Lindi,
Ez a köldöksérv nem hangzik vmi jól

És a gyerkőcök még mindig édesek
Zsanci,
Ne hari, tényleg igazad van

És privi mindjárt megy
Ancsi,
Nagyon drukkolok!!!
Macs,
Hát ez meg milyen dolog már

Totál ki vagyok akadva
Gabi,
Hú, ti szegények

Jó kis vírus lehetett

Pihizz sokat!!! Már eléggé a finisben vagy
Neet,
BKV

ennyi pénzért örüljön az ember, ha egyáltalán elviszik vmi vacak lepukkant járgánnyal, lassan kb. így néz ki a dolog
Rylie,
UPC

és egyáltalán nem gáz, h szeretted a tollbamondást

Neked biztos rendi volt a tanár és nem olyan szavakat kotort elő, aminek még a jelentését sem tudod
Nekem eddig 3x volt pozítiv tapasztalatom, 2x pocakosan előreengedtek a sorban (persze nem hivatali, hanem bótba) és egyszer pedig amikor már Adéllal nyomultunk. Vmiért eltört a mécses a csajnál és az egyik nőci előreengedett, mondván, h ő tudja milyen sorbanállni egy síró gyerekkel

Azt ennyit példa az elmúlt 2 évben
Zanza,
Szia

és milyen nagy már a csajod
Fogzó és éjszakázó dedeknek és anyáiknak +++++!!!
Zuzi,
Biztosítós dolog nagyon durva

teljesen megértem, h kiakadtál

Mellesleg nekem is egy 17 éves corollám van/volt és rá a negyedéves is csak 12e ft volt.
Szerintem mindenféleképpen tegyetek panaszt, főleg, ha megvan az előző kalkuláció. Ha a biztosító csak megrántja a vállát, akkor menjetek tovább a panasszal. Ez nem vmi olyasmi, h a fogyasztó megtévesztése

bár csak okoskodok
Nuk,
Pisiminta zacsiba ugye? Én úgy csináltam, h akkor tettem fel Adélnak, amikor biztos voltam abban, h pisilni fog, érdemes előtte itatni, ha sikerül. Egyébként a zacsi felhelyezése nem extra dolog. Van rajta körben egy ragasztó, ezt a külső ajkakra kell tenni és várni. Mondjuk én speciel visszapelenkáztam, mert szerintem nem lehet cuppanosan rátenni a zacsit. Van egy feles zacsink, ha gondolod
Votiv,
Sajna nekem nagyon akadt a video, nem tudtam rendesen megnézni, de ez a robot ilyen pici tényleg? Tök fura.
És megadta magát a notebook-om

Most apa cégesével nyomom, mert persze az itthoni gépe is vacak mióta bedöglött a videokártya és egy régit tett bele, jójózik tőle a szemem

Mondjuk a cégest alig akarta ideadni, vajon miért