A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Persze a memmés infot meg jól nem írtam meg :roll:
Szóval jól vannak, ma mennek haza és majd ír nekünk ide és puszil mindenkit!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Brigi!
:lol: Nagyon drága a kis csávó!

VBrigi!
Tényleg neked is annyi... Alvás még mindig jó?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Köszi a pelenkainfót, igen, szerencsére szólt a dokim már az elején. Csak nem hittem el :)
Állítólag lehet maradni tovább, ha kéred. Lehet, hoyg ha nem indul be a tej, maradok 4 napig.

mtunde

Cukorfalat
megyünk délután sétálni és lefotózom neked és leírom

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Na végre visszaolvastam a termést :D jó sokat írtatok

Ancsa!
Lara baba gyógyulj meg!!!gyógypuszikákat küldünk...
én és hangorkán :D Encit elnevezte a keresztapja "hangorkánnak".
elég találó kifejezés :D :D egész nap be nem áll a szája... :D :D úgy imádom :D

SZóval köszönjük szépen Enci már gyógyult, csak kevésbé alvós :( :D
Most ebéd után beraktam szigórúan az ágyba... kiváncsi vagyok meddig lesz pihi??

Jót nevettem a nyelvtan órán csajok...de mindig tanul az ember....

Tünde,sztem tejcid tuti hamar beindul :D mégiscsak gyakorlott anyuci vagy :D már a tested is tudja mit kell tennie, már volt ilyen helyzetben :D :D

Memme,majd gyere mesélj!

Kriszta
! még dolgozol,,,,???KÍMÉLD MAGAD ANYUCI!

nem tudom még mit akartam,,,még jövök..én is vasalok... :?
Vendég

Sziasztok!

Mi meg vagyunk, már lázunk nincs, de pöttyeink igen, és nagyon nyögős a kisasszony, de már eszméletlen hogy gurul a lakásban, eddig jelzett, ha kijött a szobából, most már nem, csak meg és teszi a dolgát! Sürgősen be kell szerezni egy rácsot. Ma bolognait ebédelt. egész jól ette, csak a nagy örömködés közben beverte a fejecskéjét a tálcába (( alig bírtam megvigasztalni, de hát nem csoda akkorát koppant.

Gyuzsó,
És hogy tetszik neki a szilva? A Frutaputa almás-szilvát Lara sem bírta, de az alma körte az nagyon finom, sajnos mi többet nem kóstoltunk, mert banánt nem ehetünk.
Gyalult tököt kapott meggyel? Vagy külön külön és ez fogta meg?
És gesztenyét kapott már? Larának az annyira nem jött be.

Ma kap céklát, vagy már kapott? Hogy ízlett? Sütőtök?

Valintina
Akkor jól haladnak a kocsik!!  szuper!

Monácska
Örülünk mi is Neked gyere gyakrabban.

Linocs?
Nagyon eltüntél? Dolgozol??,

Jajj, hát látom ez a Grétsy László mindenkinek ott van a fejében, sajnos nekem volt szerencsém hozzá élőben is, nagyon kedves volt, de mindent tudtam és csak 4 adott. olyan kérdést tett fel, amire senki nem tudta választ, még a magyar tanár ismerőseim sem. Egy szót mondott és kérdezte a szófaját. Hát nem tudtam. Sajnos nem emlékszem már a szóra. én a rosszat eléfelejtettem, de az hogy emiatt adott 4 az nagyon meg maradt. És még fizettünk külön azért a sulinak, hogy Ő vizsgáztasson. Na jó nem is idegesítem magam.

Cukipofa,
Hát elhiszem, borzasztó volt olvasni a karácsonyotokat!!! Nagyon együtt éreztem veled, és még Ti is betegek voltatok!!!
Már minden renben ugye?
Értem, köszönöm
Olyan hintánk nincs.
Bocsi, de jót mosolyogtam ezen a hűtős dolgon, gondolom élőben nem volt olyan vicces, de hát tényleg nem rossz hanem eleven. Az a jó!!!

Kriszta

Hogy vagy????
Panka tudja már hogy lesz kistesó???

folyt köv.
most mennem kell.

ancsaboszi

Sziasztok!

Brigi,
kérdezted a zöldség beszerzést. Hinnye,hát én, mint vidéki :D :D , fogom a családot, felülünk a szekérre, oszt bemegyünk a Corába, és megpakoljuk a targoncát.
Én egyébként nem nagyon foglalkozom azzal, hogy bio-vagy nem bio, megveszem, amit kapok :oops: .

Hanna,
recepteket megkaptam, köszi.

Tünde,
hogy a kapucsínót hogy kell írni, nem tudom(pontosabban ezt sem tudom :) ), viszont imádom. Meg a túros palacsintát, de azt tuti így írják.

Valaki még kérdezte, hogy céklát hol-én a Corában kaptam.

Őrbottyáni hangulatjelentés:
Pénteken elfelejtett jönni a kukásautó, a szemét már ömlik kifelé.Flórka amúgy is termel napi 4-et, 5-öt, már nem tudom, hova tömködjem az árut. Ha a kuka mellé rakom, akkor meg a kutyák szétszedik a zsákot, múltkor is a házunk mellett lévő árokból szedtem össze, mielőtt a szomszéd kiszúrja. :? :roll: Arra gondoltam, este kilopozóm és megnézem, kinél van még hely, mert ugye most kint van minden kuka és várjuk a csodát.
Na majd jól felhívom őket. :twisted:

Igazából azért néztem be, hogy elmeséljem, túl vagyunk a cékla projekten, Flórka belökte, köszönet a tippekért.
Meg aztán gondoltam, teszek fel képet, hamár jubilálunk:
Kép

Kép

Na csatlakozom Gabihoz...de csak a mosogatás után :?

Kép
Kép
paklincs

má'hogy túrós...na

Kép
Kép
paklincs

ezek csak pénteken akarnak jönni, ha addig az önkormányzat járhatóvá teszi az utakat... na ha nem jönnék, belefulladtunk...

Kép
Kép
paklincs

Épp uzsit gyártok ( köleskása) de alapból én is vasalok. Megúntam a hegyet, meg hogy nincs fotel. Meg milyen mááá kupacból húzkodni a ruhát... :D :D :D
Emese naggyon édi a kiscsaj!!! Majd megmutitom Kristófnak! :wink: Meg nagyon cukik együtt. KisJankó féltékenységi mizériája teljesen elmúlt már??

palacsintaaaaa...

Ja, és Kristóf negyed órája egyedül játszik a szobájában!!! Hurrrááááá!

Kép
vkbrigi

Tünde!
Én Katával 3 napig voltam bent! A gyerekorvos az 5.-en azt mondta, hogy mivel nem tudni, hogy mennyi RENDES tejet (tehát nem előtejet) ivott, lehet hogy nem lesz jó a hazamenetel napján levett PKU (más néven sarokvér) tesz, ezért a saját gyerekorvosunkkal megismételtették a tesztet. Ebből okulva, Szofinál én kértem, hogy csak Mészi a 4. nap küldjön haza. Aki egy Tündér és szó nélkül így is tett. :D :D :D :D (én meg 1 nappal tovább tudtam csak a gyerekkel foglalkozni, mert otthon már várt a sok házimunka :oops: :oops: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

csajszikák!
kaptatok már családipótlékot???nem emelték????

emano/Andi
KépKép
emano

Ancsa!
Lara nem kiságyban alszik????
Hát igen végülis ő semmi rosszat nem csinált...Zsoltinak kellett volna ügyesebben kifejeznie magát...
Nálunk már minden oké...bár én még köhécselek...de túl vagyunk rajta...
:)

Paklincs!
Jankó most hogy alszik??????
Orsi 1 éves kora óta alszik egyszer egy nap...ebéd után...
Nyáron ez tényleg nem volt gond, mert ugye kirohangálta magát a játszón és így 1 körűl már aludt és 3ig fél4ig simán aludt...
Most felébred fél9-9 körűl és csak fél3-3 körűl alszik el...így muszály felébresztenem 4kor, hogy este időben (fél10kor) elaludjon...
De az ébresztés miatt szinte teljesen használhatatlan...vagy mérges lesz és kizavar a szobájából, hogy ő még csicsizik :shock:

Memme!
Már nagyon várunk ám...gyors szüléstörténet, pár fotó aztán mehetsz is vissza a csajokhoz :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Túrós pali és kapucsínó. Szuper. Ok, rendben, mikor? :)

Emano, most még csak a decemberit kaptuk! :(

mtunde

ja,akkor ezt "visszamenőleg" kapjuk
palacsinta,kapucsinó hmmmmm, de imádom is mind kettőt..........

emano/Andi
KépKép
emano

hajajj, fejezzük is be itt a kajálást, mert közben lenyomtam pár kocka csokit tejjel.. ebből megint rókakoma lesz, ha így folytatom :)

mtunde

Én is itt..... benéztem van-e már fotónk a legfiatalabb babanetes kiscsajsziról, de látom még nincs.
MEMME: ha olvasol, csak pár sort nekünk please, milyen volt?
Én ugyan csökkentett üzemmódban vagyok itt mostanában, de azért figyelek.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Én is állandóan frissítem az oldalt, hátha van infó Memmétől. Dehát biztos Melindázik!

mtunde

Emese,
boldog hófordulót Jankónak (2.-án volt, csak késünk) és Flórkának is!!!!
A mi kukánkba fér legalább 4 zsák és hozzánk szerdán reggel jönnek!!!! Küldöm a címet priviben! :wink:
nálunk almás palacsinta van! :lol:

Tünde,
pesti korizásba ne kapcsolódj be!! :lol: pihizz ezerrel!!

Steffi,
már hiányoztál! Orsi jól van, csak Emmus Micával szolidarít és nem alszanak éjjel a büdös kölkök! :wink:

Emano,
gratula a kimenőhöz!! hóvégén jön az a hónapi! :wink:

Veronikusz,
hogy örülünk mi gyereágyasok plusz 1 nap kórháznak! :lol:
PKU= fenilketonuria betegség angol rövidítése, ez anyagcserezavar, nálunk már 10 faktorra vettek vért ucsó nap :lol:

Ancsa,
Mica nagyon szereti a szilvát, a simát és az almásat is :lol:
brokkolit magában kapja nassolni és a répát is(mert abból keveset kap) ebéd közben, céklát én ettem meg :lol:
sütőtök még nem volt, mert ugye fog, de úgy tűnik, hogy a 2 hónap idő rendezte a belét, így lassan kicsit fog kapni belőle :lol:
tök ügyi Lara, hogy egyedül alszik!!

Monácska,
csini pocika!!

Brigi,
Petitek aranyos!!

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna,
köszi a recepteket!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Memme,
üdv itthon!!! pussz a családnak!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Halihó!

Na itt vagyok megint.
Lara alszik, evett finom gyümölcsrizst, mandarinnal. És most remélem alszik egy jót.
:lol:

Tünde,
Hogy vagy?
Szerintem nem biztos hogy felfáztál, szerintem a végefelé már lehet ilyen, nekem is volt, pedig én mindig harisnyában is voltam. Pihenj sokat! Szakdoga hogy halad?
Na és ma milyen napod van/volt? Megszülsz?
Hát akkor beszéld meg a kozmetikussal, hogy ne legyen olyan sok, én is szülés előtt voltam és egy óra alatt lezavarta, azt még kibirtam. És jobban éreztem magam.

Brigi

Igen, köszönjük kérdésed
Javulgatunk

Monácska

Nagyon szép a kis pocikád!

Emano
Hú de jó volt neked!!!

Cukorfalat,

Nagyon jók a képek!!

GabiÖrülök, hogy Enci jobban van.
Aludt délután?
Édes lehet ahogy dumál?
És süt főz még? Mert nem válaszoltál, hogy mikor mehetünk Enci sütit enni? :wink:

Emese,
A Fiad tiszta TE!!!!
KisJankó hogy van?

Cukipofa,
De kiságyban alszik, miért? Nem akkor jött ki a szobából, hanem amikor lerakom a földre játszani. :lol:

Gyuzsó,
bocsi az előbb lemaradt a vastagítás mert már rohannom kellett.
Tök jó, hogy így bírja a szilvát.
Lehet majd megpróbálom megint, bár én sem annyira szeretem.

Memme drága várunk!!!

Na megyek.
Puszika
Szép estét!

Hanna? Zsófi?Barbi?

ancsaboszi

Emese,
bocsi, elkottáztam az új vonalzót, nem 2.-ai, hanem 11.-ei Jankó!
nektek hány lovatok van a szekérbe, amivel a corába mentek? :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Valentina, Paklincs: Köszönöm a cékla-lelőhely tippeket :lol:

Köszönöm az aggódást, már békülgetünk Apával. Remélem minnél hamarabb rendbe jövük megint.....

Vasalás.... én inkább le se szedem a szárítót....
:oops: :oops:

Tünde: szivesen az infót! Bevallom,hogy nekem nem tetszik a máv szülészete. Annak ellenére, hogy sokan dícsérik, valahogy nekem nem jött be. pl. a gyerekorvosi vizit az anyuka nélkül történik....

Paklincs: Jók a képek!! Remélem péntekig nem borít el a szeméthalmaz.... Esetleg mikor apa megy dolgozni kezébe nyomhatsz 1 adagot, hogy dobja ki valahol... :lol:

Kriszta: Sikerült felhívni Vidadokit??

Visszatérve, hogy ki meddig maradt a kórházban: Én 5 napig voltam, de nem azért mert baj volt, hanem mert kedden jöhettünk volna haza, de a férjem aznapra nem tudott szabit kivenni, így megkértük Vidadokit, hogy 1 nappal tovább tartson bent. De én nem bántam, mert jól éreztem magam a kórházban.

Memme: Várjuk a szülésbeszámolót és persze a képeket a "kis"csajról!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Köszösnöm a dícséretet mindenkinek Petya nevében :-)))

Ancsa: Majd írok..., de most mennem kell, mert hív a család... :lol: :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat! és a szülő ha akar sem lehet ott a vizitnél?
Amúgy pl a látogatási rendszer meg kényelmesebb. Szóval van előny és hátrány is :)
Gyuzsó, lemondok a korizásról, majd jövőre! De akkor már viszem és megtanítom Benét is!

Ancsa, az a ahelyzet, hogy én sjanálnám, ha csak 1 órát kényeztetne a kozmetikus, inkább várok 2-3 hetet, és akkor rendesen megmasszíroz-kinyomkod-pakol, stb. Most meg majd itthon pakolásozok. :)

Szakdoli halad. Lassan, de halad :) Most már megtanultam részletekben is írogatni 10-20 perceket.
Még a hülye Tgyás papírokat kéne elintézni, de a háziorvos csak csütörtökre adott időpontot.

A felfázást azért gondolom, mert nekem ilyen volt régebben is. Csak akkor nem fáztam hozzá minden nap :(

mtunde

Emese, jubiláláshoz gratula! :D Jók ak épek, a második zseniális! :D

Ancsa, írtam emailt! Mi szerdán fél 10re megyünk úszni, ti gondolom most egy darabig nem :( Jó az új vonalzó, bár arra a kicsi időre... :) nemsokára újat kell kreálnod!

Petya nagyon édes! Csak óvatosan azzal a hintával...

Monácska, jó a pocakfotó, de lesz ez még nagyobb is! :wink: Félelem meg természetes, ne aggódj, szerintem az a természetellenes, ha valaki úgy megy oda, hogy egyáltalán semmilyen félelme/aggálya nincsen! Úgyis az adrenalin hozza ki belőlünk a legjobbat! :D

Tünde, mindenképp köss sztem napközben a derekadra egy nagy kendőt, én azt csináltam anno és bevált!

Steffi, jó, hogy hoztál híreket Memméről!

Velünk minden oké, leszámítva, hogy Dani tegnap zanyált egy nagyot, persze a kövön, szegénynek felszakadt a szája és vérzett, annyira zokogott utána, belefúrta a fejét a vállamba, olyan édes volt! :cry: :cry: de szerencsére 10 perccel később már csak a seb a száján emlékeztetett a szörnyű balesetre, igaz kb. 10x olvastam fel neki a kedvenc meséjét, mire abbahagyta a szipogást :roll:

Szombaton kismamafotózok, szóval azért vagyok most ritkábban, mert már most ötletelek rá...

Mindenkinek szép estét!

KépKép
barimami

Barbi, ma egész délelőtt, a ruhán felül még egy köntös is rám volt kötve :)
Holnap meg sálba bugyolálom magam, amikor majd megyek a dokihoz.
Ha lesznek publikus képeid, mutasd meg őket, kiváncsi vagyok!

mtunde

Tünde,
pont a sálat akartam ajánlani!! :lol:

Emese,
szépek a képek!!!

Barbi,
szegény Dani!!! remélem gyorsan gyógyul!!
már én is tartok tőle, ülésből borulgat, de hamar nyugszik utána..

Kriszta,
sikerült a dokit elérni??? remélem igen!!!

szép éjszakát Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Kép jáccanak

Kép új etetőszék

Kép Orsit kergeti állandóan

Kép szilveszter

Kép

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Brigi,
őszintén szólva nem tudom. Nincsenek igazán jelei a féltékenységnek, szeretgeti is Flórkát, én szerintem csak az időt sajnálhatja esetleg, amit helyette Flórkával töltök.

Kati,
Jankó reggel 7 körül kel, ebéd után alszik általában kb. 2-2,5 órát.(fél 2-től 4-ig nagyjából). Már kipróbáltam én is az ébresztést, ha épp nem program van vagy mondjuk mese a tv-ben, akkor esélytelen az ébresztés, ő is azt mondja, hogy pihenek még. Pedig szerintem sok ez az alvás délután. Este én a 9 órás lefekvéshez ragaszkodom, de egyre nehezebben alszik el, mindent kitalál(még egy mese, pisilni kell, szomjas vagyok, stb.), hogy húzza az időt(meg az idegeimet).Gondolom oviba majd nem fog ennyit aludni,és hamarabb elalszik majd este, úgyhogy amíg itthon vagyunk, addig én azért hagyom, hadd alakítsa magának. De nekünk is nagyon hiányoznak a kint eltöltött hosszabb séták, jöhetne egy kis jó idő.

Barbi,
nálunk apa fotómániás, néha neki sikerül elkapnia egy -egy jobb pillanatot. Kellett már neki egy új gép, ezért vett nekem egyet karácsonyra-úgyis nekem csinálja a képeket felkiáltással. :roll: Daninak gyors sebgyógyulást.

Gyuzso,
nem gondoltam, hogy tényleg komolyan gondolod a szemétáthordást... Remélem csak kihúzzuk péntekig, de azon is gondolkodom, hogy leviszem az önkormányzat udvarára...Ha már ők eldöntötték, hogy elég, ha pénteken jön az autó.

Jankót kérdeztétek, két napja este belázasodott,adtam egy kúpot, aztán azóta semmi, kérdeztem, nem fáj semmije. Egyszer csinált már ilyet, nem tudom mi lehet. Nagy hülyeséget írok, ha arra gondolok, hogy betámad valami vírus, és végül is így a szervezete felülkerekedik rajta?!

Na fektetem őkelmét, jóccak mindenkinek.

yxcvbnmm,asdfffghjklléááááááááááááááááűqwewertzuoopőúúúúúúúú-ezt Jankó írta Nektek. :wink:

Kép
Kép
paklincs

Csináltam én is másik vonalzót, de nem értem az eltérést!!
az egyik végén 1 hetes, a másik végén 4 napos...hogy van ez?
Vendég

le is szedem... marad a régi :D
Vendég

Cukorfalat,
Várom. :wink:

Kórház, mi keddtől szombatig voltunk, de mi császárosok voltunk.

Tünde,
Ok, akkor majd utána kényezetted magad!!!

Cukipofa,
Nagyon édesek, főként a szilveszteres kép a nyerő nálam!!

Paklincs
Örülök, hogy nem lett semmi baja Jankónak!
Édes hogy írt nekünk!! Lara is szokott skype-olni is!

Barbi,
Szegény Danca. :cry:
Sok puszi a bibire!!!
Hát igen, nem hiszem hogy a héten eljutunk úszni, igen megkaptam. De ma nagyon nyögősek vagyunk! Köszönöm a mailt. :wink:
Neked csinált olyat Dani, hogy félt a vízben, eddig imádta, hisz úszó bajnoknak készült, de most két napja az elején mikor betesszük a vízbe(kádba)azonnal megfogja valamelyikünk kezét, aztán feloldódik, de eddig ilyen nem volt. Mért van ez? Valakinek?

Zsófi, vagy akinek még volt magas láza
Figyeljetek, azok a pöttyök amik a három napos láz után jönnek ki, milyek, mert nekünk azt mondta a dokinő, hogy apró pici pöttyök, de nekünk nem olyan.
Köszönöm a segítséget.
És már estére nagyon sok lett.
:cry:
JÓl emlékszem Zsófi, hogy nektek is volt ilyen.

Gabi,
hát ez tényleg érdekes! :roll:
Majd még jövök, de most megyek számokat nézni majd!

Szép estét! Éjszakát!

ancsaboszi

Ancsa!
Olyan kiütésszerűek a pöttyök.

mtunde

Tünde
Köszönöm.
De mekkorák? és sok?

ancsaboszi

Talán ez a legjobb amit találtam róla:
Sajnos lehet hogy másnál is előfordulhat, ezért ide is bemásolom,ha nem baj!

Háromnapos láz Exanthema subitum; ártalmatlan, vírus okozta fertőző betegség, szinte kizárólag csecsemőben és kisgyermekben(3 éves korig) fordul elő.
Három napig magas láza van a betegnek minden egyéb tünet nélkül, a láz hirtelen esik le a normálisnál akár valamivel alacsonyabb szintre és megjelenik a törzsön, végtagokon, ritkán az arcon a világosvörös kiütés.
Ezzel a betegség véget is ér, szövődmény vagy maradandó károsodás még soha nem fordult elő. Kezelést nem igényel. Lappangási ideje 1-2 hét. Elkülönítésnek nincs értelme. A betegség valószínűleg egész életre szóló védettséget hagy maga után.

ancsaboszi

Gabi
Tovább már nem várlak.
:wink: jó éjt!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Bocsi, hogy már megint sokáig nem voltam...

Ancsa! Lénának volt egyszer magas láza, minden tünet nélkül, és akkor itt többen, meg én is a 3napos lázra tippeltünk, de aztán (sajnos) nem az volt... Úgyhogy nem tudok segíteni pöttyöket illetően... De remélem tényleg az, és gyorsan elmúlik...
Szánkó: mi vettünk Lénának a Mountex-ben, olyan bobszerűséget, aminek van háttámlája, és be is lehet kötni bele a gyereket, és lehet húzni. Fék nincs rajta, és már ki is próbáltuk, Lénának nagyon tetszett. Egyetlen hátránya, hogy egyszemélyes, nem tudunk mögé ülni és rendesen szánkózni. De amúgy nagyon jó, és jó könnyű!

Kép

Tünde! Vigyázz magadra, nehogy elcsússz!

Helyesírásban nem vagyok jó, inkább nem szólok bele, bár már látom, hogy megoldottátok nagyjából a problémát!

Linocs! Akkor mi nagyon közel lakunk, mi most költöztünk a Csanády utcába!

Cékla: Léna pici korában szerette, most nemrég csináltam neki, és nem ette, de szerintem kaki szempontjából elég semleges... Csak pirosra festi, nem szabad megijedni! Kivit én adtam Lénának, csak a magját nem szabad, de azt ki lehet hagyni könnyen. Ja, és szerintem a cékla az egyik első kajája volt, szóval majdhogynem lehet azzal kezdeni.

Séta: Mi is szívesen megyünk téli sétára, bár asszem ez a hol felfagyott, hol olvadó idő nem a legmegfelelőbb... De nekünk inkább a délelőtt lenne a jó, mert léna alszik kb 1-fél2től 2-2ésfél órát, és utána már majdnem sötét van. Mi 4 körül tudnánk indulni csak... De persze próbáljuk meg!

Memme! kapunk képet? meg történetet? Hogy vagytok? Melinda mit szólt a hugihoz?

Eni! Milyen az új lakás? Ha tudsz, jelentkezz!

Steffi! Martin annyira gyönyörű a babakocsiban alvós képen!!!

Emese, Kati! A tesók is nagyon helyesek, no meg Gyuzso és Borsa az ifjú pár is!!!

Emano! Gratula Balázsnak a felálláshoz!

Bocs, ha bárkit kihagytam, de kicsit késő van. (És remélem nem kevertem senkit senkivel, de most nem néztem vissza a képeket, csak ahogy bennem maradt...:oops: )

Kaptok még egy képet, Léna fogat mos... Nem aprózza el...
Kép

Jóéjt...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jó reggelt!

Tünde!
Azt álmodtam megszültél! Mi újság? Ráadásul 9kor volt egy nem fogadott hívásom egy ismeretlen 20-as számról, bár a tied el van mentve de akkor is...

Zsófi!
Köszi a dicsérő szavakat! :oops: De te sem panaszkodhatsz! Jó az a bob vagy mi! Mindjárt meg is nézem! Eninek még nincs netje jön, ha lesz, hiányzunk neki!

Ancsa!
Éjszaka milyen volt? Kiütések?

Veronikusz, Orsi?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Steffi, jelentem, még egyben :D
Tegnap sikerült írnom a szakdolihoz, gondoltam, ma is kéne még, nem kéne még megszülnöm :) Meg olyan csúnya ködös idő van!

Zsófi, jó, hogy jöttél, jó a bob. Nem megyek csúszkálni, de ma este orvoshoz el kéne mennem, mondjuk Újpest városkapuig autózok, és onnan metro.

Ancsa
, már nem emlékszem, pontosan milyen kiütések, de szerintem ezek eltérőek lehetnek. Lényeg, hogy 3 nap láz, 3 nap kiütés, és a kiütés nem viszket. Ne aggódj miatta. (amúgy nálunk 2 nap láz és 1 nap kiütés volt, tehát ebben is van variáció)

mtunde

Hahó!
Sikerült elérnem Vidadokit, kedden megyek tarkóredő mérésre.

Tünde! Vigyázz magadra. Biztos nehéz ilyenkor már, de próbáld a derekadat takargatni. Jó, én könnyen beszélek, mert nem volt valami nagy hasam, de ilyen sztreccses (és kicsit kinyúlt) hosszúujjúakat hordtam, és azok elég jól takarták a derekamat.

Léna fogmosás: :lol: Nálunk a fogmosás kész cirkus esténként, én nem tudom, mit lehetne csinálni.

Ancsa! Örülök, hogy Lara javul. Mondta anyós, hogy ott irigykedett a múltkor, hogy milyen jól eszik.

Emese!
Panka délután va, hogy 3 órát alszik. este mondjuk alig lehet beimádkozni az ágyba, meg kitalál ő is mindenfélét, de nem sok az az alvás, sezrintem.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Úgy de úgy megfagyok fázva! Rettenetesen fáj a hátam, alig bírok levegőt venni.
Áron is picit lázas volt, meg kiütésszerű pöttyök az állán és temérdek nyál -egyszóval fogzik, de már mióta!Ráadásul most már fent is recés az ínye de fog az még egy darab se!
Néha azt hiszem, hogy teljesen lenyeli a rágókát. Most már felváltva teszem be a hűtőbe, hogy jó hideg legyen.

Ancsa
Remélem jobban vagytok már és köszönjük az Osanitot nekünk úgy tűnik bevált! :D

Paklincs
Nagyon édesek a gyerekek! KisJankó nagyon édes szöszi! :D

Kati
Nekem is a következő projekt az etetőszék lesz! Milyen nyugodt gyerkőcök... :D Szépek! :D
Tejcsi alakulgat?

Zsófi
Mi is ilyen szánkót kaptunk déditől :shock: , de ugye mi csak jövőre tudjuk kipróbálni! :D

Ma is nagyon csúnya ködös ídő van, pedig jó lenne egy picit "szellőzni"! :(

Hanna

Kép
hanna09

Kriszta, igen, sajnos már a hosszú sztreccs terhespólóim sem érnek egészen le, illetve alig fedi a nadrágot, és ez így kevés. De ma rájöttem, hogy kaptam anyutól egy hosszú szövetkabátot is , ami rámegy a pocakomra, és ma abban megyek, az azért nem fog alulról úgy szelelni. Tarkóredő mérés, de izgi!

Hanna
, sajnálom, hogy már megint beteg vagy! jól kikaptad!

mtunde

Sziasztok!

Köszönjük az érdeklődést, hát nem tudom, nem az igazi, de reméljük gyógyul a mi kis diktárornőnk!

Zsófi,
Köszi a gyors választ, sajnos már este nem láttam. De most is örültem neki. :wink: Csuda édes Léna. Tök jó ez a bob, megnézzük, de lehet hogy idén már lemaradunk róla. Bár még lehet hó. 8)
Látom nálatok is DM-s fogkefe hódít, és hagyja hogy rendesen megmosd neki? Tényleg hány foga van?
Mert csatlakozom Krisztához, mi is harcolunk, hogy meg tudjam mosni!

Steffi,
Hát mivel este nem sokat evett a 8,30,-9 kelés kicsit korábbra sikerült, 6,30,-ra hú, hát nagyon fájt, de hát megértettem. Üres volt a pocak. Azóta már megint fent volt, és alig lehetett meggyógytatni, azért még nyügős. :cry:

Tünde
Aranyos vagy köszönöm.
:) ha nem akarsz akkor ma nem fog megszülni szorítunk!!

Kriszta,
Szuper hogy elérted Vidát!
De izgi!!!! :wink: de nem válaszoltál? Panka tudja már? vagy még nem?
Mandala képet tessék visszatenni a hálóba!
Hát igen, a múltkor is megjegyezte, csütin is jön, és ebéd idődben, úgyhogy lehet megint tanúja lesz a nagy evészetnek. Remélem addigra megjön az étvágya.

Hanna,

Jajj szegénykém! Megfáztál? Vagy virus? Áronak mennyi volt a láza?
Sok, sok gyógypuszi nektek!!!
Használja a rágókát? :roll:
Az tök jó!!! Lara nem használta ilyen pici korában, most már csak, csak.
Örülök, hogy bejött az Osi, azért is mertem ajánlani. Nekünk is bejön, még mindig.

Hát igen, nagyon csúnya idő van! Pedig jó lenne, de ilyen időben én nem megyek le, pedig már lehetne.

ancsaboszi

Tündevigyázz nagyon magadra ma!!!

Steffi hogy vagy???
holnap mentek a dokihoz? milyen doki? és hova?

ancsaboszi

Ancsa!
Igen, Panka tudja már, el is kotyogta a bölcsiben. :)

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta.

Ja tényleg, hisz még nem is publikus!
:wink:
És mit szól? simogatja?

Tünde

boldog hófordulót a Nagyfiúnak!!!

Steffi,
Látom TE is kedvet kaptál az új vonalzóhoz.
tök jó!

ancsaboszi

Sziasztok!!

Újra megtaláltalak Titeket!! :D Hurrá!

Tünde, Veronikusz, nagyon nagyon köszönöm!!

Hogy én milyen lüke tudok lenni néha... :shock: :lol:
Eddig csak azt vettem észre, hogy feledékenyebb és ügyetlenebb vagyok, de most még ez is... :lol:

Na, most elkezdem visszaolvasni, hogy mi minden volt veletek mostanában, velünk minden oké, továbbra is növögetünk és már rendszeresen felébreszt az éjszakai rugdosás, ficergés :)
És egy ideje minden éjjel babásat álmodom, ami azért sokat javít a hangulatomon és már szinte teljesen hozzászoktam a gondolathoz, hogy nemsokára hárman leszünk...

Ja, amúgy BUÉK!! :D
Vendég

Na, visszaolvastam pár oldalt, látom volt itt minden a helyesírási tanácsadástól a receptklubig! :D

Tünde,
jobban vagy már? Nekem pár éve vesemedence gyulladásom volt (a legnagyobb kánikulában) és azóta minden évben visszajön, így
amióta ilyen hideg van itthon is harisnyát húzok a naci alá.
Folyton fázom...nem lehet, hogy ez is az alacsony vérnyomás miatt van??

Brigi, Cukorfalat,
melyik az a remek babakocsi, amivel ilyen elégedettek vagytok?
Én nehezen tudom eldönteni, mi az ami tényleg szükséges, és mi csak lenyúlás...Férjem mindig azt mondja "fashion victim" vagyok... :shock: :lol: :lol: ha valamit látok reklámozni, egyből felkiáltok, hogy ilyen nekem/nekünk is kell!! :lol:

Gabi,
hogy van anyukád? remélem jobban!
Én is félek kimenni ilyen időben...

Tegnap, mikor a védőnőhöz sétáltam (csúszkáltam), azon törtem a fejem, mi van ha elesett és nem is lesz bent, én meg itt bénázok, hogy időben odaérjek...Erre tényleg nem volt bent, mert tényleg elesett, igaz, hogy otthon. :shock: :shock:
És helyettesítés volt: egy sokkal hozzáértőbb, lelkesebb védőnőhöz kerültem, nagyon sok érdekes dolgot mondott!!

mostmár befejezem a szófosást.. :oops:

ja, tényleg, hol van a tablótok?
hétfőn megyek be, megnézem!
ez már azt hiszem a terheléses vizsgálat lesz... ajaj... :(

puszi mindenkinek

amúgy azóta se értem, miért nem találtalak benneteket, továbbra se sikerül, csak Tünde privijén keresztül...hát, nem vagyok egy netzseni... :oops:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?