál és nálam mindíg megtalálható, a lányok azon szerencsések közé tartoznak akik hosszútávon kifelé kötve is jól érzik magukat :D Csak hát igen a hát..... az tud fájni de még mindíg jobb mintha csak sziplán cipeled... Emmusnak nehéz első időszaka volt sokat akart kézben lenni és mi a kendővel vészeltük át ezt az időszakot, féltem overálba több mint 8 kilósan nem fér majd bele de látod mégis :D

Vica!
Neveken is gondolkoztatok már vagy még ne kérdezzek hülyeségeket? :D

Veronikusz!
Édes ez a kádas sztori.... gondolom jót mosolyogtatok a férjeddel :D És igenis csinálj magadnak Te is helyet a kádban! :D

Paklincs!
Mi is tegnap brokkoli de szerintem inkább a kávém miatt nem aludt ill ez a mai kifogás....

Emano!
Gratula! Szupi ügyis ez a Bali-manó!

Hanna!
Én is ezen gondolkoztam csak én ragasztani akartam a gépet a kezemhez.... Emmus mostanában pár mp ig megáll négykézláb de csak ha nincs nálam gép... :twisted:

Zsuzsi!
Hogy alakult tegnap az alvás?

Steffi!
Babakocsiba... nane :D ügyes Martin legény! Éjszakákkal hogy álltok? Ja és ment mail!

Tünde!
Látod halad ez :D lehet hogy befejezed mielőtt megérkezik a manó? Kozmetikus jól hangzik! Pocakod hogy áll? Kened végülis azzal az olajjal? Segített?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kati!
Ti utóléritek még Danit? :D

Majd próbálok feltenni képet a randiról!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Borsa, nem, nem kenem, mert ugyanaz van a kérmben is,amit hazsnálok. :( Mindegy, ez már így van, aztán majd kifehéredik. Nem tudom megállítani.

LÁnyok, 2 napig igazoltan leszek távol, és nem szülni megyek :D Tudjátok, most van a térning, este még doki, ctg, esetleg uh. Lehet, hogy este benézek, de nem igérem, nem tudom, milyen fáradt leszek :)

Ha mégis megszülök, többen is kaptok sms-t :wink:

mtunde

Tünde!
Én is nagyon csíkos lettem, teljesen kétségbe voltam esve, de mostmás alíg látszik, de tényleg! főleg szoli után semmi!

Orsi

borsa

Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Jajjj Borsa
annyira szépek vagytok!!!

emano/Andi
KépKép
emano

milyen ügyesen ülnek a törpikék

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso!
bocs, de nem bírom ki, hogy meg ne kérdezzem! :oops: :D Hol vetted azt a felsőt amiben a kórházban (5.-en) voltál???? tudod, olyan felvágott ujjú és talán csak 3/4-es. Sötét az anyaga. Ez a fazon nagyon bejön nekem. :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emese!
Tuti az új vonalzó!

Emano!
Kérünk képet az új vonalzó mellé :D

Orsi

borsa

Nem tomhogy kell felrakni mellé
próbálkozok :oops: :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Most várjuk a doktornőt. :cry:
38,7 volt éjszaka a láz, most meg 37,6 a hőmérséklet.

majd ha tudok jövök.
Most próbál kicsit aludni.

reméljük semmi komoly, mert miután elkezdtük levinni este és éjszaka is a lázát, utána már itt bulizott az ágyunkban addig nagyon nyügős volt, de utána el is tudott aludni.

puszi Mindenkinek

ancsaboszi

Ancsa
nem akarlak elkeseríteni,de szerintem infulenzás a picurka :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Micu és Emmus esküszöm hasonlítanak egymásra, nem??? :lol: :lol: Egyből a Doktor House múltkori része ugrott be, aki látta, tudja miről beszélek :lol: :lol: na, nem viccelődöm ezzel, bocsi, tényleg nagyon kis édes törpikéitek vannak, tüneményesek!!

Ancsa, Larának jobbulást!!!!!! Talán csak valami fogzásos izé, nem?

Tünde, megy a drukk, hogy végül sikerüljön érvényesíteni a te névkombinációdat! :lol: egyébként úgyis te fogod bediktálni a véglegeset, szóval mindegy, hogy mit mond apjuk, nem? :D (ja, nekem amúgy az a véleményem, hogy aki hónapokig rosszul van, aztán alig bír mozogni a hasa miatt, utána meg kihordja a bébit nem éppen a legfájdalommentesebb úton, annak legyen annyi előjoga, hogy eldönti a nevet :roll: )

KépKép
barimami

Ancsa :( :(

KépKép
barimami

Sziasztok!
Csak egy percre ugrottam be, nézegettem a táblázatot meg a neveket, és most raktam össze, hogy Merci és én kolléganők vagyunk... ha esetleg bekukkantasz. :)

Vasalás hegyek, úgyhogy pattanok, megpróbálok jönni később.

Kép
Kép
paklincs

Paklincs! nagyon jók az új vonalzók!!!!!

BArbi! néztem én is Dr.hájszt... :D
De Grace Klinika nem volt? vagy csak én nem láttam :shock:
Vendég

Gyuzso,Borsa! szupik a képek, és tündériek a gyerekek :D :D

Ancsa
! jaja szegénykém...Larababa!!! gyógypuszikat küldünk mi is... majd mond,hogy mit mondott dokinéni
Vendég

Sziasztok!

Veronikusz!
Ja nem keltettél bennem rossz érzéseket...csak olyan furi lenne nekem, hogy ha mondjuk Orsi még kunyizna...egyébként ő pont 1 éves koráig szopizott...aztán meg nem érdekelte többé...így abbahagytuk...azért erőltetni nem akartam.

Borsa, Gyuzso!
Ez aztán a nem semmi....már így űlnek?????? De jó...
Dani még egyáltalán nem űl...csak mászik...és egyre durvább.
Ma már kimászott a szobából... :?
Orsi meg a lábnál fogva húzta vissza. :D
Orsi amikor elkezdett mászni akkor még több mint egy hónapig nem ment ki a szobából...ezért is lepődtem meg... :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
Van aki ücsörög van aki mászik :D Dani nagyon ügyes, egyébként felülni még nem tudnak csak ügyesen megülnek :D Édi lehet Orsi ahogy megpróbálja visszatartani a kis felfedezőt :D Képek?

Ancsa!
Jobbulást remélem csak valami gyors izé, hamar lefut!

Gabi!
Enci-baba hogy van?

Barbi!
A férjem is látta House-t :D Én aludtam :D Tényleg hasonlítanak? igaziból tesók most lebuktunk :D De akkor ez Micu papának netszes mert Emmus tiszta apja :D

Emano!
Így már mingyárt más szupik az új képek :D

Orsi

borsa

Csajok!

Gyerekülést kell vennem. AMi most van az elvileg 18kg-ig jó.
De mégis látom,hogy kényelmetlen neki, pláne 6kg ruhában :shock:
valaki ismeri az STM márkát?? most keresek a neten, de iszonyat árak vannak....60-70-80e Ft.

Kép

Ezt találtam a Minimanóban...
További képek a termékről:

Márka: STM
9-36kg-ig használható
Könnyedén szállítható
Több fokozatban állítható övmagasság
Kitűnő oldalvédelem
5 pontos biztonsági öv az 1-es kategóriában (18kg-ig)
Energiaelnyelő részek
Automata övfeszítő rendszer
Fekvőpozícióba könnyedén egy kézzel állítható
Központi övfeszítő rendszer 54.900.- Ft
Vendég

Elküldtem mert féltem hogy elszáll...
szóval általában a 36 kg-igjó üléseken már nincs benne biztonsági öv, csak az autóban lévő övvel fogod oda a gyereket az üléssel együtt. Na én ilyet még nem szeretnék,mert simán kibújna alóla...
mint pl.ez... szóval nem ilyet akarok..
Kép

Akineknagyobbacska már a gyerek Veronikusz,Kriszta,KAti milyen ülést használtok????
Vendég

nem tudom mi a különbség a 9-36 kg ig? és a 15-36 kgig között?
illetve az , amit írtam. Pedig mind a kettő 36 kg-ig van... akkor most hogy van ez???
Kép Kép

most legyek okos.... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Tényleg fantasztikus, s ahogy az álompár ücsörög! :-) Nem is mondtátok, hogy ilyen ügyesek... :)

Lara, gyógyulj meg hamar!!!

Kati, Ádám még elég távol van a mászástól, egyelőre csak a négykézlábbal próbálkozik. Nagyon ügyes fickó Dani! Aranyosak lehetnek Orsival!

Megjöttünk a dokinénitől. Jó hír, hogy Ádám súlya megindulni látszik, 6,7 kg most. Nagyon rossz hír viszont, hogy a vérképe katasztrófális lett. Szinte semmi nem megfelelő értékű. :cry: Péntekre kaptunk időpontot a Tűzoltó utcába a heamatologiára. Most megyek bújom kicsit a netet, hátha megértek valamit az értékekből. :cry:

Kép
Kép
Kép
v30

sziasztok!

ancsa!
nmi újság?

Vali!
Ó :( Majd írd mit találtál! Milyen értékeket néztek? A szomszédom növérke, ha gondolod próbálok tőle segítséget kérni az elemzésben!

Mica és Emma tényleg nagyon drága! Esélyünk sincs Emmánál :lol: Ezt nekik küldjük:
Kép

Memméék vajon haza mentek már? Kérdés, hogy az albiba vagy haza Kecskemétre???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

orsi!

sajnálom az éjszakátokat! mindig tanul az ember! képzeld martin csak 2x ébredt :shock: igaz mrá 7kor ébresztő volt, de végülis 8kor már aludt! egy óra múlva ébredt aztán 3kor aztán már csak reggel. Mindig tud nekem meglepit okozni ez a kölyök :lol:
És igen tegnap babakocsiban nyomta! tiszta mák volt már,de az istennek se akart aludni én meg gondoltam egyet feladtam rá az overált alá még rucit - szóval 'egyszerű' volt a bömbölő álmos gyereket felöltöztetni - beraktam a kocsiba levittem, de akkor már hangtja se volt. mire kiértünk a kapuhoz már aludt :shock: nálam jobban senki nem lepődött meg! Aztán felhoztam és kitettem az erkélyre :D Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi!
Mi Römer King TS használunk...Dani abba kerűl át majd 2 hónap múlva és Orsi akkor kapja meg az ülésmagasítósháttámlás ülését...ott már csak a biztonsági öv fogja...De a Römerből már kilóg a feje búbja és az már szabálytalan... :?

Vali!

A súly a szuper, de a vérkép...mégis mitől lehetnek ezek???????
Furcsa azért, hogy titeket így elküldtek vérvételre.
Dani nem duplázta meg a születési súlyát...sőt most 6,8 kiló.
Senki nem mondja, hogy kevés...pedig nagyon keveset szopik.
Hiába robbannak szét a melleim ő csak 90-100 g-ot szopik ami nagyon kevés...és ennyivel beéri 3-4 órára :shock:
Ha főzeléket kap abból megeszik akár 200 g-ot is... :shock:
Szóval nekem ez már mindíg is fura volt, de soha nem szólt érte egy orvos sem...

Kép

Kép
cukipofa

Vali!
http://orvosiszotar.lap.hu/
hátha segít valamit
vagy l
http://szotar.lap.hu/
Orvos mit mondott?

emano/Andi
KépKép
emano

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Délelőtt itt volt a dokinéni.
Virusos torokgyulladás :cry:
38 volt most is :cry:
most már alszik.

köszönjük a gyógypuszikat

ancsaboszi

Tünde,

Nagyon kis ügyes vagy, a szakdolival!!! Szorítok!!!

Nagyon helyes, tessék szólni előre hogy hol leszel, mert különben izgulnánk!
Köszönjük a táblát! Tök jó!!!

Paklincs
Tök jók a vonalzók!
Nagyon tetszik!!!

Merci és TE kolléganők? Tényleg? :roll: Pont a napokban gondoltam rá, hogy miért tűnhetett így el? :cry:

Gyuzsó,
Köszi a szánkó tippeket, de ezt most elnapoltuk. :cry:

Veronikusz,Édes lehetett Kata a köldökével!! Tök aranyos ez a story, és 3-ka meg kivel lesz összekötve?
Jajj, mért nem szólsz ha kölcsön kell??? már csak fenyőfadíszre telik?

Szofi tuti együttérzett velünk! Édes nagyon!

Borsa,
Édes vagy! Sajnos azóta is lázas, most először beteg, azért örülünk, hisz 2007-ben nem is volt az! Jó erős az immunrendszere, azt viseli rosszul mikor megy fel a láza, de amikor már megy le akkor bulizik, tegnap éjszaka is ezt tette itt az ágyunkban!
De hát ez érthető, Ő a mi ágyunkban csak reggelente játszani szokott!

Gabi,

Örülök, hogy Enci jobban van! És látom TE is!
Puszi

Én nem ismerem ezt a márkát, de a képen jól néz ki. Tesztjei?

Borsa, GYuzsó
Annyira édesek!!!Kérünk még sok sok boldog képet!!!

Vali,
Jajj, nagyon szorítok!!és jelentkezz, ha kiderül valami!!!
Sok minden rossz? Mert lehet hogy csak rossz volt valami. Nálam már volt ilyen?
És az tök jó, hogy a súlya megindult!
Minden rendben lesz!!!!

Steffi,
Hú, ilyen képet még nem is láttam róla. :wink: Annyira édes!!!

Na látom nincs itt senki.
Megyek mert sok minden szanaszét, nem vagyok valahogy én sem a toppon.

Puszika

ancsaboszi

Veronikusz,
amint hazaértem, megnézem!! :lol: de bármikor kölcsönadom!! van még néhány japán ujjúm!! csak szólj :wink:
édes ez a köldök sztori!

Kati,
Mica nem is próbálkozik a 4 kézlábbal, Emmus legalább igen.. Orsi visszahúzza.. videót kérünk!! :lol:

Vali,
gratula a súlygyarapodáshoz!! remélem semmi komoly nincs a szőke herceggel!

Barbi,
csak félfüllel láttam a dr. hájszt, de rémlik a ki is a papa sztori.. :lol: Emma tényleg apja lánya, Mica meg olyan postás-féle! :wink:

Paklincs,
szuperek az új vonalzók!!!

Steffi,
milyen gyönyörű Martin!! bár tudom, hogy pasikra ilyet nem mondanak, de akkor is...

Tünde,
jó hogy szóltál előre! de azért izgulunk egy csöppet minden nap Értetek! még van idő a meggyőzésre! :wink:

Mi nagyiéknál, istván holnap reggel jön.. 2 kaki, ebédkor kajasztrájk, utána alvássztrájk, majdnem 2 órát fagyoskodtam délután, de 1 órát abból aludt.. :lol: izgis anyukaélet!

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa,
gyógypuszkákat elküldtük!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi,
a 9-36-osban van egy ülésszűkítő, amit 15-kg felett ki lehet venni, onnantól ugyanaz, mint a 15-36kg
nem néz ki gagyinak, de személyesen jó lenne látni!!! meg beleültetni Encit!!

KépKép
Kép
gyuzso

Vali
Áront 3 hetesen szúrkálták először a Tűzoltó u.-i Gyerekklinikán...kb 45percet vártunk a laborban miután 2 órát vizsgálgatták a rendelőben, majd a laboros nő nem találta el a vénát... :twisted: életemben először éreztem, hogy megtudnék ütni
valakit :oops:
Szegényke reméljük már túl vagytok a nehezén!

Steffi
Talán végre ismét jól fog aludni éjszaka :D
Csudi szép ám! :D

Borsa
Nagyon édesek a lurkók és Emmus cuki lehet, ahogy tolja a fel a popsiját!
Ötletet várok a "tapadó" fényképezőgéphez :D
Nálunk most a sikongatás van napirenden :D

Gyuzso
Debrecenben is ilyen hideg van? Reggel én is mentem egy pár kört.. :D

Paklincs
Észrevettem az új vonalzót mielőtt valaki említette volna..nálam ez nagyon nagy szó :wink:

Ancsa
Szegény Lara jobbulást, küldjük a gyógypuszikat! :D

Mi is kaptunk ma oltást a 4 hósat Áron, kis hősként viselkedett, bár ma eléggé gyűgice volt és bújós...biztosan a front :D

Hanna
Hanna

Kép
hanna09

gSziasztok!

Nem voltam egy pár napja, mert mostanság nem vagyok a toppon. Egy kicsit depis vagyok :((

Eszter Isten hozott, kívánom, hogy boldog és egészséges legyél az eész életben!!!

Memmének gratulálok, hogy ilyen ügyes volt a szülésnél. Vágás és repedés nélkül.... Gratulálok!!!

Szerdán megszült a sógornőm (01.01-re votl kiírva) a Máv kórházban. Gyönyörű 3600 gr-os 56 cm-es kislány lett. Akkora haja van... és gyönyörű baba...

Tünde: Mostmár te jössz!!! Ez nagyon izgi...

Ancsa: Remélem Lara minnél előbb meggyógyul.

Vali: Sajnálom, hogy rossz lett a vérkép!!!

Kati: Aranyos lehet Orsi, ahogy húzza vissza Danit :-))) Nekem is kb. ennyit szopik Petya, mondjuk este már csak 60 max. 70 grammot. De nekem mondták,h ogy kezdjem el hozzátáplálni illetve adjak este tápszert neki. Ha csak szopizik, akkor is kibírja a 3-4 órát. Viszont, neki 2 hétig esett a súlya nem gyarapodott.

Borsa, Zsuzsi: Nagoyn édesek a gyerkőcök és szeritnem is hasonlítanak... :wink:

Steffi:Gyöngyörű Martin!!! Egy pár női szivet össze fog törni :wink:

Gabi: Ha jól emlkészem, akkor Györgyiéknek ilyen ülésük van...

Paklincs: Jók az új vonalzók!!

Linocs: Üdv köztünk!!

Veronikusz: Megértem, hogy vágysz hármaskára. Én is vágyom ketteskére, de nekünk még kérdéses, hogy lesz-e

Hanna: Már 4 hónapos Áron... olyan mintha most született volna. Negy az idő nagyon... :( :(

KépKép

KépKép
cukorfalat

Paklincs, Emano szupiiiii az új vonalzó!!! És azt a vasalás dolgot ne emlegessük… Itt a fotelben egy egész hegy méretű kupac van és teli a szárító. Na meg a szennyestartó se üres… :twisted: Áááááááááááááá

Gyurzso-Borsa naggggyon édesek a Kölykök együtt!!! Tök ügyesen ülnek már! :D

Lányok mi ez a brokkoli őrület????? Ma Kristóf is azt evett. Legalább leteszteljük a zödséget. :D Ha mi se alszunk ma éjjel, akkor el kell gondolkodnunk a jövőben, hogy főzzünk-e!!? :D :D :D ( Bár sajnálnám, mer nagyon ízlett.)

Cukipofa nem lehetne, hogy egy délutánt együtt töltsenek a fiúk? :) Dani megmutathatná tudományát Kristófnak, meg elmesélhetné neki, hogyan kell előre felé mászni. Hátha könnyebb napjaink lennének… :roll: Még mindig csak hátra és oldal irányba „működik” és ha nem sikerül oda evickélnie ahova szeretne, megy az üvöltés…

Vali Mi a fene lehet ez??????? Van egy dokinéni barátnőm, ha akarod szívesen megkérdezem tőle mi mire való! Írd meg priviben mire lennél kiváncsi én meg továbbítom.
A súlya szerintem tök jó!
Kristóf 6680 volt vasárnap! De már ez is haladás. Egy időben azt hittem, hogy ötezervalahányszáz grammal fog iskolába menni… :D

Stefi iszonyú édes az alvós kép Martinról! Az a szempillasor, no meg a csókos száj… Tuti nincs esélye Emmánál?? (Bocsi Gyuzso!) :D :D

Aha, a délutáni séta/fagyoskodás nálunk is megy, mert így legalább alszik. Különben napközben van attól fontosabb dolga is. :D

Ancsa Lara kisasszony nagggyon nem akar külön szobában aludni… :D Szegény. Tényleg nem is volt még beteg? Akkor téged sem kicsit viselhet meg... Gyógyi -gyógyi !

Gabi Encike jobban van??? Az ülés nekem kifejezetten tetszik. Tök csajszis. És mennyibe kerül? Hol találtad?
Képeket majd egyszer csak, mert mennem kell, csak már naggggyon akartam írni nehogy elfelejtsetek! :P :P :P

MEMME GRATULÁLOK!!! Nagyon várjuk ám a beszámolót meg a képeket!!!!!

Kép
vkbrigi

Brigi!

Tényleg jó lenne, ha taliznának a gyerkőcök...csak attól félek, hogy Orsi Kristófot is "kezelésbe" venné :D
Tudod ám, hogy Kristóf nagyon a szívemhez nőtt...olyan szépen vigyorgott rám a korházban :D :D :D

Cukorfalat!
Amikor most beteg voltam és nem volt tejem, pár napig tápszert kapott...na most abból is ugyanennyit evett...80-100 ml...ha szopi után adok neki akkor az sem kell...ennyia mennyiség és kész... :?
Nem is értem...tudom, hogy nem szbad összehasonlítani őket, de Orsi 6-7 hetesen már 180akat szopott és 2 hónaposan már duplája volt a súlyának...
Szóval elég furcsa nekem, hogy Daninak eddigi rekordja 150 tejecske volt...bezzeg a főzelék délben...na az egy egész bögrével lecsúszik...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Kicsit bizonytalan vagyok:szerintetek jók az új vonalzók? :D :D
Köszi a dicséreteket.

Orsi, Zsu,
tök aranyosak együtt a lurkók. Tudom, hogy van már egy gyerekem, de esküszöm nem emlékszem :oops: , hogy megy ez az ülés dolog. Maguktól egyszer csak fel, vagy ültettétek őket, aztán adott pillanatban úgy maradnak?

Orsi, Hanna,Brigi
brokkoli megszűnt, mint kifogás(legalább is nálunk), Flórka 3/4 7-ig aludt végül. :oops:

Cukorfalat Brigi,
rá lehet kérdezni a depi okára?

Kati,
bár Flórka már tápszernő, de azzal is ugyanazt műveli, mint Dani. Épp annyit eszik meg belőle, amennyit nagyon muszáj(100-120 ml), főzelékből,gyümölcsből meg sokszor 2-2,5 dl-t simán.Estére én ezért tejpépet adok neki, na abból begyűri az egész adagot. Úgy tűnik, bejön neki a kanalazás.

Na beteg gyerekek, villámgyorsan meggyógyulni.

A vasalnivaló nem apadt le, úgyhogy nekiugrom. Szerintetek Rubint Réka mikor szokott vasalni? 8)

Jók legyetek.

Kép
Kép
paklincs

rájöttem. Amikor én tornázom...

Kép
Kép
paklincs

Brigi, írj. mert nem tudok rólad semmit!
Szeretettel: a bábád
nováky_rita

Rita Írtam!!!! Tényleg inkább küldök póstagalambot! Nyitsd az ablakot!!! Vagy inkább hívlak mindjárt!

Paklincs :D :D :D Már értem miért van ekkora se....m....

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Hú most délután is volt egy nagyon magas láz, 38,7 :cry: de már lement és alszik, majd kelek éjszaka és nézem, hogy mi a helyzet! Nehogy baj legyen!

Lányok
Köszönjük a puszikat, reméljük nem csak ideiglenesen hatnak.

Hanna, hogy van Áron?Leküzdötte a frontot?

Cukorfalat,
Miért? Az idő? :cry:

Brigi
Éjszaka? Lara is imádja a brokkolit!
De a saját szobájában alszik! Január elsején átköltöztettük és azóta ott alszik, éjszaka csak inni és lázat mérni hoztam át, na meg egy picit bulizni, de aztán visszavittem, és aludt is! Ő sosem aludt a mi ágyunkban, és nem is tudna, Ő csak a sajátjában és a babakocsiban alszik, na meg Steffinél is elaludt (de ott olyan ágy van mint a Mamánál) :lol:
Nem, még nem volt beteg, az orrát szívtuk már a foga miatt, már folyt, meg a múltkor Kemencén nagyot sétáltunk, de akkor is volt egy kis orrfolyás és annyi.

Paklincs
Nagyon tuti az új vonalzó
Nem baj, ha én is körülnézek ott? ezt már unom.

Puszika

Megyek pihenni!

ancsaboszi

Sziasztok!

Azért életjelet adok. Még nem szülüök, doki is ezt mondta. :) kedden ultrahang.
Úgyhogy talán jövő héten befejezem a szakdolit is, meg kimosom a babakocsihuzatot.

Vali, sajnálom, írj, ha kiderült valami konkrét.

Ancsa, nektek gyors gyógyulást.

Gabi, iagzad van, 5 pontos övvel vegyél, bármit is veszel, Bene is kibújt a kölcsön rendes biztonsági öves alól :)

Kati, Bene is ilyen kevseket szopott-cumisüvegezetett, bezzeg kanállal!

mtunde

Ancsa,
látom, már körül is néztél... :) Jó lett!

Brigi,
ezek szerint te is inkább vasalsz :D Mai fitness tippem: vasalódeszka legalsó állásba, aztán lehet közben gugolgatni... :)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukantottam.
Viktor most már jobban van,mostanra sikerült túl lenni a betegségen.
Köszönöm a sok +++++++++++++++++++
meg a gyógypuszikat.
Na rohanok takarítani.

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?