A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Ollem, mondd meg Anyudnak, hogy Neked pl. más az elképzelésed a szuper anyukról...Egy szuperanya nem beszél így a várandós lányával...(ezek szerint nem rá hasonlítasz, de örülj neki...) Egy szuperanya ilyenkor biztatja a lányát, nem kétségbeejti...(És itt nem akarok senkit sem bántani, csak ez a véleményem.)

Kép
babyteve2

Kis-csillag, drukkok mennek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(Azt nem lehet tudni, mitől fertőződött? )

Kép
babyteve2

Jajj, ezt nem hiszem el. Már megint!!!!
Remélem, nem lesz semmi baj!!!

Kép
emi29

Emi!

Már úgy vagyok lassan, hogy inkább nem beszélek vele olyan dolgokról....vagy ha mond valamit, akkor nem mondok rá semmit....
Férjem is észrevette, mindig ellenkezőjét állítja, mint mi. Nehogy nekünk legyen igazunk.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

babyteve2!

Igazad van. Anyámnak semmi se jó, amit én csinálok....bezzeg a bátyámnak meg....bocsi a kifejezésért, de kinyalja a fenekét....és a feleségének is, aztán meg milyen már a csaj....nem főz, nem csinál semmi házimunkát, a gyerek vissza van maradva, mert nem foglalkoznak vele, pedig tök értelmes a kicsi. most várja a másodikat. 3 hónappal később jön, mint a mi babánk. remélem, ha megszületik , akkor inkább őhozzájuk megy osztani az észt...de jó is lenne....
ja amiért meg haragszom a bátyámékra...innen hordják a kaját....anyám meg mindig nekem panaszkodik, hogy mi (férjem és én) sokat eszünk és menjek el bevásárolni. Csak nem tudom miből. Nincs egy fillérem sem. készpénzben. a hitelkártyámon van még kb 80 ezer Ft, de ahhoz csak végszükség esetén nyúlok hozzá, mert hát azt ugye kamatostól havonta kell visszafizetni...de szilveszterkor vásároltam. 9 ezret hagytam ott a boltban a hitelkártyámról és másnap már egy nagy táska kajával mentek el a bátyámék.....Mi eszünk sokat..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kis-Csillagnak ezer drukk - szorítunk ++++++++++++++++++

Mary - A te szituddal kapcs. max. szó szerint le tudnám írni ugyanazt, mint Babyteve .. az ilyen anya nemhogy nem szuper .. minősíthetetlen .. no comment. Én úgy leosztanám az enyémet, hogy kedve nem lenne átjönni nekem okoskodni .. nem is értelek, te ezt miért tűröd ..

Kép
szösszenet

Jajjjj :cry: :cry:
Nagyon drukkolunk KisCsillagnak!!!!!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szösszenet!

Nem szeretek senkivel haragban lenni...meg általában tűröm is a dolgokat, de nálam is vannak határok persze....
mostanában viszont nagyon kezd betelni a pohár.
Nem szeretném, ha egész nap ott lenne a nyakamon és csak mondaná...mondaná....
jaj....kitalálta, hogy ő minden nap egy órára elviszi sétálni.....
és én mikor vihetem a saját gyerekemet sétálni????? :shock:
én meg úgy gondoltam, hogy minden nap, amikor az időjárás is úgy engedi délután a férjem elé elmegyünk majd.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok lányok!

Kiscsillagnak pozitív energiákat küldök ++++++++++
Szegénynek kijut a rosszból...

Mary- igazán nem akarok beleszólni, de egy ilyen anya-anyós tönkre teheti a legszebb napokat, pillanatokat. Ülj le vele még szülés előtt és mondd el neki hogy te mit akarsz! Úgy könnyebb lesz, ha már nem nála laktok, hanem a sajátotokéban! (csengő kikapcs, ajtó bezár) Reméljük megérti...

Puszi mindenkinek!
Vendég

Jajjj, Csillag, ez nem jó hir! Mitől lehet ez???? Nekem "csak" a fájásaim indultak el ebben az időben Atissal, de azt gyógyikkal meg lehetett állitani.... és én sejtem, mitől lehetett. De magzatviz mitől szivároghat vajon???? Hát nagyon szoritok értük, hogy ne legyen baj!!!! :(

Mary! Hát nem is tudom... a lányok leirták már, ami az én véleményem is.... szuper anyának csak tartja magát, de nem az! Nem lehet, hogy klimaxol???? Akkor baromira meg tudnak bolondulni. Tudom, anyám is volt egy időszak, amikor terhes lettem, elviselhetetlen volt. Osztott mindenkit jobbra-balra... engem is. Aztán nem beszéltem vele egy hónapig, persze kiborult, de aztán megint normális lett. Kaptam az ivet rendesen, hogy minek nekünk gyerek, egy harmadik ráadásul, és új kapcsolatból, hogy alig ismerem, stb. Én megmondtam neki a véleményemet és mosolyszünet volt... Most minden rendben van, ő is nagyon várja Zsófit, és már nem cseszeget.....
Vendég

Kiscsillag!

Drukkolok Nektek!!!!+++++++++++++++++++

Mary!

Hát sajna az ilyen anyáért! Tényleg a legszebb napjaidat teszi tönkre. :( :shock:

Kép
adri0422

Az oké, hogy 3 hónap múlva szül a sógornő, de addig a Te idegeidet fogja gyűrni. Persze, vigye el sétálni, de akkor, ha Te úgy gondolod...ez a kajás-sztori meg naggggyon gáz :( Bátyád nem veszi észre?

Kép
babyteve2

Két lepedő vasalása között visszajöttem... :lol: Lányok még alszanak.

Ollem, szerintem ne parázz, az egyáltalán nem jó, senkinek. Az, hogy tudsz-e szoptatni, úgyis kiderül majd. És ha nem? Attól még lehetsz szuper anyuka. Amikor kiderült, hogy nekem miért nem megy, rengeteget sírtam...aztán a naggyal 13 hónapig szoptanítoztunk, hogy legalább az érzés meglegyen. A kicsivel ez 4 hónapig ment. Utána cumisüveg. Most hogy lesz...Hármaskával is megpróbálok szoptanítozni, de az nem kis macera, és nem tudom, két nagyobb mellett bírom-e majd. Ha nem, akkor sem fogok kétségbeesni. A babának elsősorban nyugodt, derűs anyukára van szüksége, aki ott van neki, biztonságot ad. Ha szopival, akkor azzal, ha nem szopival, akkor az sem tragédia. Mind a két lányom nagyon vidám, egészséges, okos kis tündér :) Hármaskának igyekszem majd több tejtestvért találni, fagyasztott anyatejet szerezni olyanoktól, akik amúgy kiöntenék, mert nem issza meg a babájuk. És ha tápszert kap majd, azzal is felnő. Szeretjük, várjuk, tesói vannak, érte is igyekszünk majd a lehetőségeink szerint megtenni, amire szüksége van. Kell ennél több?

Emi, neked is csak ezt tudom írni...Látom a hozzászólásaidból (és írtad is), hogy nagyon lelkis vagy. Én is...De valóban nem a szoptatáson múlik az elég jó anyaság. És tökéletes anyukák nincsenek, hála Istennek...Az a gyereknek sem lenne jó. Amúgy a várandósságban az a szép, hogy mindig más...Az első még ismeretlen, a második, többedik pedig sok újat hoz, és visszahozza a régi érzéseket is, amiket az elsővel végigéltél. Mindnek megvan a maga szépsége. Én most kevesebbet figyelek befelé a másik kettő miatt, de csudajó érzés, amikor a nagyobbak beszélnek a születendő kicsiről, játékot válogat neki a nagytesó, simogatják a hasamat. Jó volt újra babacsuklást érezni a pocakban két hete, a tesók is sokat csuklottak...Az anyaság maga CSODA, bármelyik állapota, minden nehézségével együtt.

Magi, a mell növekedése valóban nem feltétlenül jelzi, hogy lesz-e elég tej. DE ez egy tünet LEHET, sok más között (pl. a mell alakja). De biztosat csak UH után lehet mondani arról, van-e elég tejmirigy, és még ezek után is lehet, hogy nem tud szoptatni az anyuka, egyéb ok miatt.

Ollem, a játszótérről mentem szülni-történet egyszer majd idekerül, ha több időm lesz, jó?

Kis-csillag, sokan gondolnak rátok...

Üdv,
Nuska+
nuska1

Zsibima, Pumpóka és mindenki!

Köszi a tanácsokat.
Lehet, hogy tényleg a korral jár nála....már 58 éves lesz augusztusban....
Kiskoromban mindig azt mondtam, hogy nekem van a legjobb anyukám....
Egyébként pár hete nagyon összevesztem vele, kiabáltunk egymással meg minden, eléggé kiborultam...meg is ijedtem, hogy baja lett a babának mert egy napig nem éreztem őt... :(
Utána normális lett....már amennyire tőle kitelik, de mostanában megint kezdi...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Babyteve!

Bátyám nem veszi észre magát... :evil: Még köszönni sem tud. Múltkor a fiának (5 éves lesz) mondom, hogy köszönjön a férjemnek...és meg sem szólal. még mindig ott tart, hogy kérdezi Ez mi? És néha hallok tőle értelmes mondatot. de azt sem otton, hanem az óvodában tanulta. végülis kitől tanulna meg köszönni a gyerek, ha nem a szüleitől???
És milyen szülő az, aki "majom"-nak hívja a gyerekét...és "libá"-nak a feleségét???
Egyébként kaja miatt lecsesztem a nyáron egyszerre mind a kettőt anyámat és bátyámat is. Mondtam, hogy én más családnak nem fogok bevásárolni,nekem is van sajátom. Azóta sutyiba viszi a kaját, ezt a szilveszterit is azért tudom, mert férjem mondta...aztán én is láttam az üresen visszatérő ételhordókat...félig elmosva.... :o
Jó kis család a miénk.....vagy ők nem normálisak, vagy én??? :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nuska!
Azt hiszem, hogy fel fogom venni az anyatigris szerepét és nem fog érdekelni az okoskodás és semmi....
A baba lesz az első!!!
És a játszótérről mentem szülni történetet várom ám!!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="ollem"] írta:ollems milyen szülő az, aki "majom"-nak hívja a gyerekét...és "libá"-nak a feleségét???

Leginkább semmilyen........ :?

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"] írta:szőlő
[quote="ollem"] írta:ollems milyen szülő az, aki "majom"-nak hívja a gyerekét...és "libá"-nak a feleségét???

Leginkább semmilyen........ :?

Látom Szőlő akkor nem én vagyok az egyetlen aki így gondolja....
Rendesen meg vagyok áldva a családommal, nem???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kis-Csillag nagyon drukkolok!!
Ő most egyébként hanyadik hétben van?

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Kis-Csillag ma töltötte a 24. hetet. Visszanéztem és ez van most a vonalzóján.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Kis-Csillag ++++++++++++++++++++++++!Remélem minden ok lesz! :cry:
Vendég

Kis-Csillag,
Nagyon, nagyon szorítunk!! Minden jót Nektek!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Én is voltam ma vérvételen.Rendesen lecsesztek, hogy miért éhgyomorra mentem (mondjuk azért,mert a főorvos Úr azt mondta),miért nem ettem otthon valamit?Mert szerintük nincs értelme éhgyomorra levenni a vért-és azonnal menjek és egyek,majd egy óra múlva menjek a laborba.1 óra múlva a nővérke meg már ott várt az ajtóban,hogy hol a fenében voltam eddig,nehogy elképzeljem már,hogy mindenki rám fog várni,van őneki más dolga is.Mindig kifogom a bunkókat.

Kép
ágnes27

ágnes27!
:shock: :shock: :shock:
Hű ez nagy bunkóság...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ágnes mondani kellett volna neki h neked is van jobb dolgod annál h minden hülye rajtad töltse ki a baját. :?
Vendég

Sziasztok!

Jó pár nap elmaradásával olvasgatlak benneteket, de azért figyelek :wink: és Magikának reagálnék elsősorban.

[quote]F írta:arkas Katalin Agnes vagy
Farkas Emese Agnes

Ha nem akarsz ugymond makogó nevet (szaknyelven így hívják, bocsi) adni lánykádnak akkor én a második mellett tenném le a voksomat.

Abból kell kiindulni, h a családnév ugyebár adott e mellé kell keriteni egy keresztnevet. Hangtanilag a mély hangrendű magánhangzókat (a, o, u, és ezek hosszú párjait) tartalmazó családnévhez magas hangrendű keresztnév talál.Ezzel azt is elkerüljük, hogy gyermekünk ún. mekegő (makogó), csupa e-ből álló nevet viseljen. Pl. Veres Levente vagy a te esetedben a Farkas Katalin

Szerencsésebb választás lenne a Farkas Ágnes Katalin vagy Farkas Ágnes Emese, de ugyebár te is Ágnes vagy és ezt nem akarod ezért én inkább javaslom a

Farkas Emese Katalin anyakönyveztetését, így elkerülöd, hogy makogó ( Farkas Emese Katalin) neve legyen.

Ha lehet, a két név ne csengjen össze, ne rímeljen. Nevetséges hatást válthat ki.

Bocs, hogy belekotty nem megsérteni akarlak, csak egy javaslat.

Egyébként ma voltunk kukucskán. Majd egy héttel nagyobbnak mérte a gép, mint ahány hetes vagyok valójában :shock: :lol: És egyből elfilózófálgattunk a dokinővel azon, h elég lesz megszülni nővéréhez képpest de ne essek kétségbe már tudom mit kell csinálni és pikk-pakk meglesz. Naja, pikk-pakk! :roll: :lol:

Kellemes pocakosodás mindenkinek!
Vendég

Hová tűntek az emberek?Fáradtak vagytok vagy más?Annyira kevesen voltunk ma is és ők is keveset szóltak hozzá.Ha nincs kedvetek dumálni az se baj csak kezd sovány lenni a topic.Eddig nem győztem visszaolvasni ha kihagytam pár órát.Remélem mindenkivel minden ok! Kép
Vendég

Gitka,
én vagyok, csak szenvedek, úgyhogy inkább nem is írok. Nagyon fáj a szeméremcsontom, már az ülés is fáj :(

Kép
emi29

Ajaj az nem jó akkor feküdj hátha úgy tehermentesítődik.És jobbulást. :wink:
Vendég

SZiasztok!

Jajj nagyon drukkolunk Kis-Csillagnak, hogy kihúzzák még pár hétig :( Nagyon remélem hogy elkezd újrateremmlődni a magzatvíz! Csak a 30. hétig kellene kibírni!

NAgyon-nagyon drukkolunk innen is!!!!

Most nincs is kedvem mást írni, pedig akartam...

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Én most úgy érzem mindjárt kidurran a hasam.Pedig nem ettem sokat sőt próbáltam elosztani a kajálást mindig csak kicsit.Asszem nem figyeltem egyszer és valahol megtelt a gyomrom.Csak lemegy nemsoká me ha nem én leszek az új kisgömböc :D
Vendég

Ha kórházban van akkor állandóan figyelik és biztos kitalálnak vmit.Az nem lehet h eddig eljusson és most legyen baj. :cry:
Küldök még+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Én is vagyok, de valóban csak olvastam, és nem írtam.

Nuska, köszönünk mindenféle tapasztalatot és biztatást, ránk fér. Már én is kezdtem megijedni a nem növő melleim miatt, de elég megnyugtató voltál.

Ollem, a családotok tipikusan úgy néz ki, mint ahol a fiút többre becsülik, mint a lányt, akármit is csinál. Az anyukám és a bátyja vannak hasonló szituációban a nagymamámmal. Azért ne add föl, talán majd ha "idősebb" lesz anyukád, javul a helyzet. Nálunk így történt. Persze azért ne hagyd magad.

Nekem a gáttájékom fáj pár napja, fogalmam sincs, mitől. Valaki mintha írta volna ezt itt korábban. Kiderült, hogy mitől? Csak másfél hét múlva mennék egyébként oroshoz.
Vendég

Úgy látom mindenkinek kell küldeni++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne legyetek fájósak me így rossz h nekem "nincs"bajom.Furdal a lelkiismeret h nem fájok én is :lol:
Vendég

Sziasztok!
Kis-csillag!!Szorítunk nagyon, a sok kis * (ahogy a neved) szerencsét hoz!!!!

Nekem sem nőtt szinte semmit a mellem (látszólag azért igen, de teljesen jók a 75 B-s melltartóim még mindig) és bízom benne, hogy tényleg nem a mérettől függ majd, hogy tudok-e szoptatni, mert én nagyon szeretnék és ráadásul sokáig.
A gáttájékom mostanában csak öltözésnél-vetkőzésnél fáj, meg néha lépcsőzésnél. Szóval tényleg akkor ezek szerint, amikor fél oldalon terhelődik az egész súlyom.

Ma viszont elég rosszul lettem...Elvállaltam,hogy kozmetikusnak tanuló barátnőm rajtam gyakoroljon, és a szalonban az ágyon pillanatok alatt lement a vérnyomásom, a fülem már zúgott, a fejemben pedig olyan tompa nyomást éreztem...Szerintem az volt a baj, hogy a testemhez képest a fejem nagyon alulra került, meg lehet hogy az is, hogy előtte eléggé belaktam.
Mindjárt vizslattam a hasam, hogy mozogjon a babuci. 'Hál Isten többször mozgolódott azóta. Ugye ettől nem lehet baja?

Timi

Kép
tim27

Én is itt vagyok, de alig irtok igy nem akarok magammal beszélgetni :)

Látom jó sokan vagyunk, akinek fáj odalent.... :roll: egyébként személy szerint nekem nem segit ha lefekszem, mert amikor felkelek, még jobban fáj hirtelen. Akkor nem, ha fekszem, na de egész nap nem lehet feküdni. :) Ráadásul napi kétszer "hegyet mászok" az oviba a fiúkkal és az oviba a fiúkért :) ilyenkor átkozom, hogy a rózsadombon lakunk (egyébként is utálom mondjuk ezt a milliomos környéket) akármerre indulok el, előbb-utóbb caplatnom kell felfelé....
Szóval, jót tesz nagyon, sőt, olyankor még egy kellemes kis pocakkeményedés is járul hozzá, mire hazaérek.

Nekem alig van étvágyam mostanában.... mégis megint hiztam az elmúlt két hétben 2 kilót, igy most tartok +16 kilónál :) szerintem viszem a primet a topicban hizásból :)
Kiváncsi leszek kedden, mekkora a manóci odabenn, ha anya idekint ennyit hizik :)
Vendég

Ha kíváncsiak vagytok hogy fejlődik a baba akkor keressétek a www.freeweb.hu/mama-baba/hetrolhetre2.html-t.Mivel én 10hét múlva megyek csak uh-ra ezzel vígasztalom magam.
Vendég

Gitka!

Itt is van a babaneten ilyen hétről-hétre uh, én onnan szoktam leszedni a 4D-s éppen aktuális heti pocakbabaképet, és mindig azt teszem ki msn-képnek. :)
Kedden végre kitehetem a 25.heti saját 4D-s képünket :)
Vendég

Azt ide is kérjük :D Épp azon gondolkodom h szánjam rá a 10000-et vagy várjak vagy mit csináljak h láthassam őt és megtudjam a nemét.Mert 10 hét meg az ami eddig eltelt az sok.
Vendég

Na itt vagyok megint.

Cicinövekedés-szopi: Nekem mindkettővel nőtt, egyiket se tudtam hosszútávon szoptatni :( Pedig ha Bencével nem is, Katával mindent megtettem, hogy menjen. Ettől függetlenül bizakodom :) Előtejem nekem is csöpög már :)

Mi is megyünk 4D-re :):):):):) Alig várom, remélem végre kiderül ki is bujkál odabent...

Én is fájok egyébként, eddig csak a csípőcsontom fájdogált, mostmár a szeméremcsontom is sajog :( Ha megyek, akkor pedig szúr a hasam, hol egész lent, hol pedig fent.

Na megyek, ideengedem apumat :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mindenképpen büszkélkedni fogok vele!!! :lol:

Hát énis sokat tipródtam, hogy birjam ki a következő uh-ig, vagy menjünk el és lessük meg 4D-ben. Aztán igy döntöttünk, megyünk. Én még filóztam volna rajta egy ideig, de mikor Zoli megkérdezte, hogy mikor megyünk uh-ra, már szerveztem is, hogy akkor kérjen szabadnapot keddre, én meg időpontot... :) Bár most már mennem kell dokihoz is :? úgy utálok... de muszály, mert nem lesz meg a 4 pecsétem áprilisig, meg kérnem kell beutalót a cukorterhelésre, meg vérképre (tán még bele fogok férni a 2.trimeszteri vizsgálatba). Igy oda meg hétfőn megyek, de nem biztos, hogy csinál uh-t is, de ha igen, legfeljebb habzsi-dőzsi lesz, mert akkor két nap egymás után leskelődhetek :)
Persze, azért kicsit más a 4D, mint a sima :)
Anyum is nagyon izgul már, hogy lássa a dvd-t :) mondtam, hogy nálam jobban senki nem izgulhat, úgyhogy csitt keddig mindenkinek, aztán meg várják ki mig átviszem hozzájuk :lol: najó ennyire nem vagyok gonosz hoki-poki :)
De szerintem egyszer a terhesség alatt érdemes rászánni azt a 10-est a bébire, mert olyan élmény látni a pofiját meg mindenét... szerintem megéri, tudom, hogy sokunknak sok pénznek számit ez is, nekünk is sajna, de egyszer megengedhetjük magunknak. :wink:
Vendég

Na megyek pihizni mert a babó már nem bírja az ülést.Amúgy sem szereti de ma rekord volt a tanulás miatt. :D
Vendég

Timi,

nem hiszem, hogy ettől bármi baja lehetne a picurnak. Egyébként lehet, hogy az volt a baj, hogy háton feküdtél. A hatodik hónapban már nem tanácsos háton feküdni, mert a baba és te sem juthatsz elég oxigénhez...

Ági,
sokáig én vezettem a "hízós" listát ebben a topciban Katavirággal, de már első nem lehetek, ugyanis én még mindig + 11 kg-nál (a kiskönyv szeint pedig + 8 kg-nál) tartok.

Holnap megvesszük végre az autósülést a kocsiba. Úgy várom már!!!! Ma meg, ha sikerül rávennem aput, akkor elmegyünk bordürt venni mert addig, amíg az nincs meg, festéket sem tudunk venni...

Kép
emi29

Sziasztok!
Köszi Emi, a lényeg,hogy a baba jól legyen.
Szóval akkor a babakocsihoz nem volt autósülés?Majd mindenképp mutasd meg, meg a bordürt is, nagyon kíváncsi vagyok! Azt mi is szeretnénk venni, vmi nagyon jót, igazi kisbabásat.
Ja, és gratula a betöltött 26. héthez! :P

Timi

Kép
tim27

Gitka! Eszemben volt tegnap, hogy irom énis, inkább attól lehetett a rosszullét amit Emi irt, mert ha háton fekszel vizszintben, sőt, a fejed kicsit lejjebb van, akkor elájulni sem tudsz, igy a vérnyomásod nem leesik. Ha leesik a vérnyomás, mindig vizszintbe teszik az embert és a fejét még kicsit lejjebb is, hogy visszamenjen bele a vér.... :)
Anyu szokott "fekteteni" :) állandóan ájulni akarok az alacsony vérnyomim miatt, és mindig gyorsan a hátamra vág, fejemmel lejjebb.... :) szar érzés, olyan, mintha még mindig ájulni akarnál, de nem tudsz!

Hát én most a szoba rendezésével vok elfoglalva, mert amióta átalakitottunk és kidobtuk a kisszobából nagymutter bútorát és a fiúk kiköltöztek oda, mi meg felújitottuk a nagyszobát, azóta nem találok helyet a kiságynak... :) Amig 4-en laktunk a 25nm-es szobában, addig minden elfért, kiságy, gyerekheverő, franciaágy, szekrénysor, pelenkázószekrény.....stb.... most fele ennyi bútor nincs és nem tudok épkézláb ötlettel előállni, hova kéne tenni Zsófi ágyát... pedig holnap hozzák, jó lenne helyet találnom neki...

Ja, a matricás-szekrénynek az lett a vége, hogy vennem kellett rá öntapadós müanyag tapétát, mert volt, ami egyáltalán nem jött le, ami meg igen, ott a müanyag ajtóburkolatot szépen összekaristoltam a dörzsivel... :) ügyike vagyok nagyon!!! :) most baromi szép, :evil: gyorsan leragasztom ma :)
Vendég

Jja kiscsillag... megy az ima... :(

Emi
A méretnek nincs köze hozzá, csak van akinek anatómiailag kevés a mirigyállomány. Barátnőmnek semmi melle nem volt, de egyáltalán semmi!!! És mégis vagy másfél két évig szoptatot... a tejbelöveléskor kicsit megnőtt. Van akinek meg hatalmas mégsem működik!
Majd segítünk bátorítunk ha döcögve is indul, de reméljük dőlni fog a tejecske. Az Istvánban van szoptatási ambulancia is ahol segítenek. Én többek között ezért is választottam ezt a kórházat.

Megyünk bütykölni a lakáson...

Keresek hazsnáltan pelenkázó komódot ha láttok valahol szóljatok!
Szép és ócccsó legyen! ;) meg egyéb bútorra is szükségünk lesz...
Barátnőm fillérekért vett valakitől ikeás felszerelést... eddig olyan jó volt az ikea használt cucc részlege, de most az is már pofátlanul drága, majdnem annyi mint újonnan...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Timi,

Köszi :) Most látom, hogy te pedig már a 7. hónapnál tartasz. Nagy-nagy gratula. Rohan az idő mi???? Pár héttel ezelőtt még mindenki a félidőt ünnepelte, most meg már lassan mindenki a 3. trimeszterbe lép.
Ha találunk bordürt minenképpen megmutizom.
Babakocsiból én nem több részeset vettem. Bár lehet, hogy inkább azt kellett volna, mert árban végül ugyanúgy fogunk kijönni... Egyébként én a babakocsin nem rágódtam sokat. Egy peg perego veneziát vettem, de tudom, hogy nem fogom sűrűn használni.

Ági,

akkor végül csak sikerült megoldanod a matricás problémát :) Ügyi vagy :)

Kép
emi29

Zsuzsófi
Katával viszont már sokkal jobban ment!
Állítólag egyre jobb lesz szülésekként... én szorítok, hogy sikerüljön ;)
De az elején ami a fontosabb tuti menni fog mert Katával is ment! Ez azért bíztasson! )

Nekem érdekes volt mert nem tűnt úgy hogy rengeteg lenne a tejem, fejni egyáltalán nem tudtam csak kézi szívóval elég sokáig, viszont a fiam olyan kövér volt, hogy csak na... a végén már lövöldözni tudtam a tejjel még akkor is amikor a második lurkó három hónapos volt. A negyedik hónapra pikk-pakk elapadt. De azért Áronom még ragaszkodik, csak már elég vacak érzés.
Olyan jó dolog szoptatni! Én nagyon szerettem minden nehézség ellenére, nem adnám semmiért! :)
Másodiknál már állítólag az elején is spriccelni fog... barátnőmnél legalábbis ilyen... ó most jut eszembe, hogy otthagytam a mellszívót :( no sebaj majd legközelebb megmutatom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi
Szerintem a legjobb kocsit választottad!
Én ha ez a Bugaboo-s nő nem jelentkezik, tutira Veneziát vettem volna, barátnőmnek is azt ajánlottam, találtunk is egy tutit használtan, most hogy ott voltunk ki is próbáltam és nagyon tetszik, bizonyos szempontból jobb is mint az enyém...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

köszi. Nagyon remélem, hogy lesz tejecske és tudom, hogy a legfontosabb tejtermelő a nyugalom.

Jó bütykölést, mi is hamarosan indulunk a bevásárló körútra, remélem, nem térünk haza üres kézzel... Ha látok occsón pelenkázót jelzem. (Egyébként milyen árkategóriára gondoltál?)

Csajszik,

ti járattok valamilyen várandós magazint? Én még októberben előfizettem a kismamára. November elején kaptam egy email-t, hogy az első számot decemberben kapom meg. Mivel a mai napig nem érkezett meg a decemberi szám úgy döntöttem, hogy megkérdezem, hogy melyik decemberre gondoltak. Erre közölték, hogy ők továbbították a magazint a futár tisztán emlékszik rá, hogy bedobta a postaládánkba és biztos a postaládánk állapota miatt nem kaptam meg. (A postaládánk egyébként a kapun belül van, tehát ha oda bedobnak valamit, akkor azt csak mi tudjuk kivenni...)
Nem azért az 5000 Ft-ért amennyibe az előfieztés került, de ez olyan bosszantó!! Ha egy héten belül nem érkezik meg a decemberi és a januári szám, lemondom az egészet, pedig nekem bejött.... :( :(

Kép
emi29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?