A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan: nem tudtam. :D Dehát kicsi a világ, ezt viszont tudom. :wink:
Jut eszembe, mikortól kell ilyen normális ágyneműs dolgokban altatni a gyereket? Nálunk még mindig a csecsemős korszaka van ágyikóban. Párna nincs, egy vastagabb takaró (bár ez is meleg), de azt nem kell huzatba tenni, mert olyan finom puha és kiskutyák vannak rajta.

Kép
Kép
tinu

Tinu,

amikortól akarod :lol: Füles nyáron kezdett üres ágynemű-huzattal takaródzni, mst is csak pokróc van behúzva a huzatba. Ha beteg, vagy bújósabb, a mai napig jobban szereti a síma, bolyhos babatakaróját, legfeljebb a tetejére lehet a huzatosat tenni. Párnát eddig nem kapott, ck most, mivel a taknyó éjjel a torkára folyik, ezért megemeltem a fejét, így tud aludni. A,múgy a mai napig párna nélkül alszik (én is). A rácsos ágyat idén májusban váltotta fel a nagy, egyszemélyes ágy, ezen sokkal jobban szeret lenni(kezdettől), mint a rácsosban. De gondolom ez is gyerekfüggő...
Én azért szeretem a behúzott pokrócot, a natúr helyett, mert így a takarót nem használódik el mosásérettéolyan gyorsan...
macskanyu

bocs a rengeteg elütésért... :oops: :(
macskanyu

Tinu,
én is szeretnék szépséges huzatokat Eszternek, de: párnát nem használ, ha mégis, az egy akármilyen párna, amit aznap kinevez a kedvencének, akár díszpárna is, huzat nélkül. Paplant nem használ, a legmélyebb álmában, lábujjhegyen betakargatva is AZONNAL fordul és rúg 2t és már nincs is betakarózva. Ja, és ő már 3 múlt, de még mindig ez van. Ha épp kedve van hozzá, beleburkolózik a macis, polár, vagy akármilyen takarójába, s vagy másfél percig úgy is marad. :roll:
Majd.

Macska,
legalább a babanet engedi, h írj nekem. :D

Ha mi négykézláb, akkor kutyusom nyolckézláb ment ki pisilni, de nem időzött sokáig... hogy megyek holnap melózni???

neet
neet

s.o.s.kérdés: szerintetek el merjek indulni autóval? a 18kerbe kellene mennem. autónk jó.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

s.o.s.kérdés: szerintetek el merjek indulni autóval? a 18kerbe kellene mennem. autónk jó.

gödibarbi

megkésve bár... BOLDOG SZÜLINAPOT FÜLILÁNYNAK! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Barbi,
sztem csak akkor indulj el, ha múlhatatlanul szükséges... nem csak azért, mert te csúzshatsz meg, hanem mert neked is csúszhat valaki. Személy szerint én ilyen időben is vezetek, ha kell, de pl. Fülessel a hátamm mögött csak akkor ülnék be, ha élet-halál kérdésről lenne szó...

Neet,
legalább! :wink: És holnapig még el is olvadhat..... vagy: elindulsz fél órával korábban. Ebben az időben sokat segít, ha egy kimustrált, vastag zoknit húzol a cipődre! Elképesztő sokat számít!
macskanyu

köszi Macs :D . Angi nélkül mentem volna, de sikerült kellően betojnom.
gödibarbi

Barbi:
Én nem mennék sehogy sem, csak ha tényleg életbevágó!!!!!!!!

És a kertes ház hátulütője: nem tudunk kimenni, mert mindkét kapu befagyott, a viacolor úgy csúszik, mint a rossebb, a kocsival sem tudnék kiállni, aki járt nálunk, tudja, aki nem annak csak annyit, hogy 5 méteren belül kell 220cm mélyre lemenni, szóval naggggyon meredek a lejáró... Úgyhogy a holnapi fejlesztő is elmarad, hacsak nem olvad el ez reggelre. És pisimintát is a bátyám viszi be, mert ő arra felé dolgozik 8) 8) 8) De ő is gyalog megy!!!!

Réka rettenet távokat kúszik és kezdi hajlítgatni a lábát!!!! ma nem tudtam tőle: takarítani, krumplit pucolni. Állandóan a Zsiga után kajtat és eszi a papucsunkat akkor is, ha a lábunkon van :lol: :lol: :lol:

nukada

Nukada,
Mármint Zsiga kutya vagy a ded rágja a pacskerokat? :lol:
Éljenek a rettenetes távok és a hajlítás! :D Látod, menni fog ez!!

Barbi,
sehova, ha nem sos. Mert ja, lehetsz te ügyes, ha a másik nem az. Meg lehet, h te sem vagy annyira ügyes, bár ez kizárt ugye. ;)

Macska,
nem is a cipőmmel van a baj, hanem a kocsi kerekére nem fér rá egy zoknim se. :mrgreen:
Lányod meg széép. :D
neet
neet

Barbi, ha jó a kocsid műszaki állapota és van téligumid, akkor indulj, csak a szokásosnál jóval lassabban. A mi környékünkön simán járnak az autók, a városban pedig mostanra minden főutat letisztítottak, már a mellékutakat csinálják. Apjuk már du. megjárta a belvárost és vissza, és az egyetlen akadály a garázsfeljáró rámpája volt, amin picit kapart a kerékkel, de csak azért, mert épp most döglött be a feljárófűtés :?
Én elindulnék, mondjuk én megyek ha esik, ha fúj, már megszoktam, és nem is félek.

Fülit Isten éltesse sokáig, szépségben, egészségben, boldosgágban és bőségben!!! soksok puszi a Fülicsaládnak!!! :D

Kép

Nuk, itthon vagyunk, gyertek, várunk!! :D

votiv 8)
votiv

Nuk, mutatus mutandus, akkor ahogy megdumáltuk :D

votiv 8)
votiv

Neet:
Mindketten, de most újabban Réka csinálja! :lol: :lol: :lol:

nukada

Hagy osszam meg veletek Füles legújabb inglis-ét...

természetesen még minduig a nagy kedvenc, J.K.Szupersztárból...

kommentálja, mi történik épp, ill mi fog., ez nála megszokott az ismerős filmeknél.

hogyaszondja: "... Annás báci hozza lámpászt a lépcőn és mondja Kajafász bácinak : letim bííí, híza klééz"

(let him be, ... he's a craze)

:lol:

bocs, de muszáj volt elmesélnem, olyan jót röhögtem...
macskanyu

Nuk,
nektek pedig ezerszeres hurrá a ficánkoláshoz és a lábi használathoz :D
körülbelül ez az a pont, hogy tudtad, mi a nyugalom.... innét fogyni fogsz, ne aggódj... :mrgreen:
macskanyu

Köszi Lányok, Bencusnak továbbítottam a gratulációkat, roppant büszke tud lenni magára 8) és ilyenkor hangosan szokott kurjongatni :lol: Ma a kedvenc foglalatossága az volt, hogy lehuzigálta a zokniját és felpakolta a kisszékre, mi meg visszahúztuk és cselekménysor kezdődik elölről... :mrgreen:

Macs :) Még hogy nem jó képek?? Eszméletlenül jóóók!! :D nagyon édes a pici Füli és milyen szép nagylány lett!! :D :D Apa pedig igazán szép ajándékot adott a lányának :wink:

Lindi :) Milyen volt a pótszilveszter? :wink:

Nuk :) Nagyon aranyosak a videók! :D a szerelős is király, de nálam a kutyusos vitte el a pálmát, ééédes! :D És éljenek a nagy távok és a lábhajlítgatás! :D :D Sikerült levenni a pisimintát vagy holnap fogjátok?

Ríd :) És mi volt a süti?? Már 1 éves lesz Bori?! (hű de rohan az idő... és ha szerda, akkor pont egynapon született apjunkkal :wink: :D ) és lassan tényleg kaphat kolbászt :wink: :lol: :lol:

Barbi :) Végül elindultál? Mi a lépcsőn is alig mertünk ma lemenni... :roll:

Neet :) Remélem holnapra elolvad és épségben bejutsz!

Tinu :) A csajok már jól megírták: amikortól akarod ill. a gyerkőc hagyja :wink: Nálunk Bálint másfél éves korában költözött ifj. ágyba, de még ott is a babatakaróját használta egy darabig, most már Bencusé a babacucc és bátyó kapott felnőtt takarót (a sok forgolódás miatt ez jobban rajta marad).
denizsa

Oksa, köszönöm. AKkor majd eccer. Mármint huzatot.

Deni: ma nálunk is a zoknizás volt a legjobb játék. :lol:

Kép
Kép
tinu

Ríd,
Tesód és a szülinapja :roll:

Fibi,
Szuper, h Bálintodnak ízlett a torta és hogy tetszett neki az ajándék :D :D Bulást Neked!!!

Deni,
Gratula Bencusodnak feltérdeléshez és Bálintodnak pedig azért a gyöngyörű mondatért :D :D Derekem még szerencsére jól bírja, bár pár hét múlva... :lol:

Ancsi,
Gratula a vizsgához!!! :D

Macs,
Csajod gyöngyörű akkor és most is :D :D

Nuk,
Gratula a csajodnak a nagy távokhoz!!! :D

Kép Kép
curse

Szuper! Pénteken kint voltunk mi is az Ikejában, de csak kajálni ugrottunk be, csalódva a Decathlonban :lol: , és mindig szét szoktam nézni a gyerekosztályon, de most visszafogtam magam :cry: :twisted: Ez ki volt plakátolva? Mert azt sem láttam. NA, mindegy, a húsgoló jóóóóó volt 8)
Amúgy meddig tart az eksön?

Nuk!
Rékád nagyon szépen fejlődik, remélem, Te is egy kicsit nyugodtabb vagy! :D

Deni!
Bencus már ekkora :o :shock: :D Gratulálunk! Zoknilehúzás: mi ezért adunk a dedekre harisnyát :wink: de azzal is próbálkoznak :mrgreen:
És B-t múltkor megkérdeztem, hogy "szeretsz?" Erre ő: "nem, majd holnap :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Persze fél óra múlva meg jött, hogy mi így szeretjük egymást, és puszilgatott. olyan jó ez! :D

Macs!
OLyan megható ez a születési fotó! Na, de a kétéves kori se semmi :)

szánkóparti gondolom elmarad, mehetnénk inkább korizni, amilyen trágya idő lett :cry: Nem is tudom, holnap hogy fog Tomi kiállni a kocsival, pedig B-t bölcsibe kellene már vinni, 3 hete nem volt.

Ancsi!
gratula a Rómához! HAjrá Közgáz!
:D

Lindi!
De jó Nektek, hogy szilveztereztek :D

rám valószínűleg ma is egy szörnyű éjszaka vár :cry: MA már napközben is sírva fakadtam, hogy én ezt nem bírom, már előre rettegek az éjjelektől. Tegnap már adtam PAnnusnak nurofent, de csak annyit használt, hogy nem üvöltve ébredt, de ébredt. MA viburcol és merculius solubilis. Tegyetek csodát!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
tudom, nem vígasz, de legalább együttérzés, Füles is szarul alszik megint, néhány hete... Tegnap(ma) éjjel pl. hajnali háromkor teljesen jól kialudta magát, vígan beszélgetett az ágyában és engem követelt. Pedig napközben nem alszik és este nyolckor kerül be az ágyába. Fél hatra sikerült visszaaludnia viszont nekem akkor már keléstájm van..
Totál megértelek és küldöm a ++++okat. Nekünk a sedatif azért sokat segített.. meg a coffea.
megyek is szusszanni, míg lehet..

csók macsek

aki mindenkinek, anyáknak és dedeknek békés, alvásteli szép éjjt kíván

u.i: úgy döntöttem, ha Füli nem lesz rosszabbul, holnap bepróbálkozunk a bölcsibe, ergo első beszokós nap. Legfeljebb hazaküldenek...

csók next

macs
macskanyu

Macs,
mi is holnap kezdjük a beszokást!!! HAJRÁ!!!!

Zuzi,
mikor nekünk ilyen volt, dokinéni pulsatillát mondott 30-ast, vizben feloldva, itatva. Na, de persze minden gyerek más...LiliRóza meg belladonnát kapott uerre.
Most meg Thuját mondta, és Lilinek is... :lol:
és vigasztaljon, h pénteken még nem volt eksön, Jucus mondta, ő is volt kint aznap.
zsancikant

Zuzi,
vigasztalás kettő:
uilyen éjszakáink vannak, megspékelve kezdődő szep.szor.-ral :wink: csak és kizárólag én vagyok neki jó, senki más... :cry:
de lesz ez még igy se...
asszem a nyugtató tea beszél belőlem, amit azért kezdtem el, mert ma reggel már ellöktem Igit az ágyban, amiért felébresztette a Memét a hangos sirásával...inni kért, én meg automatikusan válaszoltam ,h MAJD.
Erre jött a sirás. És erre kelt fel a Meme.
Pedig minél kevesebb gyerek van ébren, annál egyszerűbb az életem...
megint sir Meme...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuzi:
+++++++++++hegyek

Zsan:
(not) dzsászt fór júúúúúúú

a függöny
Kép

a nagy ágynemű:
Kép

Réka ágyával:
Kép

nukada

Nuk,
ez annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!

nagyon tetszik!!!!!
zsancikant

Én most tettem le TÜncit aludni. :shock: Mostanában teljesen felborult az eddigi napirendje. Változóban van, hogy hánykor kel, hányszor alszik egy nap és ennek tükrében hánykor alszik el este. Eddig fél 8-kor már húzta a lóbőrt... Remélem, hamarosan megint beáll egy rendszer. :roll:

Kép
Kép
tinu

Macs, Füles nagyon édes volt újszülöttnek, és 2 évesnek is az! :)
Nuk, klassz a szoba, de én még mindig a ZSigás videó hatása alatt vagyok. Az vmi szuper! Ilynekor sajnálom, hogy az én lányaimnak csak a nagyszülőknél van kutyája (szetter&vizsla+ a tesóm ex-pasijától "örökölt" bulldog, de az utóbbi nem bababarát igazán, bár szeretne az lenni.)
Macs, Zsan, Zuzi: alvós éjszakát kívánok nektek! Újabban mi is 4en1ágyban ébredünk reggelenként...
rídonli#

Lindi!
apat felvillanyozta a takaritonotok. tovabbra is erdekelne az ugy. mit is mondtal, mennyi ido alatt nyalja vegig az egesz nagy hazat nalatok hetente? (csak az osszeg miatt kalkulalok :) )
ancsipancsi

Ábel jobban sokkal köszi a +++++-okat :D
most viszont az altatása reménytelen - van vmi a levegőben? :( még mindig nem alszik pedig már több mint egy órája próbálkozunk mindenféle módon :(

Nuk,
helyes a szoba meg a Zsiga kutty :D

Diababa nagyon szép!!! :D

és mindenkinek sok ++++++ a ma éjszakához, akinek köll :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Jóóóóó reggelt! :D nálunk hatottak a jókívánságok, Liliróza 1db fél 4-es szopiján kívül nyugi volt, és Isti csak 7 körül jött át (bár 23h körül aludt csak el, holott du. nem is aludt), de az már emberes.

Fülinek jó bölcsit, Neetnek jó munkát, betegeknek gyógyulást, a jégnek olvadást és mindenkinek szép napot!!! :D

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

boszi topik itt is rulezzz :D, mivel du aludt, így 9kor tettem le, viszont negyed hatkor szólt először, mert szomjas volt, majd aludt tovább. Olyan jóóóóóóó! :D

szorítsatok, mert a jég ellenére elindulunk, (15km erdei út!) a bölcsibe...

Zsána, gondolok rátok is!

csók

macs
macskanyu

Zsan, Macs drukkok a bölikezdéshez!!!!!!!!!!!
És vigyázzatok az úton!

Akkor a köv.éjjelre én is kérek +okat, mert itt meglehetősen szakaszos volt az alvás...
B olyan, mintha a foga jönne, de nem látok semmit, nemrég jött ki a 8. (fölül 4, alul 4), elvileg most nyugi van. Remélem nem lesz beteg vagy vmi.
Szülinapozás tegnap teljesen elmarad, tesóm helyett Bt akartuk ünnepelni, de az össz.nagyszülő beteg, így lefújtuk.
(Tavaly ilyenkor már nagyon akartam szülni, este mentem vizsgálatra, és jól visszarendeltek holnapra befeküdni. Izgultam egy kicsit, mert a dokim beteg volt, az a doki akart befektetni, akit megkért,h vizsgáljon meg helyette.)
rídonli#

Bejutottam a suliba! Eszter meg a bölcsibe, és minden OK. Na, a kocsimat nem lehetett reggel kinyitni, de apáét egyesült erővel félóra alatt 30%osra kapartuk. (Az enyémben volt-van-lesz a jégoldó. :? ) Ma veszek egy másik jégoldót, h hozzáférjek az előző flakonhoz. :lol:
(Szabad azt a kasznira is fújni? Mert elvileg üvegre van kitalálva, de csak kibírja a fényezés, nem?)

Első bölcsinaposokra nagy rágondolás, és talán nem is az első lesz a legizgibb, hanem majd a 20. Akkor már nekik is leesik, h ez most már mindig így lesz...

Süt a nap! Az elmúlt másfél-két hónapban asszem másodjára. :D
Votiv,
eddig jó, amiket kívántál. :)

neet
neet

Sziasztok!

Köszönöm a +-at,hatott! :lol: Már"csak"keményedek néha 8)
De annyira beparáztam,hogy a hétvégén nekiálltunk felforgatni a lakást,hogy beférjen a kiságy a hálonkba :? Sikerült,így most nekem is jobb,igaz ez csak a neheze volt! :lol:
Itt egybefüggő koripálya van,nem is mentünk tegnap sehova,ma is inkább a férjem vitte Dorkát oviba.

A bölcsi szoktatáshoz sok-sok sikert++++++++++++
Betegeknek szintén ++++++++++++++++++

Macs:
drága Fülidet ISTEN ÉLTESSE! :D Kép

Nuk:
gratulálok Rékádnak,menni fog ez :!: :D

petergabi

nekem 2 hete ez volt az első nyugodt éjszakám, amin nem latin marhaságokat dörmöltem magamban. Lencse is szépen tentézett, igaz csak 11 után (nem tudom miért) nyughadott le, de 9-ig nyomta és most issza a tejecskét.

GYEREKSZÁJ:
mindig jön, hogy meghallgatja a babát, meg megsimogatja. aztán minap felhúzza a pólómat, s most, hogy terhesedem, az eddigi nagy böndőm (gyomrom) még inkább elválik a hasamtól. erre ő: ANYA, NEKED KÉT HASAD VAN? AKKOR KÉT BABA IS VAN BENNE? :D
amellett, hogy égtem, mint a rongy a két has miatt, férjemmel nagyon jóízűt röhögtünk ezen.

ancsipancsi

Köszönjük a +-okat, de sajnos nálunk nme realizálódtak :cry: Pannust éjfélig 5x altattam vissza (b-t 1x), aztán háromig nem is aludt vissza, félálomban volt, lógott a mellemen. Aztán negyed 6-ig sikerült aludnia, megint fél óra szopi, aztán fél 7-kor keltem, hogy B-t összekészítsem a bölire, de férjem mondta, hogy nem tud kiállni a garázsból, B marad itthon. 9-ig még vagy 3x szoptattam. Persze most is itt bömböl, mert fáradt, és ez lesz a napi program is :cry: Én meg próbálok normális lenni, hogy felnőtt korukban ne kelljen miattam pszichológushoz járniuk :cry:

egyébként szép napot mindenkinek...

Kép
Kép
zuzmo1

a legfontosabb lemaradt!

Bölcsikezdők, hajrá!!!!!!! :D Tök szuper lesz :D
zuzmo1

Szerintetek érdemes kinézni még az ikejába, vagy már biztos mindent elkapkodtak? Mindenképp mennék vmikor, csak nem biztos,h ma.
Macs: Ha megyek (és kapok) vegyek ágyneműt Fülesnek?
rídonli#

Zuzi, éjjel :( A nappalhoz meg sok+!
rídonli#

Nálunk is egész jó éjszaka volt. Bár Tündérem sirdogált rendesen álmában, de 8-ig aludt és csak kétszer vagy háromszor kelt.

Zuzi: úgy sajnálom, hogy ennyire nehéz most nektek. :( Hátha segít +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
tinu

Votiv: megint begyulladt a körömágyam. :cry: Megpróbálnám újfent a Siliceát. Hogy is kellett szedni? Mintha úgy rémlene, hogy 5 golyó napi 3x. Jól emlékszem?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,
Egy gyors bekukucska... :-) a munkahelyemről. Sajnos nagyon sok a meló igy követni Titeket szinte lehetetlen.

Tinu: bár nem engem kérdezel. De igen, én igy szedtem a Siliceát, illetve én schüsler só formájában is nyomtam.

Macs: Fülinek boldogságosat. :lol:

Jaj közeledik a főnök, pedig szerettem vóna valamit....

Zuz: éjszaka jaj... :cry: :cry: remélem a kövi jobb lesz.

Kép
Kép
johanna1975

köszönöm mindenkinek a hszeket. tulképpen jó vezetőnek tartom magam, de vannak korlátaim. nem tudok bárhová beparkírozni, a vidéki téli viszonyokhoz nem vagyok hozzászokva, ja és tolatóspíler sem vagyok.

drága Zuzi! először is ++++++++++++++. s tudom milyen puhaszívű drága anyuka vagy, de nem lehet, hogy Pannusnál is kicsit keményíteni kellene a cicihozzáférésen? persze ha beteg akkor nem a legjobb elkezdeni, de talán vmikor...
s remélem hogy nem rosszkor jönnek szavaim... :? szeretettel megy, s a hasoncípő miatt merészelem.

Nuk! nagyon ügyi Réka :lol: !!! pisizacsival ne tudd meg mennyit szenvedtem (1éves már múlt amikor kellett,de öööö)

Macs! Füliinglis :lol: és hajrá bölcsiFüli, jó móka lesz!

És éljenéljen az ügyiBencusfiú is :lol:

gödibarbi

Sziasztok!
Hát talán sikerült dokit választanom, Dr. Bálint Balázs.
Ha van valamelyikőtöknek akármilyen info róla, pénzügyek, hasonló, nagyon megköszönném.
Remélem elvállal, eddig csak jót hallottam róla.
Előre is köszike.
Ági
columbine

Zuzi,
innen is megy a sok +++++. Ábel is minima 8x szopizott éjjel, olyan érzésem van az utobbi napokban, mintha másrol sem szolna az éjszaka.... :cry:

Bölcsikezdöknek is sok ++++

Visszaolvasni megint nem tudtam, most is száz felé áll a fejem, lehet h holnap megint elhuzunk Bajára... mindig kavarás van, és lehet h költözni sem tudunk a 7végén még :(

Bucsuzoul egy gyerekszáj:
tegnap Camponaban evés közben megszolal B:
-Lehet hogy azért hivják ezt KAMPÓnának, mert van rajta egy akasztó! :)

KépKép
fibi

Columbine! remek választás :lol: :lol: :lol: . én "csak" az apukáját ismerem, de az épp elég, hogy megbízzam benne is 8) . Pénzügyes kérdéseket szerintem telón is megadják. s hajrá hogy elvállaljon! :lol:
gödibarbi

Köszike, remélem sikerül, nagyon jó lenne.
Én nagyon cikinek érzem kérdezgetni, hogy mennyi is az annyi, olyan kellemetlen. Lehetne egy oldal, ahol leírják konkrétan és akkor lehet számolgatni, hogy még ki az, aki belefér a családi kasszába :)
columbine

Columbine,
szerintem a mennyi az annyival várjál, előbb vállaljon el. van olyan kismama, aki akár 5 dokit is végig jár, mire az egyik elvállalja, főleg, ha mostanában estél teherbe és nyárra várod a babát (akkor mindig telített mindenki + szabik)
úgyhogy ne féljél.
előbb kérdezd meg vállal-e, s utána lesz olyan, aki majd tarifát mond neked

Zuzi,
ne sajnáld, hogy nem tudott kiállni a férjed, egy jégpáncél volt még reggel az út, gyalog se nagyon lehetett rajta menni, mindenki úgy mászkált, mint aki be van tojva
most meg bazi nagy jégtömbök zuhannak le a tetőről, persze a teraszunkra :/
ancsipancsi

Deni: grat Bencének a térgyepléshez!
Sterimár nem vált be, ez a cucc mélyebben leledzik :?

Lindi: Asti pezsi nyamiiii és pótszilveszter rulez!

Nuk: Rékát masszálta a csaj, mert nekem nem volt egyértelmű?? :P és mászás királyság!! A hasára meg varrjál valami rongyot és akkor a feltörlés/mosás/vikszelés is megoldott ;)

Füli: dejóó képek, közhelyes: de hihetetlen, hogy két év alatt mennyit változnak ezek a dedek!!
Inglis :lol:

Fibi: Kampó-na :lol: jóó a logika!

Barbi: na eljutottál oda ahová akartál?

Johi: Fanni hogy van???

És mi ez a nem alvás??? Összebeszéltetek??? +++++++++++ Minden fogzó, nem alvó dednek!

Kamilla sajna belázult. TEgnap seperc alatt 40,2 volt a láza és kb 6-7 óránként kő neki nyomni valami anyagot mert felmegy neki :( Du megyünk is dokihoz, remélem "csak" a torkában van megint valami gubanc, mert a pisijét nem éreztük eddig büdinek :roll:
Belladonnát szedjük szombat óta, de semmi hatását nem érzékelem. Ha csak hőem van akkor hat, de láznál már nem :?
De azért én is írok egy vicceset:
régi kedvenc számom a Temple of Love (Sisters of Mercy) ment a rádióba és hát felhangosítottuk és táncoltunk rá. Erre Kamilla rámszól, hogy "Gyerünk anya, rázd a segged!" :lol: :lol:

Rylie
rylie

Köszi Ancsi, megfogadom a tanácsot, szerdán hívom majd, hogy kérjek időpontot. Aztán persze kiderül, mi is lesz, de nagyon reménykedem, Őt is olyan nehéz volt kiválasztani. :)
columbine

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?