Sziasztok,
Újra itt:)
Kiskolbi
Szép méretek, a mellednek pedig tényleg van miért dagadnia
Heni
Én nem mensizek, bár a terhességem előtt is össze-vissza volt meg, szóval most kíváncsian várom mi lesz.
Timi
Hogy van a kislánykád?
Gremese
Jól csináljátok, hogy ha mentek valahová nálatok marad Zsófi, nekünk is állandóan kikapkodták a kezünkből, ő meg nem értette, így hát marad nálam vagy Apánál, és ha feloldott akkor lehet másnál is, bár ha itthon vagyunk és hozzánk jönnek más a helyzet.
Attól a kérdéstől, hogy most meg miért sír, na attól kivagyok.
Jót aludt Zsófi:)
Heni
Nálunk is a napirend váltás jött be, és igaza van Fleurnak, próbáld meg hátha vissza altatja magát.
Szupi az éjszaka:)
Miléna
Gyógyulást nektek.
Kaqk
Örülök, hogy jobban vagy, elég rossz lehet
Fog
Nyáladzunk ezerrel mi is.
Együttes
nekünk is a kertkapu hang a menő, és amikor kakil, azon kész vagyunk Ül apa ölében, a lábán támaszkodva Apával szemben, és nyög, és nyom, és közben rötyög:)
Méhnyakrák - lombik, úristen....
Dettyk, Panna nagyon édes, különben Robesz is néha annyira belelovalja magát, hogy semmi sem tudja megnyugatni, a cici sem, ilyenkor türelemesen ki kell várni míg megnyugszik.
Regi
Remélem most már hamar elmúlik a fájó gátseb, helyes az uncsitesós kép
Felur
Nem voltam az Ikeában, ónoseső, nagyon durva volt itt érden, tiszta koripálya, úgyhogy nem mertünk elindulni. Apa folyamatosan takarította a járdákat, kocsikiállót, de így is durva.
Anyud hogy van lelkileg?
Vadvirág
annyia jó nézni a képeket, szép család vagytok nagyon.
sorozatok:) én is szeretek egy párat, de mi is inkább DVD-t nézünk mostanában.
Márk Axel nagyon szomorú, de annyira jól gondolkodtok erről az egészről.
Nyekrit
Nagyon csinosak voltatok
Silka
Jók a képek:)
Móni
Hú nyáron már pocaklakó, dejóóóóó lenne
Anitja
Noel hogyan sír mostanában, mi kezdünk kevesebbet köhécselve:)
K.Timi
Ádi nagyon kis ügyes
Silka
nagyon jó méretek, ez igen
Irina,
én is csak 6 hósan kezdem a hozzátápit
a barátotok biztosan meg fogja érteni, hogy nem tudtok menni, persze fontosak a barátok az esküvőn, de hát a gyerek az első.
rólunk
megkaptuk a 4-hós oltás, hős volt.
végig kacagott, annyira cuki volt ma reggel
tegnap este csípőszűrésen voltunk, ott is minden rendben
rájöttünk Apával, mióta meg tud fordulni, át kell menni éjszaka vagy 3-szor visszafordítani hadra, de tegnap kipróbáltuk, hogy hagyjuk, és visszaludt, háááááton, mióta hazahoztuk nem aludt háton, na jó az első pár hétben, és most újra.
Így szupi éjszakánk volt.
Ja szóval a védőnő és a gyerekorvos is azt mondta várjunk a hozzátápival a 6. hónapig, hát még várunk, aztán majd meglátjuk.
Meg van a fején elég jól körülhatárolt területen piros száraz folt, most kaptunk rá krémet, remélem elmúlik.
Mellgyuszi, 1 hónap alatt a 3. volt, ma va védőnővel 1/2 órát beszéltünk erről, már minden pórzban szopizunk, kenem, melegítem, remélem helyrejön. a láz a legsz...bb az egészben, 38,6 - 39, annyira gyenge vagyok tőle.
No megyek, mert még teregetnem kell.
Rakok egy képet:)