sziasztok,
nagyon szuper napunk volt!
Igi első napja a bölcsiben elég sikeres volt.
Megérkeztünk, nem akart nagyon bemenni, de velünk bejött. Elég jól elvolt, amig látott, és úgy terveztem ,h szép lassan lelépünk. De változott a dolog, mert Szilvi hivott, h menjünk előbb, mert nincs gyerek, és nem várnának délig, ha nem muszáj. Igy pikk pakk felkerekedtünk, és mondtuk Iginek, h mi most lépünk. Sztem ideje sem volt megszeppenni, mert bár először azt mondta, h ő is jön, utána elkezdtek készülni a diavetitéshez, és azt nagyon élvezte. Igy elmentünk.
DOki néninél nem volt semmi érdekes, Meme 8700 g körül, 74 cm. Aztán jött a nagyon nagy meglepi, megkapta a 3 hós oltást, én ott álltam a fejénél, épp majd' elsirtam magam, és mondtam neki, h ne haragudjon, de addigra már meg is kapta az oltást, úgy, h az arca izma sem görbült...
SOHA NEM volt még részem olyan csodában,h a baba meg sem mukkan szuri alatt. Kicsit hülyén is éreztem magam, a nagy jaj-de-sajnálomban, de nagyon büszke voltam!!!!!!!!!!!
Zuzi, úgy sajnálom, h nem tudtam segiteni, majd megbeszéljük, máskor sokkal okosabb leszek, mert TUTI, h dokinéni minden kérdés nélkül megirta volna...
Aztán hármasban elmentünk ebédelni (milyen egyszerű az élet egy gyerekkel!!!!!!!!!!!!!)
Aztán fel az oviba, akkor volt egy kis sirás féle, épp mindenki készült lefeküdni, és ugye Iginek megigértük, h odamegyünk alvás előtt, és Ábel (régi babanetes anyuka nagyfia) épp mondta neki, h "semmi baj Igi, most lefekszünk aludni!" NA, ettől totál megijedt, és elkezdett sirni, de akkor már a háta mögött álltam, és óvónéni is elmesélte, h nem volt semmi gáz, néha megkérdezte, h hol vagyunk, és mondták, h elmentek, majd jönnek, és akkor ő meg mondta, h "ja jó, akkor majd jönnek anyáék!"
olyan büszke voltam ismét!!!!!!!!!!!!
Aztán mindannyian elmentünk, és megvettük Igi új autósülését, ami viszont olyan nagy, h végül is B ülése lett, és Igi kapta B-jét.
Öröm az ürömben:
1. mikor mentünk az ülésért, Igi kiszállt, és tapicskolt egy kicsit a tócsában, aztán jól beleseggelt...leviék gyorsan haza, mert csurom jéghideg viz volt a gatyó, otthon észrevették,h a kulcs meg nálam maradt. Igy Igi harisnyában csinálta végig a körütat, Tescoban vennem kellett egy gatyót, de mivel Igi válogatós, igy B-nek vettem, csak most este Iginek kellett felhúznia.
2. Memzi megkapta az oltást, és most már látom rajta,h kicsit megviselte...
Zuzi,
mi éjszakánk is ilyen volt. Amig ébren voltam, 3x kelt, aztán negyedszerre akkor, amikor ÉPP elaludtam. Na, ezt tartom igazi kinzásnak...és után meg nem akart elaludni, csak sirt...boááá...
hülye fogak gyertek már ki!!!!
na, mék is, panasz, dicsekvés megvolt, hurrá.
Ja, MAcs,
tudom ám, milyen az, amikor a gyereked úgy hagy ott, h csak állsz, és azt kérdezed magadban: se puszi, se pacsi???

B ilyen volt...
de "vigasztaljon", h lesz majd olyan, amikor nehéz lesz elválni. Nem feltétlen egy hónap múlva, nálunk fél évvel később kezdődött. De nem tartott soká!!!