Sziasztok!
Még élek,van egy cuki sztorim,papi átválalta babucit így most van egy kis pihi,én meg ahelyett hogy aludnék az elég zaklatott éjszakám után(11-3 ig 10 percenként kelés)leírom mi történt este.
Miután letettem a picurt apával tévézni készültünk,amikor is rájött,hogy holnap munka és a telcsije le van merülve,ez nem is baj,de a töltő előszedése némi hanggal jár,ez meg is történt,csörömpölt is ezerrel,majd rám nézett és gyilkos tekintetemet látva elszégyelte magát,mire az ágy támláján ülő tanulós kutyus megszólalt,,úgy szeretlek!!!!,,kirobbant belőlünk a nevetés,majd odasonfordált mellém,mire a kutya valahzogy megint megnyomódott,,ölelj meg,,!!!!!
negyed órát nevettünk olyan jól jött ki.Tetszett......
Köszönöm a jókívánságokat.
Most hogy feküdtem az ágyba mivel nem tudtam mást csinálni az agyam járt ezerrel,fő téma a divatbemutató témája és hát persze a ruhák ötletei,de annyira hogy amikor tudtam volna aludni egy kicsit akkor is nyitott szemmel néztem a plafont,és valahol nagyon messze voltam,mert apa kétszer mondott el mindent,mire felfogtam,aztán feladta,mondta ha visszajöttem beszélünk.
A másik az örök kérdés számomra,hogy amik a terhességem alatt történtek és azt mondták,majd ez így vagy úgy befolyásolja a babát ha megszületik abból mennyi jött be.
Példa a védőnőm a régi mindíg mondta jó a sok karikázás,mert endorfint szabadít fel,és ami jó a mamának az jó a babának,Martin egy vigyor bomba,akkor valamit jól csináltunk????
Vagy minden este zenét hallgattunk,ami DJ apa mellett evidens,most amint meghallja a zenét repked,imádja,annyira gyorsan pörgeti a lábait hanyat fekve,hogy dübörög az emelet.Akkor ezt is kipipáltuk,vagy tusoláskor, a zuhanyfejjel mindíg maszíroztam a hasam,ezt nagyon szerette,lásd kezdettől fogva imád fürdeni,elmúlt 8 hónapos de még nem sírt fürdés közben.
Ti ha vissza emlékeztek ,volt ilyen.....hogy történt valami és azon töprengtél,hogy ez kihat-e később a babára?
Martin ma egy kulcs fontosságú szót mondott: NEM.
Milyen fura mondja papa,apa,mama,baba,gumma(ezt még nem sikerült megfejteni)nem....csak pont engem nem,nem rosszalásból vagy valami,csak érdekes.
Ez is picur egy örök rejtély számomra sokszor úgy belenéznék a kis fejébe.hogy mire gondol.
Na befejezem a kisregényt,megyek az elmaradásaimat megcsinálni,szalad a lakás.
Lorci Ricsi tündéri ezen a képen.
Puszi nektek