A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Én a kocsiba bekötés szempontjából hordozót választanék, de ha egyébként nem fogod tudni hasrafektetnia babát szerintem hiányozna. Nekem ezért tetszik nagyon a Venezia. Nekünk Graco volt üléssel, de csak üléssel hazsnáltuk tul kép úgy mint Maggika a Naniát, csak annál így ez nehezebb volt. Ezért hirtelen felindulásból vettünk egy ABC Design kocsit, de nagyon szar volt, nehéz, és mivel olyan kerekei voltak mint amit Ollem is feltett szinte lehetetlen volt kormányozni (szerintem ezzel a kocsival ez a kettő problémád lesz) ... egy dolgot szerettem benne, hogy hasra tudtam benne fektetni Áront ő meg élvezte, hogy hason fekve nézelődhet.

Most Egy Bugaboonk van, amihez nagyon jó áron jutottam hozzá... szeretném megtartani a Graco hordozóját, de itthon... sőt sajnos úgy néz ki, hogy Európában nem lehet hozzá adaptert kapni csak Maxi Cosi üléshez valót (az az ülés meg horror áron van és nem is tűnik olyan jónak mint a Graco). Ma felhívtam egy üzletet aki forgalmazza és azt ígérte, hogy utánna néz... végre sikerült egy üzletben pozitívan csalódnom... hihetetlen kedves és segítőkész volt az igazgató, a másik üzletből majdhogynem páros lábbal rúgtak ki és roppant lekezőlek voltak. (ez egy sztárbabakocsi én meg biztos nem tűntem nekik hitelesnek, nem voltam ismerős a blikkből vagy valami ilyesmi)

Ennél a kocsinál a huzat átpatentolásával lehet mózest kialakítani... remélem, hogy be fog jönni, bár olyan jól mint pl a Veneziából nem fog belőle kilátni és kicsit kicsinek is tűnik a mózesrész, ráadásul elég nagyra lehet csak a kocsit összecsukni és az ülőrészt le kell hozzá venni, nem árt a kerekeket sem rajtahagyni. Én már használt Veneziában gondolkodtam, csak aztán felhívott egy nő, hogy eladná a Bugabooját ezért végül ezt vettük meg. Áronom is nagyon szereti. Még annyi a problémám, hogy nemtudom a mózeses változat mellé oda tudok-e tenni testvérfellépőt. Amúgy szuper jó a kocsi de messze nem éri meg az árát.. hihetetlen jól kormányozható az első kicsi kerekeinek köszönhetően, az ülést két irányból is rá lehet pattintani, három fokozatban dönthető, könnyű (olyan mint a Venezia) remekül tudok vele lépcsőzni... nagyon jó.

Ez az a kocsi és egyben az üzlet ahol hihetetlen bunkó a kiszolgálás, senkinek nem ajánlom!!!!:
http://66.102.9.104/search?q=cache:QEz3 ... =firefox-a

Kép

Ez meg a másik ahol nagyon rendesek... igazi kereskedő módon állnak hozzá:
http://www.bababorze.hu/product_info.ph ... ts_id/2583

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bocs kicsit szétnyomta...

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok!

mamacka
este haza jön a párom és kiválasztjuk, hogy melyik tetszene neki is.nekem a kékes-szürke csíkos-belül rózsaszínes pöttyös.

babakocsikhoz :?: ha lehet újszülöttkorától hordozóban, ami nem vízszintes. miért fontos, hogy a babakocsi vízszintig dönthető legyen v. legyen mózese???

Hauck kocsik milyenek? tud róluk vki vmit?

toncsi

toncsi80

Felsoa, gratula az UH-hoz! Mivel kozel egyidos terhesek vagyunk es en meg nem tudom, megyek-e 4D-re, jo tudni, mekkora ilyenkor a bebi.
katavirag

kamilla Grat a kocsihoz!

Méretek
Szerintem is sokmindentől függ... Áronra van, hogy még 74-es ruhát is ráadok (főleg harisnyák jók még ebben a méretben), de sok 80-as ruhája van... igaz mostmár elvileg 86 a mérete, de pl a télikabátja 92-es.

Ezek a méretek ugyebár a magasságot jelölik cm-ben, de vannak kövérebb és soványabb gyerkőcök, alacsonyak és magasak....

de elvileg így alakul:

56= 1-2 hónap
62= 2-4 hónap
68= 4-6 hónap
74= 6-9 hónap
80= 9-12 hónap
86= 12-18 hónap
92= 18-24 hónap

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi a sok infot a babakocsikról mindenkinek! :D
Nekem azért szimpi a mózes, mert: vizszintesben van benn az újszülött, egy mozdulattal leemelem a babakocsiról, és a babakocsit meg ernyő alakúra össze lehet csukni, és már mehetünk is fel az emeletre: nálunk mindenki emeleten lakik, nagyszülők is.
Ha meg ugye nem otthon vagyunk (pl.: vendégség, nagyszülők), akkor a babakocsit cipeljük fel az emeletre, és a sáros kerekű kocsit nem vihetem be a szobába (hiába dönthető vizszintesre, és ellehetne benn a baba órákig). Na most akkor pl. miben lenne addig??? Hordozóba nem hagyom fél napokig. Remélem érthetően írtam le. Nekem ezért is lenne fontos a mózes.

Kép
gabo001

és még annyi a méretekhez, hogy turkálóban vásárolt ruháknál ez nagyon becsapós lehet... sok ruha csak azért kerül turkálóba egyenesen a gyártósorról mert elcserélték a méretezést rajta!!! Én rengeteg új ruhát vettem már így.

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja és még a hordozóhoz... szerintem nem lesz tőle semmi baja a gyereknek ha abban ücsörög.. mi sokat tettük bele otthon is pihenőszék gyanánt, abban etettem stb...

Gabo
Ezt te látod jól, hogy mire van szükségetek, hogy tudjátok jobban kihasználni.... én a helyedben néznék használtan Peg Peregot úgy sokkal olcsóbban tudnád beszerezni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Toncsi! Újszülöttkorban a legjobb a vizszintes. Hordozóban is lehet, de nem fél napokat.

Kép
gabo001

Toncsi
Elvileg az is megvan még... de most nemtudom megnézni mert Kőbányán vagyunk.
Olyat nem is fogok tudni már varrni mert nincs több csíkos anyagom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Toncsi
Vízszintig azért jó dönteni mert szeretnek hason feküdni, amikor már emelik a fejüket nagyon szeretnek kikukucskálni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem! Én is Győrbe járok 4D-re, a képeket külön CD-re írják, de SZÓLJ ELŐRE a nőnek is, mert nálunk elfelejtette (közben kimentünk sétálni, mert Lillus bealudt...), és csak 4 képet kaptunk az ezresért... :roll: :( Ma mentek, vagy holnap?

ercsi_3

Szofi
Örülök, hogy tetszik...
Az is megvan még emlékeim szerint... Kőbányán vagy Óbudán lehet megnézni. Elküldöm a számom priviben.

Hálózsák:

Valóban az ujjatlan a legjobb mert úgy öltözteted alá ahogy akarod, nyáron lehet elég egy pelus egy vékony hálózsák alá.
Én hálózsákok terén is a H&M-et ajánlom, nekünk onnan van kettő a kissebb méretet is hazsnáljuk még anyuéknál azt adjuk rá itthon már a nagyobbat. A kicsinek praktikusabb a záródása, ugyanis felülről lefelé lehet össze cippzárazni, így nemtudja kinyitni. A másik amire figyelni kell, hogy a picibabáknak a tokától jóformán nincs nyakuk... azok a hálózsákok nem túl praktikusak amik az álluk alatt záródnak... vagy ha igen legalább legyen rajta egy kis textil bújtató, hogy ne dörzsölje ki a nyakát... én Áronnál két nap után jöttem rá, hogy mi karmolta úgy össze mint egy kismacska...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ercsi!

A Tiason Kft. uh rendelőjébe jártok?
Holnap megyünk 17:40-re.
Akkor ez úgy működik, hogy a vizsgálat 9000,- aztán 2500,- DVD és ebben a képek is benne vannak, vagy az plussz 1000,-??? Ja és a képeket is a DVD-re teszi fel???
Jó hülyeségeket kérdezek, mi???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

mamacka
de ha hason van fel kell hajtani az elejét (ez a láb tartós rész) akkor meg nem lát ki.vagy ha meg nem hajtom fel nem esik ki???
tudom extra hülyéket kérdezek, de nem látom át a babakocsi dolgokat.
Venezia amúgy szimpi, de csak sötétkék van, nekünk meg kislány lesz, meg nyár is.
köszi az infókat.
toncsi

toncsi80

Ollem: igen, oda! a képek plussz egy ezres... és nem kérdezel hülyeségeket, nekem se volt ez tiszta! :)

ercsi_3

Akkor ha kérek DVD-t, és a képeket CD-n +vizsgálat.
12.500,-??? Ugye jól gondolom???
És még valami Átlagosan mennyi idő egy vizsgálat? Kérdeznek is valamit? Vagy hogyan van az egész?
Tudom, holnap meg fogom látni, de csak azért kérdezem, hogy tudjam, mire számíthatok.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Toncsi! Szerintem Veneziából nem csak kék van. Én láttam csomó más színben is. :)

Kép
gabo001

Toncsi
használtan biztos találni több színben... de hogy-hogy csak sötét kék van???

Ilyen hasonfekve:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Toncsi
használtan biztos találni több színben... de hogy-hogy csak sötét kék van???

Ilyen hasonfekve:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

de amúgy az én véleményem és csak halkan jegyzem meg... azért a funkció fontosabb mint a szín...

Kép
Kép
Kép
mamacka

No és a 23 hetes pocak.

Nagy örömömre ma reggel megint csak 69, 5 kiló voltam... valószínű kevesebb sósat fogyasztottam. Így én is olyan hat kiló + nál tartok...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ollem: a recepciós csaj elkéri a kiskönyvedet (azt hiszem, csak az adatokat írja ki abból, pl a Te neved, ilyesmi), bent a nő megkérdezi még az utolsó menzesz idejét, aztán már csak gyönyörködnötök kell a Babusban! Ugyanaz a nő van amúgy, aki a kórházban is csinálja az UH-t, bár Te nem oda jársz.
Nyugi, nagyon fogjátok élvezni! Végre láthatod! Tök jó! :D (már ideje... Fura dokik vannak felétek... :? )

ercsi_3

ja, hogy fordítva van a gyerek :idea: én azt hittem a lábrész felé van az arca.
én amiket weblapokon néztem és új csak sötétkék volt. hol lehet másszínűt kapni?
nem akarok használtat, mert nem Pesten lakunk és én nem látom át egy használt kocsi hibáit. rejtett hibáit.
a kép sokat segített. köszi
toncsi

toncsi80

Sziasztok!

A babakocsitémával kapcsolatban: ha van időtök olvassátok el: http://www.babakocsi.net/milyenamegfelelobabakocsi
Ez csak EGY vélemény, és nem az enyém, talán segít a választásban. Bár én is nagy dilemmában vagyok, hogy milyen is lenne jó, praktikus, szép, és nem túl drága. :lol:

Kép
blani28

Mary,
Sajnos fogalmam sincs, hogy a DVD-n vannak-e képek. Tegnap este óta még nem volt időm megnézni.
Mi külön kértünk képet, nyomtatva az volt 500 Ft, így fizettem összesen 12.000 forintot.
Egyébként nagyon kedvesek, nekünk 25 percig tartott a vizsgálat.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Elolvastam a babakocsis írást... jó, hogy feltetted...

Magánvéleményem az olvasottakról...

Nekem még senki nemtudta megmagyarázni, hogy anatómiailag milyen problémát okozhat a hordozó... ebben ugyanis nem ül hanem fekszik csak nem egyenes felületen... én nem hiszem, hogy ez annyira ártana neki... persze én sem szeretem állandóan ebben hordani... de azt meg kifejezetten túlzásnak tartom, hogy az sem megfelelő ha egy kicsit eltér a vízszintestől... no mindegy ez meg az én véleményem... de ha egy doki meggyőz soha nem teszem bele hordozóba a gyereket...
De ezeknek a paramétereknek pl a Venezia tökéletesen megfelel...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Klarka - Elvileg tegnap este frissítettem a táblát, és fel is töltöttem ide .. ;) :) Nézd vissza - szerintem amit írtál a fórumon, benne van .. de lehet elkerülte valami a figyelmem. Ha nem priviben jön, simán átgörgetem, ha sok a napi termés :roll: :roll:

Babakocsi - Én olyat vettem, amit szinte vízszintig dönthető .. itthon nézegettem, próbálgattam, és max. egy kiegyenlítő kellhet bele, amit Zsuzsófi már felajánlott nekem, csak eljutni nem tudok hozzá .. de most az év eleji hajtás után sort kerítek rá :D
A csak vízszintben optimális időszak 1-2 hónap .. utána a hordozóban boldogabban elnézelődik (ahogy én hallottam a barátnőktől), így mi mózest nem veszünk ..
Sokan oldják meg otthon is hordozóban az etetést :D :)
Mivel tavaszi babák lesznek .. mínuszokra nem kell számítani, így mózes nélküli babakocsik is jók .. nem kell agyonöltöztetni :)
De én mint első babás kismama .. aztán tényleg csak a barátnőim tapasztalataira építhetek - de nekik bevált így :) senki nem mózesezett ..

Utazásra, több órás vendégségre én az utazóágyat vettem, ami jó sokáig jó lesza gyereknek, mert 120*60 cm-es ..
És párom eddig 3-szor rakta össze, de már olyan profi, hogy 3 perc alatt megvan .. szóval akár mindenhova azt viszem .. szabadba is ;)

A ruhaméreteket köszi :)
Én nagyon előre nem merek vásárolni .. simán beszereznék egy raklap praktikátlan cumót :lol: :lol:
Az első 4 hónapig tervezek felkészülni cuccokkal .. maximum :)

Kép
szösszenet

Zorroné - Én ma sajnos nem tudok menni a Szent Imrés előadásra :( Annyira leszívott ez a cukorterhelés .. alig bírtam hazamászni most a tanítványomtól .. és még várnak itthon dolgok :( Pedig kíváncsi lettem volna! De majd jövő héten .. úgyis pont kedden 17:20-kor van jelenésem a dokimnál szinte ugyanott ;)

Kép
szösszenet

Csajok, hol lehet olcsón, jó minőségű szoptatós, kényelmes melltartókat illetve bugyikat venni?
Kezdenek szorítani a cuccaim .. a tangák némelyike kifejezetten vág :shock: :shock: :oops: :evil: :evil: .. szóval intézkednem kell hamarosan ..
Viszont nem akarok vagyonokat költeni rá - gondolom más sem .. :roll: :D :D

Kép
szösszenet

Kép

Nekem ez a Peg Perego kocsi is nagyon tetszik! :) csak hát az ára... :(
Hasonlít a Bugaboora.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szöszi
Én nemtudok olcsón jót... az Auchan-ban vettem anno de olyan vacak... és olyan idétlenül nézek ki benne, hogy csak na... egy előnye van, hogy tiszta pamut. Szerintem erre is érvényes a szar (már bocsánat) a legdrágább mondás...

Én az Anitát ajánlom, de azok egyáltalán nem olcsók viszont szoptatás után is tudod hordani... legalábbis én tudom... Nekem az elején volt csak hatalmas cickóm utánna normalizálódott... persze nagyobb mint tej nélkül de már nem köszön helyettem előre az utcán :) :) :) :) (számomra ez roppant zavaró, hogy ilyen irdatlan nagyok lettek)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szöszi,
Az Anita nekem is nagyon bevált. Ha jól láttam 4-7000 Ft között vannak. Persze ez Brendonos ár, úgyhogy lehet találsz olcsóbban is.
Jó a Triumph Mamabel szopis melltartó is, hátul nagyon sok állítási lehetőség van rajta. Ez 3400 Ft körül van.
Anno én is vettem a SPARban vmi nevesincs melltartót de nagyon sz@r volt.
Bugyi téren viszont én is gondban vagyok, mind lepödrődik a hasamon és néha nagyon idegesít.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Mamacka - Hát ez így nem valami bíztató .. többiek?? :D
Mondjuk nem az a célom, hogy minél sexysebb legyek, hanem a kényelem .. Amikor az a cél, akkor a kényelem nem szempont :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor keresgélek majd .. max. veszek simán 1-2 mérettel nagyobb szetteket .. csak hát az nem szopis :(

Kép
szösszenet

Veneziák
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Túl sok vadító színben én sem találok... de szerintem ezek is szépek...

A Brendonban valóban csak ezt találom, de nekem ez tetszik... és nem kell lecserélni öcsinél sem ;)
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Andi - Köszi! A Triumph jól hangzik .. megfizethető ár .. szopisból 2db-nál nem tervezek többet venni .. bugyi-kérdésben meg lehet veszek a mostani S-M-esek helyett L-XL-eseket és az tuti nem fog szorítani ..
Engem a tangák vékony pántja vág .. illetve gyerkőc a szeméremdombom felett a bugyi vágását is rugdossa .. ami kimondottan idegesít :lol: :lol:

Kép
szösszenet

SZöszi, még valami.
A Triumphból is kétféle van, illetve 3, de az egyik nem pamut. Szóval az egyiken fém, S alakú csat van elől, én azt egy kézzel nem tudtam kinyitni. A másikon viszon fehér műanyag (mint az Anitákon) az nagyon jó. Tényleg egykezes. Remélem érthető voltam.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Szöszi
Ezek sem szexisek... hanem olyan a kiképzése, hogy segíti a mellett nem túlzottan leamortizálódni (eredetileg mellműtött nőkkel kezdett a cég foglalkozni... tutira értenek hozzá) ... vannak csinosabbak is de nekem a teljesen egyszerű sportosak tetszenek.

Anitát az Anita kismamaboltban nézzetek ez a Délinél van a Kékgolyó úton. Ugyanott lehet venni haskötőt és leszorítót is.

Amúgy én csak az elején hazsnáltam a lecsatolást a szopis melltartónál is utánna egyszerűen csak kibújtattam... arra jó a másik is... én sokkal inkább a jó szabást tartom előnynek ami valóban segíti megőrizni a mell állapotát.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Uhh, lányok, mire végigolvastam a napi termést..... :)

Köszi a tgyás-sal kapcsolatos infókat, akkor az nékem nem lesz... egye fene, hát kibirjuk!

Most jöttünk haza, 11-re mentünk az uh-ra utána barinőmékhez a bébicuccokért, haza, kaja, utána Békásra a babakocsiért, majd a fiúkért. Mire hazaértünk, azt hittem meghalok!

De a lényeg: több, mint egy órát voltunk a Genesisben, mert törpilla befúrta magát a méhlepénybe és még takarta is az arcát. De sikerült azért egy-két percet elkapni, ahol lehetett látni az arcát. Természetesen a fenekét úgy kidugta, hogy teljesen lehetett látni a naaaaagy puncit :lol: gyönyörüen kivehető nagyajkak és még a csiklója is :) úgyhogy ez már tuti, hogy Zsófi :) egyébként teljesen megfelel a 25.hétnek, a súlya pedig 860gramm :shock: :) a szonográfus is nézte, hol van egy ekkora gyerek ebben a kicsi hasban??? :lol: A szája folyamatosan nyitva volt, tiszta apja, amikor alszik... dugdosta ki a nyelvét és egyszer mosolygott, de legalábbis fintorgott.... szóval élmény volt, az biztos és tényleg nagyon aranyosak ott, addig piszkálták, mig valamerre mozdult... és tök rendik voltak, mert idén jelentkeztünk be és mégis 9ezret fizettünk. Egy képet kértünk, meg az 1 órás vizsgálat dvd-n..... nagyon meg vagyunk elégedve, aki még nem volt esetleg, hát nagyon ajánlom a helyet!!!!! :)

A babakocsikhoz irnám, hogy aki teheti, kerülje a Pierre Cardin kocsikat! Az áruk és a minőségük valahogy nem összeegyeztethető!!!!! Alattunk kettő esett szét!
Amit most mi vettünk, nagyon tuti, azt is elhoztuk ugye ma, két esővédőt kaptunk hozzá, mert külön a hordozóhoz és a babakocsihoz, bundazsák is volt hozzá és nagyon szép állapotban van és még hordozóval együtt is fel lehet emelni! Talán 7 kg ha van együtt! Szóval, szupi! Tökjó volt apát nézni, ahogy teszi fel a buszra, meg tolja az utcán hazafelé.... :) olyan jól állt neki :)

Lekicsinyitem a képet és felteszem mindjárt....

Ági
Vendég

Bugyiban nekem a has alatti jött be... azok kényelmesek és később is tudom hordani.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ági
Több az mint hét kiló szerintem... nekünk is olyan volt... de valóban jónak tartom én is azt a kocsit... maga az ülés is elég súlyos... masszívabb és nagyobb is mint az átlag. Én ezért szeretem.
Örülök, hogy ilyen jó vásárt csináltál!

Gratulálok a tutira Zsófihoz!
Állítólag a lányoknak már a pocakban is többet jár a szájuk! :)
:lol:

Triumph is jó szerintem is, de nemhiszem, hogy sokkal olcsóbb lenne...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nos, ő Zsófi-baba, kicsit homályos a kép, mert apa elég nagyban fényképezte, de azért látható... a kis kezét itt is félig az arca elé teszi :)

Kép
Vendég

Mamacka - Én a sexyset nem is szopis melltartóra értettem :D vagy bárminemű kismama cuccra ..
Nekem a lényeg a kényelem, a praktikusság .. ennyi :D

Bugyiban én sem viselem el ami a köldökömig ér ... ááá ... csak laza legyen az is kényelmes, ne szorítsa a pict :D meg utána a varratomat :shock: :shock: :( :(

Andi
- Köszi az infot, akkor a műanyag csattosat keresem majd ..
Szerintem a héten benézek egy Triumph boltba, hátha januárban ők is akcióznak :lol: :lol:

Majd nézelődöm mindenfelé .. de akkor bevásárlóközpontban vagy nevenincs helyen olcsót nem veszek... nem ajánljátok .. rossz .. akkor nem dobálom ki az ablakon a pénzt ;)

Kép
szösszenet

Pumpóka,
örülök, hogy minden OK volt az UH-n és hogy tényleg Zsófi lesz. :D
Nálunk is először elbújt. :D
Ügyi vagy, hogy ilyen szupi babakocsit sikerült szerezned!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Pumpóka - Nagyon Cukorfalat a kis Zsófi!!!! :D :D :D

Kép
szösszenet

Nálam a babakocsinál és a hordozónál egyáltalán nem az volt a szempont, hogy lányos, vagy fiús színe legyen. Ráadásul a 12. héten (amikor a kocsit vettem) még nem is tudtam, hogy milyen nemű lesz a babánk. A hordozónál viszont már tudtam, mégis kék lett... Elég ha a ruhái csajosak :wink: :wink:
Egyébként az én kocsim olyan mint a 4. csak nem kék hanem szürke...

Kép
emi29

Kép
Kép
Kép
mamacka

Pumpóka,
nagyon édes a babód!
De jó látni ezeket a szépen kifejlődött arcocskákat.

Mamacka,
te mikor váltod be a nyereményed?

Szöszi,
A triumph-ot én is csak ajánlani tudom. Ugyan szoptatós melltartót még nem vettem, de kismamát már igen. Azzal nagyon elégedett vagyok. A normál Triumph melltartóimban sem csalódtam még soha. Egyik-másik elnyűhetetlen....

Kép
emi29

Emi
Még nem intézkedtem... valamikor jan végéig el kell intézni, de a beváltással lehet majd még várok amíg husisabb lesz... arra gondoltam, hogy inkább személyesen megyek be mert annyi iagzolás kell... jajj csak a sokminden tennivaló közt el ne felejtsük... :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csilla
Láttad, hogy Dominónak van képeslapja a Bastianon?
Az anyáklapja lapok között!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?