A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Bambi,

Szerintem igen.. Másfél héttel ezelőtt én is nagyon érzékeny voltam. Mindenen elbőgtem magam, de tényleg!!! Kitartás! El fognak múlni ezek az érzelemkitörések.

Kép
emi29

Hello csajok :lol: :lol: :lol: Vagyok, csak meg ido kell a vegigolvasashoz. Remelem, mindenki jol van. Kiscsillagrol hallottam, drukk neki.
Velem minden OK. Szemmmel lathatoan nott a hasam a sok beiglitol :shock: :lol:
katavirag

Na végre sikerült visszaolvasni. jó sok idő kellett hozzá... :lol:
Látom már a harmadik ikresünk van a topikban.
Szia Szofi!
Gratulálok a babákhoz!

Gabo!

Köszi kérdésed, jól vagyunk. Hétvégén nem igazán ülök gép elő. Ilyenkor itthon van a férjem és egész nap dolgozunk a házon. Már nagyon szépen alakul. Alakítottunk a gyerekszoba színén is. Két-két szemben lévő fal egyforma lett. Pirosas narancs és sárga. Szerintem jó lett...anyám szerint borzasztó, e neki úgysem tetszik semmi!
4D-re szerdán megyünk, végülis összekaparjuk a rávalót.
Már nagyon izgatott vagyok, várom a talit a babával. Egyszer láttam őt uh-n, de az még az elején volt....NAGYON IZGULOK!!!

Kis-Csillag!

Nagyon szorítok én is, hogy minden rendben legyen!!!

Emi!
Nagyon szuper lesz a csajos szoba!!! :wink:

Pumpóka!
Látom te is vaterázol....én is ott néztem ki a babakocsit.... :wink:

Katavirág!
Már kezdtelek hiányolni. :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

És Katavirág!

Meg is mutatod a bejglis pocit.....???? :lol:

Megjött a férjem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Én is nagyon szorítok Kiscsillagnak!!!!

Fiu-lány :?: : eddig két orvos is lányt mondott, de nem 100%-ra. Én első perctől azt érzem, hogy kislány, de azért inkább semleges színeket választok. Holnap megvesszük a babakocsit! Végre!! :D Zöld színben rendeltük. A kisruhák inkább fehérek lesznek. Néha kötögetek, fehér, sárga és zöld színekből. Azért persze akad 1-2 rózsaszín darab is. Azt nem lehet kihagyni.

Nálunk az is szempont, hogy majd a második baba, ha más nemű lesz, használhassuk, amit lehet.

Fülbevaló (ha tényleg kislány): mi is szeretnénk minél hamarabb kilyukasztani a fülét. A keresztszüleitől fogja a fülbevalókat kapni. Azt még nem tudom, hogy a kórházban lesz-e a "beavatkozás", de nem akarok sokáig várni, mert nem akarom, hogy megmaradjon kellemetlen emlékként.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szofi

Nagyon aranyosak a babáid! Már én is nagyon várom, hogy lássam az enyémet. 4D-re majd februárban szeretnénk menni, de jövő héten megyünk 2d-s ultrahangra. Az is nagyon szép élmény szokott lenni. :D

Jövő héten derül ki az is, hogy a méhszájam nyílt-e még. :( Próbáltam pihenni, amennyit tudtam. A baba sokat mocorog, ezért nem izgulok annyira, de ...

A héten átesem a fogászati ellenőrzésen is és a cukros vizsgálaton is. Szóval, mozgalmas egy hetem lesz.
Egyébbként, nálunk azt mondták, hogy nem kell ott ülni a 2 órát. Csak ebben az időben elég nehéz lesz sétálni. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szösszenet, ha minden igaz, küldtem privit.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szöszi, én is küldtem privit a táblába kerülés végett... :)

Kiscsillagnak ezer meg ezer drukk.... :!: :!: :!:

Mary, igen, én is vaterázok meg teszveszezek, persze nagyon megnézem, mit csapok le, de ha elmegyek érte és nem az amit ott mutogattak, akkor nem veszem át, még a negativ értékelés sem érdekel. De eddig még nem volt rossz tapasztalatom. Én a szopi-párnát is ott vettem 2300 ft-ért és teljesen tökéletes, egy darab folt, semmi nincs rajta... újonnan néztem, 5-6ezer :shock: nekem a fiúknál nem volt, mert drága volt és az ex lehurrogott, hogy mi van, nekem már a luxuskategóriás-szoptatás kell, nem tudok úgy, mint más? :evil: Úgyhogy lemaradtam róla. Most nem! Zoli semmit nem kérdőjelez meg, hogy kell-e majd nekem vagy a babának. Tudja, hogy semmit nem veszek meg, ami fölösleges....

Jajj, benéztem ma a bébituriba itt nálunk és vettem kemény 300ft-ért egy kötött fehér-rózsaszin 101kiskutyás pulcsit, igaz 3-6hónapos korig van irva, de nem tudtam otthagyni... Meg félretetettem egy hálózsákot, újszülött méretet és egy bélelt kapucnis kabátka-nadrág szettet, szintén 56-os méretben. Természetesen rózsaszin mind! :) Én nem parázok a kislány dolgon. Tudom, hogy lehet, hogy mégis fiú jön ki, én irtam jópár oldallal odébb, hogy semmi sem 100%!!! :) De ha mégis kukija nőne, hát majd olcsó áron eladom a rucikat kislányosoknak....
Vendég

Lányok!

Valakinek tippje az aranyérre??? Nekem azt hiszem megint kijött.... :cry: :oops: Elég kellemetlen, fáj mint állat....pisilni is csak úgy tudom , ha a wc papírt a hátsómhoz szorítom, mert pisi közben is nagyon feszül és.... :evil:
Mit lehet ilyenkor használni???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary!

Lehet kapni a gyógyszertárban kenőcsöt rá, de hogy terhesség alatt használhatod-e azt kérdezd meg a gyógyitárostól.... mert én nem terhesség alatt használtam, hanem simán... nekem Barnus szülésénél jött ki nagyon, igy utána használtam azt a kenőcsöt, de a nevét nem tudom sajna. Viszont addig is valamilyen zsiros krémmel kenegesd, amig nem veszel rá mást. Azonkivül ha adhatok ez ügyben tanácsot, akkor (akinek gusztustalan, csukja be légyszi a szemét) nagy wc előtt és után ha tudod, elég vastagon kend be! És nem árt, ha előtte, ha tudod, akkor próbálj meg kicsit befelé is kenni a krémből, mert akkor "könnyebben csúszik" és kevésbé reped fel....
Én sajnos 5 éve küzdök vele... most még jobban... szar egy dolog nagyon!
Vendég

Ollem, az aranyértől én is nagyon félek. Az anyukámnak is kijött a szülés után, és az ő apukájának is volt. Mindkettejüket megműtötték, persze iszonyúan sokat szenvedtek előtte. És a műtét előtt már semmi sem használt. Nem tudom, hogy ez örökletes betegség lenne? Nekem még nem fáj, de van egy dudor, és attól tartok, hogy a szülés után csak rosszabb lesz.

Annyit tudok, hogy kenőcs rá a patikában, de most nem jut eszembe a neve.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Még azt akartam az aranyérhez irni, hogy amit nem szabadna, az az, hogy sokat ülni a wc-n és erőlködni sem. Akinek székrekedése van, könnyebben kijön. Ezért kell a terhesség alatt is megpróbálni olyan étkezést kialakitani, ami tele van rostokkal, vagy ha az sem segit, akkor pedig rá kell segiteni valamilyen gyógyhatású készitménnyel. Van homeos bogyó is, ami nem meghajt, hanem csak rásegit... én ajánlottam már ezelőtt is a Hunyadi vizet, amiből a napi fél/1dl, kinek mennyi kell, ezt ki kell tapasztalni, segit, hogy erőlködés nélkül tudjunk menni, de nem meghajt! Terhesség alatt tilos a hashajtás, mert görcsöket okoz. Viszont nagyon sokan szenvednek szorulással, aminek sokszor eredménye az aranyér és sajnos, most nem riogatásképp, de a szülés sokszor még jobban kihozza, jelen példa én....
Nekünk nem volt a családban egyébként, egyedül nekem van. Szerencsétlenségemre rögtön kettő is egymás mellett.... :?
Vendég

sziasztok
mamacka
megírnád nekem (pü is jó) ,hogy még milyen hordozóid vannak, v. varrsz-e másmilyen színűt?
aztán vki megírná nekem, hogy milyen babakocsit vegyek?konkrétan! lécci-lécci!!! :wink: na, jó ez utóbbi vicc, de annyira nem tudok dönteni.a Hauck kocsik milyenek, mármint mit hallotattok róluk?
nekem egy éve van ki lyukasztva a fülem :roll: :lol: akkor 26 voltam.így én a picimnél sem sietek majd. még egy furcsaság részemről: ha kisfiú lesz, akkor is gond nélkül ráadom a rózsaszín cuccokat .persze csak itthonra.
ebből a dolgaimból is látszik, hogy nem vagyok teljesen normális :lol:
toncsi

toncsi80

Sziasztok!
Bambi, a babakocsiról kérdeznélek:milyet vettetek, mennyi volt és hol?
Gumimaci, látom ti holnap veszitek meg, jó nektek!
Katavirág, majd tényleg tegyél fel pocakfotót!!
Pumpóka, jó nektek, holnap láthatjátok a babátokat, előbb-utóbb csak megmutatja az arcát! (Nekünk nagyon rejtegette, ugyanis végig a kis kezeit az arcocskája elé tette, aztán a 20. perc után jól "felrázta" a hasamata doki, így kénytelen volt- ha csak rövid ideig is - ellenálni, és sikerült meglátni.
Szofi,gratulálok és üdv közöttünk!
Szőlő, én is pont +6 kg-nál járok, én pénteken megyek a védőnőhöz, kíváncsi vagyok mit mond. Nekem még nem néztek szívhangot, ha most sem akar, szóvá teszem...
Mary, sajnálom az aranyered, tartok tőle engem sem kerül el...
Timi

Kép
tim27

mary!

Hemorid kenőcsöt lehet terheseknek is. ha lenne aranyerem (szerencsére nincs ) ezt használnám. gyulladáscsökkentő, helyiérzéstelenítő, érösszehúzó, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatású és csak HELYILEG hat, nem szívódik fel. a nagykönyv szerint :wink: de ha veszed kérdezz rá, ott is, hátha 4 év alatt változott vmi
toncsi

toncsi80

Toncsi, én is felírtam magamnak a kenőcs nevét. Gondolom addig nem kell csinálnom semmit sem, amíg nem fáj. Én más kenőcsről tudtam, de fogalmam sincs, hogy azt terhesek használhatják-e?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szerintem akinek nem fáj, de ott van, az is nyugodtan kenegesse, mert előbb-utóbb ki fog repedni.... jobb megelőzni. Én is kenem, igaz, nem kifejezetten aranyér-elleni kenőccsel, hanem sima jó zsiros krémmel, de muszályból, mert ha wc-re megyek, szó szerint folyik belőle a vér.... bleee, abba is hagyom! :? Szóval a krémmel nem ártotok neki, higgyétek el...

Timi! Én azért várom nagyon a holnapot, mert még nem láttuk 4D-n. :) Igaz, a kis pofiját ma is láttam, bár ugye a sima uh nem adja vissza a vonásait. Olyan édes volt, totálba odaforditotta a kis fejét felénk és a két szemét meg az orrát is láttam :) sőt, doki olyan jót nevetett, mert kinyitotta a száját is és jó nagyot kortyolt a magzatvizből :lol: mondta is, hogy na anyuka, most lehet, hogy csuklani fog a kisvirág :) A lába közét is simán mutogatta, szóval nagyon együttmüködő volt a drágám, ha holnap is csak ennyire lesz velünk kegyes, akkor nagyon boldog leszek. Főleg, hogy Zoli holnap látja először a lányát, mert eddig még nem volt velem sima uh-n sem, csak a képet látta a 19.heti uh után. Igy nagyon szeretném, ha apucinak is megnyilatkozna! :)
Mondjuk, igy 2D-ben is élmény volt nézni, ahogy mocorog odabenn :) főleg, hogy mindene tökéletes... de ezt a dokinak köszönhetem, hogy igy megmutogatta részletesen!
És nem fogadott orvosom, hanem az sztk-ban járok hozzá.... szülnék nála, mert nagyon sokat köszönhetek neki egy előző terhesség-vetélés miatt is, és hogy most is úgy kezel, mintha fizetős magánba járnék, de sajnos nem Jánosos doki, hanem Nyirős és ott megszünt a tb alapon szülés, alap 130ezer az ára és mondta a doki, hogy egyébként sem akarna rábeszélni, mert messze van a lakhelyemtől is és harmadik baba révén megvan az esélyem rá, hogy gyorsabban jön majd, igy minden szempontból jobb a közelebbi kórházat választani. Szóval tök rendes! Innen látszik, hogy vannak még nem pénzéhes dokik! :)
Vendég

Hűűű megint írtatok jócskán... :)

Kiscsillagnak én is drukkolok nagyon,szegénykék!! :cry: Remélem a dokik találnak jó megoldást a helyzetre!

Cukros lötty ivászaton én ma voltam.Borzalmas... :x Hát ha sétálás segít abban hogy alacsonyabb legyen a cukor szint,akkor nekem magas lessz... :( Ugyanis én elég rosszul tűrtem a tortúrát,és egyedül is voltam,úgyhogy inkább ültem a váróban és kivártam mindig a soromat.Őszintén örülök hogy nem ájultam el... :roll:

Aranyér probléma: én még terhességem elején szenvedtem tőle,a Hemoridot vettem meg rá.Használhatják terhesek.A betegtájékoztatón is rajta van,de nekem a gyógyszertáros is melegen ajánlotta.És jó. :D Mert mentolos,és ha be van kenve vele,akkor ez a mentol nagyon nyugtató hatású tud lenni!! :) Nekem bevált. :) Amúgy én jó pár hete beiktattam a gyümölcsöket napi rendszerességgel az étrendembe,nem 1-2-őt hanem amennyit csak megbírok enni,és semmi gondom sincs ilyen téren azóta.Nem lett hasmenésem,minden teljesen normális erőlködés nélkül.Nálam ennek a nyitja úgy tűnik: alma,mandarin,narancs,és kiwi keveréke. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Pumpóka, jó mozizást holnap! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Pumpóka és a többiek
Köszi a tanácsot.
Egyébként nekem már régen megvan az aranyerem... :(
Ahogy te is írtad Pumpóka előfordult nekem is, hogy erősen vérzett...sőt egyszer annyira erősen (ez már pár éve volt) hogy nagyon megijedtem. darabos is volt...
Most meg állatira fáj, és igen szorulásom is van. De ezzel már egy ideje küzdök...néha meg rendesen sikerül a dolog...
Ez a Hemorid mennyibe kerül??? Tudja valaki???
Bár ha jó, akkor úgyis megveszem, de mire számíthatok?

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mezsó!
Amúgy is gyümi hiányom van, szinte egész nap azt ennék, de már csak 3 db narancs van itthon.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szerintem a konzerv vagy üveges őszibarack is jó lehet, csak nézzétek meg, hogy ne legyen tartósitó benne, ha lehet. Mert most sajna nem sok gyümi van már, alma meg nari ami olyan. Bár én láttam szilvát itt nálunk a zöldségesnél és egyet megkóstoltam kiváncsiságból és fini volt! Bár baromi drága! Amit nekem a doki ajánlott, az a paradicsom. Reggelihez, vacsihoz, ki mit eszik... :) odacsapni egy-két paradicsomot is. Ja, meg a paradicsomlé! :)
Vendég

Aranyér eddig elkerült, de a nagy súly miatt szvsz azt sem úszom meg...szóval, felarom én is a krém nevét...

Paradicsom miért ennyire favorit? (Én pár napja szinte mindenhez eszek paradicsomot, este 10 körül már csak magában, mintha almát ennék :D ösztönálllat :oops: )

Kép
babyteve2

Sziasztok!
Sajnos én sem tudom,milyen lesz a babánk,kisfiú vagy kislány,szerintetek 100% a 4d uh?
eda2

Figyi lányok, terhességi-gyermekágyi segély csak annak jár akinek munkaviszonya volt a terhesség alatt??? A biztositott ezt jelenti? Az gondolom nem számit annak, ha saját magam után fizetem a tb-t, mert nincs munkahelyem... annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz.... kizártnak tartom ugyan, hogy igényelhetnék, de azért megkérdezem...

Lécci-lécci aki tudja..... :roll:
Vendég

Eda, néha a 2D-n hamarabb és könnyebben megmondják a nemét...
:lol: semmi sem 100%, csak már a szülőszobán miután kijött... :lol:
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:57-kor.

Kép
1bambi

Sikerült elaludnom az előbbi üzenetem után. :oops: Most is csak azért ébredtem fel, mert éhes vagyok. Vacsi után szerintem reggelig húzom a lóbőrt.

Jó éjt mindenkinek!

Ha holnap végre itthon lesz a babakocsink, megpróbálom lefotózni és feltenni. Sziasztok!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jaj, nagyon nagyon szorítok KisCsillagnak :( Olyan igazságtalan az élet!!!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="eda2"]S írta:eda2ziasztok!
Sajnos én sem tudom,milyen lesz a babánk,kisfiú vagy kislány,szerintetek 100% a 4d uh?

szia, egyáltalán nem 100% a 4D. Ha a baba jól fekszik, és szétteszi a lábát, akkor sima UH-n is megmondják a nemét, ha pedig összezárja a lábait, akkor a legprofibb 4D sem mutatja meg. :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Friss pocis kép :D

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Voltunk ma este 4D-n. Most már tuti, hogy kisfiú. Én is láttam a kukacát 2 és 4D-n is. Az arcát 15 percen keresztül eltakarta a kis kezeivel. Már el akartak küldeni sétálni egyet, aztán végül mégis megmutatta magát. :D
Ásított is kettőt! Jajj lányok! Olyan édes volt!!
Egyébként minden rendben vele, már 1 kg! :shock:
A szülés időpontját, most április 8ra mondta a gép.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok

Kiscsillagra sokat gondolunk... tudja valaki, hogy hanyadik hétnél tartanak? Nálunk nagyobbak pár héttel igaz?? Azért egyre nő az esély, persze maradjon csak bent még pár hónapig...

Pocifotó rólam holnap lesz.

Ma én is vásárolgattam kicsit Andornak szeretném ha lenne egy-két saját rucija amolyan őt váró ruhácskák, nem csak örökölt holmi.

Íme:
Ezek H&M-es rucik... amúgy most nagy leértékelések vannak...

Kép

Kép

Ezek a zoknik szuper jók!!! Áronomnak is vannak ilyenek, ráadásul sokáig jó mert rugalmas. Nagyon tudom ajánlani... én még máshol nem találtam olyat ami nem vágna bele a kicsi lábába... ezt le is lehet hajtogatni ahogy a képen van, vagy teljesen felhúzni a kicsi térdéig... nem is csúszik le olyan könnyen mint a többi... egyszóval ajánlom.
Kép

Hangyócás bodyk.
Kép
Kép

Ezt pedig a C&A-ban vettem. Szerintem ez a fazon a legjobb alváshoz hálózsákkal. (főleg nagyobbnak praktikus mert reggel leveszem a hálózsákot és ebben totyog ki a szobából...)
Kép

Ezt Áronom kapta.
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csillus
Olyan csini vagy!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mary!

Küldtem privit.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Csöppke,
Szép a pocid! :D

Mamacka,
Megelőztél! :D

Én is pont ma vásároltam a H&M-ben. Sok szép ruci van 50%-on. Pizsik meg 30%-on. A zoknik nálunk is nagyon beváltak meg minden más.
Érdemes bemenni.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Pumpóka a Brendonban 12-13000 egy szoptatós párna :shock:
Az én dokim is a Nyírőbe ment... nekem 150-et mondott, de ha épp ott nem szül mamija akkor bejön hozzánk az Istvánba.

Toncsi
Itt a honlap...
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

a hordozók külön:
http://gportal.hu/picview.php?prt=49566 ... 53&index=1

beírom a képek alá, hogy melyik kelt már el... most már szülés előtt nem hiszem, hogy fogok tudni varrni... :( Andornak is annyi mindent terveztem... majd kiderül mire futja az időből...
Babakocsiból én a Peg Perego Veneziát ajánlom, de mindenképpen próbáld összeszedni, hogy mik az igényeid a kocsival kapcsolatban mert az alapján lehet kiválasztani a megfelelőt.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Aranyér: Nekem nem volt még sosem, egyiknél sem, remélem nem is lesz :) kop-kop-kop

Hőmérő: Higanyosat tuti nem vennék, még én is összetörök minden kórházi látogatásom alkalmával egyet-egyet, na csak ez kéne itthonra :evil: :evil: :evil:

Edddig digitálisunk volt, én se hasonlítgattam, nekünk megfelelt, csak azért cseréltük most le, mert olcsón vettünk fülhőmérőt (4e volt a spárban AEG), és így legalább nincs hiszti, mert már KAta se bírta, és Bencének még ma sem lehet hónaljban mérni, annyira vékony a karja. Na őt már ketten fogtuk le. Így nyugi van és éjjel is nyugodt vagyok, nem kell saccolgatnom.

NAgyon drukk a holnapi, szerdai 4D-seknek, hogy megmutassa magát a pici :) Mi csütörtökön megyünk, drukkoljatok nekünk, hogy megmutassa magát, mert nagyon-nagy kíváncsi vagyok rá!
No meg azért is hogy minden rendben legyen :)

Kis-csillag továbbra is mennek innen a drukkok, bírjátok még pár hétig!!!!

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Toncsi
Ezeken kívül azért még van pár darab... pl egy kívül piros bellül faleveles... meg még van pár félig kész amit azért be tudok fejezni... milyen szín érdekelne?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pumpóka, Mary, Zsuzsófi,
remélem nektek is akkora élmény lesz a 4D, mint nekünk volt! Drukk, hogy megmutassák magukat a babák!

Megy még vki mostanában?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

mamacka, nem tudod meddig vanna leértékelések a h&m-ben? Pénteken megyünk Pestre, akkor még lesz vajon?

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Pumpóka,
megérkezett az kiságyatok?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Csöppke,
én úgy tudom, hogy igen.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Csilla
Szerintem lesz, csak kérdés, hogy méretet is találtok-e... de azért érdemes benézni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Oh, mennyi bejegyzés mióta elmentem itthonról :D :lol:
Sok privit kaptam - örülök - frissítem a táblát ;)

Pumpóka
- A TGYÁS annak jár, akinek volt 180 nap biztosított viszonya (amibe a magunk után fizetjük a TB-t sajnos nem számít bele :( és valamennyi munkaviszonya .. de az nem kell elérje a 180 napot, akár 1 hét is lehet .. ugyanez van a GYED-nél is).
Alanyi jogon csakis GYES jár :(

Hol lehet olcsó szopis párnát venni???

Kép
szösszenet

Tábla - Alakulunk :D

Eddig 7 lány - 7 kisfiú a mérleg :D áprilisra ;)

Kép

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.16 15:58-kor.

Kép
1bambi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szösszenet!

Köszi, hogy visszatettél a táblába! Érdekes a fiúk lányok döntetlen állása...remélem, hogy holnap a lány oldalt fogom erősíteni... :lol: Na jó, ha a fiúkét, az sem baj ám....

Felsoa!

Megkaptam a privit. Már nem bírtam este kivárni, hogy írj, elaludtam....bocsika :oops: Pedig gondoltam rá, amikor éjjel megébredtem, hogy bekapcsolom a gépet... :lol:
Örülök, hogy szuper volt a 4D és gratulálok a kis kukishoz!!! :D
Ha dvd-re szeretném az egészet, akkor kell vinni??? Sajnos nem emlékszem... :oops: :roll:

Pumpóka, Zsuzsófi!

Nektek is szorítok, hogy nagy élmény legyen a 4D!!! :D

Csöppke!

Nagyon szép a pocid!!!

Képzeljétek megint kaptam valamit sógórnőméktől...olyan aranyosak. Egy baba szobába való sötétítő függönyt. Nekem nagyon tetszik. Meg egy kis játék holdat. És tegnap írta e-mailban hogy vett Picurnak body-kat használtan 20 Ft-ért darabját.... :shock: :shock: :shock: Azért kapja ilyen olcsón, mert törzsvásárló. Nem semmi!!! Azért csak elkezdenek gyűlni a babacuccok...

Aranyér!

Tegnap este bekentem egy sima Baba testápolóval és az is javított rajta. De azért lehet, hogy veszek egy ilyen Hemorid nevű kenőcsöt. Jó lesz a férjemnek is...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok :D
Húúúú mennyit írtatok már megint :D :D Már 1,5 órája olvasok vissza :shock:

Már felét elfelejtettem amit írni akartam.

Először is drukk Kiscsillagnak,de nagyon.Remélem minden rendben lesz.

Nem tudom ki tette fel a plédekről a képeket,de nagyon tetszenek.Szerintem én is rájukkeresek majd.

Csöppke:nagyon csini vagy :D

Szofi üdvözlet a topikban,és gratula a csöppségekhez.Nagyon aranyosak a képek.

Tegnap vettem egy használt hordozót,amit babakocsira lehet erősíteni.A márkája Inglesina.Eddig még nem hallottam róla,de nagyon vagány(kék,bézs,és narancs kombináció)Az egyik barátnőmtől vettem szemtelenül olcsón(8000 ft),mélymosáson átesett,jó állapotban.Ő 3 évig használta,ha a hordozót leveszed a kocsiról,akkor sportosra állítható,csak fél csomagtartómat foglalja el....remélem meg laszünk vele elégedve a gyakorlatban is.

Holnap megyek vásárolgatni,nézelődni....már alig várom :D

Szöszi,küldöm a privit.

Kép
szibi

Sziasztok!
Jó régen jelentkeztem, de párocskám egész idáig a nyakamon maradt :lol: (nem volt melójuk) és nem igazán jutottam a géphez... Lassan igyekszem pótolni a hiányosságokat, sajna még nem tudtam visszaolvasni amiket írtatok az elmúlt héten, de majd csak bepótolom.

Manócskáról annyit, hogy egyre aktívabbak vagyunk, és szerencsére mostmár áttértünk a nappali ébrenlétre. :) Mostanában párom kezét rugdalja, meg néha már a pocimon próbál kimászni, úgy bújik a tenyerébe. :) :roll: Szóval ezek vannak velünk mostanában. Remélem mindenki jól van. Amint visszaolvastam mindent, folytatom az írást.

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?