Sziasztok,
Jajj, nagyon kedvesek vagytok, hogy megemlékeztek rólam

Jól esik nagyon
Még nem is írtam és kívántam itt Nektek
BOLDOG ÚJ ÉVET

kinek, kinek hozza azt, amire a leginkább szüksége van
Tinu

nem zavar - még -, hogy felköszöntenek a szülinapomon, egészen addig, amíg meg nem kérdezik, hogy hanyadik is???

és én sem tudom rögtön mennyi az annyi, mindig számolgatni kell

úgyhogy nem vagy egyedül
Deni

no, hát csak sikerült

?
Macs

nagyon gratulálok a jól alakuló beszoktatáshoz, de csak csöndesen, nehogy elkiabáljam

és emiatt, mármint beszoktatás miatt esetlegesen romokban lévő lelkednek meg mihamarabbi építkezést kívánok

És mondtam már, hogy gyönyörű? Egyre inkább a Te szépségedet látom rajta
Zuzi

kitartást az éjszakákhoz, én is ismerem az érzést, csak egy gyerökkel valóban hamarabb meg tudja oldani az ember a leszoktatást. Nálunk három éjszaka kellett ahhoz, hogy szépen megérte, nincs több cici. Egy darabig még kelegetett vizet inni, de aztán szépen az is elmaradt. Viszont most újabban keservesen felsír egy-egy alkalommal és nem tudom mire vélni. Reggelente meg szintén sírva kel, pontosabban felkel és rákezd az üvöltésre, miután felállt a kiságyba. Tippek mi lehet az oka????
És egy ötlet: nem tudnátok megoldani Tomival, hogy ők ketten elmenjenek valahova néhány napra, és addig te pedig megpróbálnád Pannust le - jebb - szoktatni az éjszakai szopikról????
Neet

basszus, minden tiszteletem a Tiéd, hogy az ilyen "nebulókat?" képes vagy tanítani. Sztem én már rég beadtam volna a törölközőt. De hát a hivatás az hivatás, igaz?
Cumis manókhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy én is sokáig cumiztam, és ha megnézed az esküvői fotónkat, akkor sehol sem látod a cumit

Azt már ne kérdezd, hogy hagytam el, és már megkérdezni sem tudom
Ancsi

dupla has

vizsgákhoz nagyon nagy gratula. Én csak nézek, hogy a római jogot ilyen jól vetted, én soha nem tudtam megtanulni az ókori dolgokat, legyen az görög, vagy római. Valahogy mindig hülye voltam hozzá. Defektes vagyok??
Nekem mindig ropogott a szeméremcsontom, amikor felkeltem valahonnan, néha nagyon is fájt, és ahogy Zsan is írja elmúlt szülés után. Nekem, ha jól emlékszem kellett vagy két hónap, mire már nem ropogott és volt kellemetlen
Votiv

porszívó: nekünk Panasonic van, semmi baj vele, még akkor is jól szív, amikor már a csövében van a sok piszok, amit felszív. Ezt onnan tudom, hogy a múltkor elfelejtettem cserélni és amikor legközelebb ráeszméltem, hogy tán meg kéne nézni, akkor már a csövéből húztam ki a feltorlódott piszkot. Ahogy kitűnik soraimból ez is porzsákos. Viszont hallottam vmi nedves porszívóról, amiben nincs porzsák és kifejezetten allergiásoknak ajánlják.
Hol van Indi? Készen van már a százlábú?
No, most ennyire emlékeztem így fejből, ezt elküldöm
Vica