Sziasztok (Kis)mamik!
Arra gondoltam, hogy ha a gyerkőcöt nem lehet kisX-nek szólítani, akkor a leendő mamikat sem. Vagy mégis igen?

Na jó, ez itt a vicc helye!
Nelli!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!

Nem olyan szörnyű a 30 évesek táborához tartozni, sőt! Hidd el, sok szempontból még jobb is: elmondhatod, hogy 30 évesen szültél!
Üzletre javaslataim:
Mutta Kismamaruházat Budapest, Városkapu Üzletház, Kálvin tér 7. Tel.: 06-20-369-3220 H-P: 9-19h, Sz: 9-13h - itt nem vásároltam, de elég jó árai vannak
Anita Hungária Kft. Kismama fehérnemű szaküzlet Budapest XII., Kékgolyó u. 22. Tel.: 06-1-487-1030, 06-1-487-1036 Nyitva tartás: H-Sze: 9-17h, Cs: 9-18h, P: 9-16h - ide érdemes ellátogatni, jó áru jó áron! (van üzletük a Soroksári úton is a Mega Toysban)
MaternElle Várandósok Szaküzlete Budapest VIII., Baross u. 21. Tel: 317-1711 Nyitva tartás: H-P: 10-18, Szo: 9.30-13.30 - jó árak, bő választék! Vigyázz, 3 üzlet is van egymástól nem túl távol, itt csak kismamaruhákat árulnak.
Kismamaruha a gyártótól: 1173 Budapest Bélavár u. 125. Tel: (06/1) 257-52-94 - na őket még nem hívtam fel. Ha valaki megteszi, referáljon!
Az én "ruhatáram" jelenleg (mind használható később is!):
3 ruha (ezeket használom a legtöbbet) - 2 nyári, 1 őszi-tavaszi, blúzzal+blézerrel hordom esős időben;
1 hosszú és 1 halásznadrág (mindkettő nyári);
1 nyári ujjatlan blúzocska + az összes eddigi pólóm;
beszerzésre vár: 1 db állítható kertésznadrág kb. 5-8.000 Ft-os áron november-decemberre. Ez is hordhatóra lesz mindenféle eddigi blúzokkal, pulcsikkal.
Szerintem ez bőven elég, s mint látjátok, én arra törekedtem, hogy később is használhassam a vásárolt ruhácskákat. Ugyanis a megkedvelt-megszeretett daraboktól nem szívesen válok meg.
Na jó hosszúra sikeredtem ruhaügyileg.
Lányok, vércukrot ? hetesen mérnek?
Topic, élénkülj meg, mamácskák, gyertek vissza szabiról, kispocisok, jelentkezzetek!
Dobogós kismamiknak megy 1 szekér drukk, ki-ki vételezzen belőle igénye szerint!
Ja Kaskát olvastam a Friss babóknál - nem változott semmit, csak fáradt, megviselt anyuka lett, de jól bírja!
Apropó: táblát sose kapunk már? Elő kellett vegyem a saját naptárt, hogy megnézzem hol tartunk.

De kényelmes lettem!
Boróka + holnap 23 hetes szerelemgombóc, aki épp bukfenceket vet örömében a pocakban