csatlakozom snorsihoz, tökjó, h ennyit írsz a kirándulásokról, engem n lelkesít! apát is próbálom bujtogatni, mert a múltkor, amikor a hátihordóval vittük kelét sétálni, előre is jó utat kívánt nekem a gerecséhez, mert ő oda ugyan gyerekkel el nem jön
jaaaj, én is n benne lennék mamapartiban! lesz végül? mi (én és egy üveg vörösbor
kditke
sztm ha egy kicsi kétség is van benned, érdemes elvinni. nem tudom, országosan hol vannak, de talán egy vizsgálatra pestre is el tudtok jönni. sztm n n megéri a 9ezer forintot - ennyi ugyanis egy vizsgálat. sokat ne vacilálj, mert kb 2 hónap a várakozási idő. betelefonálsz, elküldenek egy 8 (!) oldalas kérdőívet, azt kell kitölteni, visszaküldeni, és várni az időpontra. www.koraifejleszto.hu
bella
biztos az új-gyerekprojektesek (v újgyerek-projektesek
mindazonáltal még ugye az se biztos, h lesz második, szvl lecsihadok.
druszám
úgy látom, édes volt a kibékülés
pann
kele is n keveset alszik napközben. kicsit bosszant, fájó szívvel gondolok a régi másfél-kétórás alvásokra, de igyekszem nem foglalkozni vele, amíg éjszaka alszik..
a tesóprojektet nem bolondok napján kezditek,hanem km szülinapján
rem, timoval nem fogtok eltűnni a topikból, hanem ink ide írjátok a terhességes dolgokat is, h tudjunk nosztalgiázni!
lora
annyira cuki brigi a vonalzófotón!
pankaa
jó, h szóvá tetted a kaját. én irtó nagy harcos vagyok, hatalmas igazságérzettel. kerültem már izgi helyzetekbe
végül ki mikor vezette be a babáknál a glutént?

Nem kell öv, ill. hogyan szereljük meg a szánkót ?