Most visszaolvastalak benneteket. Igaz még itt üllök csipás szemekkel, most keltünk fel nemrégen

, tegnap sokáig fennmaradtunk.
Kata80!
Hogy megy a szurizás?
Bobcsike!
Rég hallottam rólad. Mi van veled? Folytatjátok most januárban, ugye?
Vic!
Végülis megjött?
Moncso!
Te mi kor voltál BMC-ben? Miért nem kezdhetsz?
A turmixba egyébként nem fontos magokat tenni, azt csak azért teszem bele hogy még egészségesebb legyen. Már úgyis finom ha csak ananászt, ananászlét, joghurtot és banánt teszel bele.
Nemone!
Az a lényeg hogy van tüszőcskéd. nekem is 6 volt a múltkor és látod egy se lett életképes belőle. Sokkal fontosabb a minőség a mennyiségnél. Azt az egyet fogják ostromolni a kis apukák és oda tényleg csak a legjobb kerül be.
Szorítok neked csütörtökre.
Ahogy látom neked is a 4. lesz és te is Zekés vagy.
Krisztamilli!
Megy a drukk!
Én se hallottam hogy ez a lámpa használ a problémánkra, de próba szerencse....
Persze néha már úgy érzem mindent ránk akarnak sózni mert most nagyon kihasználhatóak vagyunk, hisz bármire képesek vagyunk a cél elérése érdekében.
Ne tudjátok meg hogy én már mennyi pénzt elköltöttem csak azért hogy végre babánk legyen, abból már megvehettünk volna minden babás cuccot, kezdve a babakocsitól a bababútorokig.....
Nika!
Drukk keddre!
Gabicsibe!
Köszi a petikenövesztőt, remélem hatásos lesz!
Ajánlok egy nagyon jó filmet nektek: Papás-mamás. Angol vígjáték és egy meddő pár életét mutatja be. Nagyon aranyos film. És ki a nőgyógyász benne? ...... Mr Bean.

Mindenképpen nézzétek meg!
A pénteki témához annyit hogy néha engem is nagyon érzékenyen érintenek ezek a dolgok. Most is az ismerősöm, akiről kiderült hogy terhes lett 3 hónap után azt mondta utazzunk el külföldre mert ő is a Kanári szigeteken esett teherbe.....no comment. Én mennék de a férjem nem egy nagy utazó, meg szerintem nem ezen múlik.
Most kiegyensúlyozottnak érzem magam, de persze én is át tudok esni a ló túlsó oldalára, amikor mindentől parázok, minden kismama, baba idegesít hogy ők hogy a francba estek teherbe, és mi a franc van velünk, mi miért nem.........
De hinni kell abban hogy a baba választ és az a kis lélek csak egy lelkileg kiegyensúlyozott anyukához száll le. Talán próbáljatok meg ti is erre koncentrálni és mások hülyeségével nem törődni. Ők könnyen beszélnek, persze szerintem az esetek többségében a tanácsaikkal nem akarnak megbántani minket csak próbálnak segíteni. Én is inkább veletek sorstársak szeretem megbeszélni a dolgaimat. Ti megértetek és én is megértelek Titeket. Vagy olyan párokkal akiknek szintén sokáig váratott magára a gyermekáldás. Akiknek hip-hop megfogant az a baba nem tudják mi lelkileg, testileg min megyünk át........