Nellike!
Megyek én is pénteken, remélem, összefutunk!
Gil!
Szupi a vers, én is elvigyorodtam!
Anett!
Én sem szeretem a fogdokit, rettegek előtte mindig egy sort!
Remélem nem fog fájni!
Mofly!
Köszi a petikenövesztőket, hát körbeugrálnám magam az örömtől ha már lenne valami ebben a hónapban....
Nem tudom pontosan hogy hogy van de szerintem ha nem ébred fel akkor nincs mit beültetni, szerintem akkor tutira visszaadják a pénzt. Mi is fizetősek vagyunk, kíváncsi leszek hány fog felébredni...két db kettes és két db hármas "szalmánk" van.
Regenerálódj, pihizz, kapcsolj ki. Puszillak!
Vic!
Elhiszem hogy kivagy Apukád miatt, én is így lennék ha valami történne az enyémmel...rémesen apás vagyok.
Én 3 hete aggódtam magam halálra anyukámmal, találtak valamit a tüdején, két napig rettegtem, mire kiderült hogy bordatörés...már rég nem voltam olyan boldog mint akkor...meglátod nem lesz baj, jobban lesz utána. Szorítok.
Moncso!
Így van, mi tényleg nem dilisek vagyunk, sőt!!! NAgyon nehéz ezt a szitut lelkileg elviselni, sokkal rosszabb mint fizikailag. A gáz az, hogy a lelki dolgokon is sok múlik nálunk, ezért sem mindegy hogy hogy állunk éppen...ez egy ördögi kör és én már mondtam nem egy ismerősömnek hogy ha lenne hozzá végzettségem én úgy segítenék "magunkon"....
Madrin!
Sajnálom, de koncentráljunk a lombikra! Drukkolok nagyon.
Köszi a hozzászólásokat bioptron- lámpa ügyben, hát, a "csakra"- felmérésre elmegyek aztán szerintem hagyom a fenébe, erre már tényleg nincs pénz. Amúgy meg egyáltalán nem vagyok biztos benne hogy ez a hónap sikert hoz vagy egyáltalán beültetést mert a gyerekem már az influenza szövődményénél tart, /gennyes hörghurut/ , én meg szedem a c- vitamint, a gravidát meg mindent és imádkozok hogy ne legyek beteg mert akkor aztán tényleg elkenődök. De ha lesz is beülti kicsi a remény hogy ennyi baci mellett megtapad...hát, ilyeneken agyalok....
Puszi mindenkinek!!!