Sziasztok, már megint jól elvesztem, nem is tudtam mindent elolvasni, annyit írtatok.
Hát nálunk az van, hogy csütörtökön elment a párom (aki Gábor, úgyhogy ezentúl ha emlegetem, már csak Gábort fogok írni), borzalmas volt. Csütörtök-péntek: hát úgy nagyjából mindenen bőgtem, bármit láttam, mondtak, mindenről ő jutott eszembe, iszonyat volt. Azért nem is jöttem babanetre, mert este, miután Marcust leteszem, mindig vele beszélgetek msn-en - már csak ma este van utoljára netezési lehetősége, aztán költözik másik helyre, ott nincs net, majd köttet be valamikor. Bocs, akit nem érdekelt a sztori
Móni, korcsolyázni? mijazhogy.... sőt, nem csak a Balcsin, hanem tegnap reggel vittem le a szemetet, a járdán egybefüggő jégréteg, majdnem pofára zúgtam...
Andi, egyszer kérdezted, hogy milyen fürdetőt, testápolót érdemes használni, nálam kezdetektől a Gabi játszik, kva jó az illata, egyáltalán nem allergizál (Marcusnál legalábbis nem), szóval messze a tökély számomra.
Jah, közben Marcival voltam csípőszűrésen, valami nem ok nála, megyünk röntgenre. Na meg megbetegedett, köhög, taknyanyálaegybe... Felhívtam a dokinőt, hogy ugyammár, kijönne-e megnézni. Aszongya persze, csak nem ingyen (teljesen természetes, ha kérem, hogy jöjjön, persze, hogy fizetek neki, nem is értem ezt miért mondta...), de ezután jött a java: "de ma nem, mert ma nagyon fáradt vagyok"... Aszittem agyam eldobom (jó, dobhattam volna, nem okozott volna túl nagy zajt

), mondom és ha éjszaka komolyabb lesz az ügy? Hát rakjak egy vizes lepedőt a kiságya fölé... Kösszép
Amúgy én se méregetek, viszont valószínű az utóbbi napok "boldogtalansága" miatt érzem, hogy baromi kevés a tejem. De sebaj, mingyá négy hónapos lesz, oszt már ki is találtam, hogy mikor mit kap. Vannak azok a Milupás meg Nestlee-s tejpépek, azokat anno Petya nagyon imádta, azt kapja majd reggelire, tízóraira ha még lesz, akkor tejcit, ebédre főzök - Petyának is mindig én főztem, valahogy nem jöttek be az üveges kaják, egy idő múlva már a felnőtteknek főzött kajákból vettem ki a zöldséget, később a husit (a krumplipűrét eleinte pl. tápból csináltam neki - már hogy azt kevertem ki és azzal krémesítettem a krumplit, mivel sima tejjel nem lehetett még, vízzel meg semmi tápérték). Uzsonnára valami gyümölcs, vacsira meg megint tejci. Opsz... tudom, most kérdezzem meg: érdekel ez valakit?

:)
Na, lassan majd megpróbálok visszaolvasgatni, felzárkózni...