sziasztok,
légzésfigyelő: drága dolognak tartom, ha nem kapunk, nekünk nem hiszem hogy lesz.
bébiőr: hasznos, lévén hogy kertes házban lakunk, és nem utolsó sorban ha pl kocsival mész és beugrasz valahová, a gyerek meg menet közben elaludt, pár percre nyugodtan ott lehet hagyni, ha van bébiőr. hozzáteszem ezt sem szeretnénk venni, ha esetleg kapnánk, akkor annak örülünk, de nem valószínű, hogy adnék ki érte pénzt.
a vásárlólista további részei:
néztem az avent mellszívókat, mindenhol ugyanolyan árban van... a dm-ben is, úgyhogy sztem ott veszem meg, úgyis összegyűltek a pontjaim, így lesz rá 15% kedvezmény.
ti a pocitokat kenitek valamivel? én vettem (szintén dm) krémet, asszem 600 ft körül volt, jó az illata, hogy megment-e a csíkoktól, nem tudom, többezret tuti nem fogok költeni kencékre sem.
depi: nálam is előfordul, pl napok óta gyötör a kérdés, hogy normális-e, hogy nem igazán érzek mocorgást. lehet, hogy az is az oka hogy van husi is a pocakomon, lehet, hogy más... próbálok nem a legrosszabbra gondolni. minél többet gondolok a rossz dolgokra, annál jobban belelovallom magam, és annál nehezebb kikászálódni belőlük. szóval próbálom elhessegetni ezeket a gondolatokat, nem írni, nem beszélni róluk, hátha elmúlnak, és egyszer csak akkorát rúg a kis bébi, hogy észhez is térek gyorsan.
ibm: van még az auchanban ilyen 5-ös szett az akciós rugiból, szerintem érdemes megnézni. van több szín és több méret, és mindegyik ilyen olcsó, nem maradtál le semmiről.
útviszonyok: én nem kíséreltem meg kimenni a lakásból, már a teraszunk is csupa jég, a férjem kirakta a karácsonyfát (lebontottam ma

), és majdnem dobott egy seggest szegény. nem tudom, hogy hogy lesz ebből munkába menés holnap...